|
| Leksikon... | |
|
+30zvoncica AnChI AjDeeee ~*Nemanja.Rock*~ AnyaQueenLives4Tennis Fairy :) La Tua Cantante Jowana WoLi Noleta mina tennis girl ~Ana Ivanovic~ ^*TeA^* MakaVoliAnu NeNcHy*NOLE FAN* I LOVE TENNIS ~!*PrInCeSs*!~ sanjastar Little girl sonjica93 anica'93 Kacka *vanja_loves_Nole* milica Sanja94 ***DORIAN*** Jovana perkica anin najveci fan FedererFan rafa-my love JowAnA Admin 34 posters | |
Author | Message |
---|
Admin FoRuM_oWnEr
Broj poruka : 4144 Godina : 29 Location : Uz Anu Job/hobbies : tennis Humor : Xa...xa...XA...xA... Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-19
| Subject: Leksikon... Sat Apr 19, 2008 5:16 pm | |
| Pa, upisite se!
Nick:obavezno Datum & Godina rodjenja:obavezno U Horoskopu sam:obavezno Decko/Devojka, Simpatija:obavezno Moj Sajt: Moj Forum: Naj Pevac & Pevacica: Naj Grupa: Naj teniserka: Naj teniser: Naj Glumac: Naj Glumica: Naj Hrana & Pice: Naj Knjiga: Naj Film: Moj idol: Trenutno se nalazim u ( kojoj prostoriji ):obavezno Od odece nosim: obavezno Da li mi se svidja forum?:
na 4 pitanja na kojima je napisano obavezno, morate odgovoriti...
Last edited by Admin on Sun Dec 21, 2008 7:41 pm; edited 2 times in total | |
| | | JowAnA TrEnEr_Ti_KaZe_Da_VeOmA_bRzO_nApReDuJeS
Broj poruka : 236 Godina : 30 Volim Anu : Datum upisa : 2007-12-28
| Subject: Re: Leksikon... Sat Apr 19, 2008 8:16 pm | |
| Nick:JowAnA Datum & Godina rodjenja:10.01.1994 U Horoskopu sam:jarac Decko/Devojka, Simpatija:nemam simpatiju stalno se zaljubljujem u neke poznate licnosti Moj Sajt:nemam ako se ne racuna deo na youtube Moj Forum:http://lovetennis.forumotion.com Naj Pevac & Pevacica:Freddie Mercury(obbozavam ga) i Norah Jones Naj Grupa:Queen Naj Pevacica iz RBD-a:ne pratim rbd Naj Pevac iz RBD-a:ne pratim rbd Naj Glumac:Johnny Depp Naj Glumica:Kejt Blanset i Natali Portman Naj Hrana & Pice:pizza i coca cola zero Naj Knjiga:Druga Bolenova kci i Grof Monte Kristo(ja kao i ana volim istorijske romane ) Naj Film:Cry Baby,Druga Bolenova kci,Donnie Brasco,Kum... Naj Lik iz Rebelde:ne znam Moj idol:osoba kojoj se najvise divim u zivotu je Freddie Mercury ali u svoje idole mogu da svrtsam i Alexandra dimu posto bih volela da pisem tako Trenutno se nalazim u ( kojoj prostoriji ):svojoj sobi Od odece nosim:svasta hahahaha Da li mi se svidja forum?:da extra je :r&n: | |
| | | rafa-my love JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
Broj poruka : 80 Location : Forever with Rafa!!!!!! Job/hobbies : Tennis, English, Franch Humor : :-) 100% Volim Anu : Datum upisa : 2007-12-29
| Subject: Re: Leksikon... Sun Apr 20, 2008 10:48 am | |
| Nick: Rafa-my love Datum & godina rodjenja: 5.7.1996. U horoskopu sam: Rak Decko, devojka, simpatija: Imam simpatiju... Moj sajt: Nemam ga Moj forum: OK, nije moj ali extra je i admin sam: www.lovetennis.forumotion.comNaj pevac & pevacica: Fran Perea/Shakira Naj grupa:Santa Justa Klan, Erreway, RBD... Naj pevacica iz RBD-a: Dulce Maria Naj pevac iz RBD-a: Alfonso Herrera Naj glumac: Adrian Rodriguez Naj glumica: Alexandra Jimenez Naj hrana i pice: Pizza i koka-kola Naj knjiga: Princezin Dnevnik Naj film: Titanik Naj lik iz Rebeldea: Roberta (Dulce Maria) Moj idol: Rafael NAdal, on je za mene vise od idola... Trenutno se nalazim: U dnevnoj sobi Od odece nosim:Trenutno sam u pidzami , a inache nosim uglavnom neke trenerke i majchice ukombinovane sa farkama... Da l im ise svidja forum: Da, extra je. | |
| | | FedererFan PoLaKo_Se_PrObIjAs_Na_WtA_lIsTu
Broj poruka : 492 Godina : 28 Location : bivie Job/hobbies : nista Humor : he Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-20
| Subject: Re: Leksikon... Sun Apr 20, 2008 2:03 pm | |
| Nick:kakashi Datum & Godina rodjenja:1996 U Horoskopu sam: ne znam na srpskom Decko/Devojka, Simpatija:nemam Moj Sajt: www.freewebs.com/naruto-sasukeMoj Forum:/ Naj Pevac & Pevacica:volim rihannu Naj Grupa:nemam Naj Pevacica iz RBD-a:??? Naj Pevac iz RBD-a:??? Naj Glumac:/ Naj Glumica:Angelina Joulie Naj Hrana & Pice:fanta i hamburger Naj Knjiga:star wars Naj Film:star wars Naj Lik iz Rebelde:??? Moj idol:nemam Trenutno se nalazim u ( kojoj prostoriji ):u jednom malm delu kod stepenista gde je kompjuter Od odece nosim: pantalone i majucu Da li mi se svidja forum?:dobar je | |
| | | Admin FoRuM_oWnEr
Broj poruka : 4144 Godina : 29 Location : Uz Anu Job/hobbies : tennis Humor : Xa...xa...XA...xA... Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-19
| Subject: Re: Leksikon... Sun Apr 20, 2008 2:30 pm | |
| Nick:Admin Datum & Godina rodjenja:30.01.'95 U Horoskopu sam:vodolija Decko/Devojka, Simpatija: nema ga Moj Sajt:... www.njanjolinos.piczo.comMoj Forum: ovaj Naj Pevac & Pevacica: Rihanna Naj Grupa: Danity Kane, Destiny's Child Naj teniserka:Ana Ivanovic Naj teniser:Federer Naj Glumac:Josh Duhamel Naj Glumica:Eva longeria, Ashley Tisdale.. Naj Hrana & Pice: voda & pizza Naj Knjiga:Princezini Dnevnici, Svi detektivi se zovu flanagin Naj Film:The Score, HSM 2, LEtovanje Sa Mrtvacima Moj idol:.... Trenutno se nalazim u ( kojoj prostoriji ):u svojoj sobi Od odece nosim: crni duks, maslinaste pantalone & majicu Da li mi se svidja forum?:hmmm...nije los | |
| | | anin najveci fan TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 2032 Godina : 31 Location : tenniski teren Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Datum upisa : 2008-04-17
| Subject: Re: Leksikon... Sun Apr 20, 2008 9:07 pm | |
| Nick:anin najveci fan Datum & Godina rodjenja:10.11.1993. U Horoskopu sam:skorpija Decko/Devojka, Simpatija:nemam nista od navedenog Moj Sajt:nemam svoj sajt Moj Forum:nemam svoj forum Naj Pevac & Pevacica:pa sad.... ima ih puno Naj Grupa:/ Naj teniserka:Ana Ivanovic Naj teniser:Novak Djokovic Naj Glumac:Will Smith Naj Glumica:/ Naj Hrana & Pice:palacinke/coca cola Naj Knjiga:``Zbogom mojih petnaest godina`` Naj Film:HSM Moj idol:Ana Ivanovic Trenutno se nalazim u ( kojoj prostoriji ):u bratovoj sobi Od odece nosim: farke i majcu Da li mi se svidja forum?: Da, forum je EXTRA!!! | |
| | | perkica TeNnIs_PlAyEr_NuMbEr 1
Broj poruka : 2363 Godina : 31 Location : ALWAYS SERBIA Job/hobbies : Tennis,voleyball... Humor : ``Never stop smilling`` Volim Anu : Moj Forum : http://srbijatenis.nicetopics.com/ Datum upisa : 2008-04-06
| Subject: Re: Leksikon... Mon Apr 21, 2008 4:33 pm | |
| Nick:perkica Datum & Godina rodjenja:15.11.1993. U Horoskopu sam:skorpija Decko/Devojka, Simpatija:simpatija... Moj Sajt:nemam svoj sajt Moj Forum: http://srbijatenis.forumotion.comNaj Pevac & Pevacica:pevac Bob Sinclar,Bojan Marovic,Vlado Georgijev...pevacica:ne znam ima ih puno..... Naj Grupa:RHCP Naj teniserka:Ana Ivanovic,Jelena Jankovic Naj teniser:Nole,Tipsa,Ziki,Ilija,Viktor,Roger Naj Glumac:Johnny Depp Naj Glumica:Vesna Trivalić Naj Hrana & Pice:obozavam losos,a od pića đus od narandže Naj Knjiga:sve koje sam do sada pročitala su mi omiljene..... Naj Film:Lavirint,Ludilo,Predskazanje,Ocean 13 sve ih obožavam Moj idol:Idola nemam ali uzor mi je Ana Ivanović Trenutno se nalazim u ( kojoj prostoriji ):u svojoj sobi Od odece nosim: farke i majcu,trenerke,sporty style... Da li mi se svidja forum?: Da, forum je EXTRA!!!
Last edited by perkica on Tue Jul 22, 2008 5:09 pm; edited 1 time in total | |
| | | Jovana JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
Broj poruka : 43 Godina : 30 Location : Nova Pazova Job/hobbies : tenis Volim Anu : Datum upisa : 2008-04-24
| Subject: Re: Leksikon... Fri Apr 25, 2008 9:21 pm | |
| [quote="Admin"]Pa, upisite se!
Nick:Jovana Datum & Godina rodjenja:14.11.1994 U Horoskopu sam:skorpija Decko/Devojka, Simpatija:nemam Moj Sajt:/ Moj Forum:/ Naj Pevac & Pevacica:Vlado Georgiev,Poncho/Anahi i Dulce Naj Grupa:Santa Justa Klan, RBD & ERREWAY Naj teniserka:Ana Ivanovic Naj teniser:Novak Djokovic Naj Glumac:Nikola Djuricko Naj Glumica:Dulce Maria Naj Hrana & Pice:palacinke & cedjena pomorandza Naj Knjiga:Princezini dnevnici Naj Film:titanik Moj idol:uzori Ana, Nole, Pit Sampras i Justine Enan Trenutno se nalazim u ( kojoj prostoriji ):moja soba Od odece nosim: trenerku i majicu Da li mi se svidja forum?:DDA....
Last edited by Jovana on Wed Jul 23, 2008 9:29 pm; edited 2 times in total | |
| | | ***DORIAN*** JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
Broj poruka : 9 Godina : 29 Volim Anu : Datum upisa : 2008-04-25
| Subject: Re: Leksikon... Fri Apr 25, 2008 9:50 pm | |
| Nick:Dorian Datum & Godina rodjenja:1.3.1995 U Horoskopu sam:Ribe Decko/Devojka, Simpatija:Ana Ivanovic Moj Sajt: Moj Forum: Naj Pevac & Pevacica:Ashley Tisdale,Rihanna.Madonna Naj Grupa:RHCP Naj teniserka:Ana Ivanovic,Maria Sharapova Naj teniser:Nole Naj Glumac:Justin Timberlake Naj Glumica:Ashley Tisdale(HSM) Naj Hrana & Pice:Sprite,Lazanje Naj Knjiga:Harry Potter Naj Film:Harry Potter Moj idol:Federer Trenutno se nalazim u ( kojoj prostoriji ):moja soba Od odece nosim: farmerke,trenericu,sirok duks,usku majcu Da li mi se svidja forum?: DAAAAAAA | |
| | | Sanja94 JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
Broj poruka : 16 Godina : 30 Location : teniski teren.... Job/hobbies : chating.....surfing.-.... Humor : Humor Volim Anu : Datum upisa : 2008-03-17
| Subject: Re: Leksikon... Mon Apr 28, 2008 4:05 pm | |
| Nick: sanja94 Datum & Godina rodjenja:19 maj 1994. godine U Horoskopu sam:bik Decko/Devojka, Simpatija:simpatija-saša Moj Sajt: nemam Moj Forum: http://teenanher-best.heavenforum.orgNaj Pevac & Pevacica: ne znam.. Naj Grupa: us5 Naj teniserka: Ana Ivanović Naj teniser: N. Đoković, J. Tipsarević, R. Nadal.. Naj Glumac: Zac Efron Naj Glumica: % Naj Hrana & Pice: % Naj Knjiga: % Naj Film: "High School Musical" Moj idol: nemam idola. Trenutno se nalazim u ( kojoj prostoriji ): radnoj sobi... Od odece nosim: crnu majicu i farke Da li mi se svidja forum?: Da | |
| | | milica JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
Broj poruka : 57 Godina : 31 Location : sa anomu finalu Job/hobbies : igranje tenisa Volim Anu : Datum upisa : 2008-03-28
| Subject: Re: Leksikon... Mon Apr 28, 2008 10:56 pm | |
| Nick:milica Datum & Godina rodjenja:18.5.1996 U Horoskopu sam:bik Decko/Devojka, Simpatija:devojka Moj Sajt: Moj Forum: Naj Pevac & Pevacica:svi iz rbd Naj Grupa:rbd Naj teniserka:ana jelena i enan Naj teniser:nadal i novak i moze federer Naj Glumac:svi iz rebelde Naj Glumica:sve iz rebelde Naj Hrana & Pice:sladoled gusti next Naj Knjiga:ne u spela sala Naj Film:titanik i 12 katastrovalnih ,sam ukuci i hai schull music Moj idol:ana Trenutno se nalazim u ( kojoj prostoriji ):dnevnoj sobi Od odece nosim: farmerke i majice dukseve haljine nikako Da li mi se svidja forum?:paaa da | |
| | | *vanja_loves_Nole* TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1486 Godina : 30 Location : u swemiru sa Noletom Job/hobbies : tenis Volim Anu : Datum upisa : 2008-04-30
| Subject: Re: Leksikon... Fri May 02, 2008 12:00 am | |
| Nick:Vanja Datum & Godina rodjenja:6.11.1994. U Horoskopu sam:skorpija Decko/Devojka, Simpatija:nista Moj Sajt: Moj Forum: Naj Pevac & Pevacica:Rihanna Naj Grupa:US5 Naj teniserka:Anchy i JJ Naj teniser:Nole Naj Glumac:Wentworth Miller Naj Glumica:Jessica Alba Naj Hrana & Pice:pizza i fanta Naj Knjiga:/ Naj Film:pirati sa kariba... Moj idol:Nole Trenutno se nalazim u ( kojoj prostoriji ):sobi Od odece nosim: farmerke i majicu Da li mi se svidja forum?:daaaaaa
Last edited by vanja on Thu Jun 05, 2008 4:23 pm; edited 1 time in total | |
| | | Kacka TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1618 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija;Barselona,Španija;Everywhere with Bojan Krkić Job/hobbies : Tennis,love Bojan Krkić Volim Anu : Datum upisa : 2008-04-12
| Subject: Re: Leksikon... Sat May 03, 2008 5:19 pm | |
| Nick:Katarina Datum & Godina rođenja:14.12.1994 U Horoskopu sam:Strelac Dečko/Devojka,Simpatija:simpatija Moj sajt:Nemam Moj forum:Nemam Naj Pevač & Pevačica:Bob Sinclar,Gwen Stefani,Rihanna,Beyonce,Nelly Furtado Naj Grupa:ERREWAY,Tokio Hotel,.... Naj Teniserka:Ana Ivanovic,Jelena Jankovic,Maria Sharapova Naj Teniser:Nole,Rafa,Roger,Janko(naši teniseri).... Naj Glumac:Nikola Kojo,Johnny Depp,Felipe Colombo,Benjamin Rojas,Agustin Sierra Naj Glumica:Vesna Trivalić,Camila Bordonaba Naj Hrana & Piće:Pizza,palačinke,pomfrit,sok od breskve,...... Naj Knjiga:Mali princ Naj Film:Son of the mask,Pirati sa Kariba,Lavirint,Mrak film,Policijska akademija Moj Idol:Uvek se ugledam na onog ko je najbolji,za sada Ana Ivanović,..... Trenutno se nalazim(u kojoj prostoriji):U svojoj sobi Od odeće nosim:Treše,farmerke,majce,haljinice,dukseve,.....(u zavisnosti od prilike) Da li mi se sviđa forum:DA! | |
| | | anica'93 JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
Broj poruka : 14 Godina : 31 Volim Anu : Datum upisa : 2008-04-27
| Subject: Re: Leksikon... Sun May 04, 2008 5:29 pm | |
| Nick:anica'93 Datum & godina rodjenja:15.01.1993 U horoskopu sam:jarac Decko/Devojka,Simpatija:simpatija Moj sajt:nemam Moj forum:Nemam Naj pevac & pevacica: Chris brown,Justin Timberlake,Rihanna... Naj grupa:Erre way,Linkin park Naj Teniserka:Ana Ivanovic,Jelena Jankovic Naj Teniser:Nole,Tipsa,Marat Safin... Naj glumac:Chad Michael Murray... Naj glumica:nemam Naj hrana & pice:pica,palacinke,coca-cola Naj knjiga:Princezin dnevnik,Harry Potter(svi delovi) Naj film:Harry Potter,Pirati sa kariba Moj idol:Novak Djokovic Trenutno se nalazim(u kojoj prostoriji):U svojoj sobi Od odece nosim:sve Da li mi se svidja forum:Naravno,extra je!!!!!!!!!! | |
| | | sonjica93 TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1307 Godina : 31 Location : Belgrade , Serbia Job/hobbies : tenis Humor : hahahah Volim Anu : Datum upisa : 2008-03-22
| Subject: Re: Leksikon... Tue Jun 10, 2008 1:42 am | |
| Nick - sonjica93 Datum rodjenja - 29.1.1993. U horoskopu sam - vodolija simpatija Moj sajt - www.sonjica93.piczo.comMoj 4um - www.tennisislife.forumotion.comNaj pevac i pevacica - Bob Sinclair , Avril , Beyonce , Britney , Jlo , Morandi Naj grupa - Black Eyed Peas ali su se oni raspali Naj teniserka - ANA IVANOVIC Naj teniser - RAFA NADAL naj glumac - James Lafferty naj glumica - Sophia Bush , Hilarie Burton , Bethany Joy Lenz (TREE HILL) Naj hrana i pice - pizza , coca cola naj knjiga - Magarece godine :-D Moj idol - Ana Ivanovic Trenutno se nalazim u sestrinoj sobi jer kod nje stoji komp!!!! Od odece nosim - najvise farmerke i majice kratkih rukava Da li mi se svidja 4um - kako ne kad je VRH?!?!?!?!?
Last edited by sonjica93 on Sun Aug 17, 2008 3:46 pm; edited 1 time in total | |
| | | Little girl JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
Broj poruka : 103 Godina : 30 Volim Anu : Datum upisa : 2008-04-16
| Subject: Re: Leksikon... Sun Jun 15, 2008 11:24 pm | |
| Nick: IvonaDatum & Godina rodjenja: 25. 4. 1994. godineU Horoskopu sam: bikDecko/Devojka, Simpatija: imam simpatiju... Moj Sajt: nemamMoj Forum: ni to nemam Naj Pevac & Pevacica: Enrique Iglesias, Rihanna, Ashley Tisdale, Britney SpearsNaj Grupa: US5Naj teniserka: Ana IvanovicNaj teniser: Nole, NadalNaj Glumac: Zac Efron, Orlando BloomNaj Glumica: Sandra Bulok... Vanessa Hudgens, Ashley TisdaleNaj Hrana & Pice: pizza, pomfrit, milk shake, colaNaj Knjiga: Zauvek, Hari Poter i relikvije smrti, Princezini dnevniciNaj Film: High School Musical, Nismo vise klinkeMoj idol: RihannaTrenutno se nalazim u ( kojoj prostoriji ): u svojoj sobi...Od odece nosim: svasta ponesto Da li mi se svidja forum? extra je | |
| | | sanjastar JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
Broj poruka : 45 Godina : 31 Location : con estrellas... Volim Anu : Datum upisa : 2008-06-28
| Subject: Re: Leksikon... Sat Jun 28, 2008 4:41 pm | |
| Nick: sanjastar Datum & Godina rodjenja: 03.10.1993. U Horoskopu sam: vaga Decko/Devojka, Simpatija: nemam nazalost Moj Sajt: nemam..jedino ako se racuna my space: www.myspace.com/sanjastarMoj Forum: http://dimabilan.all-up.com/Naj Pevac & Pevacica: Thalia i Avril Lavigne & Justin Timberlake i Dima Bilan Naj Grupa: RBD Naj teniserka: Ana Ivanovic Naj teniser: Novak Djokovic Naj Glumac: Chad Michael Murray, Wentworth Miller Naj Glumica: Jessica Alba, Kate Hudson Naj Hrana & Pice: pizza, pomfri..njammm..milk shake, coca cola..skovi od voca Naj Knjiga: Mirno je tekao Dunav, Povratak na pravi put, Dulce Amargo Naj Film: Titanic, A Cinderella Story, Step up, Step up 2 the streets, Honey, How to lose a guy in 10 days, Zorro Moj idol: Ana Ivanovic Trenutno se nalazim u ( kojoj prostoriji ): svojoj sobi Od odece nosim: trenutno sorts i majicu..a inace najvise volim suknje Da li mi se svidja forum?: da, extra je | |
| | | ~!*PrInCeSs*!~ PoCeO/La_Si_Sa_TrEnInZiMa
Broj poruka : 128 Godina : 30 Location : ~*Na PlAzI sA RyAnOm. . . . . . .*~ Volim Anu : Datum upisa : 2008-06-26
| Subject: Re: Leksikon... Sun Jun 29, 2008 1:25 pm | |
| Nick:*p*r*i*n*c*e*s*s* Datum & Godina rodjenja: 18.11.1994. U Horoskopu sam: skorpija Decko/Devojka, Simpatija: simpatija..... Moj Sajt: nemam.. Moj Forum: nemam... Naj Pevac & Pevacica:Britney,Rihanna,Ashley,../Dima Bilan Naj Grupa: PCD Naj teniserka: Ana Ivanovic Naj teniser: Novak Djokovic Naj Glumac: Chad Michael Murray, Wentworth Miller Naj Glumica: Jessica Alba, Shopia Bush Naj Hrana & Pice: morski plodovi/voda,djus Naj Knjiga: ima ih dosta... Naj Film: ima ih dosta..... Moj idol: Ana Ivanovic Trenutno se nalazim u ( kojoj prostoriji ): svojoj sobi Od odece nosim: trenutno sorts i majicu..a inace najvise volim suknje Da li mi se svidja forum?: da, extra je | |
| | | I LOVE TENNIS TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1670 Godina : 30 Location : Novi Sad Job/hobbies : Tennis Volim Anu : Moj Forum : www.fun-forum.cjb.net Datum upisa : 2008-07-22
| Subject: Re: Leksikon... Tue Jul 22, 2008 1:39 pm | |
| Nick:AnaFan Datum & Godina rodjenja:3.10.1994. U Horoskopu sam:vaga Decko/Devojka, Simpatija:simpatija Moj Sajt:/ Moj Forum:/ Naj Pevac & Pevacica:rihanna a od pevača niko posebno Naj Grupa:/ Naj teniserka:ANA IVANOVIĆ Naj teniser:Nole i rafa Naj Glumac:wentworth miller Naj Glumica:Jessica Alba Naj Hrana & Pice:pizza i guarana Naj Knjiga:harry potter svi delovi Naj Film:dosta njih volim Moj idol:Ana ivanović Trenutno se nalazim u ( kojoj prostoriji ):u mojoj sobi Od odece nosim: farke i majicu Da li mi se svidja forum?:da baš je dobarrrr
pozz | |
| | | NeNcHy*NOLE FAN* JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
Broj poruka : 8 Godina : 30 Volim Anu : Datum upisa : 2008-07-22
| Subject: Re: Leksikon... Fri Jul 25, 2008 1:33 pm | |
| Nick:NeNcHy*NOLE FAN* Datum & Godina rodjenja:7.7.1994 U Horoskopu sam:rak Decko/Devojka, Simpatija:decka vise nemam simpatiju da! Moj Sajt:- Moj Forum:- Naj Pevac & Pevacica:Cola,Djule(Van Gogh),Rihanna,Shakira...itd. Naj Grupa:VAN GOGH FOREVER Naj teniserka:Ana i JJ Naj teniser:Novak Djokovic,Janko Tipsarevic Naj Glumac:Hju Grant Naj Glumica:Ketrin Zita Dzouns i Jessica Alba Naj Hrana & Pice:SVE Naj Knjiga:Zenske prica Naj Film:Lajanje na zvezde,Bez rezervacije,Prljavi ples Moj idol:Nole Trenutno se nalazim u ( kojoj prostoriji ):Sobi Od odece nosim: Farke i duks Da li mi se svidja forum?Da Pozz svima | |
| | | MakaVoliAnu _WeB_mAsTeR_
Broj poruka : 3650 Godina : 30 Location : Sa Anom na treningu.. Job/hobbies : Tenis Humor : Haha Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Moj Forum : www.anafans.4rumer.com Datum upisa : 2008-07-06
| Subject: Re: Leksikon... Fri Jul 25, 2008 2:43 pm | |
| Nick:*Ana Ivanovic* Datum & Godina rodjenja:21.07.1994 U Horoskopu sam:Rak Decko/Devojka, Simpatija:Simpatija Moj Sajt:/ Moj Forum:/ Naj Pevac & Pevacica:Ena Popov,Goga Sekulic... Naj Grupa:PCD Naj teniserka:ANA IVANOVIC Naj teniser:NOVAK DJOKOVIC Naj Glumac:Nebojsa Glogovac Naj Glumica:Natasa Ninkovic Naj Hrana & Pice:Pica sa mlevenim mesom,sprajt Naj Knjiga:Mali princ Naj Film:Klopka,Bulevar Revolucija,Nebeska udica.. Moj idol:ANA IVANOVIC Trenutno se nalazim u ( kojoj prostoriji ):Svojoj sobi Od odece nosim:Tenerke i bele majce(najvise) Da li mi se svidja forum?:Naravno
Last edited by *Ana Ivanovic* on Fri Aug 08, 2008 6:21 pm; edited 1 time in total | |
| | | ^*TeA^* ThE_mOuSt_AcTiVe_MeMbEr
Broj poruka : 4082 Godina : 30 Location : Banjaluka Job/hobbies : odbojka Humor : xxaxaaxxa Volim Anu : Datum upisa : 2008-07-27
| Subject: Re: Leksikon... Sun Jul 27, 2008 7:09 pm | |
| Nick:Tea Datum & Godina rodjenja:25.9.1994. U Horoskopu sam:waga Decko/Devojka, Simpatija:nemam Moj Sajt:% Moj Forum:% Naj Pevac & Pevacica:Rihanna Naj Grupa:US5 Naj teniserka:Ana Ivanovic Naj teniser:Nadal Naj Glumac:Orlando Blum Naj Glumica:Jessica Alba Naj Hrana & Pice:cewapi i sok od jagode Naj Knjiga: ne wolim bas citati knjige... Naj Film: Pirati s Kariba 2 Moj idol: nemam idola... Trenutno se nalazim u ( kojoj prostoriji ):sobi Od odece nosim: sorc i kratku majicu Da li mi se svidja forum?: extra je, skroz COOL | |
| | | ~Ana Ivanovic~ PoLaKo_Se_PrObIjAs_Na_WtA_lIsTu
Broj poruka : 499 Godina : 29 Location : ...pokretna stolica... Job/hobbies : ples,tenis... Humor : hahaha Volim Anu : Datum upisa : 2008-03-20
| Subject: Re: Leksikon... Tue Jul 29, 2008 5:59 pm | |
| Nick:~Ana Ivanovic~ Datum & Godina rodjenja:29.04.1995 U Horoskopu sam:Bik Decko/Devojka, Simpatija:Simpatiju Moj Sajt:% Moj Forum: www.anainole.niceboard.orgNaj Pevac & Pevacica:Rihanna Naj Grupa:RBD Naj teniserka:Ana Ivanovic Naj teniser:Novak Djokovic Naj Glumac:Angelina Jolie Naj Glumica:Tom Kruz Naj Hrana & Pice:Pizza,sok od jagode Naj Knjiga: Boze, da li si tu ja sam Margaret... Naj Film:Sastanak sa Tedom Hemiltonom Moj idol: Ana Ivanovic Trenutno se nalazim u ( kojoj prostoriji ):Mojoj sobi Od odece nosim: sorc i kratku majicu Da li mi se svidja forum?: extra je, najbolji... | |
| | | Gost Guest
| Subject: Re: Leksikon... Fri Aug 01, 2008 12:16 pm | |
| Nick: iloveAna Datum & godina rodjenja: 22.08.1994. U horoskopu sam: Lav i devica jer sam na prelazu,mnogo je tesko obj. Decko, devojka, simpatija: Imam simpatiju... Moj sajt: Nemam ga Naj pevac & pevacica: pevac na znam,a pevacica Rihanna Naj grupa: RBD... Naj hrana i pice: Pizza i SOK OD BRESKVE xexexe Naj knjiga: princezin dnevnik Naj film: High School Musical Moj idol: Ana Ivanovic,nO.1 4ever Trenutno se nalazim: U mojoj sobi Od odece nosim: pidzamu , mrzi me da pisem sta inace nosim... Da l im ise svidja forum: axa..[/img] |
| | | Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: Leksikon... Thu Aug 07, 2008 2:54 pm | |
| Ajde da dodamo jos pitanja: Naj deo odece u ormanu: Naj igracka (kad si bio/la mali/a): Sta bi zamelio/la u svojoj sobi: Koliko (koje) postere imas: Na kojim koncertima si bio/la: Naj mesto u gradu: Naj grad (u kome bi voleo/la da zivis): Naj drzava ( -|| - ): Pevac/pevacica/grupa koji/a mora da dodje u bg: Pesma uz koju mozes da zaspis: Pesma uz koju ludujes: Kad porastes bices: Nja prodavnica: Naj zimski sport: Nja letnji sport: Fashion ikona: | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Leksikon... | |
| |
| | | | Leksikon... | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |