| Sta su radili pre nego sto su dosli na vrh? | |
|
+4MakaVoliAnu ~Ana Ivanovic~ FedererFan Admin 8 posters |
Author | Message |
---|
Admin FoRuM_oWnEr
Broj poruka : 4144 Godina : 29 Location : Uz Anu Job/hobbies : tennis Humor : Xa...xa...XA...xA... Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-19
| Subject: Sta su radili pre nego sto su dosli na vrh? Fri Jul 18, 2008 3:00 pm | |
| Ovako... Ovde pisete gde su se pojavljivali superstarovi dok nisu postali poznati... Primeri dole: Dominic Purcell Pre nego sto se proslavio u ulozi Linclon Burrowsa u seriji Prison Break, Dominic je glumio malu ulogu u seriji North Shore. Wentworth Miller Pre nego sto se proslavio u ulozi Michaela Scrofielda u seriji Prison Break, imao je epizodnu ulogu u seriji Ghost Wisper. Robin Tunney Pre nego sto se proslavila kao Veronica u seriji Prison Break, imala je epizodnu ulogu u seriji Doctor House. Ashley Tisdale Pre nego sto je postala mega-uspesna glumica i pevacica zahvaljujuci HSM-u, Ashley je glumila uplasenu devojcicu u jednoj od epizoda serije Charmed. | |
|
| |
FedererFan PoLaKo_Se_PrObIjAs_Na_WtA_lIsTu
Broj poruka : 492 Godina : 28 Location : bivie Job/hobbies : nista Humor : he Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-20
| Subject: Re: Sta su radili pre nego sto su dosli na vrh? Sat Jul 19, 2008 5:37 pm | |
| Ja ih pola ni ne znam!Ja znam ovo
Eva Longoria Pre nego sto je postavla slavna u serji Ocajne domacice, ona je bila miss svog state u USA
Jel dobro ovako? | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
Broj poruka : 4144 Godina : 29 Location : Uz Anu Job/hobbies : tennis Humor : Xa...xa...XA...xA... Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-19
| Subject: Re: Sta su radili pre nego sto su dosli na vrh? Sat Jul 19, 2008 5:40 pm | |
| | |
|
| |
~Ana Ivanovic~ PoLaKo_Se_PrObIjAs_Na_WtA_lIsTu
Broj poruka : 499 Godina : 29 Location : ...pokretna stolica... Job/hobbies : ples,tenis... Humor : hahaha Volim Anu : Datum upisa : 2008-03-20
| Subject: Re: Sta su radili pre nego sto su dosli na vrh? Sat Jul 19, 2008 7:45 pm | |
| Ja nznm ni za jednog probacu da nadjem... | |
|
| |
MakaVoliAnu _WeB_mAsTeR_
Broj poruka : 3650 Godina : 30 Location : Sa Anom na treningu.. Job/hobbies : Tenis Humor : Haha Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Moj Forum : www.anafans.4rumer.com Datum upisa : 2008-07-06
| Subject: Re: Sta su radili pre nego sto su dosli na vrh? Sun Jul 20, 2008 1:58 pm | |
| | |
|
| |
I LOVE TENNIS TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1670 Godina : 30 Location : Novi Sad Job/hobbies : Tennis Volim Anu : Moj Forum : www.fun-forum.cjb.net Datum upisa : 2008-07-22
| Subject: Re: Sta su radili pre nego sto su dosli na vrh? Fri Jul 25, 2008 1:53 am | |
| u novinama sam pročitala da su rihannu mrzeli u osnovnoj školi...jadna... | |
|
| |
Kacka TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1618 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija;Barselona,Španija;Everywhere with Bojan Krkić Job/hobbies : Tennis,love Bojan Krkić Volim Anu : Datum upisa : 2008-04-12
| Subject: Re: Sta su radili pre nego sto su dosli na vrh? Fri Jul 25, 2008 11:46 am | |
| Da...i ja sam pročitala,valjda je to izašlo u Bravo-u.... | |
|
| |
MakaVoliAnu _WeB_mAsTeR_
Broj poruka : 3650 Godina : 30 Location : Sa Anom na treningu.. Job/hobbies : Tenis Humor : Haha Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Moj Forum : www.anafans.4rumer.com Datum upisa : 2008-07-06
| Subject: Re: Sta su radili pre nego sto su dosli na vrh? Fri Jul 25, 2008 11:56 am | |
| Jadna,bas mi je zao!!!!!!!!!! | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: Sta su radili pre nego sto su dosli na vrh? Thu Jul 31, 2008 6:30 pm | |
| i meni... Necole (PCD) Pre nego sto se proslavila u grupi PCD, pevala je u jednom manjem bendu, a BEP joj je ponudio da peva za njih... | |
|
| |
Ana 4ever JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
Broj poruka : 113 Godina : 31 Volim Anu : Datum upisa : 2009-01-23
| Subject: Re: Sta su radili pre nego sto su dosli na vrh? Mon Aug 17, 2009 6:37 pm | |
| Daniel Radcliffe prije nego shto se proslavio u ulozi Harija Potera glumio je Davida Coperfilda u istoimenom filmu, takodje u ulozi djechaka je bio u filmu The Tailor of Panama | |
|
| |
Isidora =) Na_SaMoM_sI_vRhU
Broj poruka : 813 Godina : 27 Location : nasa draga Srbija Job/hobbies : odbojkasica :) igram tenis u slobodno vreme... Humor : :) :) :) Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-07-31
| Subject: Re: Sta su radili pre nego sto su dosli na vrh? Mon Sep 07, 2009 10:18 pm | |
| Uf,cxula sam da su Džordž Kluni i Bred Pit zawrsxili nowinarstwo. Asxton Kucxer je izucxawao biohemijski inženjering u nadi da će pronaći lek za srčane probleme swog brata. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Sta su radili pre nego sto su dosli na vrh? | |
| |
|
| |
| Sta su radili pre nego sto su dosli na vrh? | |
|