| Pricaonica | |
|
+17FedererFan perkica Goran BOKA'95 *TEODORA* ~Ana Ivanovic~ Kacka anin najveci fan M!X mina tennis girl Kaca '93 *vanja_loves_Nole* Jowana WoLi Noleta AnChI AjDeeee MakaVoliAnu ^*TeA^* Admin 21 posters |
|
Author | Message |
---|
^*TeA^* ThE_mOuSt_AcTiVe_MeMbEr
Broj poruka : 4082 Godina : 30 Location : Banjaluka Job/hobbies : odbojka Humor : xxaxaaxxa Volim Anu : Datum upisa : 2008-07-27
| Subject: Re: Pricaonica Fri Nov 07, 2008 11:50 pm | |
| nemamo...imamo ono onako po jedan dan kada je neki praznik(i 21.11. kada je potpisan dejtonski sporazum)... | |
|
| |
AnChI AjDeeee TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1573 Godina : 32 Location : I belong to you AnA Job/hobbies : Tennis, Music... Volim Anu : Datum upisa : 2008-08-30
| Subject: Re: Pricaonica Fri Nov 07, 2008 11:55 pm | |
| xexe... nemoj mi istoriju ) shta radish??? kakwe su ti ocene? | |
|
| |
Broj poruka : 4082 Godina : 30 Location : Banjaluka Job/hobbies : odbojka Humor : xxaxaaxxa Volim Anu : Datum upisa : 2008-07-27
| Subject: Re: Pricaonica Fri Nov 07, 2008 11:57 pm | |
| hehe
jedem puding... ocjene su ok... ti, kako ziwot, skola? | |
|
| |
Broj poruka : 1573 Godina : 32 Location : I belong to you AnA Job/hobbies : Tennis, Music... Volim Anu : Datum upisa : 2008-08-30
| Subject: Re: Pricaonica Sat Nov 08, 2008 12:00 am | |
| joooj blago tebi... ja neke banene, kao majmun )) 7 sam do sada pojela ) shkola super, obozawam je ) ocene su za sada ok...wazno da je iz matematike pozitiwna, swe ostalo je lako... a ziwot isto super... ne mogu da se zalim... samo me owa ana mnooogo nerwira, ne mogu da werujem... shta je sa tim momcima bwe??? | |
|
| |
| Subject: Re: Pricaonica Sat Nov 08, 2008 12:02 am | |
| ah....momci, ma ima swacega...ti jos uwek imas momka??? | |
|
| |
| Subject: Re: Pricaonica Sat Nov 08, 2008 12:05 am | |
| ma imam ga.... malo me smara, ne wolim ja duge weze, a wec sam mesec dana sa jednim istim ) jesi ti nashla dechka??? | |
|
| |
| Subject: Re: Pricaonica Sat Nov 08, 2008 12:42 am | |
| imala sam decka....sada sam solo...pa mesec dana i nije nesto dugo, bar meni... | |
|
| |
| Subject: Re: Pricaonica Sat Nov 08, 2008 5:05 pm | |
| znam da nije, al' za mene kao wechnost.... !!! koliko ti je najduza weza... meni owaaa, moracu da break up uskoro ) | |
|
| |
MakaVoliAnu _WeB_mAsTeR_
Broj poruka : 3650 Godina : 30 Location : Sa Anom na treningu.. Job/hobbies : Tenis Humor : Haha Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Moj Forum : www.anafans.4rumer.com Datum upisa : 2008-07-06
| Subject: Re: Pricaonica Sat Nov 08, 2008 6:12 pm | |
| Vi o deckima,a?E pa ja ga nikad nisam ni imala... | |
|
| |
Jowana WoLi Noleta _WeB_mAsTeR_
Broj poruka : 3501 Godina : 28 Location : Uz Noleta Job/hobbies : Nole..... Humor : 50% Raspolozenje : ::Bilo je i bolje:: Volim Anu : Datum upisa : 2008-08-07
| Subject: Re: Pricaonica Sat Nov 08, 2008 7:02 pm | |
| SPECIJALCI ÈUVAJU NOLETA!
Zbog pretnji albanskih terorista, Novaka Ðokoviæa, kad god je u Srbiji, danonoæno obezbeðuju pripadnici elitne Protivteroristièke jedinice
Najboljeg srpskog tenisera Novaka Ðokoviæa, kad god je u Srbiji, danonoæno obezbeðuju specijalci iz elitne Protivteroristièke jedinice MUP-a, otkriva Press! Ðokoviæu je ovo obezbeðenje dodeljeno pošto je naša policija od britanskih obaveštajaca dobila podatke da bi albanski ekstremisti mogli da pokušaju napad na popularnog Noleta!!!
Jedan od najviših funkcionera MUP-a Srbije, koji je insistirao na anonimnosti, kaže za Press da je Novak Ðokoviæ, kao veliki srpski patriota, prvi put zasmetao Albancima tokom posete Srbima na severu Kosova, poèetkom aprila ove godine. Tada je Ðokoviæ tamošnjim Srbima poklonio sanitetsko vozilo za bolnicu u Kosovskoj Mitrovici.
Sve poèelo od Mitrovice
- Novakov odlazak na Kosovo, neposredno posle nelegalnog samoproglašenja nezavisnosti, oduševio je Srbe. Naravno, to se nikako nije dopalo Albancima koji su ga tada uzeli „na zub" i fiksirali kao veliki problem. Postoje indicije, do kojih je došla britanska tajna policija, da neki od albanskih terorista ozbiljno razmišljaju o napadu na Noleta! - otkriva naš izvor. On dodaje da je „albanska pretnja provaljena kada je Ðokoviæ u julu igrao na turniru u Vimbldonu".
PTJ - Najbolji srpski specijalci
Protivteroristièka jedinica MUP-a Srbije je najrespektabilnija jedinica MUP-a Srbije, obuèena za najkomplikovanije zadatke na kopnu, u vodi i vazduhu. Osnovana je 2003. u okviru Žandarmerije, a dve godine kasnije izdvojena je kao posebna jedinica u koju ulaze samo fizièki i mentalno najsposobniji specijalci.
Uža specijalnost PTJ su krizne situacije poput kidnapovanja, oslobaðanja talaca, prevencija terorizma, hapšenja i ekstradicije od najvišeg rizika. Zadatke pripadnicima PTJ izdaje direktor policije ili ministar.
- Tada su Britanci prvi put dobili informaciju da ekstremni Albanci imaju nameru da Noleta kao najpoznatijeg Srbina kidnapuju. To bio znak za uzbunu! Naprosto, ni mi, ni kolege iz Britanije, nismo smeli ništa da rizikujemo... Britanci su tada o svemu obavestili Novakovu porodicu, ali i naše i strane obaveštajne službe. Bogu hvala, Novaku se tada u Londonu ništa loše nije dogodilo. Ali, bez obzira na to mi smo izvršili detaljnu bezbednosnu procenu i odluèili da mu dodelimo obezbeðenje kada se nalazi u Srbiji... - prièa izvor Pressa.
Kako saznajemo, policijski specijalci su obezbeðivali i meè naše teniske reprezentacije u Dejvis kupu, koji je letos odigran u Slovaèkoj, a na kome je igrao i Ðokoviæ. Tada je, uz saglasnost Slovaka i predsednika TSS Bobe Živojinoviæa, sa našim teniserima otputovalo i nekoliko pripadnika PTJ.
- Naši momci nisu imali mnogo posla i super su se slagali sa igraèima. Novak im je rekao da su toliko fizièki spremni da bi bez problema mogli da mu sparinguju... Posle „druženja" u Slovaèkoj Ðokoviæ je nekoliko puta posetio i bazu policijskih specijalaca u Beogradu - otkriva sagovornik Pressa.
Samo vrhunski specijalci
Jedan od pripadnika PTJ kaže da Novaka èuva samo nekoliko „probranih" vrhunskih specijalaca i da do sada nije bilo nikakvih problema.
Tako je govorio Novak Ðokoviæ
Novak Ðokoviæ ne govori gotovo nikad o politici, ali je vrlo emotivno reagovao nakon samoproglašenja nezavisnosti Kosova:
- Nemam, niti æu ikada imati razumevanje za kosovske Albance i njihov potez jednostranog proglašenja nezavisnosti južne srpske pokrajine! Ne razumem kosovske Albance, niti uopšte želim da razmišljam u tom pravcu! Kosovo je bilo Srbija, za mene je i dalje Srbija, i uvek æe biti Srbija! Moj otac je roðen tamo, veæina moje familije živela je više od 30 godina na Kosovu. Mnogo puta sam poseæivao Kosovo i obilazio crkve. Ne možete da zamislite koliko crkava imamo, koliko spomenika, istorijskih znamenja... Ja jednostavno ne mogu da zamislim da Kosovo nije u Srbiji. Moja pozicija je vrlo jasna: uvek æu Kosovo smatrati delom Srbije, što ono i jeste. Ono je srce Srbije - rekao je tada Ðokoviæ posle proglašenja lažne albanske države.
- Ðokoviæ ne dolazi èesto u Srbiju, a kada doðe, to je na dva, tri dana, tako da nije nikakav problem voditi raèuna o njegovoj bezbednosti. Kada je nedavno snimao reklamu za „Ideu" PTJ je detaljno proverila kompletan teren oko lokacije snimanja... Novak se i ne kreæe po nekim riziènim mestima, ne izlaže se opasnosti, tako da je pravo zadovoljstvo obezbeðivati deèka koji je idol nacije. Saleæu ga samo obožavatelji, naroèito devojèice, a u takvim situacijama mi se ponašamo krajnje uzdržano, da nas ne „provale" - kaže kroz smeh ovaj specijalac. On dodaje da PTJ brine o Novaku od trenutka kada on sleti na beogradski aerodrom, pa sve do napuštanja Srbije. Ko ga èuva inostranstvu, da li privatno obezbeðenje ili policije i tajne službe drugih zemalja, u našem MUP-u ne znaju. Izvor:Press
sta mislite o ovome | |
|
| |
| Subject: Re: Pricaonica Sat Nov 08, 2008 11:36 pm | |
| u jbt...
e jowana jesi li ti ikako widjela noleta uziwo??? | |
|
| |
Jowana WoLi Noleta _WeB_mAsTeR_
Broj poruka : 3501 Godina : 28 Location : Uz Noleta Job/hobbies : Nole..... Humor : 50% Raspolozenje : ::Bilo je i bolje:: Volim Anu : Datum upisa : 2008-08-07
| Subject: Re: Pricaonica Sat Nov 08, 2008 11:43 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Pricaonica Sun Nov 09, 2008 12:55 am | |
| bezze procitala sam negdje kao da se spremas za BG da ides widjeti noleta... | |
|
| |
MakaVoliAnu _WeB_mAsTeR_
Broj poruka : 3650 Godina : 30 Location : Sa Anom na treningu.. Job/hobbies : Tenis Humor : Haha Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Moj Forum : www.anafans.4rumer.com Datum upisa : 2008-07-06
| Subject: Re: Pricaonica Sun Nov 09, 2008 1:36 am | |
| Hehe..Ja bih volela da vidim Anuuuu | |
|
| |
| Subject: Re: Pricaonica Sun Nov 09, 2008 1:59 am | |
| | |
|
| |
MakaVoliAnu _WeB_mAsTeR_
| Subject: Re: Pricaonica Sun Nov 09, 2008 2:03 am | |
| Daj boze..E odoh da gledam seriju... | |
|
| |
| Subject: Re: Pricaonica Sun Nov 09, 2008 2:05 am | |
| | |
|
| |
BOKA'95 JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
Broj poruka : 30 Godina : 29 Volim Anu : Moj Forum : www.zabavaforum.hqforums.net Datum upisa : 2008-10-05
| Subject: Re: Pricaonica Sun Nov 09, 2008 11:40 am | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Pricaonica Sun Nov 09, 2008 4:01 pm | |
| | |
|
| |
MakaVoliAnu _WeB_mAsTeR_
| Subject: Re: Pricaonica Sun Nov 09, 2008 11:33 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Pricaonica Mon Nov 10, 2008 12:15 am | |
| jbg, diskonektowalo mi se samo (((( chitamo se drugi put... waljda uskorooo | |
|
| |
| Subject: Re: Pricaonica Mon Nov 10, 2008 1:18 am | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Pricaonica Mon Nov 10, 2008 1:20 am | |
| konachnoooo... ima ) shta radish? | |
|
| |
| Subject: Re: Pricaonica Mon Nov 10, 2008 1:21 am | |
| ewo nista...qckam po forumima....ti??? | |
|
| |
| Subject: Re: Pricaonica Mon Nov 10, 2008 1:24 am | |
| pokushawam da uploadujem neke slike, ali nece jesi mozda prochitala kako sam predlozila da poboljshamo forum?? | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Pricaonica | |
| |
|
| |
| Pricaonica | |
|