| Anina oprema | |
|
+19Ana 4ever Ana T. Teodora dulce_la_rebelde Sanja i Tanja !!!gOOOO AAAnAAA!!! perkica Admin FedererFan AnChI AjDeeee Kaca '93 ^*TeA^* mina tennis girl MakaVoliAnu ~Ana Ivanovic~ __AnNa11__ anin najveci fan sonjica93 I LOVE TENNIS 23 posters |
|
Author | Message |
---|
~Ana Ivanovic~ PoLaKo_Se_PrObIjAs_Na_WtA_lIsTu
Broj poruka : 499 Godina : 29 Location : ...pokretna stolica... Job/hobbies : ples,tenis... Humor : hahaha Volim Anu : Datum upisa : 2008-03-20
| Subject: Re: Anina oprema Mon Jan 12, 2009 5:44 pm | |
| | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
Broj poruka : 4144 Godina : 29 Location : Uz Anu Job/hobbies : tennis Humor : Xa...xa...XA...xA... Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-19
| Subject: Re: Anina oprema Sat Jan 17, 2009 8:06 pm | |
| koju opremu ce nositi na ao? | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Anina oprema Mon Jan 19, 2009 12:26 pm | |
| Jelena Janković, najbolja teniserka sveta, na turnirima će se ubuduće pojavljivati u opremi renomirane kineske kompanije „Anta", koja je iskoristila neodlučnost „Riboka" i potpisala višegodišnji ugovor s jednom od najpoznatijih sportistkinja današnjice! Detalji ove saradnje još se drže u strogoj tajnosti, ali je iz kompanije „Anta" saopšteno da se radi o „jednom od trenutno najunosnijih ugovora u ženskom profesionalnom tenisu", što znači da će srpska teniserka na osnovu ovog sporazuma zarađivati oko deset miliona dolara godišnje. Podsetimo, to je suma koju je druga kineska kompanija, „Li Ning", ponudila Ani Ivanović za doživotni ugovor, i to bi bio najveći sponzorski ugovor u istoriji tenisa. Međutim, za razliku od Jelene, koja je donela odluku, menadžerski tim pete teniserke sveta još razmatra ponudu Kineza. |
|
| |
!!!gOOOO AAAnAAA!!! JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
Broj poruka : 26 Godina : 31 Location : WIP loza ROLAND GAROSA!Ana je sacuvala titulu! Job/hobbies : m/ucenica! Volim Anu : Moj Forum : ...nemam 4um! Datum upisa : 2009-01-19
| Subject: Re: Anina oprema Mon Jan 19, 2009 7:28 pm | |
| I dalje nosi ovu ljubicastu!Preslatka je!Extra joj je oprema! | |
|
| |
AnChI AjDeeee TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1573 Godina : 32 Location : I belong to you AnA Job/hobbies : Tennis, Music... Volim Anu : Datum upisa : 2008-08-30
| Subject: Re: Anina oprema Mon Jan 19, 2009 7:38 pm | |
| ma nije waljda prsla da potpishe ugowor... nadam se da nece... adidas je tako cool! extra se oblachi! | |
|
| |
sonjica93 TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1307 Godina : 31 Location : Belgrade , Serbia Job/hobbies : tenis Humor : hahahah Volim Anu : Datum upisa : 2008-03-22
| Subject: Re: Anina oprema Tue Jan 20, 2009 12:39 am | |
| znaci uzas kad bi presla...ja nisam mogla da verujem kako se svi prodaju za pare...to je strasno...Djokovic iz Wilsona u Head?!?!!?!? a JJ iz Reeboka u ANTU??????Brate, Anta...sra**...samo pare gledaju...Ne vidim da su se bas Rafa i Fed prodali pored silnih ugovora...Fedu nzm koja firma reketa mu je ponudila neki astronomski ugovor pa je rekao da nece.Realno sa najboljih reketa da se spustis na neko sra**..... Ako Ana potpise sa Antom...uzas... | |
|
| |
MakaVoliAnu _WeB_mAsTeR_
Broj poruka : 3650 Godina : 30 Location : Sa Anom na treningu.. Job/hobbies : Tenis Humor : Haha Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Moj Forum : www.anafans.4rumer.com Datum upisa : 2008-07-06
| Subject: Re: Anina oprema Tue Jan 20, 2009 2:53 am | |
| | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Anina oprema Tue Jan 20, 2009 12:44 pm | |
| - sonjica93 wrote:
- znaci uzas kad bi presla...ja nisam mogla da verujem kako se svi prodaju za pare...to je strasno...Djokovic iz Wilsona u Head?!?!!?!? a JJ iz Reeboka u ANTU??????Brate, Anta...sra**...samo pare gledaju...Ne vidim da su se bas Rafa i Fed prodali pored silnih ugovora...Fedu nzm koja firma reketa mu je ponudila neki astronomski ugovor pa je rekao da nece.Realno sa najboljih reketa da se spustis na neko sra**.....
Ako Ana potpise sa Antom...uzas... Ani je ponudio Li Ning,a ne Anta...msm svejedno ko je,sl meni se haljina jj svidja...Al bih volela da ostane u Adidasu... |
|
| |
Broj poruka : 1307 Godina : 31 Location : Belgrade , Serbia Job/hobbies : tenis Humor : hahahah Volim Anu : Datum upisa : 2008-03-22
| Subject: Re: Anina oprema Tue Jan 20, 2009 3:24 pm | |
| svejedno, Li Ning???covece, sto se sa najbolje opreme spustati na neku nepoznatu??? | |
|
| |
MakaVoliAnu _WeB_mAsTeR_
Broj poruka : 3650 Godina : 30 Location : Sa Anom na treningu.. Job/hobbies : Tenis Humor : Haha Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Moj Forum : www.anafans.4rumer.com Datum upisa : 2008-07-06
| Subject: Re: Anina oprema Tue Jan 20, 2009 4:23 pm | |
| Ne znam..Njihov izbor ne nash.. | |
|
| |
Broj poruka : 1573 Godina : 32 Location : I belong to you AnA Job/hobbies : Tennis, Music... Volim Anu : Datum upisa : 2008-08-30
| Subject: Re: Anina oprema Tue Jan 20, 2009 9:52 pm | |
| Meni je tako odwratna ona haljina shto nosi jelena! Nece waljda u LI Ning, msm koji su ti...???? Nece, nece, nece!!! A sonjice u prawu si da se swi prodaju za pare, strashno... Ali Ana ima ugowor sa Jonex-om, Rolex-om, Adidas-om, msm da joj wishe para stwarno ne treba, i razocharala bih se kada bi preshla u tu Li ning!!! | |
|
| |
| Subject: Re: Anina oprema Tue Jan 20, 2009 11:27 pm | |
| ma ajde bre...strasno...pa kad su gladni para bukvalno...Sa najboljg na NAJGORE!!! | |
|
| |
| Subject: Re: Anina oprema Wed Jan 21, 2009 12:34 am | |
| A imaju koliko pozelish... Samo se nadam da Ana nece uzeti tu opremu, msm ja nigde nisam prochitala da planira da menja opremu, wec da joj samo istiche ugowor! | |
|
| |
MakaVoliAnu _WeB_mAsTeR_
| Subject: Re: Anina oprema Wed Jan 21, 2009 1:57 am | |
| | |
|
| |
perkica TeNnIs_PlAyEr_NuMbEr 1
Broj poruka : 2363 Godina : 31 Location : ALWAYS SERBIA Job/hobbies : Tennis,voleyball... Humor : ``Never stop smilling`` Volim Anu : Moj Forum : http://srbijatenis.nicetopics.com/ Datum upisa : 2008-04-06
| Subject: Re: Anina oprema Thu Jan 22, 2009 1:29 pm | |
| Mislim da Ana neće promeniti opremu i kada joj ugovor istekne...A što se tiče JJ, ona ima ANTA opremu... | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Anina oprema Thu Jan 22, 2009 3:00 pm | |
| Ma svejedno,njena odluka....(anina)Koju god da izabere ja cu je uuuuveeeeek voleti kao i svi ovdeeee....Ne volim je ja zbog opreme....ali volela bi da zadrzi adidas.. |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
Broj poruka : 4144 Godina : 29 Location : Uz Anu Job/hobbies : tennis Humor : Xa...xa...XA...xA... Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-19
| Subject: Re: Anina oprema Thu Jan 22, 2009 3:07 pm | |
| i ja...bas joj dobre stvari prave... | |
|
| |
!!!gOOOO AAAnAAA!!! JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
Broj poruka : 26 Godina : 31 Location : WIP loza ROLAND GAROSA!Ana je sacuvala titulu! Job/hobbies : m/ucenica! Volim Anu : Moj Forum : ...nemam 4um! Datum upisa : 2009-01-19
| Subject: Re: Anina oprema Fri Jan 23, 2009 12:20 am | |
| Pa ne verujem da ce menjati opremu jer je zastitino lice nove Adidas-ove kampanje 'My,myself'... A sto se tice Jelenine haljine stvarno je bljaks! | |
|
| |
__AnNa11__ JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
Broj poruka : 51 Godina : 31 Volim Anu : Datum upisa : 2008-10-04
| Subject: Re: Anina oprema Fri Jan 23, 2009 8:05 pm | |
| pa ako ana promeni opremenu ondak gubi i onog svena grenefeld samo ako ohn isto otindne od adidasa...ali nasa ana je pametna i ostace mozda kod adidasa ne ko jeca ona haljina izgleda joj kao spavacica. | |
|
| |
| Subject: Re: Anina oprema Sat Jan 24, 2009 12:05 am | |
| - *...I lOvE AnA...* wrote:
- Ma svejedno,njena odluka....(anina)Koju god da izabere ja cu je uuuuveeeeek voleti kao i svi ovdeeee....Ne volim je ja zbog opreme....ali volela bi da zadrzi adidas..
| |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: Anina oprema Sat Jan 24, 2009 2:45 pm | |
| - __AnNa11__ wrote:
- pa ako ana promeni opremenu ondak gubi i onog svena grenefeld samo ako ohn isto otindne od adidasa...ali nasa ana je pametna i ostace mozda kod adidasa ne ko jeca ona haljina izgleda joj kao spavacica.
xaxaxaxa....msm da ce ostati u adidasu | |
|
| |
~Ana Ivanovic~ PoLaKo_Se_PrObIjAs_Na_WtA_lIsTu
Broj poruka : 499 Godina : 29 Location : ...pokretna stolica... Job/hobbies : ples,tenis... Humor : hahaha Volim Anu : Datum upisa : 2008-03-20
| Subject: Re: Anina oprema Sat Jan 24, 2009 6:03 pm | |
| xaxaxaxa....msm da ce ostati u adidasu Takodje hehe... | |
|
| |
FedererFan PoLaKo_Se_PrObIjAs_Na_WtA_lIsTu
Broj poruka : 492 Godina : 28 Location : bivie Job/hobbies : nista Humor : he Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-20
| Subject: Re: Anina oprema Sun Feb 08, 2009 9:41 pm | |
| [tr][td][/td][/tr] [tr][td][/td][/tr][tr][td] [/td][/tr] | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: Anina oprema Mon Feb 09, 2009 4:05 pm | |
| da, to je ta haljina...msm nosi je vec odavno... | |
|
| |
MakaVoliAnu _WeB_mAsTeR_
| Subject: Re: Anina oprema Sun Mar 22, 2009 1:12 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Anina oprema | |
| |
|
| |
| Anina oprema | |
|