| Pricamo o Ani... | |
|
+16Ana T. Sanja i Tanja Jowana WoLi Noleta ~Ana Ivanovic~ FedererFan perkica La Tua Cantante I LOVE TENNIS __AnNa11__ anin najveci fan sonjica93 *vanja_loves_Nole* AnChI AjDeeee ^*TeA^* MakaVoliAnu Admin 20 posters |
|
Author | Message |
---|
Ana T. TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 2069 Godina : 27 Location : Republika Srpska , Ljubinje Job/hobbies : Odbojka , fudbal bez njih ne mogu a onda i TENIS... Humor : Svi za Anu , Ana za sve!!! Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-05-13
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Mon Aug 10, 2009 3:12 pm | |
| joooj ne zna ni ja odgovor , ali bas je tesko pitanje , ali je supeeer poklon...
je li zna neko odgovor | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
Broj poruka : 4144 Godina : 29 Location : Uz Anu Job/hobbies : tennis Humor : Xa...xa...XA...xA... Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-19
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Mon Aug 10, 2009 3:15 pm | |
| pa nzm...potrazicu...verovatno to ima negde u bigrafiji ili u nekom intervjuu | |
|
| |
Broj poruka : 2069 Godina : 27 Location : Republika Srpska , Ljubinje Job/hobbies : Odbojka , fudbal bez njih ne mogu a onda i TENIS... Humor : Svi za Anu , Ana za sve!!! Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-05-13
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Mon Aug 10, 2009 4:00 pm | |
| ajde i ja cu potraziti valjda uspijemo | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Wed Aug 12, 2009 12:19 am | |
| Heheh.. I da nadjemo nesto bas ne verujem da ce bilo ko od nas osvojiti... xD ♥ |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
Broj poruka : 4144 Godina : 29 Location : Uz Anu Job/hobbies : tennis Humor : Xa...xa...XA...xA... Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-19
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Wed Aug 12, 2009 5:36 pm | |
| ahm...ja sam stalno slala odgovore ali nista | |
|
| |
Ana 4ever JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
Broj poruka : 113 Godina : 31 Volim Anu : Datum upisa : 2009-01-23
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Wed Aug 12, 2009 5:46 pm | |
| obichno dobijaju neki iz sasvim "lijevih" zemalja, juzhna afrika, indija... nikad nishta iz nashe blizine, tj. nishta blisko njenoj rodnoj zemlji... | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Wed Aug 12, 2009 8:45 pm | |
| Pa jbg,dosta ljudi salje... Ja samo znam da je jednom dobila neka Vanja,tako se nesto zvala.. =) |
|
| |
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Fri Aug 14, 2009 3:00 pm | |
| pa bitno je pokushati, pa nikad se ne zna... | |
|
| |
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Fri Aug 14, 2009 10:20 pm | |
| | |
|
| |
sonjica93 TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1307 Godina : 31 Location : Belgrade , Serbia Job/hobbies : tenis Humor : hahahah Volim Anu : Datum upisa : 2008-03-22
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Sat Aug 15, 2009 2:20 pm | |
| e ljudi, jel kupio neku majicu ovu Unicefovu? | |
|
| |
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Sat Aug 15, 2009 2:41 pm | |
| jeste maka onu bijelu sto pise ajde ana , ovdje je negdje napisala koliko je platila , pa potrazi...... | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Sat Aug 15, 2009 6:44 pm | |
| |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Sun Aug 16, 2009 11:52 am | |
| ja sam ih videla juce, ali nisu hteli da mi kupe... | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Sun Aug 16, 2009 6:02 pm | |
| ovako...veceras na E! kanalu u 20h imate emisiju Forbs Top 100 Celebriteies who made bank...ana je na 90 mestu tako da ce je biti u emisiji | |
|
| |
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Mon Aug 17, 2009 5:58 pm | |
| ok....hvala punoooo tooo sseee mora gledati.... | |
|
| |
Broj poruka : 1307 Godina : 31 Location : Belgrade , Serbia Job/hobbies : tenis Humor : hahahah Volim Anu : Datum upisa : 2008-03-22
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Tue Aug 18, 2009 2:26 pm | |
| a samo su je spomenuli, i ona je na 89-om... ja sam gledala majice ali ono sve mali brojevi... | |
|
| |
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Tue Aug 18, 2009 3:28 pm | |
| ja cu ici u septembru u beograd , pa mozda pogledam.... | |
|
| |
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Tue Aug 18, 2009 3:48 pm | |
| Ana igra ulièni tenis18. avgust 2009. | 08:12 | Izvor: Sportske.net Ani i Noletu možda i ne ide najbolje na terenu, ali dok ih u zemlji kritikuju zbog nešto lošijih rezultata, dotle se njihova popularnost širom sveta ne smanjuje. Ana Ivanoviæ je ove nedelje promovisala Rodžer kup igrajuæi ulièni tenis u Torontu, a Nole pokazivao svoje pevaèke kvalitete. Ana Ivanoviæ je zajedno sa Karolinom Voznjacki izabrana za promoterku Rodžer kupa. Njih dve su igrale ulièni tenis u Torontu, a sve u sklopu promocije turnira koji poèinje danas. U prvom kolu turnira Ana æe igrati protiv kvalifikantkinje Ribarikove. Ivanoviæeva je inaèe postavljena za 11. nosioca na turniru u Torontu, dok je Jelena Jankoviæ postavljena za 5. nosioca i u drugom kolu æe igrati protiv Peti Šnajder (u prvom je slobodna). | |
|
| |
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Tue Aug 18, 2009 6:42 pm | |
| E , ljudi , ima vam u www.pressonline.rs , nesto kao biramo najljepsu Srpkinju , i ANCI , je jedna od 79. kandidatkinja.....Ona je pod rednim brojem 31. , ajmo sada svi da nam ANCI , pobijedi , glasajte , ja sam glasala vec jednom , a ne moze se 2 puta glasati.....ANCI JE NAJLJEPSA I AJMO DA NAM POBIJEDI..... E ,, da udjete na ovu adresu , i u opciju ANKETA........... PLEASE...... | |
|
| |
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Tue Aug 18, 2009 11:19 pm | |
| glasala sam...za sada Ceca vodi...omg | |
|
| |
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Wed Aug 19, 2009 1:36 am | |
| glasala, nego jesu li ljudi normalni, glasaju za tamo neke glupave manekeke, bez uvrede za bilo koga, nasha Ana ne samo shto je naljepsha vec je i mnogo pametna!!! | |
|
| |
Sanja i Tanja TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
Broj poruka : 2422 Godina : 29 Location : Teslic,Republika Srpska Job/hobbies : Fudbal Humor : smijehom protiv tuge... :-) Volim Anu : Datum upisa : 2009-03-06
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Thu Aug 20, 2009 10:30 am | |
| bas tako,i mi smo glasale za Anci,mora da pobijedi jer je stvarno najljepsa | |
|
| |
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Thu Aug 20, 2009 3:59 pm | |
| | |
|
| |
Isidora =) Na_SaMoM_sI_vRhU
Broj poruka : 813 Godina : 27 Location : nasa draga Srbija Job/hobbies : odbojkasica :) igram tenis u slobodno vreme... Humor : :) :) :) Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-07-31
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Wed Aug 26, 2009 9:35 pm | |
| moze i preko SMS-a da se glasa,ukucajte mis 31 i poshaljite na 3391.Wec sam owo napisala u drugoj temi,ali nema weze ko nije pogledao onu temu widece owde po mom ukusu ispred nje nijedna nije neshto.Kako Ceca koja je sigurno uradila 2,3 plastichne operacije moze da bude NAJLEPSA SRPKINJA?Alo,ljudi,goworimo o prirodnoj lepoti.....!! | |
|
| |
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Thu Aug 27, 2009 6:17 pm | |
| DA SLAZEM SE to za cecu......... | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Pricamo o Ani... | |
| |
|
| |
| Pricamo o Ani... | |
|