|
| Ana na netu... | |
|
+6Ana T. ~Ana Ivanovic~ AnChI AjDeeee MakaVoliAnu Admin I LOVE TENNIS 10 posters | |
Author | Message |
---|
I LOVE TENNIS TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1670 Godina : 30 Location : Novi Sad Job/hobbies : Tennis Volim Anu : Moj Forum : www.fun-forum.cjb.net Datum upisa : 2008-07-22
| Subject: Ana na netu... Fri Dec 19, 2008 2:42 pm | |
| Owde cemo stawljati razne westi wezane za Anu...kao npr. ankete o ani... westi o ani... diskusije wezane za anu na forumima itd... Ewo owde sa desne str imate glasanje za sportistu godine!!! Glasajte za Anchy!!! http://www.mondo.rs/sportNews/sport.php | |
| | | I LOVE TENNIS TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1670 Godina : 30 Location : Novi Sad Job/hobbies : Tennis Volim Anu : Moj Forum : www.fun-forum.cjb.net Datum upisa : 2008-07-22
| Subject: Re: Ana na netu... Wed Dec 24, 2008 1:00 am | |
| | |
| | | Admin FoRuM_oWnEr
Broj poruka : 4144 Godina : 29 Location : Uz Anu Job/hobbies : tennis Humor : Xa...xa...XA...xA... Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-19
| Subject: Re: Ana na netu... Wed Dec 24, 2008 6:34 pm | |
| | |
| | | MakaVoliAnu _WeB_mAsTeR_
Broj poruka : 3650 Godina : 30 Location : Sa Anom na treningu.. Job/hobbies : Tenis Humor : Haha Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Moj Forum : www.anafans.4rumer.com Datum upisa : 2008-07-06
| Subject: Re: Ana na netu... Wed Dec 24, 2008 9:23 pm | |
| | |
| Subject: Re: Ana na netu... Thu Dec 25, 2008 2:14 am | |
| - Admin wrote:
- svinje
pa basx zato postoji moa grupa | |
| | | Admin FoRuM_oWnEr
Broj poruka : 4144 Godina : 29 Location : Uz Anu Job/hobbies : tennis Humor : Xa...xa...XA...xA... Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-19
| Subject: Re: Ana na netu... Mon Jan 19, 2009 9:14 pm | |
| intervju sa anom...podugacak je ali sta da se radi...lol
Q. Tight first set, but you finished it off well with two aces. How did you sum up your first round?ANA IVANOVIC: Yes, I'm very pleased to have a victory, obviously. In the beginning, I took some time to adjust to rhythm and everything, to slowly get into match, because I never obviously played against her before. Actually never seen her play. And she's very young, talented girl. She was hitting the ball very well. It took me some time to adjust to that in the beginning, but I'm very happy that I took opportunities I had. It was very, very close first set. In the second set, it was lot of games with deuce and advantage. But very happy to keep my composure in important moments.Q. Was it a little tougher than you expected?ANA IVANOVIC: You know, I expect tough match every match I step on the court. Obviously you want to work your way into tournament. Like I said, it was tougher because I didn't know what to expect against her. I took some time in the beginning, you know, to see that she was tracking the ball very well. I think I was defending little bit way too much in the beginning. So, you know, just happy to be through and to still have things to work on. Q. How was it out there in terms of the weather? ANA IVANOVIC: Yes, it was very warm today. You know, it's important to stay hydrated and drink a lot of water. I've been here in Australia for a month now, so kind of got used to it. Q. When is the last time you felt like you hit the ball great for two weeks in a row and you were in complete confidence?ANA IVANOVIC: Well, obviously, you know, I didn't perform best at the two tournaments back to back since probably French Open. But, you know, I feel it's a new year and I feel I'm in a great physical shape. You know, it's a fresh start for me basically. I just want to get the experience I took from last year. I'm just enjoy my tennis again and enjoy competing. I think this might be the two weeks (laughter). Q. Are you waiting for that moment where you're going to wake up in the morning, get on the court, everything is going to be great again?ANA IVANOVIC: I don't think it comes overnight, to be honest. I put lot of hard work in off‑season. Obviously, you know, worked hard off the court as well. But, you know, I just need some matches to get in that competition spirit again, obviously get some confidence. But, you know, I can fall back on things I've done in off‑season. That's something that can get me through my first rounds. Q. How much tougher do you think this slam is than the other three, being that with those three you're playing already into the year, and here basically everybody is coming in?ANA IVANOVIC: Yes, this is a very specific one. But I think everyone put lots of hard work in off‑season. As soon as you see player, you know, you can tell if they put hard work in or not. Yeah, it's just important to work yourself into matches, like I said, because you come here without playing too many matches. So, you know, it's important to realize that and have a good confidence from the work you done in off‑season. Q. What about the speed of the courts? Are they any faster or slower than last year?ANA IVANOVIC: No, I think they are pretty much the same. The ball is bouncing very, very high obviously. But, yeah, they're playing the same. Q. What would satisfy you at this tournament? How could you walk away a happy person, be happy with your game?ANA IVANOVIC: First of all, I'm happy no matter what happens (smiling). Second of all, you know, I just want to have feeling that, you know, I gave hundred percent. If that was not good enough today, that I lost, or if it was good enough to win, that's perfect. I just want to be honest to myself that I gave the best chance I can possibly give. Q. How much does playing well, playing your best, mean to you? ANA IVANOVIC: Obviously, you know, you want to perform the best you can every match. But it only happens maybe few times a year that you play perfect tennis, and other days you have to work yourself and stay tough and be mentally stronger maybe than other players. So I don't want to, you know, expect myself to play perfect match, because, like I say, it doesn't happen that often. You just have to sort of get through the tough days. Q. How do you rate your own chances at the moment? How do you rate your own game or form right now?ANA IVANOVIC: Like I said, I had very good preparations, so that's something that gives me confidence. There are still some things I want to work on. I just feel I need some more match play, yeah, matches in front of big crowds. That's something that's been missing last couple of months in my game. But otherwise I feel very confident. Today I wasn't doing so much stepping in as I probably would like to. That's something that I worked on in off‑season. Hopefully, you know, in my next match I can implement that.Q. So there's room for improvement?ANA IVANOVIC: Yeah, definitely. Like I said, I don't expect myself to step on the court and play perfect tennis from very first moment. You just want to give yourself the best possible chance and give time to work yourself into the tournament. Q. Dementieva was saying the other day after she won Sydney that she loves the pressure of coming into a Grand Slam as a contender; she actually wants people to talk about her as a major contender. Do you feel the same way?ANA IVANOVIC: Yes, I think it's important to have a pressure coming into the Grand Slam, because if you feel pressure it means that you're in a position to do something well. That's what you work for and what you aim. It definitely gives you confidence. Q. A question on Fed Cup. Obviously you and Jelena could be a team that could win the Fed Cup. How tough are the Russians to even try to take that title away from?ANA IVANOVIC: You know, I think we have a very good team. I think we have a very good possibility to win the Fed Cup. There are a lot of good players and good teams out there. But we have to, again, work our way through to the World Group to even be in a chance to play against them.Q. The Russians have seemed to have owned it the last four years. ANA IVANOVIC: Hopefully we can take it away from them (laughter). Q. You enjoy the fan support. They continue to love you more and more each year. ANA IVANOVIC: That's a great honor. I really enjoy that. It's great to be back here on a big court, see all the people coming out again and supporting me. Also, you know, few times when I go out for a dinner they come up. They're like, We watched you last year; we're coming again this year. It's great, yeah. Q. Four of the leading players of recent years ‑ Kim Clijsters, Justine Henin, Maria Sharapova, and Lindsay Davenport ‑ are not playing in this event. Do you think that improves your chances of winning it?ANA IVANOVIC: Yeah, they were definitely great players. You know, Maria was really unfortunate not to perform. But I still think there are lots of good players out there this year, a lot of tough opponents. | |
| | | Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: Ana na netu... Sat Jan 24, 2009 3:22 pm | |
| Evo, sta sam nasla na jednom sajtu o ani... - Quote :
- It's all over Down Under
The second shock defeat of the women's tournament of the Australian Open has become the loss of Ana Ivannovic. She lost in three sets against the lower ranked Alisa Kleybanova in three sets, although the match could've easily been over after two sets if Ana did not narrowly win the tiebreak of the second set. Ana never looked like a threath for her opponent, who did not even had to play magnificent tennis in order to eliminate Ana. It is the third Grand Slam in a row where Ana got eliminated in the first week and she will certainly feel this on the world ranking. More info will follow. In the meantime you can become a fan of Ana on facebook or become a friend on myspace. You can find the links above the newsitems. | |
| | | MakaVoliAnu _WeB_mAsTeR_
Broj poruka : 3650 Godina : 30 Location : Sa Anom na treningu.. Job/hobbies : Tenis Humor : Haha Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Moj Forum : www.anafans.4rumer.com Datum upisa : 2008-07-06
| Subject: Re: Ana na netu... Sat Jan 24, 2009 11:15 pm | |
| | |
| | | AnChI AjDeeee TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1573 Godina : 32 Location : I belong to you AnA Job/hobbies : Tennis, Music... Volim Anu : Datum upisa : 2008-08-30
| Subject: Re: Ana na netu... Sun Jan 25, 2009 4:00 pm | |
| nishta zanimljiwo... da je ana izgubila od slabije rangirane protiwnice, i da je owo treci uzastopni grend slem gde je ana eliminisana u prwoj nedelji i da to sigurno oseca po swom swetskom renkingu.... | |
| | | Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: Ana na netu... Sun Jan 25, 2009 8:20 pm | |
| jeste primetili (mozda) kako je njen sajt mnogo sporiji nego inace? treba mu barem 1 min da mi otvori str koju hocu...a na ostalim sajtovima mi je mnogo brze... | |
| | | Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: Ana na netu... Sun Jan 25, 2009 8:20 pm | |
| - Quote :
- Uzbuđena zbog budućnosti / January 25, 2009
Prva nedelja je bila jako uzbudljiva, sa mnogo sjajnih mečeva i priča koje idu uz to. Nažalost, i ja sam u petak uveče postala jedna od njih.
Onde nisam pronašla ništa ni blizu svoje najbolje igre, ali dala sam sve od sebe i ne mogu da uradim više od toga.
Ponekad vaša igra jednostavno nije tu. Napraviću pauzu od par dana, možda ću otići na odmor negde u Australiji, i razmisliti o tome šta je pošlo naopako i kako to da popravim.
Na vrhu liste prioriteta mi je angažovanje stalnog trenera. Uzbuđena sam što ću raditi sa nekim ko ima nove ideje i još uvek sam sigurna da ću ove godine postići dobre rezultate.
To je sjajna stvar kod tenisa – uvek iza ćoška postoji novi turnir.
Kada vodeći nosilac izgubi meč, novinari često svoja pitanja koncentrišu na njegovu igru, a ne na sjajnu igru pobednika.
Kao što sam rekla, u petak nisam igrala dobro, ali Alisa Kleybanova zaslužuje sve pohvale za svoju igru.
Odigrala je neke neverovatne udarce i bila je veoma konstantna. Pobedila je teniserka koja je tog dana bila bolja.
Ista stvar je bila i sa mečom Venus Williams. Bilo je iznenađenje što je tako velika šampionka izgubila u drugom kolu, ali morate da gledate koliko dobro je igrala protivnica.
Pobeda Carle Suarez Navarros dokazuje da na Grand Slam turnirima nema lakih mečeva. Svaki meč je težak, i uvek u prvim kolima ima nekoliko iznenađenja.
Gledala sam neke mečeve. Obično ne gledam mnogo tenis, a i kad gledam, gledam muškarce, pošto volim da vidim šta mogu da naučim od momaka.
Ali sam gledala i neke ženske mečeve, uključujući i prva dva meča Jelene Dokić.
Bilo je sjajno gledati Jelenu. Priznajem da sam plakala za vreme njenog intervjua posle meča prvog kola. Prošla je kroz mnogo toga, i drago mi je zbog nje.
Znam koliko je važno da pored sebe imate tim koji vas podržava, a u samom centru toga je porodica.
Sa sigurnošću mogu da kažem da bez podrške i razumevanja moje porodice ja ne bih bila ovde. Ni jednom me nisu forsirali, u stvari, ja sam terala njih!
Volela sam da udaram lopticu i da se vikendima takmičim na dečijim turnirima. Porodica me je uvek ekstremno podržavala.
Nikada nisam prestala da verujem da ću pobediti u meču protiv Kleybanove, zbog čega je teže pomiriti se sa tim.
Voli vas Ana
Ova kolumna je napisana za Sunday Herald Sun i njegove sestrinske publikacije, najprodavanije novine u Australiji. Za ovu kolumnu je data donacija UNICEF-u | |
| | | ~Ana Ivanovic~ PoLaKo_Se_PrObIjAs_Na_WtA_lIsTu
Broj poruka : 499 Godina : 29 Location : ...pokretna stolica... Job/hobbies : ples,tenis... Humor : hahaha Volim Anu : Datum upisa : 2008-03-20
| Subject: Re: Ana na netu... Tue Jan 27, 2009 7:00 pm | |
| Slazem se...Msm sa postom sa predhodne strane... | |
| | | Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: Ana na netu... Sun Feb 08, 2009 9:32 pm | |
| Na tenis-srbija.net četvrtak, 05 februar 2009 01:02 | Fizički sam zaista spremnija nego ikad, samo moram da budem i agresivna kao nekad
OVDE je sve počelo - s osmehom je rekla Ana Ivanović, ulazeći juče nešto iza podneva na improvizovane teniske terene u praznom bazenu Sportskog centra “11. april” na Bežanijskoj kosi. Sa istog mesta s kojeg je krenula u osvajanje teniske planete, Ana je najavila i povratak u sam vrh VTA rang-liste i nove trofeje na najvećim turnirima. - Iza mene je težak period, ali iz toga sam izašla jača i moja karijera će od sada opet biti u usponu - jasno je poručila Ivanovićeva u ekskluzivnom intervjuu za “Novosti” i “Sport”, u pauzi snimanja dokumentarnog filma. Naviknuta na zujanje kamera i prohteve naših kolega, srpska teniserka se strpljivo premeštala s tribina na teren, čas sedela, čas udarala lopticu, dok je ekipa čuvene američke TV kuće HBO obavljala svoj posao. Slika sa bazena obići će svet, baš kao i priča o putu devojčice iz Srbije, danas vlasnice grend slem titule i ne tako davno najbolje teniserke sveta.
- Od kada niste bili u “11. aprilu” i kakav je osećaj vratiti se na mesto gde je sve počelo? - Ne znam tačno koliko dugo nisam bila ovde, izgubila sam pojam o vremenu, ali ima više od dve godine. Sad mi se vraća mnogo lepih uspomena, kada su nas kao decu ovde trenirali, a mi smo uvek ostajali posle treninga da se družimo. Igrali smo žmurke, sakrivali se po terenu, tribinama, kancelarijama... Uh, mnogo lepih uspomena me veže za ovo mesto, jer odavde je sve počelo. Sad sam se vratila zbog snimanja dokumentarca, ali drago mi je. Ovde ima toliko ljudi koje dugo nisam videla, koji su me uvek podržavali i verovali u mene - rekla je Ana i srdačno se pozdravila s trenerima uz koje je napravila prve teniske korake. - Da li se nešto promenilo ovde, u Beogradu? - Apsolutno ništa (smeh)! Čini mi se samo da je malo hladnije. Verujem da deca i dalje rade pripreme tu oko bazena, sve ostalo je isto. - Vidite li sebe dok gledate ove klince, koji treniraju? - Sada nema puno dece, jer je vreme za školu. Sećam se i nas je bilo samo desetero, družili smo se, ovde dolazili posle škole. To je bilo najlepše vreme. Vidim i u očima ove dece da uživaju baš koliko sam i ja nekad. - Priča o bazenu jedna je od najcitiranijih izjava, koja i dalje izaziva fascinaciju stranih medija? - Nisam bila svesna da će to da odjekne. Tu priču sam samo spomenula onako usput u jednom intervjuu. Stranim novinarima takve stvari su nezamislive, posebno Amerikancima. I televizija HBO je poželela da deo dokumentarca bude snimljen upravo ovde, pa će svi videti kako to izgleda. Rečima je teško objasniti da na takvom terenu ne možeš da igraš dijagonalu, odnosno možeš samo s jedne strane. To mora da se vidi. - Posle izvanrednog prošlog leta, usledile su povrede i pad. S prvog mesta dospeli ste na osmo? - U svakoj karijeri neminovno ima i uspona i padova, ali veličina sportista jeste da se uzdignu posle pada. Verujem da sam sada u nekom prelomnom periodu i da će sve krenuti nabolje. - Gde su nestali snažni forhendi i servisi? Da li je i velika medijska pažnja oko vašeg privatnog života u poslednje vreme uticala na krizu? - Jeste, i to je uticalo jer sam imala manje vremena da se odmorim i posvetim sebi. Imala sam i obaveza, uvek su tu bili i novinari... Ne volim da čitam o sebi, ali neke stvari ne možeš da blokiraš. Smatram da je glavni problem loše igre to što mi je nedostajao trener u pripremnom periodu. Malo sam se dvoumila oko taktike, igre... I pre toga, kada sam radila s trenerom, došlo je do male konfuzije. Jedan dan mi je govorio da treba forhend da igram ovako, a drugi dan potpuno drugačije, pa sam bila totalno zbunjena. Sve vreme sam tražila sebe. Izgubila sam i servis, koordinaciju pokreta prilikom bacanja lopte... - Kada ćemo videti Anu u prepoznatljivom svetlu? - Fizički sam spremnija nego ikad. Odlično se krećem, i nema loptice koju ne mogu da stignem. Zato sam se povukla nazad, više trčim i ne igram agresivno kao pre. Svesna sam da to moram da promenim, da budem agresivna, da se vratim na bazu koju sam ranije imala. Težak period je iza mene, ali iz toga sam izašla jača. Moja karijera će od sada opet biti u usponu - ne ostavlja dilemu Ana Ivanović.
VERUJEM U SRBIJU
- ŠTA očekujete od predstojećeg duela s Japanom u Fed kupu? - Mislim da smo veliki favoriti i to stvara određeni pritisak. Posebno jer prvi put igramo pred domaćom publikom. Veoma sam uzbuđena i smatram da imamo potencijal da jednog dana i osvojimo Fed kup. Podloga u “Areni” je prilično spora, lopte visoko odskaču, što nam odgovara protiv Japanki koje vole da sve bude brzo i nisko.
TRENER U TAJNOSTI
ANA nije želela da otkrije ko je njen novi trener... - Sad imam potencijalnog trenera s kojim ću da probam, ali ne mogu da otkrivam ime. Nadam se da ću uz njegovu pomoć raščistiti nedoumice u glavi, oko bekhenda i forhenda, da li da igram dijagonalu ili paralelu...Večernje Novost |
| |
| Subject: Re: Ana na netu... Wed Feb 18, 2009 1:23 pm | |
| ofc da ces se wratiti u wrx ...pogotowo sad sa new trenrom ajdeeee anchy | |
| | | Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: Ana na netu... Sat Mar 14, 2009 12:39 am | |
| Američka avantura / March 12, 2009
Uvek sa zadovoljstvom dolazim u Indian Wells. To mi je iz nekoliko razloga omiljeni turnir. Pre svega, organizacija je sjajna, stadion deluje novo i svi su puni dobrodošlice.
Publika je takođe sjajna, čak i na treninzima. A imate i pogled na planine koji oduzima dah, kao i svež pustinjski vazduh. To me jako opušta.
Dosta se razlikuje od drugih gradova u kojima igramo: tako je tiho i mirno. Sigurna sam da mi je to pomoglo prošle godine kada sam osvojila turnir, i naravno da mi je cilj da ga ponovo osvojim.
Veoma sam uživala i u vremenu provedenom u New York-u pre dve nedelje. Bilo je lepo što sam imala više vremena da razgledam grad, i to mi je bio prvi boravak tamo tokom zime. Više sam uživala po snegu, nego leti za vreme US Open-a, kada je tako toplo i vlažno.
Prošle nedelje sam trenirala u Las Vegasu. Nikada pre toga nisam bila tamo, i iskustvo je bilo vrlo zanimljivo! Nisam znala mnogo o gradu, ali su mi rekli da će to biti jedinstveno iskustvo, i nisu pogrešili!
Bilo je zabavno hodati kroz oblast u kojoj je gužva, poznatu kao "Strip" i videti sve tematske hotele. Išla sam na rollercoaster u New York New York, a bila sam i na poznatoj predstavi 'O' u Bellagio-u.
Nisam sigurna koliko brzo ću se vratiti u Vegas, ali je put svakako bio zabavan.
Voli vas Ana | |
| | | Ana T. TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 2069 Godina : 27 Location : Republika Srpska , Ljubinje Job/hobbies : Odbojka , fudbal bez njih ne mogu a onda i TENIS... Humor : Svi za Anu , Ana za sve!!! Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-05-13
| Subject: Re: Ana na netu... Wed Jul 15, 2009 2:59 pm | |
| Intervju za WTA sajt July 14, 2009 / Ana je nedavno dala intervju za zvanični Sony Ericsson WTA Tour sajt. Sledi prevod reprodukcije transkripta, u kome je bilo nekoliko neobičnih pitanja: Da li imaš nekog kućnog ljubimca?Ne, ne volim toliko životinje. Ali volela bih da jednog dana imam zlatnog retrivera. Da li igraš video igrice?Nisam ranije, dok mi neko nedavno nije pokazao Guitar Hero i volim je. Kada pobediš u bacanju novčića, šta odabereš?Obično odaberem da serviram. Ali ponekad odaberem i da primam servis. Šta misliš o povratku Clijsters?Uvek sam se jako dobro slagala sa Kim i vrlo sam srećna što se vraća. Ona je sjajna teniserka i nadam se da ću imati prilike da se ponovo takmičim protiv nje. Da li si ikada svirala muzički instrument?Ne, najblže što sam prišla je uz Guitar Hero! Koji film ili emisija su ti bili omiljeni kada si bila dete?Petar Pan. Koji je nasmešniji štos koji si nekome priredila, ili ga je neko tebi napravio?Verovatno kada smo se moj fitnes trener i ja sakrili u žbunju i odatle skočili na mog starog trenera i sparing partnera dok su se vraćali sa večere. Bili su prestravljeni! Da li si se ikada izgubila tokom puta?Imam prilično dobru orijentaciju, ali naravno da mi se dešavalo da se izgubima tokom posete novim gradovima. Koja je najlepša stvar koju je neko za tebe uradio?Podrška i žrtva koju je moja porodica napravila za mene kada sam bila dete je neverovatna. Mnogo im dugujem i uvek ću im biti zahvalna zbog toga što su uradili. Ko ti je omiljeni teniser?Roger Federer. Veoma mu se divim, ne samo zbog onog što je postigao, već i zbog toga kako se ponaša i na terenu i van njega. Volim i Nadala, i naravno Novaka jer smo prijatelji toliko godina. Koja ti je najdraža aktivnost van terena koju si radila na nekom turniru?Teško je da odaberem jednu – bilo je mnogo aktivnosti u kojima sam uživala. Nedavno sam prebacivala lopticu na krovu hotela u Rimu, štoje bilo jako lepo zbog prelepog pogleda. Volim decu, tako da mi je vrlo lepo i svaki put kada imam čas tenisa sa decom. Koje je najlepše mesto u kome si bila?Noosa, u Australiji. Imaš li omiljenu društvenu igru?Ranije sam dosta igrala bekgemon, ali više ne. Koju lošu hranu najviše voliš? Palačinke sa nutelom! Kada bi mogla da provedeš jedan dan sa nekom istorijskom ličnošću, koga bi odabrala i zašto?To je jako teško pitanje! Verovatno bih rekla Leonardo da Vinči. Volela bih da znam više o tom razdoblju i bilo bi neverovatno uživo videti njegove radove. | |
Broj poruka : 2069 Godina : 27 Location : Republika Srpska , Ljubinje Job/hobbies : Odbojka , fudbal bez njih ne mogu a onda i TENIS... Humor : Svi za Anu , Ana za sve!!! Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-05-13
| Subject: Re: Ana na netu... Sat Jul 18, 2009 12:01 pm | |
| Vogue video July 17, 2009 / Ana se, uoči objavljivanja članka na šest strana o njoj u agustovskom izdanju američkog Vogue-a pojavljuje u ekskluzivnom video snimku na sajtu časopisa. U kratkom klipu možete videti Anu tokom intervjua koji je urađen u Majamiju ranije tokom godine, kratko nakon što je osvojila WTA nagradu za Humanitarca godine. Kliknite ovde da pogledate (u novom prozoru browser-a). Photo: adidas AG | |
| Subject: Re: Ana na netu... Sat Jul 25, 2009 3:03 pm | |
| Članak u Vogue-u July 24, 2009 / Temeljan članak novinarke Rebecce Johnston o Ani za američki Vogue se može pročitati online. Kliknite ovde da posetite sajt Vogue časopisa. Sledi prevod uvoda: Kada je 21-godišnja Ana Ivanović prošle godine osvajanjem French Opena postala prva teniserka sveta, ona, njena porodica i ostatak pratnje su to proslavili večerom za 30 osoba u Parizu. Posle toga su muškarci, njeni treneri, obukli njene teniske haljine (zbog izgubljene opklade), i noseći šampionku na rukama pozirali za fotografisanje ispred Trijumfalne kapije. Na slici se svi – posebno Ivanovićeva – osmehuju koliko god mogu. Za mladu Srpkinju koja je odrastala u senci rata to je bilo, kako kaže, ispunjenje velikog sna.
Ženski tenis se takođe radovao. Sport nikada nije izrodio derište kao što je John McEnroe ili Jimmy Connors, ali u poslednje vreme, vrhunske takmičarske su ili zastrašujuće žestoke ili jednostavno očajne. Kada je prvi nosilac Justine Henin (jednostavno očajno) prošle godine sve iznenadila i sa 25 godina se povukla iz profesionalnog tenisa, praznina je otvorila bitku za prvo mesto. Sestre Williams su se činile kao prirodan izbor, ali 28 i 29 godina je mnogo za igru koja fizički toliko kažnjava. Činjenica da imaju druga interesovanja – moda, unutrašnje uređenje, gluma – samo pojačavaju šaputanja ...nastavak (na engleskom jeziku) ovo možete pročitati preko njenog sajta.... | |
| Subject: Re: Ana na netu... Thu Jul 30, 2009 2:41 pm | |
| Novi video na sonyericssonwtatour.com July 29, 2009 / Nedavno objavljen video na Sony Ericsson WTA Tour veb sajtu otkriva šta teniserke vole da rade uveče kada imaju slobodnog vremena. Snimak prikazuje Anu, zajedno sa nekoliko drugih vodećih teniserki. Kliknite ovde da pogledate video (link se otvara u novom prozoru browser-a). Photo: Manuela Davies / doubleXposure.com | |
| Subject: Re: Ana na netu... Sat Aug 15, 2009 3:04 pm | |
| Počela prodaja specijalnih adidas/UNICEF majica August 14, 2009 / Ograničena količina Aninih adidas/UNICEF majica – od kojih sav prihod ide UNICEF-ovom programu "Škola bez nasilja" – je sada moguće kupiti preko linka za Prodavnicu. Prodaje ih naš partner, Tennis Warehouse. Ana je rekla: “Ovo je sjajna ideja i veoma korisna akcija. Ne samo da ćemo prikupiti novac za UNICEF-ov program "Škola bez nasilja" i pomoći njegovu primenu u školama u Srbiji, već ćemo i povećati svest ljudi o značaju rada UNICEF-a za poboljšanje zaštite prava dece. “Majice su prekrasno dizajnirane i ja uživam da ih nosim," dodala je Ana o majicama koje su dostupne u tri kategorije: za žene, za devojčice i unisex. Svako ko je glasao za svoje omiljene dizajne na www.anastyle.com– proizvedena su po dva najpopularnija dizajna iz svake kategorije – je dobio priliku da osvoji jednu od pet majica sa Aninim potpisom. Imena pobednika će uskoro biti objavljena ovde. Program “Škola bez nasilja” je nastao kao rezultat zabrinutosti zbog povećanja nasilja među i nad decom i mladima u Srbiji poslednjih godina. Ana je dala nekoliko donacija ovom programu, i često ga promoviše kada je u Srbiji. Osnovni cilj mu je da pomogne da se stvori bezbedna i podsticajna sredina za učenje, rad i razvoj dece. Namenjen je pre svega učenicima, nastavnicima i zaposlenima u školi, ali i roditeljima i celokupnoj društvenoj zajednici. Photo: Manuela Davies / doubleXposure.com | |
| Subject: Re: Ana na netu... Sat Aug 15, 2009 3:10 pm | |
| « Povratak na vesti « Previous Entry | Next Entry » Novi odgovori na pitanja u sekciji Pitaj Anu August 13, 2009 / Ana je odgovorila na neka od vaših najskorijih pitanja. Natalia: Kom turniru do kraja godine se najviše raduješ? Ana: Nije ostalo još mnogo turnira! Najviše uživam na Grand Slamovima, tako da se verovatno najviše radujem US Openu. A što se tiče mesta koje volim da posetim, onda je to verovatno Tokyo. Uvek uživam u vremenu koje provedem u Japanu. Predrag: Yo Anči. Šta misliš o meču Fed Kupa između Srbije i Rusije sledećeg februara? Ja sam jako uzbuđen zbog toga! Da li misliš da bi u Beogradu atmosfera na teniskom meču ikada mogla da bude dobra kao na košarkaškoj utakmici? Ana: I ja sam uzbuđena! To će biti najuzbudljiviji mogući meč: igramo kod kuće protiv najbolje rangiranog i najiskusnijeg tima. Sigurna sam da će atmosfera u Beogradskoj Areni biti neverovatna. Veoma se radujem tome. Što se tiče publike, bilo bi teško nadmašiti atmosferu na košarkaškoj utakmici, ali mislim da je moguće napraviti sličnu atmosferu, pošto svi tako jako žele da pobedimo, i toliko nas podržavaju. Christie: Zdravo Ana, zanima me da li ikada napraviš odmor od igranja toliko turnira i jednostavno posetiš porodicu ili prijatelje? Šta obično radiš u slobodno vreme? haha samo sam radoznao. Chiristie
Ana: Da, mislim da imam vrlo izbalansiran raspored: ne igram previše turnira, baš onoliko koliko treba. Tako da imam periode priprema i treninga, kao i par odmora tokom godine. Više volim da imam nekoliko kratkih odmora nego jedan ili dva dugačka. Jedna od omiljenih stvari mi je da posetim prijatelje i porodicu u Beogradu. Takođe, oni me često posećuju na turnirima. Nina Paripović: Draga Ana, šta radiš sa meč loptama, pošto meni tada loptica uvek završi ili u mreži ili van terena? Molim te odgovori mi uskoro: za par dana me čeka jako težak meč. P.S. Stvarno si lepa. Nina Ana: Hvala! Trik je prići meč lopti na isti način kao bilo kom drugom poenu. Samo se skoncentriši na svoju taktiku i na ono što treba da uradiš da bi osvojila poen, umesto da emotivno razmišljaš o važnosti poena. Loren, Jeka i Chloe: ZDRAVO! Radimo projekat za školu o tome kako sport zbližava ljude u Melbourne-u (Australia), bez obzira na njihovu dob, rasu i pol. Iako nisi iz Melbourne-a, možemo li molim te da dobijemo tvoje mišljenje o tome. Stvarno nam je važan tvoj stav. Hvala, Loren, Jeka i Chloe, Melbourne Girls' College P.S Srećno na US Openu!Ana: To je zanimljiva tema za projekat. Mogu da govorim više generalno, umesto samo o sportu u Melbourne-u. Definitivno mislim da sport zbližava ljude. Na primer, kada navijate za tim ili igrača, pogotovo iz vaše zemlje, postoji jako osećanje zajedništva. Kada se bavite sportom, upoznajete mnogo ljudi svih godina i nacija: možda ih drugačije ne bi sreli da nije sporta, i to je sjajna stvar. Mi u tenisu smo posebno srećni, pošto je to tako internacionalni sport... Volim da dolazim u Melbourne i mogu da primetim da je sport tamo vrlo popularan, različiti ljudi dolaze da gledaju Australian Open, ili idu na kriket. Srećno sa projektom! Photo: Zoran Jovanovic Maccak / UNICEF Serbia | |
| | | Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: Ana na netu... Sun Aug 16, 2009 11:52 am | |
| hvalla | |
| Subject: Re: Ana na netu... Mon Aug 17, 2009 5:57 pm | |
| nema na cemu!!!je li neko mozda pita ANU , u ovoj selekciji , je li kome odgovorila.... | |
| | | Sanja i Tanja TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
Broj poruka : 2422 Godina : 29 Location : Teslic,Republika Srpska Job/hobbies : Fudbal Humor : smijehom protiv tuge... :-) Volim Anu : Datum upisa : 2009-03-06
| Subject: Re: Ana na netu... Thu Aug 20, 2009 10:36 am | |
| mi smo pitale nesto,ali nije odgovorila | |
| | | Ana 4ever JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
Broj poruka : 113 Godina : 31 Volim Anu : Datum upisa : 2009-01-23
| Subject: Re: Ana na netu... Thu Aug 20, 2009 1:35 pm | |
| mozhda je fora u tome da je pitanje shto neobichnije i da se poshalje onda kad ona ima vremena da odgovori (izmedju turnira), i ja sam pokushala par puta ali nishta, mislim da admini biraju pitanja... | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Ana na netu... | |
| |
| | | | Ana na netu... | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |