| PREDLOZI | |
|
+7LuUkA MakaVoliAnu AnChI AjDeeee ^*TeA^* ~Ana Ivanovic~ I LOVE TENNIS Admin 11 posters |
|
Author | Message |
---|
Gost Guest
| Subject: Re: PREDLOZI Mon Feb 02, 2009 10:44 pm | |
| Ok,nisam wid,wid sam samo na portalu pa sam mislila,tamo i ne ulazim....joooj o5 sam pocela duplo w...omg,omg,lol..Cmok |
|
| |
~Ana Ivanovic~ PoLaKo_Se_PrObIjAs_Na_WtA_lIsTu
Broj poruka : 499 Godina : 29 Location : ...pokretna stolica... Job/hobbies : ples,tenis... Humor : hahaha Volim Anu : Datum upisa : 2008-03-20
| Subject: Re: PREDLOZI Mon Feb 02, 2009 11:28 pm | |
| Vazi bre ako se slaze Nina meni svejedno..Kiss | |
|
| |
FedererFan PoLaKo_Se_PrObIjAs_Na_WtA_lIsTu
Broj poruka : 492 Godina : 28 Location : bivie Job/hobbies : nista Humor : he Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-20
| Subject: Re: PREDLOZI Sun May 10, 2009 9:02 pm | |
| Predlazem da bi trebalo da nekako ponovo dovedete clanove i da vratite forum u funkciju.ovak niko ne dolazi i dosadno je!napravite nesto novo | |
|
| |
Sanja i Tanja TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
Broj poruka : 2422 Godina : 29 Location : Teslic,Republika Srpska Job/hobbies : Fudbal Humor : smijehom protiv tuge... :-) Volim Anu : Datum upisa : 2009-03-06
| Subject: Re: PREDLOZI Mon May 11, 2009 7:28 am | |
| i mi se slazemo sa tim jer vec neko vrijeme nije bilo clanova.Nadamo se da ce ih promjena na forumu privuci... | |
|
| |
Jowana WoLi Noleta _WeB_mAsTeR_
Broj poruka : 3501 Godina : 28 Location : Uz Noleta Job/hobbies : Nole..... Humor : 50% Raspolozenje : ::Bilo je i bolje:: Volim Anu : Datum upisa : 2008-08-07
| Subject: Re: PREDLOZI Tue May 26, 2009 8:19 pm | |
| Moj predlog je:
Budite strpljivi jos 2 nedelje...a kad bude letnji raspust..Naguracemo do 60000 postova....
A ZA SAD NE KUKAJTE ZA CLANOVE...
sorry,za spam...ali morala sam da reagujem | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
Broj poruka : 4144 Godina : 29 Location : Uz Anu Job/hobbies : tennis Humor : Xa...xa...XA...xA... Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-19
| Subject: Re: PREDLOZI Wed May 27, 2009 3:57 pm | |
| ok...za clanove su upravu, ali stvarno radimo sta mozemo | |
|
| |
Broj poruka : 2422 Godina : 29 Location : Teslic,Republika Srpska Job/hobbies : Fudbal Humor : smijehom protiv tuge... :-) Volim Anu : Datum upisa : 2009-03-06
| Subject: Re: PREDLOZI Wed May 27, 2009 7:57 pm | |
| upravu si,trudimo se i bolje je nego sto je bilo prije par sedmica | |
|
| |
Broj poruka : 3501 Godina : 28 Location : Uz Noleta Job/hobbies : Nole..... Humor : 50% Raspolozenje : ::Bilo je i bolje:: Volim Anu : Datum upisa : 2008-08-07
| Subject: Re: PREDLOZI Wed May 27, 2009 8:41 pm | |
| Ma radite vi sta hocete.....Prijemni,kontrolni,matura,zakljucivanje ocena......Ma dajte....
Ja znam da ci radite sta mozete....Ali skola je bitnija od interneta...Svako zeli da bude sto bolji djak...A kad ima vremena on dodje na net...
Sto mora redovno da dolazi na net....Njemu je vazna skola....Ovde sa foruma sve vole anu,prate svak mec cak i ustaju u 4 sata ujutro,ali ne mogu da dolaze na net... | |
|
| |
MakaVoliAnu _WeB_mAsTeR_
Broj poruka : 3650 Godina : 30 Location : Sa Anom na treningu.. Job/hobbies : Tenis Humor : Haha Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Moj Forum : www.anafans.4rumer.com Datum upisa : 2008-07-06
| Subject: Re: PREDLOZI Thu May 28, 2009 7:03 pm | |
| Potpuno se slazem sa Jovanom....Nemam uopste vremena za net...Nisam neki ucenik ali idem do granice sigurnosti i do kad smem na net a kad ne...Letnji raspust ce uskoro pa ce nas biti vise...!!! | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
Broj poruka : 4144 Godina : 29 Location : Uz Anu Job/hobbies : tennis Humor : Xa...xa...XA...xA... Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-19
| Subject: Re: PREDLOZI Fri May 29, 2009 3:05 pm | |
| nadam se | |
|
| |
MakaVoliAnu _WeB_mAsTeR_
Broj poruka : 3650 Godina : 30 Location : Sa Anom na treningu.. Job/hobbies : Tenis Humor : Haha Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Moj Forum : www.anafans.4rumer.com Datum upisa : 2008-07-06
| Subject: Re: PREDLOZI Fri May 29, 2009 5:06 pm | |
|
Last edited by MakaVoliAnu on Sat May 30, 2009 6:01 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
| Subject: Re: PREDLOZI Fri May 29, 2009 10:37 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: PREDLOZI Sat May 30, 2009 5:49 pm | |
| Nina......Draga Nina.....Ja tebe ne shvatam.....
Ana na terenu....I sto lepo ne bude tema po turniru....Na primer Rolan Gaross.....I tu komentarisemo Anu...Kako igra i to...Bice mnogo vise postova....Tako je i kod Nowaka na off.....
Onda u OFF ANA da bude topic Turniri....Pa onda isto teme po turnirima..ROLAN GAROSS....I tu komentarismo ceo turnir...A ne u NEWS.....
Otvoris temu TENISKE DISKUSIJE.....I tu ce biti teme o teniserima...Postevljacemo njihove slike...Postavljati intervijuve,rezultate...Sta ce ti majke ti SPORT,GALERY,NOVOSTI A TEK DOWNLOADS???
jA TI KAZEM IZ NAJBOLJE NAMERE.....
Dodjem ja na forum i odmah se smorim....Pa daj malo promeni teme....tad cemo imati vise clanova i postova...... | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: PREDLOZI Sat May 30, 2009 6:11 pm | |
| Pa necu da pravim odvojene galerija za druge tenisere jer je ovo forum o ani, a za ana na terenu cu videti cim budem imala vremena | |
|
| |
| Subject: Re: PREDLOZI Sat May 30, 2009 8:16 pm | |
| Ako je ovo Anin forum,onda se najvise pominje Ana...Sta ce dve galerije..Ko je njih pomenuo....Galerija nek bude za anin deo.... Npr:Tema:Novak Djokovic....I onda u tu temu postavljamo vesti,slike,intervije u vezi njega....tako i za ostale.... | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: PREDLOZI Sun May 31, 2009 2:39 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: PREDLOZI Sun May 31, 2009 2:53 pm | |
| i mi mislimo da bi bilo nepregledno... | |
|
| |
| Subject: Re: PREDLOZI Sun May 31, 2009 4:02 pm | |
| Kako majke ti nepregledno????Pa tako ti je na svim forumima,pogotovo na OFF.....
Ako neko na primer zeli nekoliko rafinih slika...On udje u rafinu temu i nadje slike...A ne dok on udje u temu TENISERI......pa trazi slike medju 150 strana....daj bre....
DOBRO NADITE STA HOCETE.... | |
|
| |
| Subject: Re: PREDLOZI Sun May 31, 2009 4:18 pm | |
| ako bi se u tu noletovu temu stavljale samo slike bilo bi i pregledno,ali ako u tu jednu temu stavlamo i slike i sve drugo,onda bi bilo nepregledno | |
|
| |
| Subject: Re: PREDLOZI Sun May 31, 2009 8:30 pm | |
| Ako neko na primer zeli nekoliko rafinih slika...On udje u rafinu temu i nadje slike...A ne dok on udje u temu TENISERI......pa trazi slike medju 150 strana....daj bre. | |
|
| |
I LOVE TENNIS TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1670 Godina : 30 Location : Novi Sad Job/hobbies : Tennis Volim Anu : Moj Forum : www.fun-forum.cjb.net Datum upisa : 2008-07-22
| Subject: Re: PREDLOZI Mon Jun 01, 2009 12:07 am | |
| ja sam 10000000000 puta predlagala kao i jowana to ali wama ne wredi goworiti... Na swakom forumu ima po 10 diskusija o teniseru o kome je forum i u off i u on a owde kako i jowana kaze udjem i odmah se smorim... a i opsxte nie poswecena paznja ni ostalim teniserima... a treba jer su i oni deo tennisa... toliko od mene... mada znm da owaj apel nece nista promeniti.. ja nznm da li admini owog foruma uopsxte posecuju druge forume koju su ofc... | |
|
| |
| Subject: Re: PREDLOZI Mon Jun 01, 2009 12:18 am | |
| Ma Jovana je u pravu......Vi samo kukajte sto nema clanova....a vidite li kakav je forum.....25000 postova u arhivi,pa to nigde nema....Dajte malo ozivite forum....Uradite ono sto smo Jovana i ja rekle.....
A i sto brisete igrice...To je za sada najbolje na ovom forumu....
Jovanica i ja zelimo sve naj za ovaj forum,ali kao sto vidim vi se ne trudite....Pa pogledajte anin off,noletov off,marijin,rafin....Svi forumi imaju ono sto mi vama predlazemo po 1000000000 puta....
AKo zelite da ovaj forum bude off...potrudite se | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: PREDLOZI Mon Jun 01, 2009 2:51 pm | |
| pa dobro shvatili smo predlog i rekli smo da cemo nesto uraditi po tom pitanju kad budemo imale vremena...i perkici i meni je kraj godine isto kao i svima vama i i mi moramo da ucimo... | |
|
| |
| Subject: Re: PREDLOZI Mon Jun 01, 2009 7:31 pm | |
| ucinice nas admin sve da nama udovolji,ne brinite se | |
|
| |
MakaVoliAnu _WeB_mAsTeR_
| Subject: Re: PREDLOZI Tue Jun 02, 2009 6:16 pm | |
| U nekim stvarima se slazem sa jovanama,a i u nekim ne...Npr. jeste da napravimo foldere o ostalim teniserima da pisemo o njima,postavljamo slike itd...A sta evo Jovana Djokovic je Noletov fan i sad ona ce pisati samo u folderu o Noletu i msm na ostale fanove drugih tenisera,Ana i njeni folderi ce se na kraju izostaviti..Msm ok je da postavljamo nesto malo drugim teniserima da svako ima svoj folder,ali brate koga zanimaju vise informacija o drugim teniserima pa neka onda ide na neki drugi forum..Ovo je forum o Ani,a ne o ostalim teniserima....!!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: PREDLOZI | |
| |
|
| |
| PREDLOZI | |
|