Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  NewsNews  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

Ana & Adam Scott

Go down 
+13
teica
Ana T.
~d0яA~
~Ana Ivanovic~
!!!gOOOO AAAnAAA!!!
I LOVE TENNIS
^*TeA^*
*vanja_loves_Nole*
__AnNa11__
perkica
MakaVoliAnu
Jowana WoLi Noleta
Admin
17 posters
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
Admin
FoRuM_oWnEr
FoRuM_oWnEr
Admin

Female Broj poruka : 4144
Godina : 29
Job/hobbies : tennis
Humor : Xa...xa...XA...xA...
Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE::
Volim Anu :
Ana & Adam Scott Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Ana & Adam Scott Right_bar_bleue

Datum upisa : 2007-08-19

Ana & Adam Scott Empty
PostSubject: Ana & Adam Scott   Ana & Adam Scott EmptyWed Jan 21, 2009 11:01 pm

Pa, to je on...Sta mislite o tracevima da su zajedno???

Ana & Adam Scott R149928_532644
Back to top Go down
https://anaivanovic.catsboard.com
Admin
FoRuM_oWnEr
FoRuM_oWnEr
Admin

Volim Anu :
Ana & Adam Scott Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Ana & Adam Scott Right_bar_bleue

Ana & Adam Scott Empty
PostSubject: Re: Ana & Adam Scott   Ana & Adam Scott EmptyWed Jan 21, 2009 11:02 pm

Ana & Adam Scott 835171cAna & Adam Scott 835171mAna & Adam Scott 835171eAna & Adam Scott 835171d

Ana & Adam Scott 835171aAna & Adam Scott 835171fAna & Adam Scott 835171g

Ana & Adam Scott 835171bAna & Adam Scott 835171lAna & Adam Scott 835171j

Ana & Adam Scott 835171kAna & Adam Scott 835171iAna & Adam Scott 835171h
Back to top Go down
Gost
Guest

Ana & Adam Scott Empty
PostSubject: Re: Ana & Adam Scott   Ana & Adam Scott EmptyWed Jan 21, 2009 11:10 pm

Brate kad bih sve verovali novinama,bio bi haos... Uopste necu ni da komentarisem,po meni glupa tema...MOJE MISLJENJE !
Back to top Go down
Jowana WoLi Noleta
_WeB_mAsTeR_
_WeB_mAsTeR_
Jowana WoLi Noleta

Female Broj poruka : 3501
Godina : 28
Job/hobbies : Nole.....
Humor : 50%
Raspolozenje : ::Bilo je i bolje::
Volim Anu :

Datum upisa : 2008-08-07

Ana & Adam Scott Empty
PostSubject: Re: Ana & Adam Scott   Ana & Adam Scott EmptyThu Jan 22, 2009 12:09 am

N ja necu da komentarisem...ono sto cu reci:::::ODWRATAN JE......
Back to top Go down
MakaVoliAnu
_WeB_mAsTeR_
_WeB_mAsTeR_
MakaVoliAnu

Female Broj poruka : 3650
Godina : 30
Job/hobbies : Tenis
Humor : Haha
Volim Anu :

Moj Forum : www.anafans.4rumer.com
Datum upisa : 2008-07-06

Ana & Adam Scott Empty
PostSubject: Re: Ana & Adam Scott   Ana & Adam Scott EmptyThu Jan 22, 2009 1:38 am

Hm,pa i nije neki frajer...Anin izbor,ne nas..
Back to top Go down
http://www.anafans.4rumer.com
Jowana WoLi Noleta
_WeB_mAsTeR_
_WeB_mAsTeR_
Jowana WoLi Noleta

Volim Anu :

Ana & Adam Scott Empty
PostSubject: Re: Ana & Adam Scott   Ana & Adam Scott EmptyThu Jan 22, 2009 12:24 pm

I to što kazes,a li moje misljenje je:DA JE VERDASKO 10000000000 PUTA LEPSI OD NJEGA...
Back to top Go down
perkica
TeNnIs_PlAyEr_NuMbEr 1
TeNnIs_PlAyEr_NuMbEr 1
perkica

Female Broj poruka : 2363
Godina : 31
Job/hobbies : Tennis,voleyball...
Humor : ``Never stop smilling``
Volim Anu :

Moj Forum : http://srbijatenis.nicetopics.com/
Datum upisa : 2008-04-06

Ana & Adam Scott Empty
PostSubject: Re: Ana & Adam Scott   Ana & Adam Scott EmptyThu Jan 22, 2009 1:35 pm

Kažu da je to njihovo druženje ili kako oni to već nazivaju bilo posle Aninog i Fernandovog raskida...Ali mislim da tu nije bilo ničega!
Back to top Go down
Admin
FoRuM_oWnEr
FoRuM_oWnEr
Admin

Volim Anu :

Ana & Adam Scott Empty
PostSubject: Re: Ana & Adam Scott   Ana & Adam Scott EmptyThu Jan 22, 2009 3:11 pm

ne znam...ali brate verdasko je mnoooogo lepsi!!!!!!1
Back to top Go down
MakaVoliAnu
_WeB_mAsTeR_
_WeB_mAsTeR_
MakaVoliAnu

Volim Anu :

Ana & Adam Scott Empty
PostSubject: Re: Ana & Adam Scott   Ana & Adam Scott EmptyThu Jan 22, 2009 5:14 pm

E paaa..Ana je kriva...Možda je raskinula sa njim zbog tenisa?!?
Back to top Go down
__AnNa11__
JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
__AnNa11__

Broj poruka : 51
Volim Anu :

Datum upisa : 2008-10-04

Ana & Adam Scott Empty
PostSubject: Re: Ana & Adam Scott   Ana & Adam Scott EmptyThu Jan 22, 2009 6:50 pm

meni se ovaj bas bolje svidja nego vedasco...ali ko vec pita mene ana mor da bira Razz koga ona hoce, lepa jeste i da bira koga hoce sigurno moze Very Happy Razz
Back to top Go down
*vanja_loves_Nole*
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
*vanja_loves_Nole*

Female Broj poruka : 1486
Job/hobbies : tenis
Volim Anu :

Datum upisa : 2008-04-30

Ana & Adam Scott Empty
PostSubject: Re: Ana & Adam Scott   Ana & Adam Scott EmptyThu Jan 22, 2009 10:59 pm

meni Verdasco lepsi od ovoga 100000000puta.................
Back to top Go down
Jowana WoLi Noleta
_WeB_mAsTeR_
_WeB_mAsTeR_
Jowana WoLi Noleta

Volim Anu :

Ana & Adam Scott Empty
PostSubject: Re: Ana & Adam Scott   Ana & Adam Scott EmptyThu Jan 22, 2009 11:42 pm

I meni,a u ostalom to sam rekla i na predhodnoj strani..
Back to top Go down
^*TeA^*
ThE_mOuSt_AcTiVe_MeMbEr
ThE_mOuSt_AcTiVe_MeMbEr
^*TeA^*

Female Broj poruka : 4082
Job/hobbies : odbojka
Humor : xxaxaaxxa
Volim Anu :

Datum upisa : 2008-07-27

Ana & Adam Scott Empty
PostSubject: Re: Ana & Adam Scott   Ana & Adam Scott EmptyFri Jan 23, 2009 1:26 am

po meni su owo ciste gluposti! ne werujem da su zajedno. ...
Back to top Go down
__AnNa11__
JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
__AnNa11__

Broj poruka : 51
Volim Anu :

Datum upisa : 2008-10-04

Ana & Adam Scott Empty
PostSubject: Re: Ana & Adam Scott   Ana & Adam Scott EmptyFri Jan 23, 2009 2:18 am

pa neverujem ni ja da su zajedno nije valjda ana ovakva
da jednog dana razkine (nemam pojma ko je razkinuo) i na drugi, treci dan ima odma drugog.
Back to top Go down
I LOVE TENNIS
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
I LOVE TENNIS

Female Broj poruka : 1670
Job/hobbies : Tennis
Volim Anu :

Moj Forum : www.fun-forum.cjb.net
Datum upisa : 2008-07-22

Ana & Adam Scott Empty
PostSubject: Re: Ana & Adam Scott   Ana & Adam Scott EmptyFri Jan 23, 2009 2:36 am

msm da su owo dwoe zaedno je weliki tracx... negde sam cxitala da su oni zbog slikanja za satowe proweli cxitaw dan zaedno na plazi i to je to...

ps. po meni ne potrebna tema...
Back to top Go down
Admin
FoRuM_oWnEr
FoRuM_oWnEr
Admin

Volim Anu :

Ana & Adam Scott Empty
PostSubject: Re: Ana & Adam Scott   Ana & Adam Scott EmptyFri Jan 23, 2009 4:41 pm

moguce...msm da se dogovore oko reklame itd. a, sto se tice teme, otvorila sam je kako bi je komentarisali, niko nije rekao da su zajedno
Back to top Go down
!!!gOOOO AAAnAAA!!!
JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
!!!gOOOO AAAnAAA!!!

Female Broj poruka : 26
Job/hobbies : m/ucenica!
Volim Anu :

Moj Forum : ...nemam 4um!
Datum upisa : 2009-01-19

Ana & Adam Scott Empty
PostSubject: Re: Ana & Adam Scott   Ana & Adam Scott EmptyTue Jan 27, 2009 5:36 pm

Verdasko je mnooogo bolji frajer od ovoga!Ali to je naravno Anin izbor...Mada ne verujem da su zajedno!
Back to top Go down
~Ana Ivanovic~
PoLaKo_Se_PrObIjAs_Na_WtA_lIsTu
~Ana Ivanovic~

Female Broj poruka : 499
Job/hobbies : ples,tenis...
Humor : hahaha
Volim Anu :

Datum upisa : 2008-03-20

Ana & Adam Scott Empty
PostSubject: Re: Ana & Adam Scott   Ana & Adam Scott EmptyTue Jan 27, 2009 6:55 pm

Meni je ovaj bas sladak bili bi bas slatki...
Back to top Go down
http://www.anainole.niceboard.net
MakaVoliAnu
_WeB_mAsTeR_
_WeB_mAsTeR_
MakaVoliAnu

Volim Anu :

Ana & Adam Scott Empty
PostSubject: Re: Ana & Adam Scott   Ana & Adam Scott EmptyTue Jan 27, 2009 7:13 pm

Cula sam da Ana i Verdasko uopste nisu ni raskinuli i odakle vam ta vest,to je nowinarska iymisljotinja
Back to top Go down
~Ana Ivanovic~
~Ana Ivanovic~

Female Broj poruka : 499
Job/hobbies : ples,tenis...
Humor : hahaha
Volim Anu :

Datum upisa : 2008-03-20

Ana & Adam Scott Empty
PostSubject: Re: Ana & Adam Scott   Ana & Adam Scott EmptyTue Jan 27, 2009 7:47 pm

E pa sooper ako nisu ali ja sam tp procitala u novinama...
Back to top Go down
http://www.anainole.niceboard.net
MakaVoliAnu
_WeB_mAsTeR_
_WeB_mAsTeR_
MakaVoliAnu

Volim Anu :

Ana & Adam Scott Empty
PostSubject: Re: Ana & Adam Scott   Ana & Adam Scott EmptySat Jul 11, 2009 2:16 pm

Ana je sa Adamom!!!!Priznala je,ali nece da ide u detalje...Evo clanak iz danasnjih novina...

Srpska teniserka na golf turniru u Škotskoj
Ana bodrila dečka Skota
Ana & Adam Scott 2ith73b
Autor: M. Mijatović | Foto:Reuters | 11.07.2009. - 08:00
Ana bodrila dečka Skota

Naša teniserka Ana Ivanović odnedavno je u vezi sa australijskim golferom Adamom Skotom, sa kojim se trenutno nalazi u Škotskoj gde mu pruža podršku na jednom golf turniru. Srpska teniserka indirektno je potvrdila za britanski list „Miror” da između nje i Skota postoji nešto više od prijateljstva, ali nije želela da zalazi u detalje.

S druge strane, jedan od najboljih golf igrača Australije bio je mnogo otvoreniji za razgovor, te je otkrio kako mu prija to što mu društvo na turniru u Loh Lomondu pravi upravo naša teniserka, te da zbog nje postiže mnogo bolje rezultate na terenu.
- Naravno da mojoj igri pomaže ako sam srećan. Ova sezona je za mene bila prilično frustrirajuća, ali sada igram dobar golf. Mislim da je važno da čovek bude mentalno sređen u svim sferama života - izjavio je Skot, koji je sa prošlogodišnjeg trećeg mesta najboljih golfera, ove godine pao na tek 43. poziciju. Razlog za ovako drastičan pad na listi bio je taj što je prvo raskinuo dugogodišnju vezu, a zatim doživeo i povredu kolena, ali se sada situacija popravlja, ponajviše zahvaljujući Ani.
- Budući da je i Ana vrhunska sportska zvezda, ona shvata kroz šta sve prolazim - objasnio je šarmantni Australijanac.
Inače, zanimljivo je da je Adam Skot viđen kako posmatra mečeve naše teniserke na nedavno završenom teniskom turniru u Vimbldonu, a par se zatim zaputio u Škotsku.
- Zaista uživam u svom boravku u Škotskoj i, naravno, ovde sam da navijam za Adama - rekla je Ivanovićeva ne otkrivajući koliko su dugo ona i Skot u vezi. Međutim, o tome da se između ovo dvoje mladih sportista nešto dešava, nagađa se od završetka Australijen open kada su Ana i Adam prvi put viđeni zajedno. Naime, u vreme trajanja teniskog turnira u Australiji, Ana Ivanović je još uvek bila u vezi sa španskim teniserom Fernandom Verdaskom, ali su se već tada čule glasine da je veza ovog para u krizi. Zatim su se u javnosti pojavile fotografije sa plaže u Kvinslendu na kojima se vidi kako Ana uživa u suncu i moru zajedno sa Adamom, što je samo ubrzalo raspad njene veze sa Verdaskom. Međutim, u to vreme Ana i Skot su tvrdili da su samo prijatelji, te da su se upoznali na snimanju reklame za „Roleksove” satove, budući da su oboje promoteri ovog brenda. Samo nekoliko nedelja kasnije, „Herald san” pisao je kako su Ana i Adam viđeni u šetnji Melburnom kada su delovali veoma prisno. Da li zbog brojnih profesionalnih obaveza ili prosto iz želje da svoju romansu sakriju od očiju javnosti, tek Ana i Adam su se osmelili da se zajedno pojavljuju tek šest meseci nakon upoznavanja.

Bivše ljubavi
Pre nego što je započeo vezu sa srpskom teniserkom, Adam Skot je važio za velikog zavodnika, a među njegovim bivšim devojkama je i holivudska glumica Kejt Hadson. S druge strane, Ana Ivanović je brižljivo čuvala svoj ljubavni život za sebe, sve dok prošle godine na Olimpijadi u Pekingu nije upoznala Fernanda Verdaska. Španski teniser je prvi dečko koga je Ana javno pokazivala, ali je ljubav bila kratkog veka.
Back to top Go down
Gost
Guest

Ana & Adam Scott Empty
PostSubject: Re: Ana & Adam Scott   Ana & Adam Scott EmptySat Jul 11, 2009 2:55 pm

Ana Ivanović i Adam Skot su u vezi - sada je to i zvanično potvrđeno! Jedna od najlepših teniserki sveta i jedan od najboljih svetskih golfera Adam Skot više i ne pokušavaju da sakriju svoju vezu od javnosti.

Posle više od pola godine nagađanja na temu ove romanse potvrda je stigla iz Škotske, gde australijski as igra na prestižnom turniru uz stalnu pratnju naše sportistkinje.

- Zaista uživam ovde u Škotskoj i naravno da pružam podršku Adamu - kratko je prokomentarisala trenutno 11. teniserka na WTA listi. Ona je prvog dana golf turnira koji se održava u Boni Benksu na obali jezera Loh Lomond blistala u „barberi" jakni od 1.595 dolara i naočarima ala Džeki Kenedi.

Ana je, očigledno, uzvratila uslugu lepom Adamu koji joj je pružao podršku na Vimbldonu. I čini se da mu je, kao i njenom pređašnjem dečku, Fernandu Verdasku, konačno krenulo. Loša forma koja ga prati već godinu dana izgleda je prevaziđena uz pomoć glamurozne Srpkinje. Skot je prvi dan Otvorenog prvenstva Škotske na šestom mestu sa samo dva udarca više od prvoplasiranog.

- Prošle godine sam prolazio kroz ozbiljnu emotivnu krizu, što se reflektovalo na rezultate. Sada mi je daleko bolje i mislim da mi pomaže to što je Ana takođe vrhunski sportista, tako da me u potpunosti razume - rekao je Australijanac, koji uskoro puni 29 godina.

Posle romanse sa španskim zavodnikom, Verdaskom, Beograđanka je ušla u još jednu visokoprofilnu vezu sa bogatim i uspešnim sportistom. Sve je počelo u decembru prošle godine, kada su se upoznali na zabavi u organizaciji „Roleksa", čiji su oboje manekeni. Potom su usledile i čuvene paparaco fotografije snimljene krajem decembra 2008. godine na plažama Kvinslenda, gde se naša teniserka pripremala za početak nove sezone. Na slikama se vidi kako Ana i Skot uživaju na suncu, brčkaju se u moru, trčkaraju po plaži i drže se za ruke, što se na različite načine tumačilo po svetskim i domaćim medijima.

- Nema tu nikakve „romanse", niti bilo čega sličnog! Oni su samo prijatelji. Adam Skot je takođe zaštitno lice, odnosno ambasador „Roleksa", a tako su se njih dvoje i upoznali. Sve ostalo su obične izmišljotine - rečeno je tada Pressu u menadžmentu Ane Ivanović.

U izjavi za australijske medije nekoliko dana kasnije ona takođe nije želela previše da komentariše ni fotografije sa Adamom Skotom, niti svoju vezu sa Fernandom Verdaskom, ali je ipak potvrdila da joj se sviđaju Australijanci, posebno oni koji se bave sportovima na vodi.

- Ne želim da pričam mnogo o svom privatnom životu, ali kad već insistirate, mogu da kažem da mi se sviđaju momci u Australiji! A posebno surferi - izjavila je naša teniserka za „Herald san".

Adam Skot je jedan od najlepših vrhunskih sportista sveta, a prošla sezona mu je bila najlošija u profesionalnoj karijeri pošto je povredio rame upražnjavajući svoj hobi - badisurfing, to jest surfovanje bez daske. Plavokosi „kengur" nije mogao da se sastavi, zbog čega je sa četvrtog pao na 44. mesto rang-liste. Međutim, stvari uz pomoć srpske teniserke počinju drastično da se popravljaju. Bilo bi lepo kada bi i njoj krenulo, ne samo na ljubavnom planu, nego i teniskom terenu...

Dečko od 19 miliona dolara

Adam Skot nije poznat kao veliki ljubavnik, iako ima čitavu armiju obožavateljki koje mu neretko upućuju nepristojne ponude. On je u dva navrata po više godina bio u vezi sa Šveđankom Marijom Kojzar, a u januaru je snimljen i sa holivudskom divom Kejt Hadson.. Momak iz Adelaide je do sada u karijeri samo od turnirskih nagrada zaradio više od 19 miliona dolara.

ADAM DEREK SKOT

DATUM ROĐENJA:
16. jul 1980.
MESTO ROĐENJA:
Adelaid, Australija
PREBIVALIŠTE:
Bazel, Švajcarska
VISINA, TEŽINA:
183 cm, 77 kg
ZARADA: 19,061,445 $...

On je samo visok 183cm...pfff...
Back to top Go down
~d0яA~
JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
~d0яA~

Broj poruka : 98
Raspolozenje : ::SUPER::
Volim Anu :
Ana & Adam Scott Left_bar_bleue99 / 10099 / 100Ana & Adam Scott Right_bar_bleue

Datum upisa : 2009-07-09

Ana & Adam Scott Empty
PostSubject: Re: Ana & Adam Scott   Ana & Adam Scott EmptySat Jul 11, 2009 4:20 pm

Um... Jel sam ja u pitanju, ili je taj Adam stvarno... um... Ne-tako-lep?
Back to top Go down
MakaVoliAnu
_WeB_mAsTeR_
_WeB_mAsTeR_
MakaVoliAnu

Volim Anu :

Ana & Adam Scott Empty
PostSubject: Re: Ana & Adam Scott   Ana & Adam Scott EmptyMon Jul 13, 2009 6:20 pm

Izgleda mi kao neki deda,odvratan je...Barem meni...Nije ni zgodan ni nista..Bolji je verdasco.... Very Happy
Back to top Go down
Gost
Guest

Ana & Adam Scott Empty
PostSubject: Re: Ana & Adam Scott   Ana & Adam Scott EmptyTue Jul 14, 2009 1:16 pm

Ja Verdasca ne volim jer mislim da je tipican zenskaros,ovaj mi je bolji...Al mene niko ne pita....♥Ana♥ odlucuje..
Back to top Go down
Sponsored content

Ana & Adam Scott Empty
PostSubject: Re: Ana & Adam Scott   Ana & Adam Scott Empty

Back to top Go down

Ana & Adam Scott
Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next