| Pricaonica | |
|
+8Isidora =) ~d0яA~ Kacka Teodora Ana T. Admin **Ana-je-sooper** Sanja i Tanja 12 posters |
|
Author | Message |
---|
Sanja i Tanja TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
Broj poruka : 2422 Godina : 29 Location : Teslic,Republika Srpska Job/hobbies : Fudbal Humor : smijehom protiv tuge... :-) Volim Anu : Datum upisa : 2009-03-06
| Subject: Re: Pricaonica Wed Dec 09, 2009 4:00 pm | |
| ajoj,ne mozeemo vjerovati...postoji toliko Aninif fanova,a izgleda da su veoma lijeni cim ne mogu da se reguju i otkucaju koji post | |
|
| |
Isidora =) Na_SaMoM_sI_vRhU
Broj poruka : 813 Godina : 27 Location : nasa draga Srbija Job/hobbies : odbojkasica :) igram tenis u slobodno vreme... Humor : :) :) :) Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-07-31
| Subject: Re: Pricaonica Fri Dec 11, 2009 11:10 pm | |
| aaa sta ces,takvi su i ne mogu se promeniti...Razumem ja,obaveze,ovo-ono ,ali malo vremena-5 minuta na dan i super... | |
|
| |
Broj poruka : 2422 Godina : 29 Location : Teslic,Republika Srpska Job/hobbies : Fudbal Humor : smijehom protiv tuge... :-) Volim Anu : Datum upisa : 2009-03-06
| Subject: Re: Pricaonica Sat Dec 12, 2009 1:14 pm | |
| da,a nama puuuuuunooooooo znaci...ne znam | |
|
| |
Broj poruka : 813 Godina : 27 Location : nasa draga Srbija Job/hobbies : odbojkasica :) igram tenis u slobodno vreme... Humor : :) :) :) Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-07-31
| Subject: Re: Pricaonica Mon Dec 14, 2009 4:13 pm | |
| Eee smorio me ovaj forum...Ne znam da li cu ubuduce dolaziti... | |
|
| |
anaivanovic PoCeO/La_Si_Sa_TrEnInZiMa
Broj poruka : 179 Godina : 29 Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-08-18
| Subject: Re: Pricaonica Tue Dec 15, 2009 4:14 pm | |
| I mene je pomalo smorio, a i nemam puno vremena za komp ali dolazicu vikendom | |
|
| |
| Subject: Re: Pricaonica Wed Dec 16, 2009 2:34 am | |
| neeemojte nas i vi ostaviti... | |
|
| |
Broj poruka : 179 Godina : 29 Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-08-18
| Subject: Re: Pricaonica Wed Dec 16, 2009 3:35 pm | |
| Pa, sada ne mogu dolaziti, zbog skole ali, uskoro ce raspust, tako da cu biti malo redovnija... | |
|
| |
Ana T. TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 2069 Godina : 27 Location : Republika Srpska , Ljubinje Job/hobbies : Odbojka , fudbal bez njih ne mogu a onda i TENIS... Humor : Svi za Anu , Ana za sve!!! Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-05-13
| Subject: Re: Pricaonica Fri Dec 18, 2009 4:38 pm | |
| caooo ljudiiii!!!!ewooo i meneee napokonnn.....sorry sto nisam dolazila neko vrijeme.....sta ima...sta se radi? | |
|
| |
| Subject: Re: Pricaonica Fri Dec 18, 2009 4:43 pm | |
| Cao! Nista se ne radi Nema mnogo redovnih clanova | |
|
| |
| Subject: Re: Pricaonica Fri Dec 18, 2009 7:25 pm | |
| e hvala Anci puno sto si se vratila,trebaju nam redovni clanovi, a anaivanovic nema problema radi skole samo da dolazis ako mozes kad je raspust,molim te | |
|
| |
| Subject: Re: Pricaonica Fri Dec 18, 2009 8:00 pm | |
| Ma, kad je raspust, ne brinite dolazicu tad sigurno Pa tad sam po ceo dan na komp A i vikendom cu dolaziti, jer sam takodje ceo dan na komp | |
|
| |
| Subject: Re: Pricaonica Fri Dec 18, 2009 9:12 pm | |
| heheheh...hvala ti puno za to | |
|
| |
| Subject: Re: Pricaonica Fri Dec 18, 2009 9:17 pm | |
| Nema na cemu | |
|
| |
| Subject: Re: Pricaonica Mon Dec 21, 2009 3:52 pm | |
| Sanja baksuz izgubila telefon danas,odnosno neko joj je ukrao,baksuz...sta ima kod vas? | |
|
| |
| Subject: Re: Pricaonica Mon Dec 21, 2009 4:06 pm | |
| Kod mene nista... radim nesto oko mog foruma.... Kako je Sanja izglubila telefon? | |
|
| |
| Subject: Re: Pricaonica Mon Dec 21, 2009 4:31 pm | |
| tu sam nisam ostavila forum | |
|
| |
| Subject: Re: Pricaonica Mon Dec 28, 2009 11:30 pm | |
| tesko mi je reci,ali mislim da je ovaj forum zavrsio svoj zivot...nismo uspjeli da ga dignemo na noge...mi cemo i dalje dolaziti i gledati na forum,ali izgleda da mu nema spasa (((((((((((((((((((9 | |
|
| |
| Subject: Re: Pricaonica Wed Dec 30, 2009 10:28 pm | |
| I ja isto tako mislim... meni je stvarno zao... ali kad glavna adminka ne dolazi, ko ce? ja sad nisam mogla dolaziti zato sto mi je komp bio na popravku i onda su se svi linkovi izbrisali... a meni je bilo mucno da ga trazim... pa mi je stigo mail od ovog foruma i onda sam otisla, ali nisam mogla da se setim sifre... onda sam pritisla ono "Zaboravila sam lozinku" i poslao mi je neku lozinku, ali meni nije htelo da udje sa njom... posle sam pokusavala neke lozinke i provalila sam staru! sad sam ponovo sa vama! Napokon! | |
|
| |
| Subject: Re: Pricaonica Thu Dec 31, 2009 2:51 am | |
| hvala ti puno,jer se trudis...ali mi smo bespomocni bez Adminke | |
|
| |
| Subject: Re: Pricaonica Thu Dec 31, 2009 2:12 pm | |
| Pa, ima li adminka Facebook? | |
|
| |
| Subject: Re: Pricaonica Wed Jan 06, 2010 2:32 pm | |
| Ja sam je trazila na fejsu,ali nmg da je nadjem...Posala sam poruku seleni,jer je ona druga adminka i ona je rekla da ce reci Nini,ali ona opet ne dolazi..;( Nzm stvarno,na forumu može svako da radi šta hoće,uopšte nije aktivan i ništa se ne menja... | |
|
| |
| Subject: Re: Pricaonica Wed Jan 06, 2010 2:37 pm | |
| - Isidora =) wrote:
- Ja sam je trazila na fejsu,ali nmg da je nadjem...Posala sam poruku seleni,jer je ona druga adminka i ona je rekla da ce reci Nini,ali ona opet ne dolazi..;(
Nzm stvarno,na forumu može svako da radi šta hoće,uopšte nije aktivan i ništa se ne menja... Slazem se potpuno! | |
|
| |
| Subject: Re: Pricaonica Mon Jan 11, 2010 3:45 pm | |
| i mi se slazemo,ni look ni nista ne mozemo promijeniti,da je bar nekog stavila kao admina,ali nista...da joj se nije ne daj Boze nesto desilo??? | |
|
| |
| Subject: Re: Pricaonica Mon Jan 11, 2010 11:03 pm | |
| Ma, nije... ne verujem... nadam se da nije... znate sta cemo... e ovako... mi cemo biti redovni i pisacemo po forumu, nema veze sto nema nikog.... potrudite se da dovedemo clanova (po mogucstvu redovnih ) i oni se sa nama pisati i otvarati teme... ali opet nije to to... adminke nema stvarno mi je zao sto ne dolazi | |
|
| |
Dejo94 JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
Broj poruka : 100 Godina : 30 Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-08-21
| Subject: Re: Pricaonica Tue Jan 12, 2010 12:23 am | |
| Valjda ce se nekad sjetiti da je ona nekad napravila forum o Ani Ivanovic . Mi trebamo da se trudimo da malo ovaj forum ozivimo (naravno, onoliko koliko mozemo). Treba bar najmanje nas 5-6 da budemo redovni (jer kad zovemo ostale i oni dodju i vide da je zadnje post napisan prije 3-4 mjeseca, sigurno ce otici, ili ce se samo prijaviti). Zato treba da se malo vise potrudimo, valjda je (ja sam sigurna da jeste) ANA zasluzila da ima bar jedan normalan forum (osim sa njenog sajta). AJMO SVI, AJDE ANA............. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Pricaonica | |
| |
|
| |
| Pricaonica | |
|