Admin FoRuM_oWnEr
Broj poruka : 4144 Godina : 29 Location : Uz Anu Job/hobbies : tennis Humor : Xa...xa...XA...xA... Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-19
| Subject: Zooey Deschanel Sun Sep 06, 2009 1:37 pm | |
| Ovo je jedna pevacica (nikad nisam cula za nju)... Nisam cula njenu muziku vec sam je slucajno nasla u nekom casopisu misleci da je to katy perry...Sta mislite? Po meni su potpuno iste | |
|
Admin FoRuM_oWnEr
Broj poruka : 4144 Godina : 29 Location : Uz Anu Job/hobbies : tennis Humor : Xa...xa...XA...xA... Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-19
| Subject: Re: Zooey Deschanel Sun Sep 06, 2009 1:52 pm | |
| Msm da je katy kopira...Msm pogledajte ovo: zooey katy zooey katy zooey sa sekirom u katynom spotu hot and cold mlade drze palice zooey sa masnom u kosi katy sa masnom u kosi zooeyna frizura katyna frizura
Last edited by Admin on Sun Sep 06, 2009 2:02 pm; edited 1 time in total | |
|
Sanja i Tanja TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
Broj poruka : 2422 Godina : 29 Location : Teslic,Republika Srpska Job/hobbies : Fudbal Humor : smijehom protiv tuge... :-) Volim Anu : Datum upisa : 2009-03-06
| Subject: Re: Zooey Deschanel Sun Sep 06, 2009 1:54 pm | |
| bas,kao da ju imitira,vjerovatno | |
|
Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: Zooey Deschanel Sun Sep 06, 2009 2:29 pm | |
| ja obozavam i katy i njene pesme, ali stvarno tako izgleda msm pogledajte ovo ovo je zooey ljudi cak pricaju da su sestre razdvojene na rodjenju...msm strasno koliko lice | |
|
Sanja i Tanja TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
Broj poruka : 2422 Godina : 29 Location : Teslic,Republika Srpska Job/hobbies : Fudbal Humor : smijehom protiv tuge... :-) Volim Anu : Datum upisa : 2009-03-06
| Subject: Re: Zooey Deschanel Sun Sep 06, 2009 4:18 pm | |
| bas,kao da su blizankinje | |
|
Isidora =) Na_SaMoM_sI_vRhU
Broj poruka : 813 Godina : 27 Location : nasa draga Srbija Job/hobbies : odbojkasica :) igram tenis u slobodno vreme... Humor : :) :) :) Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-07-31
| Subject: Re: Zooey Deschanel Sun Sep 06, 2009 6:12 pm | |
| ja jedino sxto znam o Zooey je da je sestra glumice Emily Deschanel iz serije Bouns.Nikada se nisam ni nesxto posebno interesowala za Zooey.A to da je weoma slična sa Katy je potpuno tačno.Mislila sam da je Kety originalna,ali eto. | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Zooey Deschanel | |
| |
|