| Ani je drago zbog povratka Henin | |
|
|
Author | Message |
---|
Admin FoRuM_oWnEr
Broj poruka : 4144 Godina : 29 Location : Uz Anu Job/hobbies : tennis Humor : Xa...xa...XA...xA... Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-19
| Subject: Ani je drago zbog povratka Henin Fri Sep 25, 2009 5:34 pm | |
| Ani drago zbog povratka Henin
Ani je drago zbog povratka Henin September 23, 2009 / Ana je pozitivno reagovala na jučerašnju vest da se sedmostruka Grand Slam šampionka Justine Henin sledeće godine vraća takmičarskom tenisu. 27-godišnjakinja je novost saopštila u direktnom prenosu na belgijskoj televiziji u utorak uveče, nakon 16 meseci odsustvovanja iz sporta.
"Bilo mi je žao što je otišla, tako da mi je naravno drago što se vraća," rekla je Ana.
"Uvek je bila jako teška protivnica i uvek sam se radovala izazovu da igram protiv nje. Srećna sam što ću imati još jednu priliku to da radim.
"Sigurna sam da su mnogi navijači uzbuđeni zbog ove vesti: mislim da je to sjajna vest za ženski tenis."
Kada se u maju mesecu 2008. godine povukla iz tenisa, Henin je postala prva teniserka u istoriji ovog sporta – muškog i ženskog – koja je napustila sport dok je bila na prvoj poziciji. Njen poslednji meč je bio poraz u tri seta od trenutno prve teniserke sveta Dinare Safine u Berlinu tog istog meseca.
Iako još uvek nije zvanično, Henin će dobiti wild card za Australian Open 2010. godine. Neće biti postavljena za nosioca, tako da bi još u prvom kolu mogla da igra protiv Ane ili neke druge vodeće teniserke.
Povratak Henin je usledio odmah posle senzacionalnog povratka njene zemljakinje Kim Clijsters, pošto je mlada mama ranije ovog meseca osvojila US Open. Prisustvo njih dve, zajedno sa sestrama Williams, Svetlanom Kuznetsovom i Amelie Mauresmo, znači da je Ana jedna od sedam Grand Slam šampionki u trenutno najboljih 20 teniserki sveta.
Predsednik i CEO Sony Ericsson WTA Tour-a Stacy Allaster je bila oduševljena vešću o povratku Henin. "Justine je jedna od velikih šampionki u istoriji ženskog tenisa i mi smo, zajedno sa milionima njenih navijača širom sveta, oduševljeni njenim saopštenjem," rekla je.
"Njena karijera je bila obeležena sa toliko izvanrednih trenutaka, i danas počinje novo poglavlje." | |
|
| |
Isidora =) Na_SaMoM_sI_vRhU
Broj poruka : 813 Godina : 27 Location : nasa draga Srbija Job/hobbies : odbojkasica :) igram tenis u slobodno vreme... Humor : :) :) :) Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-07-31
| Subject: Re: Ani je drago zbog povratka Henin Fri Sep 25, 2009 7:41 pm | |
| drago je i meni,ali iskreno bix wolela da ne bude u nekadašnjoj formi... dok je ona bila u tenisu samo je pobedjiwala,ewentualno par poraza.....to sigurno nije zanimljiwo gledaocima )))) | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
Broj poruka : 4144 Godina : 29 Location : Uz Anu Job/hobbies : tennis Humor : Xa...xa...XA...xA... Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-19
| Subject: Re: Ani je drago zbog povratka Henin Sat Sep 26, 2009 6:57 pm | |
| pa da...ali meni je drago pre svega zbog toga sto je bila i bolesna pa sve vratila...msm da ce se ponovo vratiti | |
|
| |
Broj poruka : 813 Godina : 27 Location : nasa draga Srbija Job/hobbies : odbojkasica :) igram tenis u slobodno vreme... Humor : :) :) :) Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-07-31
| Subject: Re: Ani je drago zbog povratka Henin Sun Sep 27, 2009 3:54 pm | |
| | |
|
| |
FedererFan PoLaKo_Se_PrObIjAs_Na_WtA_lIsTu
Broj poruka : 492 Godina : 28 Location : bivie Job/hobbies : nista Humor : he Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-20
| Subject: Re: Ani je drago zbog povratka Henin Sun Sep 27, 2009 7:16 pm | |
| pa naravno da joj je drago!njoj je zbog svakoga drago | |
|
| |
sonjica93 TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1307 Godina : 31 Location : Belgrade , Serbia Job/hobbies : tenis Humor : hahahah Volim Anu : Datum upisa : 2008-03-22
| Subject: Re: Ani je drago zbog povratka Henin Mon Sep 28, 2009 10:07 pm | |
| sace Justine opet da ih dere!!!eh sto mi je drago | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: Ani je drago zbog povratka Henin Tue Sep 29, 2009 2:45 pm | |
| pa ko zna kako ce se vratiti (mada ce to verovatno biti u najboljoj formi).... ali ani je zbog svih drago i to samo pokazuje kakva je osoba | |
|
| |
Sanja i Tanja TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
Broj poruka : 2422 Godina : 29 Location : Teslic,Republika Srpska Job/hobbies : Fudbal Humor : smijehom protiv tuge... :-) Volim Anu : Datum upisa : 2009-03-06
| Subject: Re: Ani je drago zbog povratka Henin Thu Oct 01, 2009 3:13 pm | |
| Anica je pravi sportista i super osoba...nije joj vazno sto ce imati vecu konkurenciju,vec zeli da i drugi budu srecni | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: Ani je drago zbog povratka Henin Thu Oct 01, 2009 4:02 pm | |
| da stvarno je divna | |
|
| |
Broj poruka : 2422 Godina : 29 Location : Teslic,Republika Srpska Job/hobbies : Fudbal Humor : smijehom protiv tuge... :-) Volim Anu : Datum upisa : 2009-03-06
| Subject: Re: Ani je drago zbog povratka Henin Thu Oct 01, 2009 5:05 pm | |
| zbog toga i jeste omiljena | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: Ani je drago zbog povratka Henin Thu Oct 01, 2009 10:21 pm | |
| i meni...i svima uopste... | |
|
| |
| Subject: Re: Ani je drago zbog povratka Henin Mon Oct 05, 2009 12:36 pm | |
| nije dzabe dobila nagradu Ambasador godine u tenisu... | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: Ani je drago zbog povratka Henin Mon Oct 05, 2009 3:19 pm | |
| pa nARAVNO DA nije | |
|
| |
| Subject: Re: Ani je drago zbog povratka Henin Mon Oct 05, 2009 11:33 pm | |
| nijednu nagradu Anci nije dobila nezasluxeno,pa tako ni ovu | |
|
| |
| Subject: Re: Ani je drago zbog povratka Henin Thu Oct 08, 2009 10:22 am | |
| da bas extra sto postoje owakwe nagrade....msm neko sa takwim waspitanjem i lepim manirima treba da bude nagradjen!!! | |
|
| |
| Subject: Re: Ani je drago zbog povratka Henin Thu Oct 08, 2009 3:01 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Ani je drago zbog povratka Henin | |
| |
|
| |
| Ani je drago zbog povratka Henin | |
|