| Rezultati i mecevi | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Admin FoRuM_oWnEr
Broj poruka : 4144 Godina : 29 Location : Uz Anu Job/hobbies : tennis Humor : Xa...xa...XA...xA... Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-19
| Subject: Rezultati i mecevi Sat Sep 26, 2009 1:45 pm | |
| Ovde pisemo rezultate meceva, komentare na meceve i ko je koji turnir osvojio...itd.
Last edited by Admin on Mon Sep 28, 2009 3:47 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
FedererFan PoLaKo_Se_PrObIjAs_Na_WtA_lIsTu
Broj poruka : 492 Godina : 28 Location : bivie Job/hobbies : nista Humor : he Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-20
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Sun Sep 27, 2009 7:24 pm | |
| monfis pobedio kolcheibera | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
Broj poruka : 4144 Godina : 29 Location : Uz Anu Job/hobbies : tennis Humor : Xa...xa...XA...xA... Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-19
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Mon Sep 28, 2009 3:46 pm | |
| | |
|
| |
Sanja i Tanja TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
Broj poruka : 2422 Godina : 29 Location : Teslic,Republika Srpska Job/hobbies : Fudbal Humor : smijehom protiv tuge... :-) Volim Anu : Datum upisa : 2009-03-06
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Mon Sep 28, 2009 5:34 pm | |
| Kimiko Date sa 39 godina do titule
Japanka Kimiko Date Krum postala je najstarija teniserka, posle Bili Džin King, koja je osvojila WTA turnir. Dateova u ponedeljak puni 39 godina.
U finalu takmičenja u Seulu Krumova je savladala Španjolku Anabel Medinu Gariges 6:3, 6:3. „Veoma sam srećna. Još jednom se pokazalo da se tenis ne zaboravlja i da može i posle pauze da se igra na vrhunskom nivou. Mislim da neću imati nikakvih fizičkih problema u narednih pet godina, ali imam muža, želela bih i decu, tako da ću igrati još samo dve".
Bili Džin King je 1983. godine pobedila na turniru u Birmingemu sa 39 godina, 7 meseci i 23 dana.
Kimiko Date Krum je poslednju titulu pre ove osvojila još u avgustu 1996. u San Dijegu, kada je pobedila Aranču Sančes Vikario iz Španije. Do pobede u Seulu i osme titule u karijeri Krumova je došla eliminisavši Je-Ra Li, Alisu Klejbanovu, Danijelu Hantuhovu, Mariju Kirilenko i sada Garigesovu.
U Taškentu, drugom WTA turniru ove sedmice, Izraelka Šahar Per trijumfovala je drugi put u nizu. U finalu je dobila domaću teniserku Akgul Amanmuradovu 6:3, 6:4 i osvojila peti trofej u karijeri. | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Tue Sep 29, 2009 2:50 pm | |
| | |
|
| |
FedererFan PoLaKo_Se_PrObIjAs_Na_WtA_lIsTu
Broj poruka : 492 Godina : 28 Location : bivie Job/hobbies : nista Humor : he Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-20
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Tue Sep 29, 2009 10:59 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 2422 Godina : 29 Location : Teslic,Republika Srpska Job/hobbies : Fudbal Humor : smijehom protiv tuge... :-) Volim Anu : Datum upisa : 2009-03-06
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Thu Oct 01, 2009 3:30 pm | |
| Viki sutra sa Isnerom....Jeca pobijedila Bartoli | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Thu Oct 01, 2009 4:20 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Thu Oct 01, 2009 5:10 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Fri Oct 02, 2009 2:26 pm | |
| Jankovićeva u finalu Tokija
Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u finale turnira u Tokiju pobedom nad Kineskinjom Na Li sa 2:0, po setovima 6:4, 6:3.
Jankovićeva je bila postavljena za sedmu nositeljku na turniru, a u dosadašnjim susretima sa Kineskinjom imala je dve pobede i četiri poraza. Protivnica srpske teniserke u finalu biće Ruskinja Marija Šarapova koja je u drugom polufinalu savladala 11. nositeljku Agnješku Radvansku iz Poljske sa 6:3, 2:6, 6:4. Nagradni fond turnira iznosi dva miliona dolara.
Nakon što je dobila prvi set, Jankovićeva je u trećem gemu drugog seta, posle jednog forhenda, morala da zatraži medicinsku pomoć.
Ipak, posledice povrede nisu se videle, pošto je srpska teniserka vezala dva vinera sa osnovne linije i iskoristila grešku Kineskinje za izjednačenje na 2:2.
U osmom gemu Jankovićeva je napravila brejk i ubrzo je meč mirno privela kraju.
„Počela sama da osećam bol u ruci i činilo mi se da su loptice teške, pa mi u tom momentu nije bilo lako. Dobila sam pomoć i uzela sam lekove. Potrudila sam se da dâm sve od sebe i da ne razmišljam o ruci, već da se borim za svaki poen. Sve u svemu, bio je težak meč, ali sam uspela da izađem kao pobednica“, rekla je Jankovićeva posle meča.
Ovom pobedom, Jankovićeva je popravila svoj skor sa Na Li na tri pobede i četiri poraza.
„Pobedila sam je poslednji put u Parizu. Pre toga sam dosta puta izgubila, ali sada sam vezala dve pobede. Ona je sjajna igračica, ponekad mi se čini da bi trebalo da bude u Top 10, ali je imala toliko povreda. Udara lopticu veoma dobro i bilo mi je teško da pobedim danas, ali uspela sam“, dodala je srpska teniserka.
JJ je ocenila da ima velike šanse da osvoji titulu u japanskoj prestonici.
„Posle velikih problema koje sam imala ove godine vraćam se u vrhunsku formu i imam velike šanse osvojim treću titulu ove godine“, rekla je Janković.
Sa druge strane Ruskinja je najavila da će predstojeći duel sa Jankovićevom biti izuzetno težak i neizvestan.
„Biće to teško finale, jer je Jelena jedna od najboljih igračica današnjice, tako da ću morati da se borim za svaki poen“, istakla je Šarapova. | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Mon Oct 05, 2009 3:23 pm | |
| Sharapova pobedila JElenu u finalu | |
|
| |
Isidora =) Na_SaMoM_sI_vRhU
Broj poruka : 813 Godina : 27 Location : nasa draga Srbija Job/hobbies : odbojkasica :) igram tenis u slobodno vreme... Humor : :) :) :) Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-07-31
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Mon Oct 05, 2009 7:57 pm | |
| da se nije powredila mislim da bi mogla da pobedi Mariu.... | |
|
| |
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Mon Oct 05, 2009 11:34 pm | |
| steta za Jecu,a i Viki je od Simona izgubio u finalu 2:0 | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Tue Oct 06, 2009 3:41 pm | |
| Troicki ostao bez trofeja
Srpski teniser izgubio u finalu Bangkoka od Francuza Žila Simona sa 2:0 u setovima i tako propustio da osvoji svoj prvi ATP turnir u karijeri
Srpski teniser Viktor Troicki nije uspeo da osvoji svoju prvu ATP titulu u karijeri pošto je juče u finalu turnira u Bangkoku poražen od Francuza Žila Simon sa 2:0 po setovima (7:5, 6:3). Troickom, koji je 32. teniser sveta, ovo je bilo tek drugo finale na ATP turnirima pošto je prošle godine poražen u Vašingtonu u dva seta od Huana Martina del Potra.
Srpski teniser je porazom u finalu zaradio 52.700 dolara i 150 bodova na svetskoj ATP rang-listi tenisera, koji će mu omogućiti da se vrati među prvih 30 na listi.
- Odigrali smo odličan meč, ali razočaran sam zbog poraza na kraju i zato što nisam uzeo prvu titulu. Simon je zasluženo pobedio. Igrao je odlično i nije mi dao šansu da se vratim u meč. Hvala publici koja je bila fantastična tokom celog turnira - rekao je Troicki.
Naš as je zatim dodao da je, kad se sve uzme u obzir, veoma zadovoljan svojim nastupom na Tajlandu iako nije osvojio trofej.
- Najveći uspeh na ovom turniru je plasman u finale, jer sam uspeo da pobedim Congu u polufinalu, koji je sedmi teniser na svetu. Na takvim mečevima se gradi samopouzdanje za naredne turnire. Uživao sam igrajući na Tajlandu. Bilo je ovo veliko iskustvo koje mi je ulilo dosta samopouzdanja pred takmičenje u Pekingu - rekao je Troicki.
Srpski teniser je u finalnom meču, baš kao i protiv Žo-Vilfreda Conge u polufinalu, igrao veoma dobro, ali je zatim propustio velike šanse na meču, koje su ga skupo koštale. Troicki je uspeo da napravi brejk u devetom gemu i povede sa 5:4 i 30:0, ali ne i da načini završni udarac. On je praktično poklonio set protivniku, prepustivši mu inicijativu, a Simon je vešto iskoristio poklon i sa tri vezana gema stigao do prednosti od 1:0 u setovima posle 45 minuta igre. U nastavku meča Troicki je imao priliku da napravi brejk već u prvom gemu drugog seta, ali je slabo odigrao na drugi servis Francuza. Simon je bez mnogo problema osvajao gemove na svoj servis, a Troickom je oduzeo servis u šestom gemu i poveo sa 4:2. Nakon toga, naš Dejvis kup reprezentativac nije imao prilike da se do kraja seta vrati u meč, tako da je Simon iskoristio prvu meč loptu i osvojio prvu titulu u ovoj sezoni.
Troickom sada predstoji turnir u Pekingu, gde će, ukoliko nadigra kvalifikanta na startu, u drugom kolu igrati protiv Novaka Đokovića. Zanimljivo je da je upravo Đoković prošle godine u Bangkoku igrao finale, i takođe izgubio od Francuza, ali Conge. | |
|
| |
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Tue Oct 06, 2009 10:43 pm | |
| Nole u trecem kolu igra protiv Vikija | |
|
| |
Broj poruka : 813 Godina : 27 Location : nasa draga Srbija Job/hobbies : odbojkasica :) igram tenis u slobodno vreme... Humor : :) :) :) Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-07-31
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Thu Oct 08, 2009 10:24 am | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Thu Oct 08, 2009 3:02 pm | |
| Pobijedio je Nole 6:3,6:0.......izvinjavamo se ako je ovo off topic,ali jeste vidjeli da se Serena slikala gola????UZAS! | |
|
| |
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Fri Oct 09, 2009 2:56 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Sat Oct 10, 2009 1:10 pm | |
| Đokoviću finale i treće mesto
Novak Đoković pobedio je Robina Sederlinga 6:3 i 6:3 i plasirao se u finale turnira u Pekingu. Tom pobedom, srpski teniser se vratio na treće mesto na listi.
Novak Đoković plasirao se u finale turnira u Pekingu pošto je pobedio 11. tenisera sveta Šveđanina Robina Sederlinga sa 2:0 u setovima (6:3, 6:3), a u finalu ga očekuje duel sa Marinom Čilićem koji je pobedio Rafaela Nadala sa 6:1 i 6:3.
U meču koji je trajao sat i 21 minut Đoković je osvojio 67 poena i napravio četiri brejka, po dva u svakom setu, dok je Sederling osvojio 49 poena uz samo jedan brejk.
Srpski je teniser je prilično lako i rutinski pobedio Šveđanina. U prvom setu stigao je do brejka na startu i na kraju seta (prvi i deveti gem). Manjih problema imao je samo na početku drugog seta, ali se brzo vratio na nivo sa početka meča, odlično servirao i dosta profitirao iz brojnih grešaka Sederlinga.
Đoković će se zahvaljujući pobedi u polufinalu turnira u Pekingu vratiti na treću poziciju na ATP listi, i to 19.oktobra.
Protivnik Đokoviću u finalu će biti Marin Čilić koji je izvanrednom igrom savladao Nadala sa 6:1 i 6:3. Đoković je sa Čilićem igrao tri puta i sva tri puta pobedio, poslednji put ove godine na turniru u Dubaiju srpski teniser slavio je sa 6:3, 6:4.
Nagradni fond ATP turnira u Pekingu je 2.100.500 dolara, a pobednik će osvojiti 500.000 dolara i 500 bodova. | |
|
| |
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Sat Oct 10, 2009 5:37 pm | |
| Srećno protiw Čilića,Noleee!!! | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Sun Oct 11, 2009 12:38 am | |
| konacno i on da se vrati na svoju poziciju | |
|
| |
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Sun Oct 11, 2009 12:37 pm | |
| nekako mu ne odgowara owo cetwrto mesto,wiše mu leži number 3... | |
|
| |
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Sun Oct 11, 2009 2:13 pm | |
| pobjeda Noleta u finalu 6:2,7:6...tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo | |
|
| |
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Sun Oct 11, 2009 5:09 pm | |
| brawoooo,caree!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Sun Oct 11, 2009 9:40 pm | |
| tako treba,samo napred da gazi sve redom | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Rezultati i mecevi | |
| |
|
| |
| Rezultati i mecevi | |
|