Admin FoRuM_oWnEr
Broj poruka : 4144 Godina : 29 Location : Uz Anu Job/hobbies : tennis Humor : Xa...xa...XA...xA... Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-19
| Subject: Tipsarevic: 'Priznajem, zavidim Novaku. ' Tue Oct 06, 2009 3:54 pm | |
| Tipsa: Priznajem, zavidim Novaku!
Ljubomoran sam na Đokovića, mrzim ga, doduše na pozitivan način. Pred spavanje se zapitam zašto on može da bude treći na svetu, a ja ne, kaže srpski teniser
Trenutno treći reket Srbije Janko Tipsarević u intervjuu za zvaničnu internet stranicu Asocijacije teniskih profesionalaca (ATP) priznao je da je ljubomoran na Dejvis kup saborca i velikog prijatelja Novaka Đokovića zbog njegovog uspeha! Janko je dodao i da „mrzi Noleta, ali na pozitivan način".
Nekada jedan od najvećih svetskih talenata rekao je da ga uspeh Noleta tera da i on bude još bolji. Kada je 2001. osvojio juniorski Australijan open, mnogi su srpskom asu predviđali zvezdanu profesionalnu karijeru. Iako je 2005. ušao u prvih 100, a onda prošle godine stigao do 33. pozicije, što mu je najbolji plasman na ATP lestvici, čini se da nikada nije dostigao ono što se očekivalo od njega. Međutim, sve do pojave, tačnije eksplozije Novaka Đokovića pre dve sezone, pritisak javnosti na njega nije bio veliki. Uspeh dobrog prijatelja tera ga da i on sam bude još bolji. | |
|
Sanja i Tanja TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
Broj poruka : 2422 Godina : 29 Location : Teslic,Republika Srpska Job/hobbies : Fudbal Humor : smijehom protiv tuge... :-) Volim Anu : Datum upisa : 2009-03-06
| Subject: Re: Tipsarevic: 'Priznajem, zavidim Novaku. ' Tue Oct 06, 2009 10:42 pm | |
| a mi volimo Tipsija jer je pozitivno lud...oni su dobro prijatelji,mislimo da nema nikakve mrznje medju njima | |
|
Admin FoRuM_oWnEr
Broj poruka : 4144 Godina : 29 Location : Uz Anu Job/hobbies : tennis Humor : Xa...xa...XA...xA... Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-19
| Subject: Re: Tipsarevic: 'Priznajem, zavidim Novaku. ' Wed Oct 07, 2009 2:51 pm | |
| naravno da nema...msm i ja bi bila ljubomorna da sam on | |
|
Sanja i Tanja TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
Broj poruka : 2422 Godina : 29 Location : Teslic,Republika Srpska Job/hobbies : Fudbal Humor : smijehom protiv tuge... :-) Volim Anu : Datum upisa : 2009-03-06
| Subject: Re: Tipsarevic: 'Priznajem, zavidim Novaku. ' Wed Oct 07, 2009 8:21 pm | |
| heehhehe...bas tako,ali pozitivno ljubomorna | |
|
*~*M*i*Lj*A*n*A*~* JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
Broj poruka : 14 Godina : 29 Raspolozenje : ::Bilo je i bolje:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-09-22
| Subject: Re: Tipsarevic: 'Priznajem, zavidim Novaku. ' Wed Oct 07, 2009 10:08 pm | |
| razumljivo zasto je ljubomoran...Ali dobro je da je to bar na pozitivan nacin xD | |
|
FedererFan PoLaKo_Se_PrObIjAs_Na_WtA_lIsTu
Broj poruka : 492 Godina : 28 Location : bivie Job/hobbies : nista Humor : he Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-20
| Subject: Re: Tipsarevic: 'Priznajem, zavidim Novaku. ' Thu Oct 08, 2009 3:54 pm | |
| da i ja sam ljubomoran na njega | |
|
Isidora =) Na_SaMoM_sI_vRhU
Broj poruka : 813 Godina : 27 Location : nasa draga Srbija Job/hobbies : odbojkasica :) igram tenis u slobodno vreme... Humor : :) :) :) Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-07-31
| Subject: Re: Tipsarevic: 'Priznajem, zavidim Novaku. ' Fri Oct 09, 2009 2:53 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Tipsarevic: 'Priznajem, zavidim Novaku. ' | |
| |
|