Sanja i Tanja TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
Broj poruka : 2422 Godina : 29 Location : Teslic,Republika Srpska Job/hobbies : Fudbal Humor : smijehom protiv tuge... :-) Volim Anu : Datum upisa : 2009-03-06
| Subject: Ana,srecan rodjendan Fri Nov 06, 2009 2:18 pm | |
| Ana danas puni 22 godine i od svojih navijača je dobila mnogo čestitki na Forumu.
Prošle godine je proslavila rođendan za vreme Sony Ericsson Championships turnira u Dohi, a pre dve godine je napunila 21 godinu tokom istog turnira koji se tada održavao u Madridu. Proslava njenog 20. rođendana je bila veliki događaj u Beogradu, na kome su prisustvovale mnoge sportske zvezde i predsednik Srbije.
Ovogodišnja proslava je mnogo intimnija, a Ana trenutno uživa na odmoru.
Ispod je prikazan izbor komentara Aninnih navijača u kojima joj žele srećan rođendan:
Alexandre90 Zdravo Anči! Srećan 22. rođendan. Želim ti zdravlje (to je najvažnije), ljubav i uspeh za u sledećoj sezoni. Verujem da ćeš ponovo biti najbolja na svetu, a za mene si ti uvek broj 1. Sve najbolje, Alexandre
andrija Ne postaješ starija, nego bolja. Neka ti sledeća godina donese uspeh i ispunjene svih želja.
..........Srećan Rođendan!!!!!
Ana srećan 22. rođendan!!! Ogromno AJDE iz Srbije!!!!
Joseph Ana, Srećan Rođendan! Želim ti sve najbolje, divno provedi ovaj poseban dan sa svojom porodicom i prijateljima. Želim ti savršen vikend i srećno u narednoj sezoni. Mi smo uvek tu za tebe, i molim te uvek se čuvaj. | |
|
anaivanovic PoCeO/La_Si_Sa_TrEnInZiMa
Broj poruka : 179 Godina : 29 Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-08-18
| Subject: Re: Ana,srecan rodjendan Fri Nov 06, 2009 3:40 pm | |
| | |
|
Isidora =) Na_SaMoM_sI_vRhU
Broj poruka : 813 Godina : 27 Location : nasa draga Srbija Job/hobbies : odbojkasica :) igram tenis u slobodno vreme... Humor : :) :) :) Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-07-31
| Subject: Re: Ana,srecan rodjendan Fri Nov 06, 2009 5:04 pm | |
| Happy birthday i od mene!! Sve naj,naj i privatno i poslovno! Uwek u nasim srcima ! uz tebe smo!!ZAUVEK! | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Ana,srecan rodjendan | |
| |
|