| Angelina Jolie Serbia Forum!!!!!!!!!!!!! | |
|
|
Author | Message |
---|
anaivanovic PoCeO/La_Si_Sa_TrEnInZiMa
Broj poruka : 179 Godina : 29 Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-08-18
| Subject: Angelina Jolie Serbia Forum!!!!!!!!!!!!! Fri Nov 27, 2009 6:44 pm | |
| Ovo je forum o Angelini Jolie, ja sam admin na tom forumu... Na ovom forumu mozete saznati SVE o Angelini Jolie... u toku su razna takmicenja za admina, moda, VIP clana... forum je nov, ali je mnogo dobar... uskoro cete moci online citati neke knjige... http://angelinajolie.forumotion.com/forum.htmMolim vas se regujte!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Isidora =) Na_SaMoM_sI_vRhU
Broj poruka : 813 Godina : 27 Location : nasa draga Srbija Job/hobbies : odbojkasica :) igram tenis u slobodno vreme... Humor : :) :) :) Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-07-31
| Subject: Re: Angelina Jolie Serbia Forum!!!!!!!!!!!!! Fri Nov 27, 2009 11:13 pm | |
| jaoj,videcu...Stvarno sam pretrpana,AKO stignem,tu sam | |
|
| |
Broj poruka : 179 Godina : 29 Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-08-18
| Subject: Re: Angelina Jolie Serbia Forum!!!!!!!!!!!!! Sat Nov 28, 2009 2:43 am | |
| Molim te se reguj!!! To je prvi forum moje sestre i danas je postao aktivan i vec ima desetak clanova... | |
|
| |
Broj poruka : 813 Godina : 27 Location : nasa draga Srbija Job/hobbies : odbojkasica :) igram tenis u slobodno vreme... Humor : :) :) :) Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-07-31
| Subject: Re: Angelina Jolie Serbia Forum!!!!!!!!!!!!! Sat Nov 28, 2009 2:35 pm | |
| regovala sam se...Blago tvojoj sestri,prvi dan pa već deset članova,a ja imam forum 15 dana i ima ih osmoro | |
|
| |
| Subject: Re: Angelina Jolie Serbia Forum!!!!!!!!!!!!! Sat Nov 28, 2009 4:10 pm | |
| Ma, nema veze... samo ga dosta reklamirajte, saljite tinejdzerskim casopisima reklamu, reklamirajte ga na svim forumima... moja sestra ce se regovat na tvoj forum i rekla ti je da skupis postova na njen forum, pa da reklammiras svoj i rekla je da ce ti reci sta da promenis na tvoj forum da bi bio bolji ps. hvala sto si se regovala! | |
|
| |
| Subject: Re: Angelina Jolie Serbia Forum!!!!!!!!!!!!! Sat Nov 28, 2009 9:21 pm | |
| HvAlA MnooooGo!! pozdravi sestru..! | |
|
| |
| Subject: Re: Angelina Jolie Serbia Forum!!!!!!!!!!!!! Sat Nov 28, 2009 9:26 pm | |
| Pozdravicu je! Nema na cemu... | |
|
| |
| Subject: Re: Angelina Jolie Serbia Forum!!!!!!!!!!!!! Mon Nov 30, 2009 8:10 pm | |
| odoh malo na tvoj forum... | |
|
| |
| Subject: Re: Angelina Jolie Serbia Forum!!!!!!!!!!!!! Mon Nov 30, 2009 9:55 pm | |
| Mogla bi da se prijavis za neko takmicenje | |
|
| |
| Subject: Re: Angelina Jolie Serbia Forum!!!!!!!!!!!!! Mon Nov 30, 2009 10:10 pm | |
| bas se prijavljujem stvarno je WRH forum,nisam pogresila sto sam se reg. | |
|
| |
| Subject: Re: Angelina Jolie Serbia Forum!!!!!!!!!!!!! Tue Dec 01, 2009 3:46 pm | |
| Hvala na pohvalama... moja sestra mnooooogoooo voli Angelinu, zna SVE, ali SVE o Angelini! I hvala ti sto se prijavljujes za takmicenje... a za koje se prijavljujes? | |
|
| |
| Subject: Re: Angelina Jolie Serbia Forum!!!!!!!!!!!!! Tue Dec 01, 2009 8:08 pm | |
| pa hocu da se prijavim za moda,ali ja gde god postavim reklamu niko nista...Ako niste poslali BRAVO-u-ja ću poslati.. | |
|
| |
| Subject: Re: Angelina Jolie Serbia Forum!!!!!!!!!!!!! Wed Dec 30, 2009 10:37 pm | |
| Ajde regujte se!!!! Plssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss! Forum je super... super je ekipa! mozete citati celu Twilight Sagu na forum i jos neke knjige!!! na forumu imate download njenih filmova!!!! Ajde, pls se regujte!!!! Mnogo bi mi znacilo!!!! | |
|
| |
| Subject: Re: Angelina Jolie Serbia Forum!!!!!!!!!!!!! Wed Jan 06, 2010 2:28 pm | |
| Slazem se da je super!Ja sam mod i forum je super organizovan,nema sta nema,od filmografije pa do marki njene sminke i odece! | |
|
| |
| Subject: Re: Angelina Jolie Serbia Forum!!!!!!!!!!!!! Wed Jan 06, 2010 2:37 pm | |
| Nema ko da se reguje.... niko ne dolazi na forum | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Angelina Jolie Serbia Forum!!!!!!!!!!!!! | |
| |
|
| |
| Angelina Jolie Serbia Forum!!!!!!!!!!!!! | |
|