Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  NewsNews  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

Sanjam Gren slemove

Go down 
4 posters
AuthorMessage
Dejo94
JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
Dejo94

Broj poruka : 100
Godina : 30
Raspolozenje : ::SUPER::
Volim Anu :
Sanjam Gren slemove Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Sanjam Gren slemove Right_bar_bleue

Datum upisa : 2009-08-21

Sanjam Gren slemove Empty
PostSubject: Sanjam Gren slemove   Sanjam Gren slemove EmptyFri Jan 01, 2010 11:23 pm

31. decembar 2009.
Beta

Talentovana Srpkinja, koja je 2008. osvojila Rolan Garos i bila prva igračica sveta, u 2009. nije zabeležila veće uspehe, ali i dalje smatra da ima mogućnosti da ostvari nove podvige u nadolazećoj godini. "Moj san je da osvojim što više gren slemova! Želim da osvojim pehare na svim najvećim takmičenjima pre nego što završim karijeru", kaže Ivanovićeva.

Ivanovićeva potvrđuje da joj je sada glavni cilj povratak u staru formu.

"Više razmišljam o tome kako da povratim staru formu, nego o ciljevima u vezi sa plasmanom, ili čak u vezi sa eventualnim osvajanjem turnira. Ako popravite igru, onda će i rezultati i plasman automatski doći. Ali, imajući to u vidu, važno mi je da se kvalifikujem za Soni Erikson šampionat u Dohi, što znači da moram da završim među prvih osam. Ali, to ne znači da je moj jedini cilj da budem u top osam - želim da kraj godine dočekam na najvišem mogućem mestu."

Kao idealnu priliku za podizanje nivoa igre Ivanovićeva vidi četiri najveća takmičenja.

"Uvek se trudim da dostignem vrh na grend slemovima, jer očigledno je da su to najvažnija takmičenja. Nadam se da ću biti u dobroj formi i za FED kup takođe, jer ćemo prvi put igrati u elitnoj grupi."

Ana zna da će mečevi sa Rusijom biti veoma teški.

"Rusija je veoma moćna zemlja. Čak i da te igračice ne dođu u Beograd, tu su još Petrova i Dementijeva, koje su vrhunske teniserke. Sigurna sam da nam neće biti lako bez obzira na to ko bude u njihovom timu. Ja ću se truditi da se koncentrišem na sebe i ne razmišljam previše o protivnicama, jer možemo samo da kontrolišemo svoju igru, a ne tenis drugih ljudi."

Ivanovićeva još uvek nije napravila striktni plan igre za narednu sezonu.

"Prošle godine napravila sam raspored prilično rano, jer sam bila plasirana u top šest na VTA listi. Samim tim, postojalo je nekoliko pravila i ograničenja u vezi sa turnirima na kojima mogu da učestvujem. Naredna sezona, pak, biće dosta fleksibilnija, i neću morati toliko unapred da planiram. Imam jasnu sliku o tome gde ću tačno igrati, ali mogu da kažem da moj plan neće biti mnogo drugačiji od onog od prošle godine."
Beta
Beta

Mlada teniserka ističe i da je veoma zadovoljna svojim timom saradnika.

"Ne, to nikada nisam razmatrala kao mogućnost. Oni rade neverovatan posao i podržavaju me. Veoma sam srećna što imam tako posvećen i sposoban menadžment tim."

Ivanovićeva kaže i da se ne opterećuje osvajanjem turnira.

"To ne utiče na moje planove, ni najmanje. Uopšte ne razmišljam o poenima koje treba da branim. Iskreno, čak ne znam ni koliko sam ih osvojila u Indijan Velsu. Umesto toga, koncentrisala sam se na poboljšanje moje igre."

Bivša igračica broj jedan vje ocenila svoju najveću vrlinu u novoj sezoni.

"Očigledno je da će to biti veće iskustvo, što samo može da mi pomogne. Takođe, veoma sam motivisana da postižem dobre rezultate. Jedva čekam da opet počnem da se takmičim."

Za kraj, Ivanovićeva se osvrnula i na moguće slabosti.

"Važno je da se sledeće godine bolje odnosim prema problemima nego što je to bilo u 2009. Tada nisam reagovala dobro na razočaranja: previše sam o njima razmišljala. Takođe, kada sam bila povređena, nisam uspevala da se isključim. Bitno mi je da to izbegnem u narednoj sezoni - zaključuje Ivanovićeva, koju prvi izazov na terenu očekuje već 4. januara, u Brizbejnu."
Back to top Go down
Isidora =)
Na_SaMoM_sI_vRhU
Na_SaMoM_sI_vRhU
Isidora =)

Female Broj poruka : 813
Godina : 27
Job/hobbies : odbojkasica :) igram tenis u slobodno vreme...
Humor : :) :) :)
Volim Anu :
Sanjam Gren slemove Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Sanjam Gren slemove Right_bar_bleue

Datum upisa : 2009-07-31

PostSubject: Re: Sanjam Gren slemove   Sanjam Gren slemove EmptyTue Jan 05, 2010 11:05 am

snovi æe postati java Very Happy
Back to top Go down
Dejo94
JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
Dejo94

Broj poruka : 100
Godina : 30
Volim Anu :

Datum upisa : 2009-08-21

PostSubject: Re: Sanjam Gren slemove   Sanjam Gren slemove EmptyTue Jan 05, 2010 3:40 pm

Vidjela je da može kada je osvojila Rolan Garos. Samo da se varti u staru formu i sve je moguće.............
AJDE ANA
Back to top Go down
anaivanovic
PoCeO/La_Si_Sa_TrEnInZiMa
anaivanovic

Broj poruka : 179
Godina : 29
Volim Anu :

Datum upisa : 2009-08-18

PostSubject: Re: Sanjam Gren slemove   Sanjam Gren slemove EmptyWed Jan 06, 2010 2:40 pm

Ja verujem u nju!!! Smile
Back to top Go down
http://angelinajolie.forumotion.com/forum.htm
Sanja i Tanja
TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
Sanja i Tanja

Female Broj poruka : 2422
Job/hobbies : Fudbal
Humor : smijehom protiv tuge... :-)
Volim Anu :

Datum upisa : 2009-03-06

PostSubject: Re: Sanjam Gren slemove   Sanjam Gren slemove EmptyMon Jan 11, 2010 3:39 pm

gren slemovi ne moraju biti snovi
Back to top Go down
anaivanovic
anaivanovic

Broj poruka : 179
Volim Anu :

Datum upisa : 2009-08-18

PostSubject: Re: Sanjam Gren slemove   Sanjam Gren slemove EmptyMon Jan 11, 2010 11:04 pm

Mogu biti java Very Happy Ana to moze Smile
Back to top Go down
http://angelinajolie.forumotion.com/forum.htm
Sanja i Tanja
TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
Sanja i Tanja

Female Broj poruka : 2422
Job/hobbies : Fudbal
Humor : smijehom protiv tuge... :-)
Volim Anu :

Datum upisa : 2009-03-06

PostSubject: Re: Sanjam Gren slemove   Sanjam Gren slemove EmptyWed Jan 13, 2010 3:32 pm

zna,moze,hoce i uspjece
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Sanjam Gren slemove   Sanjam Gren slemove Empty

Back to top Go down

Sanjam Gren slemove
Back to top 
Page 1 of 1