Sanja i Tanja TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
Broj poruka : 2422 Godina : 29 Location : Teslic,Republika Srpska Job/hobbies : Fudbal Humor : smijehom protiv tuge... :-) Volim Anu : Datum upisa : 2009-03-06
| Subject: Jelena: Nije strašno... Fri Jan 22, 2010 5:19 pm | |
| Jelena: Nije strašno...[b]
Dan nakon eliminacije Ane Ivanović i druga srpska teniserka završila je učešće na ovogodišnjem Australijan Openu. Do juče stara mušterija, bila je ovog puta nepremostiva prepreka za Jelenu Janković koja je neočekivano lako, u dva seta, poražena od Alone Bondarenko.
- Nije strašno - nije se mnogo potresla Jelena nakon eliminacije od teniserke koju je u svih dosadašnjih devet međusobnih mečeva pobeđivala uz samo jedan jedini izgubljen set. - Ovo mi je tek drugi turnir u sezoni, a poznato je da ja igram dobro tek kada u nogama imam veliki broj mečeva. Što ih je više, ja sam sve bolja. Osećam da moja igra napreduje i da je mogu dovesti na viši nivo.
Najbolja srpska teniserka, koja će takmičenje u Melburnu nastaviti u dublu razloge poraza od Ukrajinke pronašla je u lošem prvom udarcu. - Nisam dobro servirala - rekla je Jelena, iako je, statistički gledano, imala sasvim solidan procenat ubačenog prvog servisa. | |
|