| Naj odvale...biseri | |
|
+17Teodora Ana T. Sanja i Tanja Kacka MakaVoliAnu scofield M!X mina tennis girl ^*TeA^* AnChI AjDeeee sonjica93 I LOVE TENNIS jj4ever anin najveci fan *vanja_loves_Nole* Kety Admin 21 posters |
|
Author | Message |
---|
Admin FoRuM_oWnEr
Broj poruka : 4144 Godina : 29 Location : Uz Anu Job/hobbies : tennis Humor : Xa...xa...XA...xA... Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-19
| Subject: Naj odvale...biseri Mon Mar 17, 2008 5:32 pm | |
| Pa, pisite....Evo nekoliko iz moje skole: Moj drug cita francuski: "Z sera Tu sera Il sera... Nu srorn... MA ONAJ STO SERE!" NASTAVNIK ISTORIJE: Nabroj mi drevne drzave na tlu evrope. UCENICA: Egipat NASTAVNIK ISTORIJE: Pa nije egipat,ajde razmisli... UCENICA: Egipat NASTAVNICA BIOLOGIJE: Ajde XXXXXX da odgovaras. UCENICA: NAstavnice nisam ucila, moze sledeci cas? NASTAVNICA BIOLOGIJE: Aaaa...Dobro i za to postoji ocena UCENICA: Nastavnice, ako cete da mi upisete 1, onda bolje da odgovaram i dobijem 2 NASTAVNICA BIOLOGIJE: JEL TI TO IGRAS POKER SA MNOM?! Ulaze dve ucenice u ucionicu UCENiCA1: Nastavnice, mi smo bile dole, nalegla na kvaku, ali je zakljucano! NASTAVNIK ISTORIJE: Devojke, vrata se vuku, ne guraju se UCENICA2: LAZETE! Ovo su neki stariji: Uciteljica:Nina, jel si i ti sa ovim ostalim devojcicama iskakala kroz prozor? Ja:Ne uciteljice. Uciteljica:Casna rec? Ja:Casna rec, ja nisam izskakala, ja sam uskakala! Uciteljica ( posle tuce ulazi u ucionicu ): Sram vas bilo!Kako vas nije sramota?Ja kao da zidovima pricam! A, sada, malo noviji: Nastavnik istorije: Ej vi!Sumski patuljci! Nastavnica geografije:Jevremovicu, sta je megamopolis? Jevremovic:Mozete da ponovite? NG:DOBICES 1 ZA NEPOSLUSAVANJE! Nast. geografije: sta je to pro...konjurbacija? Ilija:Mislite konjurbacija? Nast.gepgrafije: Da.A, megamopolis? Ilija:..... Nast. geografije: To je kada se Vilotic... Nastavnica Geografije: Sta je to demografija? Ucenik: Topla planeta. Nastavnica Geogravije: Parfemi se uvoze za pariz ili za Francusku. Nastavnica Geografije: Dacu vam svima dvojke, necu vam dati vise od 3! Biologicarka pita nekog osmaka kako se cuje: B:'Kako cujes?' Osmak:'Dobro nastavnice.Hvala na pitanju.' Odgovara jedna streberka koja se uvek razplace kada nesto ne zna.Pita je geograficarga nesto i ona pocne da place... Geog:Nemoj da places!Niko se nije naucen rodio!Svaki ziv covek ne zna nista.Znaci, niko ziv ne zna sve! Ovde pisite samo bisere i odvale bez postova koji sadrze samo smajli ili hahaha.. To se podrazumeva pod spam..
Dodao moderator anin najveci fan
Last edited by Admin on Mon Sep 01, 2008 4:47 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Kety JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
Broj poruka : 85 Location : Na terenu igram tenis... Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-21
| Subject: Re: Naj odvale...biseri Wed Apr 09, 2008 7:01 pm | |
| Nastawnica srpskog:Vi ste posebna vrsta ludaka --------------------------------------------------------- Cupko:Zaka i Srdja se muvali na racunaljku a ja bio i smetao im malo ---------------------------------------------------------- Pingvi:Moj deda imao 3 zene:on 2 sahranio a 3 njega ---------------------------------------------------------- Alky:Yao,cu crknem... Muzicar:Prestani da crkavas!! ----------------------------------------------------------- Alky:Shta ces da dobijes za nowu godinu?? Nina:K***c!!! Alky:E pa nemoze,meni je mama rekla da cu ja da dobijem k***c!! ------------------------------------------------------------ Ana:Kad te pljunem ima te zalepim!!! ------------------------------------------------------------- Razredna:Ako ne poprawite ocene,deda mraz nece da vam donese nishta za nowu godinu i nece biti zurke.. Ja:Ko jos veruje u deda mraza?? | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
Broj poruka : 4144 Godina : 29 Location : Uz Anu Job/hobbies : tennis Humor : Xa...xa...XA...xA... Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-19
| Subject: Re: Naj odvale...biseri Mon Jun 16, 2008 1:03 pm | |
| E, jedan lik iza moje skole i nastavnica francuskog: Nast: Pa, dobro, bre.Kad ces ti da odgovaras? Lik: Tamo negde u avgustu | |
|
| |
*vanja_loves_Nole* TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1486 Godina : 30 Location : u swemiru sa Noletom Job/hobbies : tenis Volim Anu : Datum upisa : 2008-04-30
| Subject: Re: Naj odvale...biseri Mon Jun 16, 2008 1:54 pm | |
| hahahahaha
ovo su nast. fizickog i neki lik(mozda drugi ili treci raz) iz moje skole!
lik: otkad C. Ronaldo igra za Portugal? nast.: igro je uvijek, sto pitas? lik: pa zar ne igra za MAN UTD? | |
|
| |
anin najveci fan TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 2032 Godina : 31 Location : tenniski teren Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Datum upisa : 2008-04-17
| Subject: Re: Naj odvale...biseri Tue Jun 17, 2008 9:26 am | |
| nastavnice biologije: i tako nastaje embrion, zacece deteta ili neke druge zivotinje :D:D natsavnica hemije milose, uzmi sundjer, brisi tablu i ne se*i vise nastavnica hemije jel vi to mene zaje..... zezate?
Last edited by anin najveci fan on Tue Sep 30, 2008 9:18 pm; edited 2 times in total | |
|
| |
jj4ever JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
Broj poruka : 118 Godina : 29 Volim Anu : Datum upisa : 2008-06-20
| Subject: Re: Naj odvale...biseri Thu Jun 26, 2008 1:37 pm | |
| evo jedan iz mog odeljenja jel znate kako se kaze petnaest na spanskom?
kese xaxxa
a pravilno je kinse | |
|
| |
anin najveci fan TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 2032 Godina : 31 Location : tenniski teren Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Datum upisa : 2008-04-17
| Subject: Re: Naj odvale...biseri Mon Jul 21, 2008 7:40 pm | |
| Cristina Aguilera: Dakle gde se ove god odrzava Kanski festival ? xaxaxaxxxa | |
|
| |
I LOVE TENNIS TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1670 Godina : 30 Location : Novi Sad Job/hobbies : Tennis Volim Anu : Moj Forum : www.fun-forum.cjb.net Datum upisa : 2008-07-22
| Subject: Re: Naj odvale...biseri Tue Jul 22, 2008 5:36 am | |
| moja odvala tj. biser dok sam odg. istoriju rekla sam sledeæe: kada je umro ubili su ga... xexe | |
|
| |
Broj poruka : 1670 Godina : 30 Location : Novi Sad Job/hobbies : Tennis Volim Anu : Moj Forum : www.fun-forum.cjb.net Datum upisa : 2008-07-22
| Subject: Re: Naj odvale...biseri Wed Jul 23, 2008 12:56 am | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 1486 Godina : 30 Location : u swemiru sa Noletom Job/hobbies : tenis Volim Anu : Datum upisa : 2008-04-30
| Subject: Re: Naj odvale...biseri Thu Aug 14, 2008 12:59 am | |
| hehehe moja drugarica dok smo gledale otwaranje OI i ono nesto sto su radili na pocetku....kaze ona jao widi sta ih je, ima ih k'o Kineza...hehehe | |
|
| |
sonjica93 TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1307 Godina : 31 Location : Belgrade , Serbia Job/hobbies : tenis Humor : hahahah Volim Anu : Datum upisa : 2008-03-22
| Subject: Re: Naj odvale...biseri Sat Aug 16, 2008 11:55 pm | |
| Moja nastavnica fizike se obraca celom odeljenju i kaze : -Morate da doneste pare za testove iz fizike Ucenik : Sta???Sad sebi treba i keceve da placam???:-) | |
|
| |
| Subject: Re: Naj odvale...biseri Tue Aug 26, 2008 3:47 pm | |
| provala moje sestre: raširi taj suncokret (mislila je suncobran) | |
|
| |
AnChI AjDeeee TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1573 Godina : 32 Location : I belong to you AnA Job/hobbies : Tennis, Music... Volim Anu : Datum upisa : 2008-08-30
| Subject: Re: Naj odvale...biseri Thu Sep 04, 2008 12:42 pm | |
| Nastawnik rachunowodstwa: Necete waljda to da ukucate u digitron pa da rachunate peshke... Moja drugarica Milica (koja je opterecena swojim shishkama): Pochela kisha da pada, a samo Milica "yooooy, pada shishka"... | |
|
| |
Broj poruka : 1307 Godina : 31 Location : Belgrade , Serbia Job/hobbies : tenis Humor : hahahah Volim Anu : Datum upisa : 2008-03-22
| Subject: Re: Naj odvale...biseri Thu Sep 04, 2008 9:34 pm | |
| drugi dan u skoli nam je srpkinja diktirala neko delo koje se zove hljeb i so a moj drug Sasha je rekao sos.I tako sam ga i u imenik upisala!!!budala!!!danas da upise prezime Klem , on napise Hleb!!! | |
|
| |
Broj poruka : 1573 Godina : 32 Location : I belong to you AnA Job/hobbies : Tennis, Music... Volim Anu : Datum upisa : 2008-08-30
| Subject: Re: Naj odvale...biseri Sun Sep 07, 2008 10:26 pm | |
| nastawnica sociologije "ajde nawedite primer drushtwene pojawe" a moja drugarica "poplawa", smejali smo se ceo chas :-) - AnChI AjDeeee wrote:
- e, a slushajte owo... nije bilo skoro, ista drugarica shto je rekla poplawa...
pitam je ja koji depilator koristish i kazem ja imam "filips", a ona kaze "ma jok, nemam ja taj, ja imam philips"...hahaha ne zna engleski, pa je mislila da su to dwe razlichite marke ... - AnChI AjDeeee wrote:
- jeste bwe... ali bash loshe stoji sa engleskim..
mada mozda je to shto je rekla bilo sluchajno, ali mene su tada izbacili sa chasa koliko sam se smejala i dobila sam neoprawdani... hehehe
pobegla ja iz shkole jedan dan i otishla da igram tenis, kad ono dolazi razredna i kaze mi "smesh li protiw mene jedan mech", ja se izgubila... imala sam 3 iz wladanja proshle shkolske godine, najwishe zahwaljujuci Aninim mechewima na RG jer sam swaki pratila a trebala da idem u shkoli :-) Editovano od strane moderatora anin najveci fan, razlog vise uzastopnih postova | |
|
| |
| Subject: Re: Naj odvale...biseri Sun Sep 07, 2008 10:56 pm | |
| hehehehehehe moj drug i nastawnica hemije nast.: Sasa, gdje je Stefan drug: eno ga tamo se*e nast.: Sasa, kako to razgowaras drug:jbg, nastawnice sjebo sam se... P.S. za to mu je dala neoprawdan i izbacila sa casa | |
|
| |
^*TeA^* ThE_mOuSt_AcTiVe_MeMbEr
Broj poruka : 4082 Godina : 30 Location : Banjaluka Job/hobbies : odbojka Humor : xxaxaaxxa Volim Anu : Datum upisa : 2008-07-27
| Subject: Re: Naj odvale...biseri Mon Sep 08, 2008 10:28 pm | |
| vidi se.... nastavnica:kako se zove nauka o zemljistu(pedologija)? moj drug:joj, znam to...samo malo...pederologija znaci valjali smo se od smeha... | |
|
| |
| Subject: Re: Naj odvale...biseri Tue Sep 09, 2008 2:29 am | |
| hahahahaha... super je ta... danas zaborawim da iskljuchim zwono na telefonu za wreme chasa i zazwoni mi... a ton poruke mi je refren iz pesme "Like you'll never see me again" samo profesor "iskljuchi tu skalameriju. josh mi pustish da zwoni na chasu josh neka grandowska pesma... shto bre ti ne slushash izwornu srpsku muziku".... ja tu u wrisak, samo on meni "izadji obrishi toalet (tablu) za kaznu..." ja josh wishe pochnem da se smejem i dobih josh jedan neoprawdani..... uzas su owi profesori, glupi kao noc, a ja ispashtam... | |
|
| |
| Subject: Re: Naj odvale...biseri Tue Sep 09, 2008 12:42 pm | |
| hahaahahahahahahahhahaha o boze....................
Mi smo juce polivali ljude vodom iz ucionice , a mi smo inace na prvom spratu pa smo sasvim ``slucajno`` polili istoricara...Kad je usao u ucionicu a sa njega se sve sliva..onda je samo promrljao nesto : nisam vam ja Cipiripi - DEBIL
E ovom moram da vam ispricam!!!! Imam uzasnog ekologicara.Stvarno ja u zivotu nisam imala goreg nastavnika!!!meni je setra priucala dok je ona isla u skolu da su njega neki djaci sacekali posle skole , navatali ga , ubacili u kontejner i pustili niz Cetinjsku ulicu na kojoj je nagib pod ostrim uglom!!!!ja sam se juce valjala od smeha , moj tata se skroz oduzeo od smeha...Zamisljam kako moj ekologicar leti kroz Cetinjsku...o boze.... | |
|
| |
Broj poruka : 4082 Godina : 30 Location : Banjaluka Job/hobbies : odbojka Humor : xxaxaaxxa Volim Anu : Datum upisa : 2008-07-27
| Subject: Re: Naj odvale...biseri Tue Sep 09, 2008 8:09 pm | |
| e slusajte ovu odvalu na vjeronauci... svestenik:koja danasnja drzava je prije bila vizantija? stefan:ma znam to, novi zeland!! hehehehe | |
|
| |
| Subject: Re: Naj odvale...biseri Wed Sep 10, 2008 12:32 am | |
| hahahahahaha Novi Zeland!!!!!!!!!!!!koji lik...
a najjace kad je neastavnik neki u drugoj skoli rekao :
Ja od vas zahtevam jednu stavr , a to su dve stvari , red rad i disciplina...debil | |
|
| |
| Subject: Re: Naj odvale...biseri Wed Sep 10, 2008 2:40 pm | |
| hehehe nastavica srpskog: djeco procitaje to jos jednom NAGLAS u SEBI....hehehehe | |
|
| |
| Subject: Re: Naj odvale...biseri Wed Sep 10, 2008 8:58 pm | |
| hahahahahhahahahahahahahahahahahaha naglas u sebi!!!! kad moj nastavnik matematike rekao kad se iznervirao : ok , ocete tako???ne najavljeni kontrolni u ponedeljak....o boze... - sonjica93 wrote:
- pa naravno!!!nema niceg socnijeg nego bisera iz skoleske klupe!!!!tu se cuju svakakve ludosti!!!
Trebali ste danas na ekologiji d acujete moju drugaricu Ivanu kad je uporedjivala razlike izmedju biljaka i zivotinja i ljudi.Rekla je : Covek i zivotinje imaju ruke i noge a biljke nemaju.Nastavnik je ono gleda i pita : A koje to zivotinje imaju ruke???a ona kaze : MAJMUNI!!!!!!mi smo se valjali od smeha.... Editovano od strane moderatora anin najveci fan razlog vise uzastopnih postova | |
|
| |
mina tennis girl TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1521 Godina : 29 Location : Beograd,SRBIJA Job/hobbies : tenis Raspolozenje : ::Bilo je i bolje:: Volim Anu : Moj Forum : www.lost-serbia.co.nr Datum upisa : 2008-08-01
| Subject: Re: Naj odvale...biseri Thu Sep 11, 2008 11:11 pm | |
| hehe... moja drugarica u radnji:koliko kosta sok od 20? | |
|
| |
| Subject: Re: Naj odvale...biseri Fri Sep 12, 2008 11:55 am | |
| hahahah a moja drugarica ima obicaj da kaze : posto kosta? | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Naj odvale...biseri | |
| |
|
| |
| Naj odvale...biseri | |
|