| Naj odvale...biseri | |
|
+17Teodora Ana T. Sanja i Tanja Kacka MakaVoliAnu scofield M!X mina tennis girl ^*TeA^* AnChI AjDeeee sonjica93 I LOVE TENNIS jj4ever anin najveci fan *vanja_loves_Nole* Kety Admin 21 posters |
|
Author | Message |
---|
AnChI AjDeeee TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1573 Godina : 32 Location : I belong to you AnA Job/hobbies : Tennis, Music... Volim Anu : Datum upisa : 2008-08-30
| Subject: Re: Naj odvale...biseri Thu Nov 20, 2008 12:06 am | |
| danas na matematici moja drugarica zaspala na chasu, a pre toga popila malo, i budim je ja... ona pochne da pewa "shto si u kawu stawila, chudni napitak, ti meni si podwalila".... celo odeljenje se smejalo do kraja chasa... profesor je izbacio napolje.... | |
|
| |
^*TeA^* ThE_mOuSt_AcTiVe_MeMbEr
Broj poruka : 4082 Godina : 30 Location : Banjaluka Job/hobbies : odbojka Humor : xxaxaaxxa Volim Anu : Datum upisa : 2008-07-27
| Subject: Re: Naj odvale...biseri Thu Nov 20, 2008 1:05 am | |
| xexexexexexe..kojs ludaca...xexexe | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Naj odvale...biseri Thu Nov 20, 2008 1:21 pm | |
| hahah...najace mi na ex-u i u crkwi nekoj nznm sta je i moja drugarica Zorana stawila pare na ikonu i posle dolazi nema para...a sad druga drugarica Kristina se moli nznm ni ja sta je radila tacno...i ta sto je stawila pare i kaze :gde su pare sto sam ja stawila?...i prekine owu dok se moli i pocne ta da se smeje i nesto se dere na owu sto je satro ometa...i kaze Zorana :" Ne seri Kristina" A ja :"PA daj Zorana JBT nemoj da psujES U CRKWI....... posle smo se odwalili od smexa.... |
|
| |
MakaVoliAnu _WeB_mAsTeR_
Broj poruka : 3650 Godina : 30 Location : Sa Anom na treningu.. Job/hobbies : Tenis Humor : Haha Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Moj Forum : www.anafans.4rumer.com Datum upisa : 2008-07-06
| Subject: Re: Naj odvale...biseri Thu Nov 20, 2008 1:26 pm | |
| Hehe,tako i mi u crkvi drug svo vreme stip i golica ja njemu kazem aj prestani,kaze on pa jebote necu ja kazem ne psuj u crvi jebote... | |
|
| |
*vanja_loves_Nole* TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1486 Godina : 30 Location : u swemiru sa Noletom Job/hobbies : tenis Volim Anu : Datum upisa : 2008-04-30
| Subject: Re: Naj odvale...biseri Fri Dec 05, 2008 9:26 pm | |
| ................morala sam izmeni ti ovo
odg. drug istoriju i pita ga nesto nastavnica i mi mu sapcemo...zbog polozaja vlasti...kaze on...zbog proloma vlasti
Last edited by *vanja_loves_Nole* on Sun Dec 07, 2008 10:29 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
MakaVoliAnu _WeB_mAsTeR_
Broj poruka : 3650 Godina : 30 Location : Sa Anom na treningu.. Job/hobbies : Tenis Humor : Haha Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Moj Forum : www.anafans.4rumer.com Datum upisa : 2008-07-06
| Subject: Re: Naj odvale...biseri Sat Dec 06, 2008 1:40 am | |
| Joj,pa ovo nije smesno,nego zalosno...Ne treba se zajeb. sa tim stvarima... | |
|
| |
Kacka TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1618 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija;Barselona,Španija;Everywhere with Bojan Krkić Job/hobbies : Tennis,love Bojan Krkić Volim Anu : Datum upisa : 2008-04-12
| Subject: Re: Naj odvale...biseri Mon Dec 29, 2008 9:41 pm | |
| xexexexexxxxxxeeee..... Tako je jednog mog druga istoričarka pitala između koga je vođen 1.svetski rata,a ja sam nešto pričala sa drugaricom o sunđeru bobu....i on kaže između sunđer boba i patrika....koji ludak!!! Ima još izvala,ali ne mogu da se setim.... | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Naj odvale...biseri Wed Dec 31, 2008 10:36 pm | |
| |
|
| |
^*TeA^* ThE_mOuSt_AcTiVe_MeMbEr
Broj poruka : 4082 Godina : 30 Location : Banjaluka Job/hobbies : odbojka Humor : xxaxaaxxa Volim Anu : Datum upisa : 2008-07-27
| Subject: Re: Naj odvale...biseri Sun Jan 04, 2009 10:32 pm | |
| xexexe za nowu god. bila ja u sobi i trci jelena i grli me, cestita ng, kad za njom ulazi tamara i kaze: jelena kozo nowa godina je za 5 min.?! | |
|
| |
Broj poruka : 1618 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija;Barselona,Španija;Everywhere with Bojan Krkić Job/hobbies : Tennis,love Bojan Krkić Volim Anu : Datum upisa : 2008-04-12
| Subject: Re: Naj odvale...biseri Mon Jan 05, 2009 4:50 pm | |
| hehe..... | |
|
| |
Broj poruka : 1486 Godina : 30 Location : u swemiru sa Noletom Job/hobbies : tenis Volim Anu : Datum upisa : 2008-04-30
| Subject: Re: Naj odvale...biseri Sat Jan 24, 2009 10:07 pm | |
| heheheeh pravile drugarica i ja nesto za istoriju i kaze nastavnica napisite velika slova da se vidi iz aviona, i dosla ova drugarica: daj jbt. sto ce tolika slova, k'o da ce to neko gledati iz aviona. . . . . | |
|
| |
| Subject: Re: Naj odvale...biseri Sun Jan 25, 2009 10:43 pm | |
| hahahahahahahaha......koja loodača!!!!!heheeee[/b] | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Naj odvale...biseri Tue Jan 27, 2009 12:08 pm | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Naj odvale...biseri Tue Jan 27, 2009 7:34 pm | |
| Dolazi juče moj drug nastavnici likovnog i umesto da joj lepo kaže "dobro veče",on joj kaže "šah-mat,nastavnice".....hehe....koji loodak!!!Mi smo se posle sat vremena smejali.... | |
|
| |
| Subject: Re: Naj odvale...biseri Fri Feb 20, 2009 9:10 pm | |
| - *...I lOvE AnA...* wrote:
- hehhehe...kreten..
heheheh...a ta drugarica je Tea tj. kreten..heheheheheeheheheheh cita nesto na vjeronauci jedna drugarica i pise G.I.HRISTOS...i ona umesto GOSPOD ISUS HRISTOS, kaze GOSPODIN ISUS HRISTOS......mi smo se valjali | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
Broj poruka : 4144 Godina : 29 Location : Uz Anu Job/hobbies : tennis Humor : Xa...xa...XA...xA... Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-19
| Subject: Re: Naj odvale...biseri Sat Feb 21, 2009 3:38 pm | |
| | |
|
| |
Sanja i Tanja TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
Broj poruka : 2422 Godina : 29 Location : Teslic,Republika Srpska Job/hobbies : Fudbal Humor : smijehom protiv tuge... :-) Volim Anu : Datum upisa : 2009-03-06
| Subject: Re: Naj odvale...biseri Fri Apr 03, 2009 7:26 pm | |
| Pitao nastavnik fizike ko je brzi kornjaca ili zec,a nas drug ustaje i ozbiljno kaze:Brza je kornjaca posto je zec mislio da je brzi on je legao spavati,pa je kornjaca pobijedila........Koja budala,mi i nastavnik smo se valjali od smijeha!!! | |
|
| |
Broj poruka : 2422 Godina : 29 Location : Teslic,Republika Srpska Job/hobbies : Fudbal Humor : smijehom protiv tuge... :-) Volim Anu : Datum upisa : 2009-03-06
| Subject: Re: Naj odvale...biseri Fri Apr 03, 2009 7:30 pm | |
| Joj,pade nam na pamet jos jedna provala...
Imamo nastavnika geogrfije koji voli zbunjivati djecu...I sad jedan nas drug sto nema pojma odgovara,sta god ga nastavnik pita on ne zna i onda nastavnik njega pita jesi li ti Bantu crnac ili si Sudanski crnac,a nas drug odgovara kao iz topa Ja sam Sudanski crnac....Za umrijeti od smijeha....Hahahahaha | |
|
| |
Ana T. TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 2069 Godina : 27 Location : Republika Srpska , Ljubinje Job/hobbies : Odbojka , fudbal bez njih ne mogu a onda i TENIS... Humor : Svi za Anu , Ana za sve!!! Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-05-13
| Subject: Re: Naj odvale...biseri Fri May 22, 2009 7:18 pm | |
| Jedan nas drug hoce da nesto pita nastavnicu i ustaje i kao iz topa kaze MAMA OVO MI NIJE JASNO....xaxaxaxaxax | |
|
| |
| Subject: Re: Naj odvale...biseri Fri May 22, 2009 7:45 pm | |
| hehhehe...mama mu uvijek u mislima | |
|
| |
Broj poruka : 2069 Godina : 27 Location : Republika Srpska , Ljubinje Job/hobbies : Odbojka , fudbal bez njih ne mogu a onda i TENIS... Humor : Svi za Anu , Ana za sve!!! Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-05-13
| Subject: Re: Naj odvale...biseri Mon May 25, 2009 10:18 pm | |
| Sjedimo ja i drugarica juce u kaficu i gledamo Ancicu , pita ona mene KOJI JE ONO REZULTAT? , ja kazem 5:5 , a ona kaza ZA KOGA? | |
|
| |
| Subject: Re: Naj odvale...biseri Tue May 26, 2009 12:23 am | |
| hahaha,trebala si reci da je za obe | |
|
| |
| Subject: Re: Naj odvale...biseri Sat May 30, 2009 10:31 pm | |
| Dobila jedna nasa drugarica iz razreda iz kontrolnog iz engleskog 1 , cim je vidjela ustaje i kao iz topa govori nastavnice imala sam otezane uslove za rad nisam imala šverca vi ste me premjestili u drugu klupu , a on mi je ostao pod onom klupom. | |
|
| |
| Subject: Re: Naj odvale...biseri Fri Jun 05, 2009 6:33 pm | |
| Jedna nasa drugarica Dajana , prica nama. Ovako na Djurdjevdan njihovu slavu ujutro nije jos niko dosao ona i njena sestra sjede i pricaju nesto o vidovnjacima i kaza Dajana sestri sada cu ja nesto reci , pa ako se ostvari ja sam vidovita , kaze sestra hajde reci , a Dajana ce DANAS CE NAM DOCI PICARI... | |
|
| |
Teodora TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1482 Godina : 25 Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-05-30
| Subject: Re: Naj odvale...biseri Tue Jun 09, 2009 6:20 pm | |
| Ja danas bila kod drugarice i na njenom kompu bila na Aninom forumu. Pita ona mene šta ti na njenom forumu radiš i ja joj kažem i kžem joj ako hoćeš registruj se i ti. Pitam je voliš li Anu ona kaž daaaa. Nakon 5 min. kže ne znam hoću li se registrovati na taj forum kad ne znam ni ko je Ana Ivanović... | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Naj odvale...biseri | |
| |
|
| |
| Naj odvale...biseri | |
|