| Operacija trijumf!!! | |
|
+19Hilary*** Sanja i Tanja Kacka perkica ~Ana Ivanovic~ trendseterka... M!X Kikica I LOVE TENNIS *vanja_loves_Nole* AnChI AjDeeee Kaca '93 Admin mina tennis girl anin najveci fan Jowana WoLi Noleta MakaVoliAnu sonjica93 ^*TeA^* 23 posters |
|
Author | Message |
---|
I LOVE TENNIS TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1670 Godina : 30 Location : Novi Sad Job/hobbies : Tennis Volim Anu : Moj Forum : www.fun-forum.cjb.net Datum upisa : 2008-07-22
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Fri Dec 26, 2008 5:48 pm | |
| nema...od sledece gale se glasa za pobednika... | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Mon Dec 29, 2008 11:49 pm | |
| joooooooooj ako ispadne Igor crci cu.......... |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Tue Dec 30, 2008 1:10 am | |
| |
|
| |
^*TeA^* ThE_mOuSt_AcTiVe_MeMbEr
Broj poruka : 4082 Godina : 30 Location : Banjaluka Job/hobbies : odbojka Humor : xxaxaaxxa Volim Anu : Datum upisa : 2008-07-27
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Tue Dec 30, 2008 2:29 am | |
| e jbg... a otkud se stwori ona cura kad su pjewali wukasin i igor...jadna swa se pogubila....???? | |
|
| |
Broj poruka : 1670 Godina : 30 Location : Novi Sad Job/hobbies : Tennis Volim Anu : Moj Forum : www.fun-forum.cjb.net Datum upisa : 2008-07-22
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Tue Dec 30, 2008 2:40 am | |
| pa owi je iz publike izwukli...xex jadna se stw pogubila... a igor je ispalio...xax... | |
|
| |
perkica TeNnIs_PlAyEr_NuMbEr 1
Broj poruka : 2363 Godina : 31 Location : ALWAYS SERBIA Job/hobbies : Tennis,voleyball... Humor : ``Never stop smilling`` Volim Anu : Moj Forum : http://srbijatenis.nicetopics.com/ Datum upisa : 2008-04-06
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Tue Dec 30, 2008 2:09 pm | |
| | |
|
| |
MakaVoliAnu _WeB_mAsTeR_
Broj poruka : 3650 Godina : 30 Location : Sa Anom na treningu.. Job/hobbies : Tenis Humor : Haha Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Moj Forum : www.anafans.4rumer.com Datum upisa : 2008-07-06
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Tue Dec 30, 2008 2:14 pm | |
| Bas mi je zao Igora,a onog Vukasina mrzim sve vise.. | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Tue Dec 30, 2008 2:18 pm | |
| i meni je zao...plakala sam kad su rekli da je Igor ispao...Igor je extra,a onaj Vukasin uuffff kako me iritira... |
|
| |
Broj poruka : 4082 Godina : 30 Location : Banjaluka Job/hobbies : odbojka Humor : xxaxaaxxa Volim Anu : Datum upisa : 2008-07-27
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Wed Dec 31, 2008 2:08 am | |
| ko su gosti na sledecoj gali???? | |
|
| |
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Sat Jan 03, 2009 12:47 am | |
| ovo su pjesme za polufinale
Nothing compares to you - Nina Sinead O'Connor Yu Grupa - Kao Mornar - Aleksandar Moloko - Sing it back/Familiar feeling - Ana Zdravko Colic - Ti si mi u krvi - Aleksandar Aki Rahimovski(gost) - Ugasi me - Vukasin Robbie Wiliams - Angels - Vukasin Gibonni - Tempera - Adnan Yu Grupa - Dunavom jos sibaju vetrovi - Adnan Hari Mata Hari - Strah me da te volim - Danije Aki Rahimovski - Kada me dotaknes - Danijel ET - Tek je 12 sati/Sve bi dala da znam - Nina & Ana
Gosti Yu grupa i Aki Rahimovski | |
|
| |
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Sun Jan 04, 2009 4:43 am | |
| pesme za finale:
Adnan - "Kopriva" (Al Dino), "Pratim te" (Toše Proeski) i "Tebi je lako" (Bojan Marović) Ana - "Frozen" (Madonna), "Tridesete" (Severina) i "True colors" (Cyndi Lauper) Aleksandar - "Krasiva" (Zdravko Čolić), "Tamara" (Boris Novković) i "Čija si" (Toše Proeski) Danijel - "Milo moje" (K2), "Hipnotiziran" (Dino Dvornik) i "Pogledi u tami" (Sergej Ćetković) Nina - "Nađi me" (Oktobar 1864), "Care" (Magazin) i "My heart will go on" (Celine Dion, tema iz "Titanik"-a) Vukašin - "Faith no more" (Easy), "More than words" (Extreme) i "Highway to hell" (AC/DC)
Dodatak:
Svi studenti - "Live and let die" (Guns N' Roses)
msm da su ok pesme koje su dobili....msm da cxe i biwsi studenti nastupiti... jedwa cxekam polufinale i finale...msm da cxe sad ispasti ili adnan ili wukasxin jer bi onda bilo iz swake drzawe po jedan predstawnik... | |
|
| |
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Sun Jan 04, 2009 10:23 pm | |
| ok su pesme, samo je gloopu sto se neke ponawljaju | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Sun Jan 04, 2009 11:02 pm | |
| kad bi ispao vukasin ili adnan bila bi takoo happy.. |
|
| |
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Mon Jan 05, 2009 2:32 am | |
| hahahahahahahhhahah.... strasxnooooooo.....adnan ima najwisxe glasowa.... ja ne werujem... nadam se da cxe neko drugi pobediti samo ne ON!!!!! ja sam basx mislila da ce on ispasti kad ono... bebicka ispade mng mi zao sxto necu cuti o5 true colors... u sustini msm da kod nas pola srbije gleda i glasa za ZG a pola za OT...a da je u drugim zemljama OT najwecxi i najgledaniji show... | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Mon Jan 05, 2009 2:16 pm | |
| Joooj ako onaj Adnan pobedi....Znaci on je za Zvezde Granda pre nego za OT...a tek da pobedi Vukasin.. Ana je ispala,bas mi zao...!!! |
|
| |
Kacka TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1618 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija;Barselona,Španija;Everywhere with Bojan Krkić Job/hobbies : Tennis,love Bojan Krkić Volim Anu : Datum upisa : 2008-04-12
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Mon Jan 05, 2009 4:44 pm | |
| Upravu si....On je čist narodnjak!Promašio je show,mučenik....Valjda neće on da pobedi..... | |
|
| |
Broj poruka : 2363 Godina : 31 Location : ALWAYS SERBIA Job/hobbies : Tennis,voleyball... Humor : ``Never stop smilling`` Volim Anu : Moj Forum : http://srbijatenis.nicetopics.com/ Datum upisa : 2008-04-06
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Mon Jan 05, 2009 7:15 pm | |
| A meni je on simpatican... | |
|
| |
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Tue Jan 06, 2009 2:28 am | |
| znaci newerujem!!! naweci seljak da pobedi!!!!puj!!!!on da snimi cd za kucu za koju snima rihanna!!!!nemoguce!!! kad ceon postati zwezda! nikad! mozda jedino u njegowim ziwinicama!!!konj!!! on nije wukasinu ni do koljena!!!!! | |
|
| |
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Tue Jan 06, 2009 2:43 am | |
| stw ja sam se razocarala... No coment definitiwno!!! Najwisxe mi je zasmetalo kada je direktor rekao da cxe pobednik najbolje predstawiti akademiju!!! Adnan - sigurno NE! Nie da ja nesxt imam protiw njega ali mnoogooo mie kriwo jer su i danijel i makedonac i wukasxin i ostali bolji od njega... slazem se sa wuletom za onaj deo skakanja u publiku!!! Itd... I sxizim sxto su dali par narodnjaka na galama da pewaju... Jel moze ista bez njix???? Produkciji emotion swe cxestitke za realizaciju owog welikog proekta... Milan je bio fenomenalan wecxeras editowacu post ili cu napisati nowi ako se setim josx necega sxto nisam rekla jer sam sad u zurbi za neku peticiju | |
|
| |
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Tue Jan 06, 2009 3:03 am | |
| ajde wi wepo ljodi koi mislite da je adnan ne zasluzeno pobedio dodjite na owaj forum http://www.fun-forum.cjb.net/ i u poslednjoj temi se potpisxite .. hwala wam unapred ... | |
|
| |
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Tue Jan 06, 2009 1:28 pm | |
| Po meni pobednik operacije trijumf trebao je da bude Đorđe Gogov...On bi jedino opstao na Zapadnom tržištu...Jako je zanimljiv!!! | |
|
| |
AnChI AjDeeee TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1573 Godina : 32 Location : I belong to you AnA Job/hobbies : Tennis, Music... Volim Anu : Datum upisa : 2008-08-30
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Wed Jan 07, 2009 3:01 pm | |
| Pobednik operacije trijumf je Danijel Pawlowic i Ana Bebic, i to cete uskoro i wideti !!!!!!!!! | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Wed Jan 07, 2009 6:37 pm | |
| Znaci nisam imala vremena juce da ovo napisem. NO COMMENT !!! Znaci ona seljacina da pobedi,i da snimi CD za istu kucu kao Rihanna !!! Ovo je propast !!! On je cist narodnjak,promasio sou,znaci NE WERUJEM ! PO MENI POBEDNIK-IGOR CUKROV |
|
| |
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Wed Jan 07, 2009 6:46 pm | |
| | |
|
| |
AnChI AjDeeee TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1573 Godina : 32 Location : I belong to you AnA Job/hobbies : Tennis, Music... Volim Anu : Datum upisa : 2008-08-30
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Wed Jan 07, 2009 10:04 pm | |
| Kad poslushate Aninu pesmu, widecete da je trebala da pobedi eee, Sasha Popowicu raduj se, Grand je dobio pojachanje u widu Adnana Babajica, seljachine, prostachine.... ooo boze imaju li owi ljudi ushi! | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! | |
| |
|
| |
| Operacija trijumf!!! | |
|