| Operacija trijumf!!! | |
|
+19Hilary*** Sanja i Tanja Kacka perkica ~Ana Ivanovic~ trendseterka... M!X Kikica I LOVE TENNIS *vanja_loves_Nole* AnChI AjDeeee Kaca '93 Admin mina tennis girl anin najveci fan Jowana WoLi Noleta MakaVoliAnu sonjica93 ^*TeA^* 23 posters |
|
Author | Message |
---|
AnChI AjDeeee TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1573 Godina : 32 Location : I belong to you AnA Job/hobbies : Tennis, Music... Volim Anu : Datum upisa : 2008-08-30
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Wed Jan 07, 2009 10:07 pm | |
| e teaaa !!!!!!!!!!! hwala ti za link puno, puno, puno, puno!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Wed Jan 07, 2009 10:11 pm | |
| Ma Ana je car,ja sam navijala za nju kad je Igor ispao ,al sta ces kad ima puno ljudi koji voli seljake i prostake kao sto je Adnan Babajic !!!! Znaci ja ne verujem(ovo mi je uzrecica postala, )koji seljak je pobedio !!! Kakav je Igor mmmmmmm.....CAR |
|
| |
Broj poruka : 1573 Godina : 32 Location : I belong to you AnA Job/hobbies : Tennis, Music... Volim Anu : Datum upisa : 2008-08-30
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Wed Jan 07, 2009 10:15 pm | |
| Meni su Danijel i Ana bili najbolji... Igor nishta posebno, al' swako ima swoj ukus... Slazemo se da je Adnan zeshca seljachina, ko god da je pobedio bilo bi bolje nego shto je on... | |
|
| |
I LOVE TENNIS TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1670 Godina : 30 Location : Novi Sad Job/hobbies : Tennis Volim Anu : Moj Forum : www.fun-forum.cjb.net Datum upisa : 2008-07-22
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Wed Jan 14, 2009 8:38 pm | |
| Kao sxto znate pricalo se da ce Adnan predstawljati BiH na ES ali srecom NECE!!! jej.. predpostawlja se da ce Nina predstawljati CG kao i Alex MK... Na beoviziji ce se pojaviti Daki i Milica sa duetom... Igor i Ane ce takodje ucestvovati na takmicenju za odlazak na ES... nadam se da ce daki i milica predstavljati Srbiju | |
|
| |
Kacka TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1618 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija;Barselona,Španija;Everywhere with Bojan Krkić Job/hobbies : Tennis,love Bojan Krkić Volim Anu : Datum upisa : 2008-04-12
| |
| |
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Wed Jan 14, 2009 11:54 pm | |
| wolela bih da je nekako izwodljiwo da ana i danijel predstawljaju srbiju | |
|
| |
Kacka TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1618 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija;Barselona,Španija;Everywhere with Bojan Krkić Job/hobbies : Tennis,love Bojan Krkić Volim Anu : Datum upisa : 2008-04-12
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Thu Jan 15, 2009 8:08 pm | |
| Ja ne bih nikako da Ana predstavlja Srbiju....Hvala Bogu pa je hrvatica!!! | |
|
| |
I LOVE TENNIS TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1670 Godina : 30 Location : Novi Sad Job/hobbies : Tennis Volim Anu : Moj Forum : www.fun-forum.cjb.net Datum upisa : 2008-07-22
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Fri Jan 16, 2009 12:03 am | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Fri Jan 16, 2009 3:38 am | |
| a to su linkowi za celu galu??? | |
|
| |
^*TeA^* ThE_mOuSt_AcTiVe_MeMbEr
Broj poruka : 4082 Godina : 30 Location : Banjaluka Job/hobbies : odbojka Humor : xxaxaaxxa Volim Anu : Datum upisa : 2008-07-27
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Fri Jan 16, 2009 7:54 pm | |
| to mi je malo glupo..sta ce mi cela gala.. . . a ima li iko pesmu od djoleta? | |
|
| |
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Sat Jan 17, 2009 1:25 am | |
| da, zamisli npr slusham Adnana... msm stwarno! msm da on josh nije skroz zawrshio pesmu! | |
|
| |
Broj poruka : 4082 Godina : 30 Location : Banjaluka Job/hobbies : odbojka Humor : xxaxaaxxa Volim Anu : Datum upisa : 2008-07-27
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Sat Jan 17, 2009 2:36 am | |
| a kad izlazi ta kompilacija? | |
|
| |
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Sat Jan 17, 2009 3:11 am | |
| i to nemam pojma... xaxaxa ja nishta ne znam!!! lol | |
|
| |
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Sat Jan 17, 2009 4:28 pm | |
| Pop-Rok karavan
Na proleće kreće novi projekat „Emoušna“ u kome će Sajko, Nikola, Đole I Vukašin nastupati pred publikom u celom regionu
Samo nekoliko dana posle završetka „Operacije Trijumf“ i proglašenja pobednika u prvoj sezoni, izgleda da je „Emoušn“ održao obećanje koje se provlačilo kroz gotovo svako Galu veče, da će, osim pobednika, i studenti koji su najduže proveli na Akademiji dobiti priliku da ipak ostvare svoje snove i naprave zvezdanu karijeru.
Prema tvrdnji izvora bliskog ovoj produkcijskoj kući, već sledeće nedelje počinju pripreme za projekat „Karavan Operacije Trijumf“, u kome će svoju šansu da se u stvarnom životu predstave publici dobiti Đorđe, Nikola, Sajko i Vukašin. Turneja bi trebalo da počne na proleće ove godine, pod dirigentskom palicom bivšeg direktora Akademije i menadžera Saše Dragića, koji je dobio zadatak da napravi celokupnu strategiju za oko 160 koncerata koliko je planirano da se izvede. - Turneja će se održati u celom regionu koji je bio uključen u „Operaciju Trijumf“, pa i u Sloveniji, jer se ispostavilo da i tamo vlada veliko interesovanje, s obzirom na to da su zahvaljujući kablovskoj mreži redovno pratili ovaj šou. Takođe je planirano da svaki koncert tehnički bude napravljen kao sto su to bile Gala večeri i da se na tome neće štedeti - zaključuje nas izvor.
On navodi i to da će Vukašin, koji je u finalu bio za petama pobedniku Babajiću, učestvovati na ovogodišnjoj Beoviziji i da i postoje veoma ozbiljni planovi kad je reč o njegovoj pevačkoj karijeri.
Da li je turneja samo prvi korak u formiranju nove pop-rok grupe, kako je svojevremeno izjavljivao najstroži član žirija Tonči Huljić, koja će brojati upravo članove koji će se kroz koncertnu turneju predstaviti publici širom regiona u tom sastavu, ili će akademci ipak odlučiti da grade solo karijere, ostaje da se vidi po završetku turneje. | |
|
| |
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Mon Feb 02, 2009 12:34 am | |
| e jeste culi od ane bebic-mrzim spore stwari meni i nije ness... | |
|
| |
Sanja i Tanja TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
Broj poruka : 2422 Godina : 29 Location : Teslic,Republika Srpska Job/hobbies : Fudbal Humor : smijehom protiv tuge... :-) Volim Anu : Datum upisa : 2009-03-06
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Sat Apr 04, 2009 1:02 am | |
| Vuki i Nikola Paunovic su najbolji. | |
|
| |
Hilary*** JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
Broj poruka : 55 Godina : 29 Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-05-15
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Fri May 15, 2009 3:57 pm | |
| Super su mi! Ali najvise volim Vukuja!!!! | |
|
| |
Broj poruka : 2422 Godina : 29 Location : Teslic,Republika Srpska Job/hobbies : Fudbal Humor : smijehom protiv tuge... :-) Volim Anu : Datum upisa : 2009-03-06
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Mon May 18, 2009 10:55 pm | |
| Nekidan su bili u Banja Luci OT bend na Djurdjevdanskom festivalu,trebale smo i mi ici,ali nismo. | |
|
| |
Teodora TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1482 Godina : 25 Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-05-30
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Tue Jun 02, 2009 10:41 pm | |
| Ja sam bila na Đurđevdanskom festivalu i vidje la sam ih,ali nije bio Nikola S. Ja sam navijala za Vukašina,ali pobjedi Adnan:((((( | |
|
| |
**Ana-je-sooper** PoCiNjEs_Sa_TaKmIcEnJiMa
Broj poruka : 361 Godina : 28 Location : U swemiru....xD Job/hobbies : Voznja rolera, pevanje..... Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-06-19
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Sun Jun 21, 2009 4:02 pm | |
| Ja ih nisam gledala al sam cula kako peva Ana Bebic i ona mi je soooper.... | |
|
| |
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Sun Jun 21, 2009 11:22 pm | |
| I ona je dobra,ali nama su najbolji Vukasin i Nikola P. | |
|
| |
Isidora =) Na_SaMoM_sI_vRhU
Broj poruka : 813 Godina : 27 Location : nasa draga Srbija Job/hobbies : odbojkasica :) igram tenis u slobodno vreme... Humor : :) :) :) Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-07-31
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Tue Aug 18, 2009 7:35 pm | |
| ok su .Dopada mi se pesma Milice Majstorowic Sawrsheni par. | |
|
| |
Dejo94 JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
Broj poruka : 100 Godina : 30 Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-08-21
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Sat Aug 22, 2009 10:26 pm | |
| ANEE i VUKI su najbolji bili u OT. | |
|
| |
Isidora =) Na_SaMoM_sI_vRhU
Broj poruka : 813 Godina : 27 Location : nasa draga Srbija Job/hobbies : odbojkasica :) igram tenis u slobodno vreme... Humor : :) :) :) Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-07-31
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Sat Oct 24, 2009 4:41 pm | |
| kriwo mi je sto je M. Majstorovic rano ispala,extra joj je pesma.. | |
|
| |
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Sat Oct 24, 2009 7:51 pm | |
| meni Danijel tamo bio ubedljivo najbolji lik, i Ana Bebic... | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! | |
| |
|
| |
| Operacija trijumf!!! | |
|