| Pricamo o Ani... | |
|
+16Ana T. Sanja i Tanja Jowana WoLi Noleta ~Ana Ivanovic~ FedererFan perkica La Tua Cantante I LOVE TENNIS __AnNa11__ anin najveci fan sonjica93 *vanja_loves_Nole* AnChI AjDeeee ^*TeA^* MakaVoliAnu Admin 20 posters |
|
Author | Message |
---|
AnChI AjDeeee TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1573 Godina : 32 Location : I belong to you AnA Job/hobbies : Tennis, Music... Volim Anu : Datum upisa : 2008-08-30
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Sun Jan 11, 2009 1:34 am | |
| chitala sam to, i owaj Armenulic (ili kako se wec preziwa) stwarno lupeta! Mislim tek je pochetak godine, a on pricha da ce Ani biti teshka godina i josh swakakwe gluposti... Widecemo swe na AO i nadam se da ce se pola njih ujesti za jezik zbog toga shto prichaju!!
p.s. nisam rekla da ne mogu da se powrede, ali kazem da me to nerwiraaaa !!! owde jbt niko nishta ne razume, samo izwlachite rechi iz konteksta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zashto ne kazu da im je loshe pre turnira, ili kada pobede, nego uwek kada izgube i moram da napomenem da se owo ne odnosi na ANU IWANOWIC !!! swe moram da crtam jbt !! | |
|
| |
perkica TeNnIs_PlAyEr_NuMbEr 1
Broj poruka : 2363 Godina : 31 Location : ALWAYS SERBIA Job/hobbies : Tennis,voleyball... Humor : ``Never stop smilling`` Volim Anu : Moj Forum : http://srbijatenis.nicetopics.com/ Datum upisa : 2008-04-06
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Sun Jan 11, 2009 12:59 pm | |
| Malo pre sam gledala neke snimke iz Aninih mečeva sa Roland Garosa 2008...Igrala je NEUPOREDIVO BOLJE nego sada...Mislim da je ona sada dovoljno trenirala ali joj fali mečeva... | |
|
| |
sonjica93 TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1307 Godina : 31 Location : Belgrade , Serbia Job/hobbies : tenis Humor : hahahah Volim Anu : Datum upisa : 2008-03-22
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Sun Jan 11, 2009 3:46 pm | |
| ja se samo nadam najboljem, smorila bih se kad bi na AO brzo izgubila... | |
|
| |
MakaVoliAnu _WeB_mAsTeR_
Broj poruka : 3650 Godina : 30 Location : Sa Anom na treningu.. Job/hobbies : Tenis Humor : Haha Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Moj Forum : www.anafans.4rumer.com Datum upisa : 2008-07-06
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Sun Jan 11, 2009 4:00 pm | |
| Takodje..Mozda je to uticalo na nju zato shto trenutno nema terenera | |
|
| |
Broj poruka : 1573 Godina : 32 Location : I belong to you AnA Job/hobbies : Tennis, Music... Volim Anu : Datum upisa : 2008-08-30
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Sun Jan 11, 2009 4:03 pm | |
| I ja mislim da je to shto nema dowoljno mechewa, uticalo na brzo ispadanje u Brisbane-u... Potrebno joj je samo wreme, i ljudi widecete da ce swe biti super!
ANA SAMO NAPRED! | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Sun Jan 11, 2009 5:40 pm | |
| - AnChI AjDeeee wrote:
- chitala sam to, i owaj Armenulic (ili kako se wec preziwa) stwarno lupeta! Mislim tek je pochetak godine, a on pricha da ce Ani biti teshka godina i josh swakakwe gluposti... Widecemo swe na AO i nadam se da ce se pola njih ujesti za jezik zbog toga shto prichaju!!
p.s. nisam rekla da ne mogu da se powrede, ali kazem da me to nerwiraaaa !!! owde jbt niko nishta ne razume, samo izwlachite rechi iz konteksta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zashto ne kazu da im je loshe pre turnira, ili kada pobede, nego uwek kada izgube i moram da napomenem da se owo ne odnosi na ANU IWANOWIC !!! swe moram da crtam jbt !! Joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj !!! Necu da odgovaram na ovu poruku,bilo bi rizicno...lol Ma bre Ana ce ih sve rasturiti na AO ,pa onda ce ovaj Armenulic da vidi... Primetila sam da vecina ljudi kad je dobro oni nista, a kad je nesto lose,oni odmah pocinju da seru nesto.....I to me uzasno nervira.. |
|
| |
I LOVE TENNIS TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1670 Godina : 30 Location : Novi Sad Job/hobbies : Tennis Volim Anu : Moj Forum : www.fun-forum.cjb.net Datum upisa : 2008-07-22
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Sun Jan 11, 2009 8:11 pm | |
| Ja se nadam da cxe anu proci owaj wirus a dokaz da ana ne izmislja je to sxto i JJ ima iste probleme... | |
|
| |
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Sun Jan 11, 2009 8:23 pm | |
| Ana ne izmishlja, i niko ne trazi dokaz.. jankowic izmishlja, pogledajte samo sliku u danashnjem Pressu, pa ono je da pochnesh da plachesh, koliko folira.... Shto bi bilo rizichno? Slobodno napishi shta mislish... O tome pricham... nerwira me to shto se swi powrede kada ne ide dobro, i kada ima mnogo kritika... a kada pobedjuju nema ni najmanje powrede... Ja mislim da ce jelena jankowic josh malo izmisliti da joj trepawica upala u oko i da je zato izgubila mech! | |
|
| |
*vanja_loves_Nole* TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1486 Godina : 30 Location : u swemiru sa Noletom Job/hobbies : tenis Volim Anu : Datum upisa : 2008-04-30
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Sun Jan 11, 2009 8:25 pm | |
| e, a sta ima u pressu???? | |
|
| |
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Sun Jan 11, 2009 8:27 pm | |
| interwju jelene jankowic, al samo treba da widite tu sliku... ja mislim da wece foliranje u ziwotu widela nisam... kad widish sliku, pomislicesh "u jebote da owa nije na samrti" | |
|
| |
Broj poruka : 1486 Godina : 30 Location : u swemiru sa Noletom Job/hobbies : tenis Volim Anu : Datum upisa : 2008-04-30
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Sun Jan 11, 2009 8:39 pm | |
| xexe.....jel moze neko da postavi sliku???? | |
|
| |
Broj poruka : 1307 Godina : 31 Location : Belgrade , Serbia Job/hobbies : tenis Humor : hahahah Volim Anu : Datum upisa : 2008-03-22
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Sun Jan 11, 2009 10:57 pm | |
| Ma iskreno boli me uvo sta god da kazu samo dok dobro igra!!! | |
|
| |
MakaVoliAnu _WeB_mAsTeR_
Broj poruka : 3650 Godina : 30 Location : Sa Anom na treningu.. Job/hobbies : Tenis Humor : Haha Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Moj Forum : www.anafans.4rumer.com Datum upisa : 2008-07-06
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Mon Jan 12, 2009 12:48 am | |
| O Boze owo je tema o Ani,a ne o Jeleni | |
|
| |
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Mon Jan 12, 2009 2:32 am | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 1670 Godina : 30 Location : Novi Sad Job/hobbies : Tennis Volim Anu : Moj Forum : www.fun-forum.cjb.net Datum upisa : 2008-07-22
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Mon Jan 12, 2009 3:16 am | |
| Meni se ana na owim slikama cxini mng umorno... ps. idite samo next da widite swe slike... | |
|
| |
^*TeA^* ThE_mOuSt_AcTiVe_MeMbEr
Broj poruka : 4082 Godina : 30 Location : Banjaluka Job/hobbies : odbojka Humor : xxaxaaxxa Volim Anu : Datum upisa : 2008-07-27
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Mon Jan 12, 2009 8:58 pm | |
| bas se widi da joj nije dobro...=(((( | |
|
| |
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Mon Jan 12, 2009 9:36 pm | |
| ma na AO ce biti odlichno, jooooj jedwa chekam da pochnee! | |
|
| |
~Ana Ivanovic~ PoLaKo_Se_PrObIjAs_Na_WtA_lIsTu
Broj poruka : 499 Godina : 29 Location : ...pokretna stolica... Job/hobbies : ples,tenis... Humor : hahaha Volim Anu : Datum upisa : 2008-03-20
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Tue Jan 13, 2009 3:57 pm | |
| ma na AO ce biti odlichno, jooooj jedwa chekam da pochnee! | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Tue Jan 13, 2009 10:35 pm | |
| Nova adidas reklamna kampanjaJanuary 13, 2009 / Ana je zvezda nove reklamne kampanje za njenog sponzora za garderobu, adidas. Ona je lice ‘Ja, lično’ kampanje, koja prikazuje Anine slike snimljene tokom njenih treninga. Anine fotografije formiraju pozadinu sjajne slike u stilu postera, sa crno belim portretom koji se nalazi u centru. Kao i u drugim delovima kampanje, i Anin ‘poster’ takođe sadrži broj, za koji se na prvi pogled čini da bi mogle da budu njene godine. Broj je u stvari deo priče o Ani i proizvodima koje ona nosi, i pruža intiman uvid u njenu posvećenost i predanost. Tekst koji objašanjava potrebu sportiste da kombinuje odmor i naporan rad, glasi, "Ana, 30. Trideset minuta 'mog' vremena – je ono što mi treba pre sledećeg izazova. Ništa nije nemoguće." Prema adidasu, ova kampanja je “osobena i inspirativna nova inicijativa u ženskom marketingu... ‘Ja, lično’ kampanja proslavlja individualnost, samopouzdanje i motivaciju.” Ani su se u kampanji pridružili košarkaška zvezda Candace Parker, Tae Kwondo sportista Iridia Salaazar i odbojkašica Miwa Asao. Ana je rekla: “Nova adidas filozofija Ja, lično je za mene inspirativna jer prikazuje žene kao pojedince; da smo sve sportisti u svojim oblastima i da sve imamo stvari koje radimo različito, bez obzira na nivo na kom smo.” Postoje dve verzije Aninog postera. Kampanja će tokom narednih meseci biti predstavljena u adidas prodavnicama i u štampanom obliku i na sajtu. |
|
| |
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Tue Jan 13, 2009 11:12 pm | |
| kako je extra!!!Bas mi se svidja!!! | |
|
| |
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Wed Jan 14, 2009 5:14 am | |
| bash je super... i meni se mnooogo dopada... da li ce owo moci da se kupi negde??? | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Wed Jan 14, 2009 3:40 pm | |
| nznm ,volela bi da moze....meni se mnoooogoo svidjaju ove slike manje sto su iza ove velike.. |
|
| |
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Wed Jan 14, 2009 5:24 pm | |
| i ja bih wolela da moze... pa ta welika joj i nije neshto, ali swe zajedno je super!!! bash bih wolela da imam u swojoj kolekciji | |
|
| |
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Wed Jan 14, 2009 7:04 pm | |
| da..basx je xtra... msm da cxe moci da se kupi na adidasowom sajtu... | |
|
| |
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Thu Jan 15, 2009 7:56 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Pricamo o Ani... | |
| |
|
| |
| Pricamo o Ani... | |
|