| Pricamo o Ani... | |
|
+16Ana T. Sanja i Tanja Jowana WoLi Noleta ~Ana Ivanovic~ FedererFan perkica La Tua Cantante I LOVE TENNIS __AnNa11__ anin najveci fan sonjica93 *vanja_loves_Nole* AnChI AjDeeee ^*TeA^* MakaVoliAnu Admin 20 posters |
|
Author | Message |
---|
Sanja i Tanja TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
Broj poruka : 2422 Godina : 29 Location : Teslic,Republika Srpska Job/hobbies : Fudbal Humor : smijehom protiv tuge... :-) Volim Anu : Datum upisa : 2009-03-06
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Thu Apr 02, 2009 1:37 pm | |
| | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
Broj poruka : 4144 Godina : 29 Location : Uz Anu Job/hobbies : tennis Humor : Xa...xa...XA...xA... Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-19
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Fri Apr 03, 2009 2:50 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 2422 Godina : 29 Location : Teslic,Republika Srpska Job/hobbies : Fudbal Humor : smijehom protiv tuge... :-) Volim Anu : Datum upisa : 2009-03-06
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Fri Apr 03, 2009 3:01 pm | |
| Hvala na ovim katalozima,bas su super | |
|
| |
perkica TeNnIs_PlAyEr_NuMbEr 1
Broj poruka : 2363 Godina : 31 Location : ALWAYS SERBIA Job/hobbies : Tennis,voleyball... Humor : ``Never stop smilling`` Volim Anu : Moj Forum : http://srbijatenis.nicetopics.com/ Datum upisa : 2008-04-06
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Sat Apr 04, 2009 12:21 pm | |
| Hvala, super su... | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
Broj poruka : 4144 Godina : 29 Location : Uz Anu Job/hobbies : tennis Humor : Xa...xa...XA...xA... Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-19
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Tue Apr 07, 2009 5:03 pm | |
| Laureus nominacija za Anu? April 01, 2009 / Ana je među favoritima za nominaciju za prestižnu Laureus World Sportsnagradu, vrhunsku čast u međunarodnom sportu. Pretpostavlja se da će biti nominovana u kategoriji Laureus World Breakthrough of the Year, nakon što je prošle godine osvojila French Open i popela se na 1. mesto svetske rang liste. U kategoriji Laureus World Breakthrough of the Year će biti nominovano šest sportista. Imena nominovanih, i lokacija i datum održavanja Laureus World Sports Awards, će biti objavljeni 16. aprila. Pobednici Laureus World Sports Awards se proglašavaju na osnovu dvodelnog procesa glasanja. Prvo grupa svetskih vodećih sportskih urednika, pisaca i emitera iz preko 120 zemalja glasa, i na osnovu toga se kreira lista od šest nominovanih u brojnim kategorijama, među kojima su Laureus World Sportsman of the Year, Laureus World Sportswoman of the Year, Laureus World Team of the Year, Laureus World Breakthrough of the Year and Laureus World Comeback of the Year. Članovi Laureus World Sports Akademije potom tajnim glasanjem biraju dobitnike nagrada. Laureus Akademija je "vrhunska sportska porota", koju čini 46 najvećih sportista svih vremena, koji su imali izuzetan doprinos svetskom sportu. Očekuje se da će na desetim Laureus World Sports Awards, koje odaju priznanje sportskim rezultatima tokom 2008. godine, prisustvovati najveća imena iz sveta sporta, politike i zabave. Ceremonija dodele nagrada 2008. godine koja je održana u St.Petersburg-u, održana je u prisustvu predsednika Rusije Vladimira Putina, a među posetiocima su bili Cuba Gooding Jnr., engleski fudbalski trenener Fabio Capello i četvorostruki dobitnik nagrade World Sportsman of the Year Roger Federer. Ako bude nominovana, Ana može da očekuje žestoku konkurenciju od engleske plivačice Rebecce Adlington, koja je na Olimpijadi u Pekingu osvojila dve zlatne medalje i oborila svetksi rekord. | |
|
| |
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Fri Apr 17, 2009 11:13 pm | |
| Sjecate li se kad je Ana bila sa UNICEFOM u onoj skoli, pa kad su joj djeca pjevala: Ana,oci tvoje nasmejane i loptice tvoje let putevi su sto nas vode odavde u ceo svet!!! | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Sat Apr 25, 2009 12:46 pm | |
| - Quote :
- Ana proglašena za 11. najseksipilniju ženu sveta
April 23, 2009 / Ana je završila na 11. mestu FHM liste 100 najseksipilnijih žena sveta. Napredovala je za 12 mesta, u odnosu na 23. poziciju sa prošlogodišnje liste za koju se veruje da je najpopularnija te vrste: pristigli su milioni glasova.
Ana je daleko najbolje plasirana sportiskinja (Maria Sharapova je druga, na 45. mestu), što govori samo za sebe kada se uzme u obzir da je često fotografišu tokom intenzivnih mečeva, dok druge sa liste, na primer modele i filmske zvezde, slikaju samo u najboljim izdanjima.
21-godišnjakinja, koja je prošle godine bila na naslovnoj strani ovog časopisa, je završila bolje plasirana od Angeline Jolie, Scarlett Johansson, Eve Longorie i Keiri Knightley.
Pevačica Cheryl Cole je prva. msm....sta reci? | |
|
| |
Broj poruka : 2363 Godina : 31 Location : ALWAYS SERBIA Job/hobbies : Tennis,voleyball... Humor : ``Never stop smilling`` Volim Anu : Moj Forum : http://srbijatenis.nicetopics.com/ Datum upisa : 2008-04-06
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Sun Apr 26, 2009 12:15 pm | |
| Bravo Ana!!! | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Sat May 09, 2009 5:14 pm | |
| - Quote :
- Članak o Ani u GQ magazinu
May 09, 2009 / U aktuelnom broju engleskog izdanja GQ magazina, vodeće muške lifestyle publikacije, nalazi se članak o Ani.
Autor Andy Morris je sa Anom razgovarao, između ostalog, o njenoj takmičarskoj prirodi, osvajanju French Open-a i poklonima koje dobija od svojih navijača. | |
|
| |
Ana T. TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 2069 Godina : 27 Location : Republika Srpska , Ljubinje Job/hobbies : Odbojka , fudbal bez njih ne mogu a onda i TENIS... Humor : Svi za Anu , Ana za sve!!! Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-05-13
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Wed May 13, 2009 10:48 pm | |
| Ajde i meni posalji please . . .[img][/img] | |
|
| |
Broj poruka : 2069 Godina : 27 Location : Republika Srpska , Ljubinje Job/hobbies : Odbojka , fudbal bez njih ne mogu a onda i TENIS... Humor : Svi za Anu , Ana za sve!!! Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-05-13
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Fri May 15, 2009 1:20 pm | |
| Intervju za Times of India
May 14, 2009 /
Ana je ovog vikenda dala intervju za The Times of India, jedne od najprodavanijih novina na svetu.
Sledi prevod dela intervjua koji je uradio Saibal Bose:
Koliko je ozbiljna vaša povreda kolena? Da li je to korak unazad pred odbranu vaše titule na French Open-u? Sigurno je korak unazad. Nisam imala pripreme kakve sam želela, ali ne mogu ništa da uradim u vezi toga. Povrede su najgora stvar kada ste profesionalni teniser, ali morate da prihvatite da su one deo igre. Ali moram da ostanem pozitivna. Ni prošle godine nisam uoči French Open-a igrala mnogo mečeva.
Skoro godinu dana posle osvajanja French Open-a, kako sada gledate na pobedu? To je svakako najveća stvar u mojoj karijeri do sada. Bilo je neverovatn oosvojiti prvi Grand Slam i prvi put postati svetski broj 1 za samo 48 sati. To je bilo neverovatno iskustvo, i nešto na šta gledam sa radošću i ponosom.
Tenis je video mnogo ranih povlačenja iz igre/pregorevanja, poslednja je bila Justine Henin. Kako se vi borite sa stresom vrhunske teniserke? Mislim da je jako važno imati dobru ravnotežu. Ne mogu da govorim o drugim igračima, pošto ne znam za njih, i svi smo različiti. Ali ja, ako mogu da kažem da imam druga interesovanja van terena, na primer studiranje ekonomije i učenje španskog, i uvek se trudim da imam neko vreme da se opustim i oporavim. Ponekad imam osećaj da nemam dovoljno vremena za sebe, ali radim na tome! | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Fri May 15, 2009 2:28 pm | |
| bas mi je zao...nadam se da ce igrati! | |
|
| |
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Fri May 15, 2009 3:01 pm | |
| samo da se oporavi i da zaigra...nece ona jos dugo,dugo,dugo da se povuce iz tenisa,nema sanse
naravno da nece!inace bila je na raklami za rgs | |
|
| |
Hilary*** JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
Broj poruka : 55 Godina : 29 Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-05-15
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Fri May 15, 2009 3:28 pm | |
| - Quote :
- bas mi je zao...nadam se da ce igrati!
i meni | |
|
| |
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Fri May 15, 2009 5:15 pm | |
| « Previous Entry | Next Entry »
Najnovije novosti o Ani!
Novi odgovori na pitanja u sekciji Pitaj Anu
May 15, 2009 /
Ana je odgovorila na neka od vaših najskorijih pitanja.
Stephanie: Zdravo Ana! Zanima me odakle je tvoja haljina sa Iconic snimanja u Dubaiju prošle godine?? To je ona duga bela haljina sa cvećem na donjem delu! Hvala ti!!!!! Ana: Drago mi je da ti se sviđa! To je haljina Matthew Williamsona. I meni je jako draga. Volim njegove kreacije, vrlo su ženstvene.
Martin: Zdravo Ana! Prošle nedeje sam bio u Štutgartu i odseo sam u hotelu za igrače, pa sam video da oni za doručak jedu samo kornfleks ili musli. Šta ti doručkuješ za vreme turnira i koji ti je omiljeni doručak? Sve najbolje, Martin Ana: I ja jedem musli, ali sa medom. Volim da jedem i sveže voće i jogurt. Trudim se da izbegavam prženu hranu, pogotovo za doručak.
Benoit: Šta misliš o promeni svog imidža – na primer da postaneš plavuša? Ana: Nema šanse! Ne mogu da zamislim da bi ikada uradila tako nešto.
Silvio Calabrese: Zdravo PRINCEZO,hteo sam da te pitam ko španuje tvoje rekete i na koliko su našpanovani? Ana: Svaki turnir ima poseban tim za španovanje, koji se nalazi na određenom mestu u okviru kompleksa, obično u blizini svlačionica. Na nekim turnirima mi moj sponsor Yonex obezbedi španovanje, što je super, pošto su oni navikli na moje potrebe. Koristim različitu kilažu, prilagođenu uslovima, ali generalno je to oko 25 kila. Često uzdužne i poprečne žica španujem sa kilogramom razlike. Španeri su jako brzi, čak mogu da za vreme mečeva našpanuju nove rekete.
Katarina: Zdravo, Ana! Kada treba početi sa igranjem tenisa. Da li je moguće da se sa tenisom počne sa 14 ili 15 godina, i da se dobije WTA ranking 500 kao prvi korak u profesionalnoj karijeri? Šta bi trebalo da se radi? Hvala na posvećenom vremenu, Katarina iz Rusije. Ana: Nažalost, mislim da je 14 ili 15 godina prekasno. Nisam čula za nekog profesionalca koji je tako kasno počeo. Ovih dana deca počinju jako mlada, i prilično su fokusirani. Verovatno si trebala da počneš ranije, da bi uspela kao profesionalac. Ali i dalje možeš da igraš tenis i da uživaš u njemu: važno je početi sa tenisom zbog uživanja u igri, a ne zbog toga što ti je cilj da budeš profesionalac. | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Fri May 15, 2009 5:53 pm | |
| hvala!extra je!bas mi je gotivno sto ana odg fanovima | |
|
| |
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Fri May 15, 2009 11:14 pm | |
| Jako mi se dopadaju i pitanja a i Anini odgovorii... | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Sat May 16, 2009 12:10 pm | |
| | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Sat May 16, 2009 12:39 pm | |
| Da,ali bas uvek je sva vesela ,to obozavam kod nje..Joooj kolko ja nju volim.... <3 <3 <3 |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Sat May 16, 2009 12:40 pm | |
| i ja...msm saznala je da mozda nece moci da igra jedan od najvaznijih turnira u zivotu i ostala je pozitivna...obozavam je! | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Sat May 16, 2009 12:45 pm | |
| Ma suuupeeeer je Anica(obozavam tako da je zovem).... Nina,jel imas FB? |
|
| |
MakaVoliAnu _WeB_mAsTeR_
Broj poruka : 3650 Godina : 30 Location : Sa Anom na treningu.. Job/hobbies : Tenis Humor : Haha Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Moj Forum : www.anafans.4rumer.com Datum upisa : 2008-07-06
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Sat May 16, 2009 9:45 pm | |
| Tuzna sam na odgovor zadnjeg pitanja....To se odnosi i na mene...=(...Jer ja treba da treniram tenis...ANA OBOZAVAM TEEEEE SVAKOG DANA SVE VISE!!! | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Sun May 17, 2009 12:28 pm | |
| - Quote :
- Članak o Ani u časopisu Marie Claire
May 17, 2009 / Aktuelno izdanje američke verzije popularnog ženskog časopisa Marie Claire sadrži članak o Ani i nekim njenim najdražim delovima garderobe.
Sledi prevod dela transkripta intervjua:
Stvari koje moram da imam na terenu: Najdraža haljina koju sam ikada nosila je crvena adidas haljina prošle godine. Volim dizajn: tako je ženstvena. To je ujedno i haljina u kojoj sam osvojila French Open, ali zaista samo volim njen dizajn. Uvek kada igram na otvorenom nosim štitnik za sunce i uglavnom nosim znojnice: obično samo na levom zglobu. Kada je u pitanju tenis, više volim haljine nego dvodelne komplete.
Nikada iz kuće ne izlazim bez: iPod-a, sjaja za usne i telefona. Pre mečeva slušam iPod, u svlačionici i u teretani, a slušam ga i kada putujem. Usne su mi često suve zbog previše vremena koje provodim u avionima, pa je sjaj za usne koristan. Telefon je naravno važan da bi bili u kontaktu sa ljudima. Bio je posebno koristan prošle godine u Melburnu, kada sam se zaglavila u liftu!
Omiljena boja: Zavisi od toga koja je stvar u pitanju. Ako je garderoba, volim plavu i purpurnu (ne u isto vreme!). Mislim da je purpurna boja koja smiruje. Za stvari kao što je iPod volim pink, ali mi to previše liči na barbiku kada se radi o garderobi. | |
|
| |
sonjica93 TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1307 Godina : 31 Location : Belgrade , Serbia Job/hobbies : tenis Humor : hahahah Volim Anu : Datum upisa : 2008-03-22
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Sun May 17, 2009 3:58 pm | |
| heheh bas su joj dobra pitanja postavili | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Sun May 17, 2009 5:25 pm | |
| ahm...likusa se zaglavila u liftu! | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Pricamo o Ani... | |
| |
|
| |
| Pricamo o Ani... | |
|