| Pricamo o Ani... | |
|
+16Ana T. Sanja i Tanja Jowana WoLi Noleta ~Ana Ivanovic~ FedererFan perkica La Tua Cantante I LOVE TENNIS __AnNa11__ anin najveci fan sonjica93 *vanja_loves_Nole* AnChI AjDeeee ^*TeA^* MakaVoliAnu Admin 20 posters |
|
Author | Message |
---|
I LOVE TENNIS TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1670 Godina : 30 Location : Novi Sad Job/hobbies : Tennis Volim Anu : Moj Forum : www.fun-forum.cjb.net Datum upisa : 2008-07-22
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Fri Jan 30, 2009 4:58 pm | |
| da da ..karte su rasprodate ni meni nisu problem pare wecx drusxtwoooo... ima dr koe mi samo treju inat sa JJ jer ja wolim Anu... a uposxte ne wole JJ ja bix da idem...mngoooo | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Fri Jan 30, 2009 8:28 pm | |
| Ja sam odmah tati i mami rekla (kad su rekli da ce biti u Bg)da ako ne budem isla da cu im zapamtiti celog zivota kao najvecu gresku...I ja idem... :d Zao mi je sto vi ne idete...A brate Jovana mogla si sama,ja sam bila jednom u areni i to odavno i idem sama...Sve samo da vidim Anicu i JJ...Jooooj.. :D:D aaaaaaaaaaaaaaaa....Stavili mi ispred mene izgleda lozu,u pm....I necu lepo videti a mozda i nisu...msm daj Boze.. |
|
| |
I LOVE TENNIS TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1670 Godina : 30 Location : Novi Sad Job/hobbies : Tennis Volim Anu : Moj Forum : www.fun-forum.cjb.net Datum upisa : 2008-07-22
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Fri Jan 30, 2009 10:36 pm | |
| a mogla sam ali ne bi me moi pustili jbggg | |
|
| |
anin najveci fan TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 2032 Godina : 31 Location : tenniski teren Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Datum upisa : 2008-04-17
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Fri Jan 30, 2009 11:48 pm | |
| ja cu ici.... jedva cekam... a nakacila sam 5 drugarica da idu sa mnom, nznm kako cemo svi xD | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Sat Jan 31, 2009 12:53 pm | |
| U pm stavili mi lozu ispred mene mamu im njihovu. !!!!!! Drama je okončana, dileme više nema: Jelena Janković, zvanično još uvek najbolja teniserka sveta (do idućeg ponedeljka), ipak će igrati za Fed kup reprezentaciju Srbije na predstojećem susretu sa Japanom u „Beogradskoj areni"! Predsednik TSS-a Slobodan Boba Živojinović otklonio je juče sve nedoumice u vezi sa nastupom Jankovićeve za nacionalnu selekciju, potvrdivši da ćemo protiv Japanki igrati u najjačem mogućem sastavu, odnosno sa Jelenom i Anom Ivanović, čije je učešće nešto ranije potvrđeno. Ostaće, međutim, nepoznato oko čega je tačno ispao problem, odnosno ko je u pregovorima između TSS-a i Jeleninog menadžmenta napravio određene ustupke drugoj strani, pošto na jučerašnjoj konferenciji za medije o tome nije bilo reči. Na kraju krajeva, nije toliko ni bitno, jer će beogradska publika konačno imati priliku da na delu vidi dve najbolje srpske teniserke. - S velikim zadovoljstvom mogu da vam saopštim da će naša reprezentacija nastupiti u najjačem mogućem sastavu, što znači da će igrati i Ana i Jelena! Naše teniserke bi trebalo uskoro da se okupe, a očekujemo da će već od idućeg ponedeljka početi sa treninzima. Naravno, verujem da ćemo u ovakvom sastavu pobediti Japanke, da smo mi favoriti u tom meču, ali ne zato što nam dolazi slabija reprezentacija u goste, već zato što Ana i Jelena mogu svakog da pobede - uveren je prvi čovek našeg saveza. Boba Živojinović primećuje da Beograđani imaju retko dobru priliku da bez mnogo muke „uđu u istoriju", a sve što treba da urade jeste da dođu u „Arenu". - Srbija će prvi put organizovati Fed kup meč, a nadam se da će publika doći u što većem broju. Ukoliko „Arena" bude puna, ukoliko dođe dvadesetak hiljada ljudi, koliki je kapacitet ove dvorane, biće to najposećeniji meč u dugoj i bogatoj tradiciji Fed kupa. Svi koji dođu mogu da očekuju pravi teniski spektakl i siguran sam da se neće pokajati - poziva Živojinović. |
|
| |
MakaVoliAnu _WeB_mAsTeR_
Broj poruka : 3650 Godina : 30 Location : Sa Anom na treningu.. Job/hobbies : Tenis Humor : Haha Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Moj Forum : www.anafans.4rumer.com Datum upisa : 2008-07-06
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Sat Jan 31, 2009 2:24 pm | |
| Hmm,niste jooooos videli nove slike za yonex reklamuu? | |
|
| |
~Ana Ivanovic~ PoLaKo_Se_PrObIjAs_Na_WtA_lIsTu
Broj poruka : 499 Godina : 29 Location : ...pokretna stolica... Job/hobbies : ples,tenis... Humor : hahaha Volim Anu : Datum upisa : 2008-03-20
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Sat Jan 31, 2009 3:32 pm | |
| Postavi ih pls u galeriji..Mwa | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
Broj poruka : 4144 Godina : 29 Location : Uz Anu Job/hobbies : tennis Humor : Xa...xa...XA...xA... Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-19
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Sat Jan 31, 2009 10:56 pm | |
| nisam....aj sad cu u galeriji da vidim | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
Broj poruka : 4144 Godina : 29 Location : Uz Anu Job/hobbies : tennis Humor : Xa...xa...XA...xA... Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-19
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Fri Feb 06, 2009 4:42 pm | |
| | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Sat Feb 21, 2009 3:26 pm | |
| Intervju za Gulf News
February 20, 2009 / Ana je ove nedelje dala intervju za novine Gulf News, koji se podudario sa Barclays Dubai Tennis Championships turnirom. Sledi prevod:
Sigurno je lepo da se, kao uspešna teniserka, s’vremena na vreme razmećete. Koja vam je poslenja ekstravagantna kupovina? Pre nekoliko meseci sam kupila kuću za odmor u Španiji. Ne bih rekla da je to ekstravagantno, pošto je dobra investicija.
Koliko vremena provodite u planiranju garderobe za turnire, i da li ih unapred detaljno testirate? U stvari, adidas vrlo daleko unapred dizajnira garderobu, i pokažu mi je više od godinu dana pre nego što ću je nositi. Ja im kažem svoje mišljenje, kako bi ako je potrebno mogli još da rade na dizajnu. Naravno da je najvažnije da mi u garderobi bude udobno, tako da ih probam pre nego što počnem zvanično da ih nosim.
Daleko ste stigli od doba kada ste trenirali kao dete. Kada pogledate unazad, koja je najveća prepreka koju ste morali da prevaziđete? Nažalost, kada sam ja bila dete, uslovi za treniranje u Srbiji nisu bili baš dobri. Morala sam da odem u Švajcarsku kako bi ozbiljno trenirala. Bio je i rat i bombardovanje u Beogradu, tako da bi moglo da se kaže da to nije bilo savršeno okruženje za treniranje! Ali nikada nisam pomislila, “oh, ovo je tako teško” ili bilo šta slično. Jednostavno sam volela da idem na teren i da igram tenis.
Kada je u pitanju moda van teniskog terena, koje marke volite? Volim dosta brendova, na primer Chanel, Prada, Mark Jacobs i Louis Vuitton.
Koji je poslednji komad garderobe sa kojim ste bili baš 'razmetljivi'? Haljina Roberto Cavalli.
Kažite nam o garderobi u vašem ormanu koja je vaša 'dobra stara' i nikada vas nije izneverila? Kao većina žena, imam crnu haljinu na koju mogu da računam.
Kada je vreme za neobavezno, za šta se uhvatite? Farmerke i majica. Sa tom kombinacijom ne možete da pogrešite!
Da li to što ste modna ikona i teniserka povezujete kao deo iste stvari? Mislite li da pritisak/očekivanja ponekad uzmu nešto od vaše igre? Ne razmišljam o sebi na taj način, ali lepo je čuti tako nešto. Ja sebe smatram prvenstveno profesionalnom tensierkom. Nikada zbog snimanja ne otkazujem treninge, ali uživam u aktivnostima van terena. Mislim da navijači vole da saznaju više o igračima, i da nas vide i van teniskog terena.
Kada je u pitanju moda, kome se najviše divite? Ko je za vas najbolje obučena poznata ličnost? Jessica Alba ima jako dobar stil.
Kada bi morali da odaberete jedno ili drugo, teniski teren ili modnu pistu, šta bi odabrali i zašto? Svakako teniski teren. Ja sam profesionalna teniserka. Više od svega uživam u takmičenju na terenu.
Recite nam nešto o Ani što svet ne zna? Imam svesku sa omiljenim citatima iz knjiga koje sam pročitala.
Kako se opuštate? I koje televizijske serije vam prijaju? Turniri su prepuni aktivnosti van terena, tako da kad mogu volim da se opustim u svojoj sobi, i onda odem na finu večeru sa svojim timom. Volim da gledam uzbudljive tv serije kao što su Bekstvo iz zatvora, Izgubljeni i 24. Prijatelji mi je takođe omiljena serija već dugo vremena. Dosta čitam, i gledam filmove na DVD-u ili u bioskopu. Kada nisam na turnirima, najviše od svega volim da provodim vreme sa svojom porodicom i prijateljima. | |
|
| |
FedererFan PoLaKo_Se_PrObIjAs_Na_WtA_lIsTu
Broj poruka : 492 Godina : 28 Location : bivie Job/hobbies : nista Humor : he Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-20
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Sun Feb 22, 2009 2:03 pm | |
| | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Sat Mar 07, 2009 4:59 pm | |
| Emisija HBO-a March 06, 2009 / Vodeća američka televizijska stanica HBO je napravila emisiju o Ani, koja je emitovana u vreme ovonedeljnog BNP Paribas Showdown-a. Oni su pratili Anu za vreme susreta Fed Kupa između Srbije i Japana u Beogradu i snimili seriju intervjua, uključujući i onaj u Sportskom centru "11 April" gde je Ana ranije trenirala. Kliknite ovde da pogledate emisiju na sajtu HBO-a. | |
|
| |
FedererFan PoLaKo_Se_PrObIjAs_Na_WtA_lIsTu
Broj poruka : 492 Godina : 28 Location : bivie Job/hobbies : nista Humor : he Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-20
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Sat Mar 07, 2009 6:37 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 499 Godina : 29 Location : ...pokretna stolica... Job/hobbies : ples,tenis... Humor : hahaha Volim Anu : Datum upisa : 2008-03-20
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Sun Mar 08, 2009 10:47 pm | |
| | |
|
| |
MakaVoliAnu _WeB_mAsTeR_
Broj poruka : 3650 Godina : 30 Location : Sa Anom na treningu.. Job/hobbies : Tenis Humor : Haha Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Moj Forum : www.anafans.4rumer.com Datum upisa : 2008-07-06
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Wed Mar 11, 2009 10:03 am | |
| Mnogo mi se svidja,videla sam pre neki dan ovaj snimak..=)) | |
|
| |
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Fri Mar 13, 2009 1:23 am | |
| | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Sat Mar 21, 2009 3:28 pm | |
| | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Wed Mar 25, 2009 5:39 pm | |
| Ana pokreće svoju sopstvenu liniju adidas/UNICEF majica March 21, 2009 / U saradnji sa Dečijim fondom Ujedinjenih Nacija, Ana pokreće svoju sopstvenu liniju adidas majica, u ograničenoj količini. Deo prihoda od prodaje će biti poklonjen UNICEF-ovom fondu, a sve majice će imati logo UNICEF-a. Prodavaće se preko Aninog zvaničnog web sajta, i u adidas prodavnicama u Srbiji, od maja meseca. Ani je potrebna vaša pomoć u dizajniranju majica. Napravljen je poseban web sajt ( www.anastyle.com) na kome može glasati za svoje omiljene dizajne (ovde možete da vidite uzorak). Postoje tri vrste majica: ženske, majice za devojčice, i unisex: dva najpopularnija dizajna svake vrste će biti proizvedena. Svi koji glasaju za svoje omiljene dizajne će ući u izbor za osvajanje jedne od pet majica sa Aninim potpisom. Posetite www.anastyle.com da bi glasali. | |
|
| |
perkica TeNnIs_PlAyEr_NuMbEr 1
Broj poruka : 2363 Godina : 31 Location : ALWAYS SERBIA Job/hobbies : Tennis,voleyball... Humor : ``Never stop smilling`` Volim Anu : Moj Forum : http://srbijatenis.nicetopics.com/ Datum upisa : 2008-04-06
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Wed Mar 25, 2009 8:09 pm | |
| Sto se tice ovog Ask men, Ana bi definitivno trebalo da se nadje na prvom mestu, ali da ne polemisem o tome. Majice su preslatke, ja sam glasala na www.anastyle.com.Glasajte i vi! | |
|
| |
sonjica93 TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1307 Godina : 31 Location : Belgrade , Serbia Job/hobbies : tenis Humor : hahahah Volim Anu : Datum upisa : 2008-03-22
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Thu Mar 26, 2009 2:29 pm | |
| i ja sam glasala i jedva cekam da izadju u prodaju | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Thu Mar 26, 2009 4:21 pm | |
| i ja..... barem jednu moram da kupim.....lol | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Sat Mar 28, 2009 2:25 pm | |
| | |
|
| |
MakaVoliAnu _WeB_mAsTeR_
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Sun Mar 29, 2009 5:49 pm | |
| Ana je svaki dan sve lepsa i lepsa... | |
|
| |
perkica TeNnIs_PlAyEr_NuMbEr 1
Broj poruka : 2363 Godina : 31 Location : ALWAYS SERBIA Job/hobbies : Tennis,voleyball... Humor : ``Never stop smilling`` Volim Anu : Moj Forum : http://srbijatenis.nicetopics.com/ Datum upisa : 2008-04-06
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Mon Mar 30, 2009 12:33 pm | |
| Mako upravu si...Prelepa je... Divan je video, i Ana je super...Hvala Nina... | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: Pricamo o Ani... Mon Mar 30, 2009 3:22 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Pricamo o Ani... | |
| |
|
| |
| Pricamo o Ani... | |
|