| Rezultati i mecevi | |
|
+23~Inna_Anna~ **Ana-je-sooper** Teodora Hilary*** Ana T. Sanja i Tanja *Xenia* Kikica ANA IVANOVIC KONZA Ana 4ever !!!gOOOO AAAnAAA!!! AnaKraljica *vanja_loves_Nole* Jowana WoLi Noleta ~Ana Ivanovic~ MakaVoliAnu sonjica93 FedererFan AnChI AjDeeee perkica ^*TeA^* I LOVE TENNIS Admin 27 posters |
|
Author | Message |
---|
Gost Guest
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Mon May 18, 2009 3:17 pm | |
| aJDE aNci da nam ozdravis.... dusa moja najbolja...<3<3<3 samo nek se ona oporavi,sve drugo nije vaznoo.... <3 |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
Broj poruka : 4144 Godina : 29 Location : Uz Anu Job/hobbies : tennis Humor : Xa...xa...XA...xA... Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-19
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Mon May 18, 2009 4:16 pm | |
| | |
|
| |
Sanja i Tanja TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
Broj poruka : 2422 Godina : 29 Location : Teslic,Republika Srpska Job/hobbies : Fudbal Humor : smijehom protiv tuge... :-) Volim Anu : Datum upisa : 2009-03-06
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Mon May 18, 2009 6:44 pm | |
| Ana bez promene na rang listi
Maj 18, 2009 /
Ana je ostala na 8. poziciji najnovije Sony Ericsson WTA Tour Singles rang liste, koja je objavljena danas.
Današnja rang lista će biti korišćena za utvrđivanje nosilaca za Roland Garros, pa će 21-godišnjakinja biti osmi nosilac, osim ako neke teniserke koje su rangirane bolje od nje ne budu prinuđene da odustanu od učešća na turniru.
Turnir počinje u Parizu u nedelju.
Trenutnih Sony Ericsson WTA Tour Singles Top 20:
1 Dinara Safina (Rus) 9,801 poen 2 Serena Williams (USA) 7,838 poena 3 Venus Williams (USA) 7,237 poena 4 Elena Dementieva (Rus) 6,931 poena 5 Jelena Jankovic (Srb) 6,720 poena 6 Vera Zvonareva (Rus) 5,640 poena 7 Svetlana Kuznetsova (Rus) 5,091 poen 8 Ana Ivanovic (Srb) 4,892 poena 9 Victoria Azarenka (Blr) 4,526 poena 10 Caroline Wozniacki (Den) 4,370 poena 11 Nadia Petrova (Rus) 3,840 poena 12 Agnieszka Radwanska (Pol) 3,571 poen 13 Marion Bartoli (Fra) 3,189 poena 14 Flavia Pennetta (Ita) 3,135 poena 15 Jie Zheng (Chn) 2,687 poena 16 Amelie Mauresmo (Fra) 2,664 poena 17 Patty Schnyder (Sui) 2,607 poena 18 Anabel Medina Garrigues (Esp) 2,440 poena 19 Kaia Kanepi (Est) 2,355 poena 20 Dominika Cibulkova (Svk) 2,345 poena
Po ovom izgleda da ce Anci ucestvovati na RG!URA,URA,URA!!! | |
|
| |
Ana T. TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 2069 Godina : 27 Location : Republika Srpska , Ljubinje Job/hobbies : Odbojka , fudbal bez njih ne mogu a onda i TENIS... Humor : Svi za Anu , Ana za sve!!! Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-05-13
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Mon May 18, 2009 9:50 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 2422 Godina : 29 Location : Teslic,Republika Srpska Job/hobbies : Fudbal Humor : smijehom protiv tuge... :-) Volim Anu : Datum upisa : 2009-03-06
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Mon May 18, 2009 10:47 pm | |
| | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
Broj poruka : 4144 Godina : 29 Location : Uz Anu Job/hobbies : tennis Humor : Xa...xa...XA...xA... Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-19
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Tue May 19, 2009 12:35 pm | |
| kako je ona 8 nosilac kad je osvojila rgs prosle godine??? | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Tue May 19, 2009 1:43 pm | |
| pa sta to ima veze??? ona je 8 nosilac jer je 8 na listi....a da ne ucestvuje recimo jedna od privih 7,ana bi bila 7 nosilac..za nosioce ti se gleda lista i ko ucestvuje sve...al ne znaci ako je neko 15 nosilac da je 15 na listi...jer mozda neko u prvih 14 ne ucestvuje...nznm kako da ti obj.bolje.. hehe,kako to nisi znala?? |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Tue May 19, 2009 2:36 pm | |
| pa msm znala sam ali ipak...ona je osvojila turnir prosle god... | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Tue May 19, 2009 4:13 pm | |
| Da al to nema nikakve veze sa nosiocima....osvojila je i Indian Wells prosle god,pa ove godine nije bila 1.nosilac... |
|
| |
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Tue May 19, 2009 11:58 pm | |
| ma necemo mi da gledamo nosioce,vazno je ko ce da nosi trofej,a to ce da bude Anci! | |
|
| |
sonjica93 TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1307 Godina : 31 Location : Belgrade , Serbia Job/hobbies : tenis Humor : hahahah Volim Anu : Datum upisa : 2008-03-22
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Wed May 20, 2009 2:12 am | |
| da majke mi, ko da je bitno koji je nosilac... | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Wed May 20, 2009 2:43 pm | |
| Nije bitno nego ja sam samo htela da objasnim Nini... AJDE ANA ! |
|
| |
I LOVE TENNIS TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1670 Godina : 30 Location : Novi Sad Job/hobbies : Tennis Volim Anu : Moj Forum : www.fun-forum.cjb.net Datum upisa : 2008-07-22
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Thu May 21, 2009 2:04 pm | |
| ma bice ana dobro... Izgleda da ce ipak igrati ali ne trebamo ocekiwati neki weliki rezultat jer je imala malo treninga... mada josx uwek nie sig da li ce igrati... | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Thu May 21, 2009 4:41 pm | |
| "Bol i upala u mom kolenu su prošli, pa sam mogla da treniram ove nedelje,” rekla je. |
|
| |
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Thu May 21, 2009 4:52 pm | |
| joooj Boze,samo da igra i da se oporavila i da se ne daj Boze ponovo povrijedi...samo nek' bude dobro | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Fri May 22, 2009 2:23 pm | |
| Izasao je zreb...1.mec igra sa Sarom Erani,ako prodje sa Tanasugarn ili Pin..Sa Safinom moze u cetvrtfinalu..A do polufinala moze da igra sa Azarenkom,Venus,,Zvonarevom.. u 2.polovini su JJ,Dementieva,Radwanska,Kuznjecova,Serena.. Ajdeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!! |
|
| |
Broj poruka : 2069 Godina : 27 Location : Republika Srpska , Ljubinje Job/hobbies : Odbojka , fudbal bez njih ne mogu a onda i TENIS... Humor : Svi za Anu , Ana za sve!!! Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-05-13
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Fri May 22, 2009 2:25 pm | |
| Bitno je samo da igra!!!Ajmoooooooo....... | |
|
| |
perkica TeNnIs_PlAyEr_NuMbEr 1
Broj poruka : 2363 Godina : 31 Location : ALWAYS SERBIA Job/hobbies : Tennis,voleyball... Humor : ``Never stop smilling`` Volim Anu : Moj Forum : http://srbijatenis.nicetopics.com/ Datum upisa : 2008-04-06
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Fri May 22, 2009 3:53 pm | |
| Bitno je da se pojavila na turniru!!! Jako sam srecna sto igra!!! AJDE ANAAAA!!! | |
|
| |
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Fri May 22, 2009 3:56 pm | |
| Da i ja sam presssssssssssrecna........... | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Fri May 22, 2009 4:06 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Fri May 22, 2009 7:15 pm | |
| da,bas super sto cemo imati za koga da navijamo Pregled French Open-aMaj 21, 2009 Ana je u Parizu i priprema se za drugi Grand Slam godine – French Open, koji počinje u nedelju. Ona je aktuelni šampion, pošto je prošle godine osvojila svoj prvi Grand Slam i postala svetski broj 1 prvi put u karijeri, tokom prošlogodišnjeg turnira za pamćenje. 21-godišnjakinja je pre dve nedelje morala da odustane od učešća na Mutua Madrilena Madrid open turniru, ali se oporavila na vreme za učešće na Roland Garros-u. "Bol i upala u mom kolenu su prošli, pa sam mogla da treniram ove nedelje,” rekla je. “Tajming mi je trenutno prilično dobar, i optimista sam u vezi svojih šansi za uspeh u Parizu. "Očigledno, nisam imala pripreme kakve sam želela, ali sa pozitivne strane, ni prošle godine pre French Open-a nisam igrala mnogo mečeva." U stvari, Ana je prošle godine odigraIa na šljaci samo jedan meč više nego u pripremi za ovogodišnji turnir: četiri naspram tri. Ana je pre 12 meseci u Parizu napravila fantastičan niz pobeda, i bez izgubljenog seta je stigla do polufinala. Nakon impresivnih pobeda nad Sofiom Arvidsson, Lucie Safarovom i Caroline Wozniacki, Ana je protiv Čehinje Petre Cetkovske u četvrtom kolu odigrala skoro savršen meč, i trijumfovala sa 6-0, 6-0. Dva dana kasnije je u četvrtini finala igrala protiv 11. teniserke na svetskoj rang listi Patty Schnyder. Ana, koja je na prošlogodišnjem turniru bila postavljena za drugog nosioca, je još jednom dobro počela, i od samog početka je dominirala u meču. Za samo 75 minuta je zabeležila 200. pobedu u svojoj profesionalnoj karijeri, trijumfujući sa 6-3, 6-2. Sigurno jedan od Aninih najuzbudljivijih mečeva u 2008. godini je bio polufinalni susret sa zemljakinjom Jelenom Janković, koji je Ani otvorio put da ostvari svoju životnu ambiciju i postane svetski broj 1. Za razliku od ranijih mečeva, ovaj je bio pun uspona i padova, ali zahvaljujući Aninoj hrabrosti kod važnih poena, nakon više od dva sata, plasirala se u svoje drugo uzastopno finale French Open-a. U intrigantnom Grand Slam finalu protiv Dinare Safine, Ana je još jednom u pravom trenutku ušla u formu, posle sat i 35 minuta igre je pobedila Ruskinju rezultatom 6-4, 6-3, i dostigla prekretnicu u svojoj mladoj karijeri. Uprkos svojoj impresivnoj istoriji na ovom turniru, Ana rađe na sebe ne gleda kao na “branioca” titule. “Čast je kada vas znaju kao branioca titule, ali za mene je ovo novi Grand Slam i uzbuđena sam zbog njega,” rekla je. “Ništa ne branim. Ovo je novi turnir i nova prilika da osvojim još jedan Grand Slam.” Po najnovijoj Sony Ericsson WTA Tour Singles rang listi, 21-godišnjakinja bi trebala da bude osmi nosilac. Ona će u petak na Stade Roland Garros-u u 11:30 časova po lokalnom vremenu izvlačiti žreb u muškoj konkurenciji. | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Sat May 23, 2009 1:07 pm | |
| Žreb za Roland Garros May 22, 2009 / Ana će u prvom kolu French Open-a, koji počinje u nedelju, igrati protiv 44. teniserke sveta, Italijanke Sare Errani. Ana, koja je ovde aktuelni šampion, nikada do sada nije igrala protiv 22-godišnje teniserke. Ukoliko se plasira u drugo kolo, igraće protiv Tajlanđanke Tamarine Tanasugarn ili protiv Francuskinje Camille Pin. Prvi nosilac sa kojom Ana može da se sretne je 32. nosilac Iveta Benesova u trećem kolu, dok bi deveti nosilac Victoria Azarenka mogla da je čeka u četvrtom kolu. Anina najverovatnija protivnica u četvrtini finala je prvi nosilac i prva teniserka sveta Dinara Safina, koju je prošle godine ovde pobedila u finalu. Višestruka Grand Slam šampionka Venus Williams je moguća protivnica u polu-finalu, kao i šesti nosilac Vera Zvonareva. Vodeći nosioci u donjoj polovini žreba, sa kojima Ana ne može da igra pre finala, su Serena Williams, Elena Dementieva, Jelena Janković i Svetlana Kuznetsova. Kliknite ovde za ceo žreb. | |
|
| |
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Sat May 23, 2009 2:29 pm | |
| Ma proce ona njih sve...moramo da budemo optimisti | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Sat May 23, 2009 6:29 pm | |
| Ana igra sutra prvi mec 11h... Jooooj Ajmooooooooooooooo Ana !! Jedva cekam !! xD |
|
| |
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Sat May 23, 2009 10:30 pm | |
| i mi...Ajde Anci,sreco nasa!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Rezultati i mecevi | |
| |
|
| |
| Rezultati i mecevi | |
|