Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  NewsNews  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

Rezultati i mecevi

Go down 
+23
~Inna_Anna~
**Ana-je-sooper**
Teodora
Hilary***
Ana T.
Sanja i Tanja
*Xenia*
Kikica
ANA IVANOVIC KONZA
Ana 4ever
!!!gOOOO AAAnAAA!!!
AnaKraljica
*vanja_loves_Nole*
Jowana WoLi Noleta
~Ana Ivanovic~
MakaVoliAnu
sonjica93
FedererFan
AnChI AjDeeee
perkica
^*TeA^*
I LOVE TENNIS
Admin
27 posters
Go to page : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 27 ... 34  Next
AuthorMessage
Ana T.
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Ana T.

Female Broj poruka : 2069
Godina : 27
Job/hobbies : Odbojka , fudbal bez njih ne mogu a onda i TENIS...
Humor : Svi za Anu , Ana za sve!!!
Raspolozenje : ::SUPER::
Volim Anu :
Rezultati i mecevi - Page 20 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Rezultati i mecevi - Page 20 Right_bar_bleue

Datum upisa : 2009-05-13

Rezultati i mecevi - Page 20 Empty
PostSubject: Re: Rezultati i mecevi   Rezultati i mecevi - Page 20 EmptyWed Jun 03, 2009 6:20 pm

Da i mene nervira sto igramo protiv Rusije , ali to je njtezi protivnik koga smo mogli dobiti...
Back to top Go down
http://ancinoleijeca@serbianforum.info/
Sanja i Tanja
TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
Sanja i Tanja

Female Broj poruka : 2422
Godina : 29
Job/hobbies : Fudbal
Humor : smijehom protiv tuge... :-)
Volim Anu :
Rezultati i mecevi - Page 20 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Rezultati i mecevi - Page 20 Right_bar_bleue

Datum upisa : 2009-03-06

PostSubject: Re: Rezultati i mecevi   Rezultati i mecevi - Page 20 EmptyWed Jun 03, 2009 8:11 pm

Admin wrote:
samo mi nije jasno ono sto je govorila za mucninu...nisu je valjda trovali hranom?! (salim se...)
ana se vraca u formu i to je najvaznije...

Anci je rekla da je vjerovatno imala mucninu jer je u Parizu bilo promjenljivo vrijeme
Back to top Go down
sonjica93
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
sonjica93

Female Broj poruka : 1307
Godina : 31
Job/hobbies : tenis
Humor : hahahah
Volim Anu :

Datum upisa : 2008-03-22

PostSubject: Re: Rezultati i mecevi   Rezultati i mecevi - Page 20 EmptyThu Jun 04, 2009 9:07 pm

da ljudi ali opet je velika cast docekati Ruskinje u Srbiji...bolje da igramo protiv nekih extra i da uzivamo u mecu jer ce sigurno biti dobri nego da guslaju sa onim nepoznatim Japankama...Ovako dolaze Sarapova,Safina,Dementieva,Zvonareva,Kuznjecova...
Back to top Go down
http://www.tennisislife.forumotion.com
Gost
Guest

PostSubject: Re: Rezultati i mecevi   Rezultati i mecevi - Page 20 EmptyThu Jun 04, 2009 9:32 pm

pa da to je dobro za nas da dodju tako dobre igracice,ali za mene koja toliko navijam za Srbiju bas i nije...zamisli da nas pobede...pa ...nznm...
Back to top Go down
Sanja i Tanja
TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
Sanja i Tanja

Volim Anu :

PostSubject: Re: Rezultati i mecevi   Rezultati i mecevi - Page 20 EmptyThu Jun 04, 2009 9:38 pm

da i mi to mislimo...bolje je pobijediti,nego da vidis neke dobre igracice
Back to top Go down
Gost
Guest

PostSubject: Re: Rezultati i mecevi   Rezultati i mecevi - Page 20 EmptyThu Jun 04, 2009 9:42 pm

Heh meni je samo da vidim Anu jer je ona za mene najbolja UVEK UVEK UVEK.... Bolje od nje neeemaaaaaaaaaa <3 <3 <3
Back to top Go down
Sanja i Tanja
TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
Sanja i Tanja

Volim Anu :

PostSubject: Re: Rezultati i mecevi   Rezultati i mecevi - Page 20 EmptyThu Jun 04, 2009 9:45 pm

Upravu si,ko da je bitan neko drugi,vazno je da nam igra Anci i da donese sto vise pobjeda Srbiji.
Back to top Go down
sonjica93
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
sonjica93

Volim Anu :

PostSubject: Re: Rezultati i mecevi   Rezultati i mecevi - Page 20 EmptyThu Jun 04, 2009 11:13 pm

ne kazem, ali ce mecevi biti mnogo kvalitetniji nego sa Japanom...
Back to top Go down
Ana T.
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Ana T.

Volim Anu :

PostSubject: Re: Rezultati i mecevi   Rezultati i mecevi - Page 20 EmptyThu Jun 04, 2009 11:27 pm

Da.Sigurno ce biti mnogo bolji , jer Ruskinje su odlicne , ali mi smo sa Ancijem i Jecom naj i nema nam ravnog , moramo samo vjerovati u nase djevojke , one mogu sve , one su carice...
Back to top Go down
Admin
FoRuM_oWnEr
FoRuM_oWnEr
Admin

Female Broj poruka : 4144
Job/hobbies : tennis
Humor : Xa...xa...XA...xA...
Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE::
Volim Anu :

Datum upisa : 2007-08-19

PostSubject: Re: Rezultati i mecevi   Rezultati i mecevi - Page 20 EmptyFri Jun 05, 2009 2:39 pm

samo da ana igra kao sto zna!
Back to top Go down
https://anaivanovic.catsboard.com
Sanja i Tanja
TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
Sanja i Tanja

Volim Anu :

PostSubject: Re: Rezultati i mecevi   Rezultati i mecevi - Page 20 EmptySat Jun 06, 2009 10:49 am

Ana Ivanović: "Biću opet ona stara"

Srpska teniserka Ana Ivanović izjavila je da je sigurna u svoje mogućnosti, i najavila da će opet igrati u staroj formi.

Ivanovićeva je, i pored eliminacije u 4. kolu Otvorenog prvenstva Francuske istakla da je zadovoljna ostvarenim rezultatima. "Iako sam razočarana zbog eliminacije u četvrtom kolu Rolan Garosa, ne mogu da budem nezadovoljna onim što sam postigla u poslednje vreme. Verujem da sam na dobrom sam putu", izjavila je Ana Ivanović.

"Igram sve bolje, sigurnija sam u sopstvene mogućnosti, i nadam se da ću uskoro opet igrati u staroj formi", istakla je ona.

Ana je istakla da joj je jedan od najvećih problema ove sezone bilo samopouzdanje",

"Samopouzdanje je veoma čudna kategorija, pošto kada ga imaš misliš da ga nikad ne možeš izgubiti, a kad ga nema čini ti se da se nikada neće ni vratiti. Ipak, osećam da se polako vraćam u formu, pa se i na terenu osećam mnogo sigurnija. Dobro sam igrala u Parizu i tokom prve nedelje Rolan Garosa sam dosta toga prevazišla. Prvenstveno mislim na neke svoje sumnje i strahove. Jednostavno, vraća mi se samopouzdanje. Shvatila sam da su porazi, frustracije, kao i negativne stvari koje mi se dešavaju sastavni deo sporta", rekla je 13. teniserka sveta.

"Iskreno, bilo mi je veoma teško posle poraza u Parizu. Posebno jer sam znala da to nije bilo fer. Tokom celog meča sam se osećala veoma loše i imala vrtoglavicu. Nisam mogla da pružim svoj maksimum, i to me je najviše pogodilo. Da sam mogla da igram maksimalno, i da je Azarenka bila bolja, prihvatila bih poraz bez problema. Svesna sam da sam mogla da pružim mnogo više, a nisam. To me je najviše i pogodilo", dodala je ona.

Ivanovićeva je priznala i da je razmišljala o pauzi pošto u poslednje vreme imala konstantnih problema sa povredama. Prvo je problem bio palac na ruci, a potom i koleno.

"Ozbiljno sam razmišljala da napravim malu pauzu. Bila sam kod mnogih lekara, kako bih čula što više različitih mišljenja, i kako ne bi ponovila grešku kao kad sam povredila palac. To me je skupo koštalo, jer sam igrala, i kad nisam bila spremna, a to je uticalo i na moje samopouzdanje, pošto sam igrala kao da sam potpuno spremna. Što se kolena tiče Postoji još mali bol posle treninga, ali radim na oporavku i verujem da će sve biti u redu. Redovno idem na terapije i masaže i to daje rezultate", istakla je Ivanovićeva.

"Danas sam i vadila krv, ali mislim da je kod mene u pitanju samo povećana doza stresa, a krajem prošle godine sam imala i problema sa gvožđem, tako da je celo moje trenutno stanje verovatno posledica kombinacije svega toga", dodala je ona.

Ivanovićeva je istakla i da je zadovoljna dosadašnjom saradnjom sa trenerom Kregom Kardonom.

"Svesna sam da kod mene postoji veliki prostor za napredak. Tražila sam najbolje rešenje, i pošto od početka godine radim sa Kardonom, mogu da kažem da sam sigurna da uz njega mogu samo da napredujem", ocenila je Srpkinja.

Tenisku reprezentaciju Srbije u februaru 2010. očekuje duel sa Rusije, Ana veruje da srpske teniserke imaju velikih šansi da u Beogradu ostvare povoljan rezultat, i istakla da je atmosfera u reprezentaciji sjajna.

"Smatram da imamo velike šanse. Za nas je dobro što ćemo imati podršku pune “Arene”, a možemo i da biramo podlogu. Verujem u pobedu, jer nam je svima želja da posle ostvarenja jednog sna, a to je plasman u svetsku elitu, ostvarimo i drugi i osvojimo Fed kup. Atmosfera u timu je sjajna. Igramo zajedno, međusobno se bodrimo, i funkcionišemo kao prava ekipa. Što češće budemo zajedno biće sve bolje", istakla je Ivanovićeva
Back to top Go down
Admin
FoRuM_oWnEr
FoRuM_oWnEr
Admin

Volim Anu :

PostSubject: Re: Rezultati i mecevi   Rezultati i mecevi - Page 20 EmptySat Jun 06, 2009 1:07 pm

tako je!!!vec na sledecem turniru ce to da pokaze!
Back to top Go down
Ana T.
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Ana T.

Volim Anu :

PostSubject: Re: Rezultati i mecevi   Rezultati i mecevi - Page 20 EmptySat Jun 06, 2009 6:02 pm

Admin wrote:
tako je!!!vec na sledecem turniru ce to da pokaze!
Naravno...
Back to top Go down
Gost
Guest

PostSubject: Re: Rezultati i mecevi   Rezultati i mecevi - Page 20 EmptySat Jun 06, 2009 9:26 pm

Da vid sam ovo u Novostima danasnjim...Mng su slike dobre...
Back to top Go down
I LOVE TENNIS
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
I LOVE TENNIS

Female Broj poruka : 1670
Godina : 30
Job/hobbies : Tennis
Volim Anu :

Moj Forum : www.fun-forum.cjb.net
Datum upisa : 2008-07-22

PostSubject: Re: Rezultati i mecevi   Rezultati i mecevi - Page 20 EmptySun Jun 07, 2009 12:30 am

sonjica93 wrote:
da ljudi ali opet je velika cast docekati Ruskinje u Srbiji...bolje da igramo protiv nekih extra i da uzivamo u mecu jer ce sigurno biti dobri nego da guslaju sa onim nepoznatim Japankama...Ovako dolaze Sarapova,Safina,Dementieva,Zvonareva,Kuznjecova...

slazem se Very Happy owako ce biti zanimljiwije i trajace duze sigurno . . . msm da imamo prednos sto se tice publike Very Happy msm xtra . . . jedwa cekam februar Very Happy sto se tice ane (ne mislim nista lose) ali ona stalno govori bicu bolja. . . a od toga nista . . . cim dodje neka jaca teniserka iz prvih 10 ana ne moze da se izbori . . . mng bi wolela da gledam mec ana vs masha. . . msm da bi bilo zanm wideti taj mec da bi se widelo koliko ana trenutno moze... nadam se da ce owaj turnir biti dobar za nju . . . na wimbu ne ocekujem nest mng ali bar 1/4 finale. . . good luck Anci Very Happy
Back to top Go down
Admin
FoRuM_oWnEr
FoRuM_oWnEr
Admin

Volim Anu :

PostSubject: Re: Rezultati i mecevi   Rezultati i mecevi - Page 20 EmptySun Jun 07, 2009 11:41 am

pa dobro...to je delom istina.ali na rgs-u je pokazala da se polako ali sigurno vraca u formu
Back to top Go down
Sanja i Tanja
TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
Sanja i Tanja

Volim Anu :

PostSubject: Re: Rezultati i mecevi   Rezultati i mecevi - Page 20 EmptySun Jun 07, 2009 12:56 pm

samo nek' se vrati i bice sve uredu
Back to top Go down
MakaVoliAnu
_WeB_mAsTeR_
_WeB_mAsTeR_
MakaVoliAnu

Female Broj poruka : 3650
Job/hobbies : Tenis
Humor : Haha
Volim Anu :

Moj Forum : www.anafans.4rumer.com
Datum upisa : 2008-07-06

PostSubject: Re: Rezultati i mecevi   Rezultati i mecevi - Page 20 EmptySun Jun 07, 2009 3:01 pm

Jedino sto me nervira kod Ane je to da nema mi nikog ravnog,mogu svakog da pobedim...U blicu je izasao clanak
Ana Ivanovic izjavila:"Mogu svakog da pobedim''...Sutradan je iygubila od Azarenke,ali tako stalno bude...Imam cak isecke u novinama u kojima tako kaze pa slecedi mec izgubi...Inace ona je meni extra...Cak sam se sa nekima iz razreda posvadjala oko Ane ivanovic jer oni nju mrze....Sa nekima cak ni ne razgovaram,ali sta da im radim ja volim Anci i volecu je do kraja svog zivota...
Back to top Go down
http://www.anafans.4rumer.com
Admin
FoRuM_oWnEr
FoRuM_oWnEr
Admin

Volim Anu :

PostSubject: Re: Rezultati i mecevi   Rezultati i mecevi - Page 20 EmptySun Jun 07, 2009 9:50 pm

msm da ona tako pokusava da podigne sebi samopouzdanje, jer je stvarno u poslednje vreme igrala lose i nije vise sigurna u svoje udarce...samo bodri sebe
Back to top Go down
MakaVoliAnu
_WeB_mAsTeR_
_WeB_mAsTeR_
MakaVoliAnu

Female Broj poruka : 3650
Job/hobbies : Tenis
Humor : Haha
Volim Anu :

Moj Forum : www.anafans.4rumer.com
Datum upisa : 2008-07-06

PostSubject: Re: Rezultati i mecevi   Rezultati i mecevi - Page 20 EmptySun Jun 07, 2009 10:51 pm

Razumem ja nju,ali brate sama sebi baksuzira....
Back to top Go down
http://www.anafans.4rumer.com
Sanja i Tanja
TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
Sanja i Tanja

Volim Anu :

PostSubject: Re: Rezultati i mecevi   Rezultati i mecevi - Page 20 EmptySun Jun 07, 2009 11:27 pm

Mora nasa Anci da podigne samopouzdanje,sigurno ga ne bi podigla kad bi govorila da se boji protivnice i da nije sigurna da moze da je pobijedi.
Back to top Go down
I LOVE TENNIS
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
I LOVE TENNIS

Female Broj poruka : 1670
Job/hobbies : Tennis
Volim Anu :

Moj Forum : www.fun-forum.cjb.net
Datum upisa : 2008-07-22

PostSubject: Re: Rezultati i mecevi   Rezultati i mecevi - Page 20 EmptyMon Jun 08, 2009 12:41 am

i ja isto mislim da ona ima psiholoskih problema... treba da ima wise samopouzdanja... ali i mislim da i zbog pritiska na pojedinim turnirima kada npr ona gubi poene ako ne podebi a protivnica nema sta da izgubi... nadam se da ce ana naprawiti BUM na pocetku sledece sezone Very Happy anchy ima najbolji forhand ali dzabe joj kad nzna da ga iskoristi Sad nadam se da ce to poprawiti kao i serwis...
Back to top Go down
Admin
FoRuM_oWnEr
FoRuM_oWnEr
Admin

Volim Anu :

PostSubject: Re: Rezultati i mecevi   Rezultati i mecevi - Page 20 EmptyMon Jun 08, 2009 2:38 pm

pa sada idu turniri na kojima je uglavnom rano ispadala prosle godine...mozda je to oslobodi tog nekog pritiska
Back to top Go down
Ana T.
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Ana T.

Volim Anu :

PostSubject: Re: Rezultati i mecevi   Rezultati i mecevi - Page 20 EmptyMon Jun 08, 2009 3:23 pm

http://www.anaivanovic.com/image.php?file=pictures/news_sr/2419/Wimbledon8_M_1223.jpg&width=350&scale=aspect_ratio

Ana se raduje sezoni turnira na travi

June 07, 2009 /

Sezona turnira na travi počinje u ponedeljak AEGON Classic turnirom u Birminghamu. Ana će se na ovoj vrsti podloge prvi put pojaviti nedelju dana kasnije, na AEGON Internationalu u Eastbournu. To će biti prvi put da se 21-godišnjakinja takmiči u Devonshire Parku na južnoj obali Engleske.

“Uzbuđena sam zbog toga,” rekla je Ana. “Pre četiri godine sam sa 17 godina bila u Eastbournu da bi igrala na turniru, ali sam nažalost zbog povrede morala da odustanem od učešća.

“Ali videla sam da je mesto jako lepo, i prilično opuštajuće. Deluje kao savršena priprema pred Wimbledon, koji je jedan od najjačih turnira u tenisu. Čula sam i da je kvalitet trave u Eastbourne veoma dobar, i radujem se što ću to sama proveriti.

“Tenis na travi je veoma drugačija vrsta tenisa, ali mislim da odgovara mojoj igri. Imam prilično dobar servis i volim rano u razmenama da udaram snažne udarce. Uživam i u izlascima na mrežu. Imala sam neke uspehe na Wimbledonu i u juniorskoj i u seniorskoj konkurenciji, i jedan od mojih snova je da osvojim Wimbledon.

“Volim da dolazim u Englesku. Do sada je to uvek značilo London, pa se radujem što ću provesti neko vreme u mestu koje mi je skoro novo.”

Ana je govorila o izazovima sa kojima se teniseri suočavaju kada sa šljake prelaze na terene na travi. “To je definitivno najteži deo teniske sezone,” rekla je.

“Te dve podloge su očigledno potpuno drugačije: to su dve najekstremnije podloge koje imamo. Ali ovih dana na terenima na Wimbledonu loptica prilično odskače, tako da ima čak i nekih sličnosti sa tvrdim podlogama.

“Nije u pitanju samo promena podloge, jer ako ste imali dobar rezultat na French Openu, teško je nastaviti sa istim intenzitetom mentalno: šljaka zbog dugih poena gde vam treba puna koncentracija zamara i fizički i psihički.

“A na travi takođe morate da budete veoma fokusirani, pošto poen može brzo da bude završen ako se opustite i svojoj protivnici dozvolite priliku da napravi direktan poen. Ali uživam u igri na obe podloge.
Back to top Go down
sonjica93
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
sonjica93

Volim Anu :

PostSubject: Re: Rezultati i mecevi   Rezultati i mecevi - Page 20 EmptyMon Jun 08, 2009 4:00 pm

to se u potpunosti slazem, bolje da ne govori nista a da dobija nego da kaze pa prekrsi to!!!ide dokle moze...
Nadam se da ce se vratiti jer devojka stvarno ima talenta i mnogo je dobra kao osoba i lepa, MA SVE, samo je malo slava udarila u glavu, ali ok razumem...
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Rezultati i mecevi   Rezultati i mecevi - Page 20 Empty

Back to top Go down

Rezultati i mecevi
Back to top 
Page 20 of 34Go to page : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 27 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Rezultati i mecevi