| Rezultati i mecevi | |
|
+23~Inna_Anna~ **Ana-je-sooper** Teodora Hilary*** Ana T. Sanja i Tanja *Xenia* Kikica ANA IVANOVIC KONZA Ana 4ever !!!gOOOO AAAnAAA!!! AnaKraljica *vanja_loves_Nole* Jowana WoLi Noleta ~Ana Ivanovic~ MakaVoliAnu sonjica93 FedererFan AnChI AjDeeee perkica ^*TeA^* I LOVE TENNIS Admin 27 posters |
|
Author | Message |
---|
Admin FoRuM_oWnEr
Broj poruka : 4144 Godina : 29 Location : Uz Anu Job/hobbies : tennis Humor : Xa...xa...XA...xA... Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-19
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Mon Jun 15, 2009 6:55 pm | |
| | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Mon Jun 15, 2009 8:13 pm | |
| Sranje... ((( |
|
| |
Sanja i Tanja TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
Broj poruka : 2422 Godina : 29 Location : Teslic,Republika Srpska Job/hobbies : Fudbal Humor : smijehom protiv tuge... :-) Volim Anu : Datum upisa : 2009-03-06
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Mon Jun 15, 2009 10:30 pm | |
| | |
|
| |
I LOVE TENNIS TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1670 Godina : 30 Location : Novi Sad Job/hobbies : Tennis Volim Anu : Moj Forum : www.fun-forum.cjb.net Datum upisa : 2008-07-22
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Tue Jun 16, 2009 12:51 am | |
| awww ne werujem... prwi mecx na trawi i izgubi ga :@ pa sta onda da ocekujemo na wimbldonu (... stw mi je kriwo sto ana ne moze da pronadje swoju igru... cula sam da je igrala katastrofa a mogla je pobediti... ja msm da ani fali mechewa... srecno anci na wimbldonu | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Tue Jun 16, 2009 10:31 am | |
| ja samo nmg da shvatim da gubi dobijene meceve... ejjj pa imala je 4-1 u trecem i izgubi... |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
Broj poruka : 4144 Godina : 29 Location : Uz Anu Job/hobbies : tennis Humor : Xa...xa...XA...xA... Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-19
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Tue Jun 16, 2009 1:50 pm | |
| znam...kad je ubila 6:1 u prvom setu, ja sam mislila da je izgubila...onda, kad je dobila drugi set, mislila sam da joj se popoljsava igra...a, kad sam videla 4:1 u trecem setu, vec sam je videla u drugom kolu!!!strasno...i jos vise me nerviraju oni sto prenose blaka i murraya umesto ane!!!!!!! - Quote :
Ana izgubila od Petrove
June 15, 2009 / Ana je izgubila u meču punom uspona i padova u prvom kolu AEGON International turnira od 10. teniserke sveta Ruskinje Nadie Petrove rezultatom 6-1, 4-6, 6-4.
21-godišnjakinja je loše počela i izgubila je svoj prvi servis gem. Petrova je bila dominantna, i napravila je još jedan brejk.
Ana je u petom gemu upisala svoje ime na rezultatsku tablu, ali je do tada već bila u nedostatku od dva brejka. Petrova je odservirala za set.
Kada su poslednji put igrale jedna protiv druge, prošle jeseni u Tokiju, Ana je bila ubedljivo poražena u prvom setu, ali je dobila drugi. Još jednom se znatno popravila u drugom setu, posebno kod servisa i vraćanja servisa.
Na početka seta nije iskoristila dve brejk lopte, ali je u devetom gemu napravila odlučujući brejk, i potom osvojila svoj servis gem i tako izjednačila meč.
Petrova je postala veoma frustrirana. Psovala je, grdila sudije i udarala loptice u besu. Ana je iskoristila mentalni pad Ruskinje, dva puta joj je oduzela servis i povela sa 4-1 u poslednjem setu.
Delovalo je da je Ana spremna da okonča izuzetno zadovoljavajuću pobedu na početku svoje sezone na travi, ali je počela da eksperimentiše i Petrova je uzvratila. Dva puta je oduzela Anin servis, a treći brejk, koji je napravila kada je 21-godišnjakinja servirala da ostane u meču, je bio fatalan.
"Mislim da sam mogla da odigram mnogo bolje, i zbog toga sam malo razočarana pošto sam jako dobro trenirala," rekla je.
"Petrova je igrala dobro, ali sam ja definitivno imala svoje šanse i zbog toga je ovo teže."
Ana će u sredu zajedno sa Nemicom Sabine Lisicki igrati meč u konkurenciji dublova. Mladi par će igrati protiv 1. nosioca Care Black i Liezel Huber.
Wimbledon počinje u ponedeljak. | |
|
| |
sonjica93 TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1307 Godina : 31 Location : Belgrade , Serbia Job/hobbies : tenis Humor : hahahah Volim Anu : Datum upisa : 2008-03-22
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Tue Jun 16, 2009 10:18 pm | |
| e zato je ljudi najbolje da ne postujete komentare tipa : ''Ana 100% osvaja'' ili ''Razbice ih sve'' ja bih iskreno najvise volela tako da bude jer je stvarno talentovana devojka i dobra ali trebamo biti realni... | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Tue Jun 16, 2009 11:46 pm | |
| bodrimo je...ja iskreno msm da ce u jednom trenutku biti tako i da ce odjednom poceti bolje da igra...samo je pitanje kada | |
|
| |
FedererFan PoLaKo_Se_PrObIjAs_Na_WtA_lIsTu
Broj poruka : 492 Godina : 28 Location : bivie Job/hobbies : nista Humor : he Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-20
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Wed Jun 17, 2009 3:17 pm | |
| | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Thu Jun 18, 2009 9:04 pm | |
| Pa ja napisem razbice je jer tako i mislim....I zato sto VERUJEM U NJU..JA SAM UVEK I UVEK UZ ANU... !!! |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Thu Jun 18, 2009 10:13 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 2422 Godina : 29 Location : Teslic,Republika Srpska Job/hobbies : Fudbal Humor : smijehom protiv tuge... :-) Volim Anu : Datum upisa : 2009-03-06
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Thu Jun 18, 2009 10:15 pm | |
| | |
|
| |
**Ana-je-sooper** PoCiNjEs_Sa_TaKmIcEnJiMa
Broj poruka : 361 Godina : 28 Location : U swemiru....xD Job/hobbies : Voznja rolera, pevanje..... Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-06-19
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Fri Jun 19, 2009 2:16 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Fri Jun 19, 2009 3:05 pm | |
| Bice bolje na Wimbledonu!!! Moramo biti optimisti!!! | |
|
| |
Broj poruka : 361 Godina : 28 Location : U swemiru....xD Job/hobbies : Voznja rolera, pevanje..... Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-06-19
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Fri Jun 19, 2009 3:20 pm | |
| Ma bice 100% bolje....... Msm citala sam juce u novinama da ana nema ni stalnog trenera msm kako onda dobro da se pripremi.... | |
|
| |
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Fri Jun 19, 2009 3:27 pm | |
| vidjecemo sta ce biti,nadamo se najboljem,zna Anci sta je najbolje za nju | |
|
| |
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Fri Jun 19, 2009 3:29 pm | |
| Da......samo nam preostaje da cekamo i vidimo sta ce biti..... | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Sat Jun 20, 2009 1:19 pm | |
| videcemo...jos malo pa pocinje - Quote :
- Ana na Wimbledonu protiv Hradecke
June 19, 2009 / Ana će u prvom kolu Championships-a, koji u ponedeljak počinje u Wimbledonu, igrati protiv 57. teniserke sveta Lucie Hradecka. To će biti prvi susret ove dve teniserke.
Ukoliko bude bolja od 24-godišnje Čehinje, Ana će u drugom kolu igrati protiv Italijanke Sare Errani ili protiv Stephanie Dubois iz Kanade. U trećem kolu je čeka potencijalni susret sa 18. teniserkom sveta Samanthom Stosur.
Branilac titule i petostruka šampionka Venus Williams je Anina najverovatnija prepreka u četvrtom kolu. Tradicija Wimbledona je da branilac titule u ženskoj konkurenciji svoj prvi meč igra prvog utorka turnira: pošto je Ana u istoj polovini žreba kao i Amerikanka, i ona će takođe svoj prvi meč igrati u utorak, ako vremenski uslovi dozvole.
Moguće Anine protivnice u četvrtini finala između ostalih su njena zemljakinja Jelena Janković i Poljakinja Agnieszka Radwanska. Šampionka French Open-a Svetlana Kuznetsova ili prva teniserka sveta Ruskinja Dinara Safina bi mogle da je sačekaju u polufinalu.
2. teniserka sveta Serena Williams, 4. Elena Dementieva, 7. Vera Zvonareva i 8. Victoria Azarenka su vodeći nosioci u donjoj polovini žreba i sa Anom, koja je 13. nosilac, ne mogu da igraju pre finala.
Kliknite ovde za ceo žreb. | |
|
| |
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Sat Jun 20, 2009 10:47 pm | |
| Bice tesko,ali moramo vjerovati u nasu Anci! | |
|
| |
perkica TeNnIs_PlAyEr_NuMbEr 1
Broj poruka : 2363 Godina : 31 Location : ALWAYS SERBIA Job/hobbies : Tennis,voleyball... Humor : ``Never stop smilling`` Volim Anu : Moj Forum : http://srbijatenis.nicetopics.com/ Datum upisa : 2008-04-06
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Sun Jun 21, 2009 12:09 am | |
| Kao i uvek... | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Sun Jun 21, 2009 12:59 pm | |
| samo da pocne da igra kao sto zna i sve ce biti lepo... | |
|
| |
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Sun Jun 21, 2009 1:03 pm | |
| bas tako,trofeji nece izostati ako bude tako | |
|
| |
perkica TeNnIs_PlAyEr_NuMbEr 1
Broj poruka : 2363 Godina : 31 Location : ALWAYS SERBIA Job/hobbies : Tennis,voleyball... Humor : ``Never stop smilling`` Volim Anu : Moj Forum : http://srbijatenis.nicetopics.com/ Datum upisa : 2008-04-06
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Sun Jun 21, 2009 10:56 pm | |
| Na novim slikama sa treninga sa Wimbldona videla sam Svena pored nje... Bilo bi mi drago ako bi ga ona opet angazovala kao trenera... Ipak je on najbolje zna... | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Mon Jun 22, 2009 12:13 pm | |
| pa sa njim je imala najblje rezultate, jel tako? | |
|
| |
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Mon Jun 22, 2009 12:14 pm | |
| Pa ja sam u novinama procitala da ce narednih nekoliko nedelja trenirati sa Australijancem Darenom Kahilom...... | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Rezultati i mecevi | |
| |
|
| |
| Rezultati i mecevi | |
|