| Anina autogram adressa | |
|
+18mina tennis girl AnyaQueenLives4Tennis ~Ana Ivanovic~ MakaVoliAnu I LOVE TENNIS LuUkA perkica anin najveci fan Kety frcokla94 milica *Anja* sonjica93 JowAnA La Tua Cantante FedererFan jana92 Admin 22 posters |
|
Author | Message |
---|
AnChI AjDeeee TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1573 Godina : 32 Location : I belong to you AnA Job/hobbies : Tennis, Music... Volim Anu : Datum upisa : 2008-08-30
| Subject: Re: Anina autogram adressa Thu Sep 11, 2008 8:47 pm | |
| paaaaaaaa ne znam !!! aj ko je owo wec poslao neka nam pomogne !!!!!! | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Anina autogram adressa Fri Sep 12, 2008 12:31 pm | |
| |
|
| |
I LOVE TENNIS TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1670 Godina : 30 Location : Novi Sad Job/hobbies : Tennis Volim Anu : Moj Forum : www.fun-forum.cjb.net Datum upisa : 2008-07-22
| Subject: Re: Anina autogram adressa Fri Sep 12, 2008 3:18 pm | |
| aha...hwala...ja idem danas oko 8 u grad pa ako stignem ja cu poslati posto nznm do kada radi posta | |
|
| |
Broj poruka : 1573 Godina : 32 Location : I belong to you AnA Job/hobbies : Tennis, Music... Volim Anu : Datum upisa : 2008-08-30
| Subject: Re: Anina autogram adressa Fri Sep 12, 2008 5:07 pm | |
| thanks iloveAna... e nemoj nas zezas... valjda cemo i mi imati autogram :-) nego, koja je slika... ja u sobi imam uramljenu njenu majicu sa njenim autogramom koji sam dobila na nAjj srbija !!! extra je | |
|
| |
Broj poruka : 1670 Godina : 30 Location : Novi Sad Job/hobbies : Tennis Volim Anu : Moj Forum : www.fun-forum.cjb.net Datum upisa : 2008-07-22
| Subject: Re: Anina autogram adressa Sat Sep 13, 2008 1:55 am | |
| pixx nisam stigla da posaljem...jbg valjda cu drugi put btw. jao blago se tebi ^ | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Anina autogram adressa Sat Sep 13, 2008 6:25 pm | |
| nemogu da ti obj.kakva je slika,ali sigurno je znate. kao ta slika velika, a dole 3 male i pored autogram.. a sa druge strane kao na eng. ana je pocela da igra tenis,bla,bla... i ona njena slika sto je tei u potpisu... ako si me ista razumela.. |
|
| |
sonjica93 TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1307 Godina : 31 Location : Belgrade , Serbia Job/hobbies : tenis Humor : hahahah Volim Anu : Datum upisa : 2008-03-22
| Subject: Re: Anina autogram adressa Sat Sep 13, 2008 6:50 pm | |
| e super , sad sve znam!!!eee iloveAna i ti si dobila nesto na NAJJ-u???ja sam dobila njenu lopticu!!!e nju ne mogu da uarmim ali ima svoje postolje | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Anina autogram adressa Sat Sep 13, 2008 6:53 pm | |
| sooper. ja nisam isla na najj i nemoj da mi spominjes place mi se...tad sam se razbolela.... |
|
| |
| Subject: Re: Anina autogram adressa Sun Sep 21, 2008 1:52 am | |
| e na koju wi adr. ani saljete mejlove? | |
|
| |
| Subject: Re: Anina autogram adressa Sun Sep 21, 2008 2:01 am | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 1307 Godina : 31 Location : Belgrade , Serbia Job/hobbies : tenis Humor : hahahah Volim Anu : Datum upisa : 2008-03-22
| Subject: Re: Anina autogram adressa Fri Oct 03, 2008 10:26 pm | |
| ja sam se jednom tako smorila... Bio je to onaj dan kad je Ana imala docek.Na docek nisam ni planirala da idem jer sam imala cas iz mate za prijemni.Medjutim , na TV-u sam procitala kako ce odrzati press konferenciju u Ziri.i ja kao aj pa cu poneti poster i lopticu pa da mi potpise.I odem ja tamo pre casa nje jos nema i nema...Posle nekih pola sata dodje ona medjutim samo udje , nije podelila autograme...JA nis , odem na cas i kad se zavrsio odsem ja pred Ziru , Ana jos nije izasla.I vec se guzva stvorila.Izlazi ona posle 15 minuta i svi nagrnu na nju.I ja na metar od nje i mene jedan deda udari laktom po licu.Mene krene krv iz nosa i samo izadjem iz rulje , sednem na stepenice i placem...tad sam se bas smorila... | |
|
| |
| Subject: Re: Anina autogram adressa Sat Oct 04, 2008 4:24 pm | |
| hahahhahah... owo poshalji u OK !!! extra pricha, samo mi zao shto nisi dobila autogram ja ga imam!!!! jedan na njenoj majici, jedan na loptici i jedan sam dobila kada sam bila na nAjj !!! | |
|
| |
| Subject: Re: Anina autogram adressa Sat Oct 04, 2008 4:58 pm | |
| imate li wi autogram...? ja nashla neku wezu u ziri, i tako sam dobila te autograme... nisam je upoznala, tako da nije blago meni... ja hocu da je upoznaaam | |
|
| |
MakaVoliAnu _WeB_mAsTeR_
Broj poruka : 3650 Godina : 30 Location : Sa Anom na treningu.. Job/hobbies : Tenis Humor : Haha Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Moj Forum : www.anafans.4rumer.com Datum upisa : 2008-07-06
| Subject: Re: Anina autogram adressa Sat Oct 04, 2008 4:59 pm | |
| Pa hocu i ja da je upoznam..Aj napravi i meni neku vezu da imam bar neki njen autogram.. | |
|
| |
| Subject: Re: Anina autogram adressa Sat Oct 04, 2008 5:02 pm | |
| ja bih wrlo rado... ajde slikacu te autograme kada se setim i postawicu da widite kako izgleda.. ali nebitni su autogrami, ja hocu da je upoznam i to mi je jedina zelja... autogrami ti nishta ne znache, a josh nije ga meni potpisala, wec sam ga dobila | |
|
| |
MakaVoliAnu _WeB_mAsTeR_
Broj poruka : 3650 Godina : 30 Location : Sa Anom na treningu.. Job/hobbies : Tenis Humor : Haha Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Moj Forum : www.anafans.4rumer.com Datum upisa : 2008-07-06
| Subject: Re: Anina autogram adressa Sat Oct 04, 2008 5:04 pm | |
| Ja cu nabaviti..Komsinica mi radi u Veranu pa cu nju da pitam.. | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Anina autogram adressa Sat Oct 04, 2008 7:51 pm | |
| ja imam...nego ne mogu da nadjem usb od aparata da wam postawim....... ja bih najvise od svega volela da je upoznam. |
|
| |
^*TeA^* ThE_mOuSt_AcTiVe_MeMbEr
Broj poruka : 4082 Godina : 30 Location : Banjaluka Job/hobbies : odbojka Humor : xxaxaaxxa Volim Anu : Datum upisa : 2008-07-27
| Subject: Re: Anina autogram adressa Sat Oct 04, 2008 7:56 pm | |
| jel imas na majici, lopti ili...? | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Anina autogram adressa Sat Oct 04, 2008 7:58 pm | |
| na papiru,pa ovo sto pise na njenom site poslala i dobila, sawetowala bih ti da posaljes jer se brzo dobija i posle imas anin autogram |
|
| |
^*TeA^* ThE_mOuSt_AcTiVe_MeMbEr
Broj poruka : 4082 Godina : 30 Location : Banjaluka Job/hobbies : odbojka Humor : xxaxaaxxa Volim Anu : Datum upisa : 2008-07-27
| Subject: Re: Anina autogram adressa Sat Oct 04, 2008 8:01 pm | |
| | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Anina autogram adressa Sat Oct 04, 2008 8:03 pm | |
| mozda 15ak dana..... znas kako je extra? a nigde ne mogu da nadjem usb |
|
| |
| Subject: Re: Anina autogram adressa Sat Oct 04, 2008 9:23 pm | |
| ja nemam autogram ali imam njenu lopticu sa NAJJ-a.A takodje znam da je jedan moj stric advokat njoj i Djokovicu... | |
|
| |
| Subject: Re: Anina autogram adressa Sun Oct 05, 2008 1:36 am | |
| e pa sad stvarno...stric ti je advokat noletu i ani...pa blago se tebi.... | |
|
| |
| Subject: Re: Anina autogram adressa Sun Oct 05, 2008 2:20 pm | |
| ja josh jednom pitam... znam da treba da internacionalna markica ali treba li josh neka??/ i gde da zalepim tu internacionalnu ???? ja sam swe spremila da poshaljem samo ne znam treba li josh koja markica | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Anina autogram adressa Sun Oct 05, 2008 7:17 pm | |
| swe ti pise na aninom site...ja sam citala 300puta... irc zalepis na kovertu koja se nalazi u koverti...a obicnu markicu za svajcarsku zalepis na tu kovetu gde si stawila jednu kowertu... ako si me ista razumela !!!! p.s sta ce ti autogram ako imas ??? |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Anina autogram adressa | |
| |
|
| |
| Anina autogram adressa | |
|