| Anina autogram adressa | |
|
+18mina tennis girl AnyaQueenLives4Tennis ~Ana Ivanovic~ MakaVoliAnu I LOVE TENNIS LuUkA perkica anin najveci fan Kety frcokla94 milica *Anja* sonjica93 JowAnA La Tua Cantante FedererFan jana92 Admin 22 posters |
|
Author | Message |
---|
LuUkA JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
Broj poruka : 48 Godina : 29 Volim Anu : Moj Forum : http://rihannarocks.forum.st/ Datum upisa : 2008-04-25
| Subject: Re: Anina autogram adressa Fri Jun 20, 2008 8:31 pm | |
| Ja sam Ani cestitao za pibedu na RG i pitao je za mail a ona je odgovorila: Zahvaljujem se na vasim ljubaznim cestitkama. Postavljena e-mail adresa za moje navijace je anaivanovic@mail.comSa ljubavlju Ana | |
|
| |
La Tua Cantante Tu_Si_NeGdE_oKo_100Te_PoZiCiJe
Broj poruka : 671 Godina : 28 Location : Kokošinjac... Volim Anu : Datum upisa : 2007-12-10
| Subject: Re: Anina autogram adressa Fri Jun 20, 2008 11:07 pm | |
| I meni je dala taj mail :lol!:n | |
|
| |
sonjica93 TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1307 Godina : 31 Location : Belgrade , Serbia Job/hobbies : tenis Humor : hahahah Volim Anu : Datum upisa : 2008-03-22
| Subject: Re: Anina autogram adressa Mon Jun 23, 2008 12:08 am | |
| Meni je luka dao taj mail | |
|
| |
anin najveci fan TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 2032 Godina : 31 Location : tenniski teren Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Datum upisa : 2008-04-17
| Subject: Re: Anina autogram adressa Mon Jun 23, 2008 11:23 am | |
| to je na onom 4umu dao:D:D:D ja cu da joj pisem posle | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
Broj poruka : 4144 Godina : 29 Location : Uz Anu Job/hobbies : tennis Humor : Xa...xa...XA...xA... Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-19
| Subject: Re: Anina autogram adressa Mon Jul 07, 2008 4:07 pm | |
| - LuUkA wrote:
- Ja sam Ani cestitao za pibedu na RG i pitao je za mail a ona je odgovorila:
Zahvaljujem se na vasim ljubaznim cestitkama.
Postavljena e-mail adresa za moje navijace je anaivanovic@mail.com
Sa ljubavlju Ana E,thanx. ja sam trazila mail ali nisam mogla da ga nadjem...taman sam pomislila kako nema mail...THANX! | |
|
| |
La Tua Cantante Tu_Si_NeGdE_oKo_100Te_PoZiCiJe
Broj poruka : 671 Godina : 28 Location : Kokošinjac... Volim Anu : Datum upisa : 2007-12-10
| Subject: Re: Anina autogram adressa Mon Jul 07, 2008 7:36 pm | |
| - Admin wrote:
- LuUkA wrote:
- Ja sam Ani cestitao za pibedu na RG i pitao je za mail a ona je odgovorila:
Zahvaljujem se na vasim ljubaznim cestitkama.
Postavljena e-mail adresa za moje navijace je anaivanovic@mail.com
Sa ljubavlju Ana E,thanx. ja sam trazila mail ali nisam mogla da ga nadjem...taman sam pomislila kako nema mail...THANX! Trebala si samo da poshaljesh SMS da trazish, ja sam ga dobila tako davno Pre jedno 2,3 meseca, ali se nisam usudila nishta da napishem Inache je to FAN mail... | |
|
| |
I LOVE TENNIS TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1670 Godina : 30 Location : Novi Sad Job/hobbies : Tennis Volim Anu : Moj Forum : www.fun-forum.cjb.net Datum upisa : 2008-07-22
| Subject: Re: Anina autogram adressa Sat Jul 26, 2008 8:27 pm | |
| eee ljudi ja samo joj poslala sms i nećete verovati "Ana" mi je odg. ako je to ona ja sam je pitala da li će dolaziti u ns a dobila sam odg. da će doći 2 nedelje pre US Opena ja se nadam da hoće ali mi je malo čudno jer OI počinju 11. avgusta. takođe sam joj napisala kako sam pomalo tužna što ce JJ biti prva i dodala sam ali ipak i JJ je naša ona mi je rekla da će se potruditi za 1. mesto a jeci želi da ostvari svoje ciljeve i snove. I njen pozdrav Voli vas Ana
znam ja da to ona sigurno ne piše ali ipak mislim da nije u pitanju neko zezanje mislim da postoji neko ko odg. na sve ovo sa tačnim inf. e sada koliko su tačne pitam se.... | |
|
| |
MakaVoliAnu _WeB_mAsTeR_
Broj poruka : 3650 Godina : 30 Location : Sa Anom na treningu.. Job/hobbies : Tenis Humor : Haha Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Moj Forum : www.anafans.4rumer.com Datum upisa : 2008-07-06
| Subject: Re: Anina autogram adressa Sun Jul 27, 2008 12:26 pm | |
| Ja sam joj poslala 2 poruke pre pola sata,i odgovorila mi je....Kad sam videla poruku trcala sam po kuci,sva srecna!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Broj poruka : 1670 Godina : 30 Location : Novi Sad Job/hobbies : Tennis Volim Anu : Moj Forum : www.fun-forum.cjb.net Datum upisa : 2008-07-22
| Subject: Re: Anina autogram adressa Sun Jul 27, 2008 3:20 pm | |
| xexe i ja sam sta si joj pisala???? Meni na 2. nije josh odg. ali se nadam da hoće... | |
|
| |
MakaVoliAnu _WeB_mAsTeR_
Broj poruka : 3650 Godina : 30 Location : Sa Anom na treningu.. Job/hobbies : Tenis Humor : Haha Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Moj Forum : www.anafans.4rumer.com Datum upisa : 2008-07-06
| Subject: Re: Anina autogram adressa Sun Jul 27, 2008 4:23 pm | |
| Ja sam joj poslala 4 poruke na 3 mi je odgovorila,a na 4 poruku cekam odgovor...Rekla je da dolazi u Beograd dve nedelje pre pocetka US Opena i ako hocu da se upoznamo i da je gledam da mogu da dodje na teren Teniskog Kluba Partizan u terminu od 10 i 14:30h...SVA SAM SRECNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Subject: Re: Anina autogram adressa Mon Jul 28, 2008 4:41 am | |
| zamisli isto to je i meni rekla sa malom izmenom dolazi u Novi Sad u isto vreme kao što je tebi rekla!!!! Ali mi nije rekla tačno vreme | |
|
| |
~Ana Ivanovic~ PoLaKo_Se_PrObIjAs_Na_WtA_lIsTu
Broj poruka : 499 Godina : 29 Location : ...pokretna stolica... Job/hobbies : ples,tenis... Humor : hahaha Volim Anu : Datum upisa : 2008-03-20
| Subject: Re: Anina autogram adressa Tue Jul 29, 2008 5:42 pm | |
| I ja sam ani slala sms poruke i odgovorila mi je.Im so happy.... | |
|
| |
MakaVoliAnu _WeB_mAsTeR_
| Subject: Re: Anina autogram adressa Tue Jul 29, 2008 7:36 pm | |
| Ona svima salje iste poruke... | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
Broj poruka : 4144 Godina : 29 Location : Uz Anu Job/hobbies : tennis Humor : Xa...xa...XA...xA... Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-19
| Subject: Re: Anina autogram adressa Thu Jul 31, 2008 4:15 pm | |
| pa, verovatno joj si i salju site poruke | |
|
| |
| Subject: Re: Anina autogram adressa Fri Aug 08, 2008 2:51 am | |
| hey ljodi da li ste vi čuli za ovo Zahtevi za autogram Da biste dobili Aninu fotografiju sa originalnim autogramom potrebno je da u vasem pismu prilozite kovertu A5 formata na kojoj ce biti napisana vasa adresa i zalepljen ‘International Reply Coupon’ (internacionalna postanska marka). Vase pismo posaljite na sledecu adresu (Anin menadzment): DH-Managment AG Holeestrasse 86 4054 Basel Switzerland Molimo vas da gore navedene instrukcije sledite vrlo pazljivo. Moramo da naglasimo da ce fotografije sa Aninim autogramom biti poslate jedino onima koji u svom pismu priloze kovertu A5-formata sa, kako je vec prethodno opisano, (vasom) odgovarajucom adresom i zalepljenom ‘internacionalnom postanskom markom’. Najcesce postavljena pitanja Sta je IRC (International Reply Coupon)? IRC je ‘internacionalna postanska marka’, koju je moguce nabaviti (kupiti) u vecini zemalja. Pismo (koverta) sa zalepljenom ‘internacionalnom postanskom markom’ je moguce poslati na odgovarajucu adresu iz vecine zemalja, ukljucujuci i Svajcarsku, odakle se Anina fotografija sa autogramom (autograph card) i salje. Za vise informacija u vezi ‘IRC’, kao i liste zemalja u kojima je ona raspoloziva, posetite vebsajt www.upu.int.Zivim u drzavi gde se ‘IRC’ ne moze nabaviti (kupiti). Da li ja ipak mogu da dobijem fotografiju sa autogramom ? Da. Ako zivite u drzavi gde ‘IRC’ markica (kupon) nije raspoloziva, molimo vas da posaljete US$ 2 (2 americka dolara) u gotovini kako bi postanski troskovi bili pokriveni. Kako izgleda koverta A5 formata ? U kovertu A5 formata moguce je priloziti fotografiju velicine 210 x 148mm. Poznata je i po nazivu ‘koverta C5’ formata. Mozete da posaljete i vecu kovertu, ali ne smete da posaljete kovertu koja je manja od prethodno navedene velicine (210 x 148mm). Kako da posaljem kovertu A5 formata ? Potrebno je da na ovu kovertu napisete vasu adresu, koverta se zatim presavijena stavlja u pismo (kovertu) i salje na nasu adresu. Da li treba da posaljem jos nesto ? Ne, potrebna je samo koverta na kojoj je napisano vase ime i vasa adresa, kao i zalepljena ‘IRC’ markica (ili prilozena US$ 2 u gotovini ako zivite u drzavi gde ‘IRC’ markica nije raspoloziva). Da li cu ja primiti Anin origanalni autogram ? Da, Ana potpisuje sve fotografije licno. To nije elektronski odstampan potpis (autogram). Da li je moguce dobiti Aninu fotografiju sa ‘licnom posvetom’ ? Nazalost ne. ‘Licne posvete’ na fotografijama nisu raspolozive. Da li mogu da dobijem dve fotografije sa autogramom u jednoj koverti ? Ne. Samo jedna fotografija sa autogramom ce biti poslata po jednoj primljenoj koverti / ‘IRC’ markici. Da li treba da zalepim ‘IRC’ markicu na kovertu A5 formata sa mojom adresom ? Da, potrebno je. Nakon koliko vremena cu primiti fotografiju sa autogramom ? Usled velikog broja zahteva za autogramom, to moze potrajati i nekoliko meseci. ovo sam našla na njenom oficijalnom mislim da nije nikakvo zezanje... da li će neko poslati? ja ću mozda ALI MOZDA kasnije | |
|
| |
AnyaQueenLives4Tennis JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
Broj poruka : 39 Godina : 28 Location : Beograd *SRBIJA* Job/hobbies : Tenis,Shpanski Volim Anu : Datum upisa : 2008-08-26
| Subject: Re: Anina autogram adressa Wed Aug 27, 2008 7:00 pm | |
| - anin najveci fan wrote:
- Ja sam je videla nekoliko puta uzivo... Bila je prava guzva i zamalo je izbila tuca za autograme. Na srecu bila sam medju prvima, pa sam i dobila autogram
ja sam je jedanput videla bila je na partizanu kad je bila dodela nagrada za turnire ali tada nije bila ovako popularna | |
|
| |
Broj poruka : 1307 Godina : 31 Location : Belgrade , Serbia Job/hobbies : tenis Humor : hahahah Volim Anu : Datum upisa : 2008-03-22
| Subject: Re: Anina autogram adressa Wed Aug 27, 2008 8:53 pm | |
| ja sam je videla dvaput , na NAJJ-u i ispred Zire | |
|
| |
| Subject: Re: Anina autogram adressa Wed Aug 27, 2008 11:01 pm | |
| blago se vama | |
|
| |
mina tennis girl TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1521 Godina : 29 Location : Beograd,SRBIJA Job/hobbies : tenis Raspolozenje : ::Bilo je i bolje:: Volim Anu : Moj Forum : www.lost-serbia.co.nr Datum upisa : 2008-08-01
| |
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Anina autogram adressa Sun Aug 31, 2008 7:46 pm | |
| ja sam pre neki dan poslala |
|
| |
MakaVoliAnu _WeB_mAsTeR_
| Subject: Re: Anina autogram adressa Sun Aug 31, 2008 8:38 pm | |
| I sta je bilo..Sta ti je rekla? | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Anina autogram adressa Sun Aug 31, 2008 8:39 pm | |
| pa nije mi jos stiglo pise na aninom sajtu da moze da traje i nekoliko meseci dok ti ne posalju.. |
|
| |
| Subject: Re: Anina autogram adressa Mon Sep 01, 2008 2:35 pm | |
| srecno , javi nam ako stigne!!!! | |
|
| |
MakaVoliAnu _WeB_mAsTeR_
| Subject: Re: Anina autogram adressa Mon Sep 01, 2008 3:08 pm | |
| Ja moram da kupim onu koveru i markicu... | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Anina autogram adressa Tue Sep 02, 2008 7:59 pm | |
| jaoj ljudi stiglo mi je !!!!! ne mogu da werujem... bolesna sam pa ne mogu da budem dugo na 4umu,jer mi stvarno nije dobro... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Anina autogram adressa | |
| |
|
| |
| Anina autogram adressa | |
|