October 09, 2009 /
Ana je odgovorila na neka od vaših najskorijih pitanja.
Matt: Zdravo Ana. Prelepa si. Zanima me da li misliš da bi na Wimbledonu trebala da nosiš nešto drugo osim belog? Čak i kada bi to mogla da radiš jednom u nekoliko godina? Hvala i sve najbolje!
Ana: Hvala! Zanimljivo pitanje... Ja u stvari volim tu "potpuno belo" tradiciju na Wimbledon-u. To je deo onoga što ovaj turnir čini posebnim.
Stephania: Zdravo Ana! U jednom tvom skorašnjem intervjuu sam pročitala da ne jedeš testeninu, ali da jedeš dosta pirinča. Ali sam ranije pročitala da si rekla da voliš italijanske restorane, pošto jedeš dosta testenine. Tako da sam malo zbunjena, da li jedeš teteninu ili ne? Srećno u sledećoj sezoni i nadam se da ću te uskoro videti na vrhu!
Ana: Pre otprilike godinu dana sam razgovarala sa nutricionistom, i on mi je preporučio dijetu na osnovu moje krvne grupe. To uključuje nejedenje testenine!
Hector: Hey Anči, kako to da nikada nisi došla u New Haven?! Zaista želimo da te vidimo ovde!
Ana: Ništa lično! Čula sam da je to jako lep turnir u prelepom, mirnom mestu, i to zvuči kao mesto gde bih volela da odem. Ali nažalost tajming nije dobar: generalno ne volim da igram na turnirima nedelju pred Grand Slam. Umesto toga, volim da igram jednu nedelju ranije, a da onda pred sam početak turnira treniram. Ali ko zna, možda to promenim u budućnosti.
Nicole:Šta po tvom mišljenju neko ko planira da dođe u Srbiju nikako ne bi trebao da propusti? Koji lokalni restorani su ti omiljeni? =)
Ana: U Beogradu ima mnogo prelepih mesta koje treba posetiti, na primer Kalemegdan. Ušće je još jedno od mojih omiljenih mesta. Što se tiče restorana, preporučila bih restoran ’’Reka’’. I u oblasti splavova ima dosta dobrih restorana na vodi.
Paulie: Pročitala sam da su ti omiljena pića voda i sok od pomorandže. To je malo dosadno! Sigurno ima nekih malo manje uobičajenih pića koje voliš?!!
Ana: Hehe. Da, možda sok od manga, ili zeleni čaj sa mlekom iz Starbucks-a.