Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  NewsNews  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

Novi odgovori!

Go down 
3 posters
AuthorMessage
anaivanovic
PoCeO/La_Si_Sa_TrEnInZiMa
PoCeO/La_Si_Sa_TrEnInZiMa
anaivanovic

Broj poruka : 179
Godina : 29
Raspolozenje : ::SUPER::
Volim Anu :
Novi odgovori! Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Novi odgovori! Right_bar_bleue

Datum upisa : 2009-08-18

Novi odgovori! Empty
PostSubject: Novi odgovori!   Novi odgovori! EmptySun Nov 01, 2009 3:48 pm

October 09, 2009 /

Ana je odgovorila na neka od vaših najskorijih pitanja.

Matt: Zdravo Ana. Prelepa si. Zanima me da li misliš da bi na Wimbledonu trebala da nosiš nešto drugo osim belog? Čak i kada bi to mogla da radiš jednom u nekoliko godina? Hvala i sve najbolje!
Ana: Hvala! Zanimljivo pitanje... Ja u stvari volim tu "potpuno belo" tradiciju na Wimbledon-u. To je deo onoga što ovaj turnir čini posebnim.

Stephania: Zdravo Ana! U jednom tvom skorašnjem intervjuu sam pročitala da ne jedeš testeninu, ali da jedeš dosta pirinča. Ali sam ranije pročitala da si rekla da voliš italijanske restorane, pošto jedeš dosta testenine. Tako da sam malo zbunjena, da li jedeš teteninu ili ne? Srećno u sledećoj sezoni i nadam se da ću te uskoro videti na vrhu!
Ana: Pre otprilike godinu dana sam razgovarala sa nutricionistom, i on mi je preporučio dijetu na osnovu moje krvne grupe. To uključuje nejedenje testenine!

Hector: Hey Anči, kako to da nikada nisi došla u New Haven?! Zaista želimo da te vidimo ovde!
Ana: Ništa lično! Čula sam da je to jako lep turnir u prelepom, mirnom mestu, i to zvuči kao mesto gde bih volela da odem. Ali nažalost tajming nije dobar: generalno ne volim da igram na turnirima nedelju pred Grand Slam. Umesto toga, volim da igram jednu nedelju ranije, a da onda pred sam početak turnira treniram. Ali ko zna, možda to promenim u budućnosti.

Nicole:Šta po tvom mišljenju neko ko planira da dođe u Srbiju nikako ne bi trebao da propusti? Koji lokalni restorani su ti omiljeni? =)
Ana: U Beogradu ima mnogo prelepih mesta koje treba posetiti, na primer Kalemegdan. Ušće je još jedno od mojih omiljenih mesta. Što se tiče restorana, preporučila bih restoran ’’Reka’’. I u oblasti splavova ima dosta dobrih restorana na vodi.

Paulie: Pročitala sam da su ti omiljena pića voda i sok od pomorandže. To je malo dosadno! Sigurno ima nekih malo manje uobičajenih pića koje voliš?!!
Ana: Hehe. Da, možda sok od manga, ili zeleni čaj sa mlekom iz Starbucks-a.

October 31, 2009 /

Ana je odgovorila na neka od vaših najskorijih pitanja.

Dule: Zdravo Anči, čitao sam tvoje čestitke našem (srpakom) fudbalskom timu na kvalifikaciji u World Cup. Znam da ne pratiš baš fudbal, ali da li misliš da ćeš gledati neke od mečeva u World Cup-u, pošto je to tako veliki turnir?
Ana: Da, verovatno hoću. Veliki turniri su svakako najuzbudljiviji, tako da ću gledati neke utakmice ako budem imala priliku.

Markus: Zdravo Ana, u svojoj prodavnici prodaješ UNICEF majice. Da li postoje neki posebni projekti UNICEF-a koje podržavaš? Koji je razlog tvog rada za UNICEF? Čestitam ti na izboru. Sve najbolje, Markus
Ana: Smatram da je UNICEF odličan program i drago mi je što mogu da pomognem na ovaj mali način. To nije samo zbog prikupljanja sredstava za program Škola bez nasilja, već je ujedno i promocija UNICEF-a. Volim da provodim vreme sa decom, i mislim da UNICEF i ja odgovaramo jedno drugom.

Gus: Ana, da li ćeš naredne sezone doći da igraš u Južnoj Americi? Želimo da te vidimo ovde. Srećno ANA
Ana: Volela bih da igram u Južnoj Americi. Kao junior sam se tamo odlično provela, kada sam tokom dvomesečnog puta igrala na dosta turnira. Šteta što ovih dana tamo nema velikih turnira. Svakako se nadam da ću jednom ponovo igrati tamo, ali ne mogu da kažem kada će to da bude.

Neeemo: Ana kako je bilo videti svoju digitalnu verziju u EA's Grand Slam Tennis? Da li si imala prilike da je igraš na Nintendo Wii? Hvala! Vidimo se @ #1
Ana: Da, igrala sam je. Za mene je to isti osećaj kao da se gledam na televiziji u meču – vrlo je neobično!

Sebastian: Zdravo Ana. Naravno da želim da te još mnogo godina gledam na terenu, ali čisto iz radoznalosti: da li si razmišljala o tome da budeš trener kada prestaneš sa tenisom?
Ana: Mislim da je to vrlo malo verovatno! Volim tenis i on će uvek imati ulogu u mom životu, ali ne vidim sebe da putujem sa Tour-om kao trener i treniram igrače.
Back to top Go down
http://angelinajolie.forumotion.com/forum.htm
Sanja i Tanja
TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
Sanja i Tanja

Female Broj poruka : 2422
Godina : 29
Job/hobbies : Fudbal
Humor : smijehom protiv tuge... :-)
Volim Anu :

Datum upisa : 2009-03-06

Novi odgovori! Empty
PostSubject: Re: Novi odgovori!   Novi odgovori! EmptyMon Nov 02, 2009 6:31 pm

zanimljivi ogovori na zanimljiva pitanja
Back to top Go down
Isidora =)
Na_SaMoM_sI_vRhU
Na_SaMoM_sI_vRhU
Isidora =)

Female Broj poruka : 813
Godina : 27
Job/hobbies : odbojkasica :) igram tenis u slobodno vreme...
Humor : :) :) :)
Raspolozenje : ::SUPER::
Volim Anu :

Datum upisa : 2009-07-31

Novi odgovori! Empty
PostSubject: Re: Novi odgovori!   Novi odgovori! EmptyMon Nov 02, 2009 8:19 pm

hehe,bas sam ja to htela da kazem Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
Sponsored content

Novi odgovori! Empty
PostSubject: Re: Novi odgovori!   Novi odgovori! Empty