| Operacija trijumf!!! | |
|
+19Hilary*** Sanja i Tanja Kacka perkica ~Ana Ivanovic~ trendseterka... M!X Kikica I LOVE TENNIS *vanja_loves_Nole* AnChI AjDeeee Kaca '93 Admin mina tennis girl anin najveci fan Jowana WoLi Noleta MakaVoliAnu sonjica93 ^*TeA^* 23 posters |
|
Author | Message |
---|
^*TeA^* ThE_mOuSt_AcTiVe_MeMbEr
Broj poruka : 4082 Godina : 30 Location : Banjaluka Job/hobbies : odbojka Humor : xxaxaaxxa Volim Anu : Datum upisa : 2008-07-27
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Wed Dec 03, 2008 4:44 pm | |
| moguce....al mora biti neki razlog..bio je mlad... | |
|
| |
Jowana WoLi Noleta _WeB_mAsTeR_
Broj poruka : 3501 Godina : 28 Location : Uz Noleta Job/hobbies : Nole..... Humor : 50% Raspolozenje : ::Bilo je i bolje:: Volim Anu : Datum upisa : 2008-08-07
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Wed Dec 03, 2008 5:27 pm | |
| TEa kakav razlog... Drogirao se duže vreme,nije mogao da se izleči,legao je da spava,droga ga dotukla i umro je | |
|
| |
Broj poruka : 4082 Godina : 30 Location : Banjaluka Job/hobbies : odbojka Humor : xxaxaaxxa Volim Anu : Datum upisa : 2008-07-27
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Wed Dec 03, 2008 5:33 pm | |
| pa znaci da je ipak zbog droge... | |
|
| |
AnChI AjDeeee TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1573 Godina : 32 Location : I belong to you AnA Job/hobbies : Tennis, Music... Volim Anu : Datum upisa : 2008-08-30
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Wed Dec 03, 2008 11:06 pm | |
| ma odakle to da je zbog droge??? to nigde ne pishe, ne mozemo da znamo da li je zbog toga! | |
|
| |
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Wed Dec 03, 2008 11:10 pm | |
| danas u wecernjim nowostima je pisalo kao da je on bio na odwikawanju od droge, ali da u sobi gde je nadjen mrtaw nije bilo nikakwih narkotika... | |
|
| |
Broj poruka : 1573 Godina : 32 Location : I belong to you AnA Job/hobbies : Tennis, Music... Volim Anu : Datum upisa : 2008-08-30
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Wed Dec 03, 2008 11:24 pm | |
| ma i bash me briga, zao mi dechka, al uopshte me ne zanima shto je umro, i kako... emina jahowic i jelena rozga gosti na sledecoj gali! | |
|
| |
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Thu Dec 04, 2008 12:49 am | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Fri Dec 05, 2008 8:46 pm | |
| Nowe pjesme:
Aleksandar - Emina Jahovic (gost)/Sasa Kovacevic - Jos ti se nadam Nina - Jelena Rozga (gost) - Daj sta das Sajko - Bijelo dugme - Sanjao sam nocas da te nema Sonja - Jelena Rozga - Oziljak Igor - Davorin Popovic - Zute dunje Adnan - Tose - Pratim te Vukasin - Partibrejkersi - Kreni prema meni Danijel - Dino Dvornik - Hipnotiziran Ana i Nikola P. - pesme su im ostale iste, takodje je ostao i njihov duet Iste su ostale i pesme koje su trebali da otpevaju muskarci zajedno i zene zajedno | |
|
| |
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Tue Dec 09, 2008 10:03 pm | |
| xaxaxax... yeah... Ana je ostala... Bash mi je drago! Mnogo truda sam ulozila, i isplatilo se... i baash sam happy! | |
|
| |
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Tue Dec 09, 2008 10:13 pm | |
| meni zao sto je nikola ispao, ali opet drago mi zbog ane...nominowani wukasin i sajko....a ne kontam kakwe ti imas s tim sto je ana ostala? | |
|
| |
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Tue Dec 09, 2008 10:19 pm | |
| na fb-u se osnowala grupu "ko je za opstanak ane bebic na akademiji" i mnogo ljudi se prijawilo, swi glasali po nekoliko puta, ja moje drugowe ubedila da glasaju... nikakwe wezze nemam sa tim, ali sam pokushala da skupim shto wishe glasowa | |
|
| |
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Thu Dec 11, 2008 8:46 pm | |
| Lady MArmelade - cure sa Karolinom Balkan - Vukashin i Sajko We will rock you i We are the champions - Danijel, Sajko, Ana, Sonja i VUkashin My heart will go on - Igor i Nina Adnan i Aleksandar - TAjna veza Danijel - Utorak/ sa Petrom Grashom Adnan - Wera od suwog zlata/ sa Petrom Grashom Aleksandar - TAjno moja/Toshe Proeski Igor - Kristina/ Zdravko COlic Sajko - Odlazim/Plavi Orkestar Sonja - ona c epjevati neku pjesmu od Edit Piaf, ne znam kako se zowe, a cula sma par njenih pjesmama i tesko je, pogotowo jer je francuski :S Nina - Mojot svet/ sa Karolinom Ana - Womanizer/Britney Spears
Ako sam neshto pogrijeshila isprawite me (: | |
|
| |
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Thu Dec 11, 2008 9:56 pm | |
| pesme su ok za owu galu! womanizer me je posebno obradowao... mislim da nisi napisala samo da wukashin pewa neku pesmu od nirwane... ne znam kako se zowe, ostalo je ok. | |
|
| |
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Sun Dec 14, 2008 12:03 am | |
| al brate imaju prewise pesama za owu galu.... | |
|
| |
MakaVoliAnu _WeB_mAsTeR_
Broj poruka : 3650 Godina : 30 Location : Sa Anom na treningu.. Job/hobbies : Tenis Humor : Haha Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Moj Forum : www.anafans.4rumer.com Datum upisa : 2008-07-06
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Sun Dec 14, 2008 1:00 am | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Sun Dec 14, 2008 5:37 pm | |
| meni je to bash super, njih ostaje swe manje i manje, i bolje je da imaju shto wishe pesama da pewaju... samo bi mogao bolji izbor pesama da bude, neshto nowije malo, jbt, wratishe nas u wesele 90 i josh dalje... katastrofa | |
|
| |
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Sun Dec 14, 2008 11:21 pm | |
| xexee...dobro je sto ima puno pesama, ali im je teze da ih spreme.... | |
|
| |
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Sun Dec 14, 2008 11:37 pm | |
| ma ko ih shisha, wazno da je nama shto pratimo zanimljiwije | |
|
| |
I LOVE TENNIS TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1670 Godina : 30 Location : Novi Sad Job/hobbies : Tennis Volim Anu : Moj Forum : www.fun-forum.cjb.net Datum upisa : 2008-07-22
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Mon Dec 15, 2008 1:47 am | |
| xax...pa zato je i to show narawno da ce dobijati wise pesama jer nece da im gala traje swakog ponedeljka pola sata krache... zamislite shta ce tek na finalu imati pesama... | |
|
| |
I LOVE TENNIS TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1670 Godina : 30 Location : Novi Sad Job/hobbies : Tennis Volim Anu : Moj Forum : www.fun-forum.cjb.net Datum upisa : 2008-07-22
| |
| |
MakaVoliAnu _WeB_mAsTeR_
Broj poruka : 3650 Godina : 30 Location : Sa Anom na treningu.. Job/hobbies : Tenis Humor : Haha Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Moj Forum : www.anafans.4rumer.com Datum upisa : 2008-07-06
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Tue Dec 16, 2008 2:28 pm | |
| Da,htela sam da poludim.. | |
|
| |
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Tue Dec 16, 2008 3:58 pm | |
| ne mogu wjerowati da sajko ispao.. kada sam cula da je ispao 2 min. sam imala sirom otworena usta!!! onaj ziri izgleda bas ima pik na wukasina.... | |
|
| |
perkica TeNnIs_PlAyEr_NuMbEr 1
Broj poruka : 2363 Godina : 31 Location : ALWAYS SERBIA Job/hobbies : Tennis,voleyball... Humor : ``Never stop smilling`` Volim Anu : Moj Forum : http://srbijatenis.nicetopics.com/ Datum upisa : 2008-04-06
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Tue Dec 16, 2008 5:56 pm | |
| E,ljudi ko je nominovan??? | |
|
| |
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Tue Dec 16, 2008 6:33 pm | |
| wukasin i sonja direktor spasio anu a ukucani ninu | |
|
| |
perkica TeNnIs_PlAyEr_NuMbEr 1
Broj poruka : 2363 Godina : 31 Location : ALWAYS SERBIA Job/hobbies : Tennis,voleyball... Humor : ``Never stop smilling`` Volim Anu : Moj Forum : http://srbijatenis.nicetopics.com/ Datum upisa : 2008-04-06
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! Tue Dec 16, 2008 8:31 pm | |
| Sonja je bas dobro pevala, a to sto je direktor spasao Anu malo im je izlizana fora,stalno je spasava... | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Operacija trijumf!!! | |
| |
|
| |
| Operacija trijumf!!! | |
|