| Ana & Verdasco | |
|
+20♥AnaIvanovic♥ !!!gOOOO AAAnAAA!!! FedererFan Kacka BOKA'95 trendseterka... ~Ana Ivanovic~ *vanja_loves_Nole* perkica Jowana WoLi Noleta __AnNa11__ AnChI AjDeeee Kaca '93 mina tennis girl anin najveci fan Admin sonjica93 MakaVoliAnu ^*TeA^* I LOVE TENNIS 24 posters |
|
Author | Message |
---|
I LOVE TENNIS TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1670 Godina : 30 Location : Novi Sad Job/hobbies : Tennis Volim Anu : Moj Forum : www.fun-forum.cjb.net Datum upisa : 2008-07-22
| Subject: Ana & Verdasco Sat Sep 27, 2008 6:32 pm | |
| | |
|
| |
^*TeA^* ThE_mOuSt_AcTiVe_MeMbEr
Broj poruka : 4082 Godina : 30 Location : Banjaluka Job/hobbies : odbojka Humor : xxaxaaxxa Volim Anu : Datum upisa : 2008-07-27
| Subject: Re: Ana & Verdasco Sat Sep 27, 2008 9:06 pm | |
| ni ja...
meni su bas slatki kao par...
sta mislite Ana Verdasco? | |
|
| |
MakaVoliAnu _WeB_mAsTeR_
Broj poruka : 3650 Godina : 30 Location : Sa Anom na treningu.. Job/hobbies : Tenis Humor : Haha Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Moj Forum : www.anafans.4rumer.com Datum upisa : 2008-07-06
| Subject: Re: Ana & Verdasco Sat Sep 27, 2008 10:22 pm | |
| Pa lep su par..On nju svo vreme samo muva..Mislim da su vezi..Ooooooopa Ana... | |
|
| |
^*TeA^* ThE_mOuSt_AcTiVe_MeMbEr
Broj poruka : 4082 Godina : 30 Location : Banjaluka Job/hobbies : odbojka Humor : xxaxaaxxa Volim Anu : Datum upisa : 2008-07-27
| Subject: Re: Ana & Verdasco Sat Sep 27, 2008 11:31 pm | |
| pa meni je on bas sladak... | |
|
| |
sonjica93 TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1307 Godina : 31 Location : Belgrade , Serbia Job/hobbies : tenis Humor : hahahah Volim Anu : Datum upisa : 2008-03-22
| Subject: Re: Ana & Verdasco Sat Sep 27, 2008 11:45 pm | |
| | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
Broj poruka : 4144 Godina : 29 Location : Uz Anu Job/hobbies : tennis Humor : Xa...xa...XA...xA... Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-19
| Subject: Re: Ana & Verdasco Sun Sep 28, 2008 12:34 pm | |
| pa bas su slatki zajedno... | |
|
| |
anin najveci fan TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 2032 Godina : 31 Location : tenniski teren Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Datum upisa : 2008-04-17
| Subject: Re: Ana & Verdasco Sun Sep 28, 2008 3:56 pm | |
| super su se nasli :D:D | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Ana & Verdasco Mon Sep 29, 2008 10:10 am | |
| bas slatki... A jeste Verdasco je iz spanije |
|
| |
mina tennis girl TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1521 Godina : 29 Location : Beograd,SRBIJA Job/hobbies : tenis Raspolozenje : ::Bilo je i bolje:: Volim Anu : Moj Forum : www.lost-serbia.co.nr Datum upisa : 2008-08-01
| Subject: Re: Ana & Verdasco Mon Sep 29, 2008 3:03 pm | |
| cakani su | |
|
| |
Kaca '93 JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
Broj poruka : 103 Godina : 31 Volim Anu : Datum upisa : 2008-09-28
| Subject: Re: Ana & Verdasco Mon Sep 29, 2008 8:31 pm | |
| | |
|
| |
AnChI AjDeeee TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1573 Godina : 32 Location : I belong to you AnA Job/hobbies : Tennis, Music... Volim Anu : Datum upisa : 2008-08-30
| Subject: Re: Ana & Verdasco Wed Oct 01, 2008 8:39 pm | |
| super je werdasko !!! ali sigurna sam da nema nishtaizmedju njih i da je to samo nowinarska laz!!! mada, jako su swatki | |
|
| |
Broj poruka : 1307 Godina : 31 Location : Belgrade , Serbia Job/hobbies : tenis Humor : hahahah Volim Anu : Datum upisa : 2008-03-22
| Subject: Re: Ana & Verdasco Wed Oct 01, 2008 10:14 pm | |
| pa naravno , kao i sto su sve do sadda bile lazi!!!MA super su!!! | |
|
| |
mina tennis girl TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1521 Godina : 29 Location : Beograd,SRBIJA Job/hobbies : tenis Raspolozenje : ::Bilo je i bolje:: Volim Anu : Moj Forum : www.lost-serbia.co.nr Datum upisa : 2008-08-01
| Subject: Re: Ana & Verdasco Wed Oct 01, 2008 10:54 pm | |
| ali ipak,te slike nesto govore... | |
|
| |
MakaVoliAnu _WeB_mAsTeR_
Broj poruka : 3650 Godina : 30 Location : Sa Anom na treningu.. Job/hobbies : Tenis Humor : Haha Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Moj Forum : www.anafans.4rumer.com Datum upisa : 2008-07-06
| |
| |
__AnNa11__ JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
Broj poruka : 51 Godina : 31 Volim Anu : Datum upisa : 2008-10-04
| Subject: Re: Ana & Verdasco Sat Oct 25, 2008 4:16 pm | |
| mhh ja znam da su ju na cirih openu pitali da li ima decka i ona je rekla nemam i posle su je jos pitali a sta je za vedascom i ona je rekla da su samo druze i da nisu u vezi. to sam ja cula | |
|
| |
Jowana WoLi Noleta _WeB_mAsTeR_
Broj poruka : 3501 Godina : 28 Location : Uz Noleta Job/hobbies : Nole..... Humor : 50% Raspolozenje : ::Bilo je i bolje:: Volim Anu : Datum upisa : 2008-08-07
| Subject: Re: Ana & Verdasco Sat Oct 25, 2008 4:18 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Ana & Verdasco Sat Oct 25, 2008 5:36 pm | |
| pa za vreme cirih openu prosle nedelje. | |
|
| |
perkica TeNnIs_PlAyEr_NuMbEr 1
Broj poruka : 2363 Godina : 31 Location : ALWAYS SERBIA Job/hobbies : Tennis,voleyball... Humor : ``Never stop smilling`` Volim Anu : Moj Forum : http://srbijatenis.nicetopics.com/ Datum upisa : 2008-04-06
| Subject: Re: Ana & Verdasco Sun Oct 26, 2008 12:09 pm | |
| Ne znam,msm nemoguće je da Ana nikada nije imala dečka Samo što sve svoje veze krije(mada očigledno neuspešno)... | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Ana & Verdasco Sun Oct 26, 2008 7:32 pm | |
| i ja mislim da su u wezi...po owim slikama mi lici da jesu... e nasla sam var googleSearchIframeName = "cse-search-results"; var googleSearchFormName = "cse-search-box"; var googleSearchFrameWidth = 820; var googleSearchDomain = " www.google.com"; var googleSearchPath = "/cse"; Ana Ivanovic ima decka, Fernanda Verdaska ?! Ana Ivanović je konačno našla dečka! Srpska teniserka zaljubila se u španskog kolegu Fernanda Verdaska i ta ljubav traje više od mesec dana, tvrdi ugledni britanski list „Tajms"! Ivanovićeva i trenutno 19. teniser sveta smuvali su se sredinom septembra na ceremoniji otvaranja turnira Čajna open u Pekingu i od tada su veoma zaljubljeni jedno u drugo.Izvor: PressFernando i Ana su sve vreme bili zajedno na prijemu u čast početka turnira, gde su nosili tradicionalnu kinesku odeću (vidi sliku). Njih dvoje su, pribijeni jedno uz drugo, neprestano razmenjivali komplimente i smejali se, a primetno je bilo da je Ana prosto blistala, iako je u tom periodu bila u jeku igračke krize. Nakon prijema Verdasko je nastavio da se druži sa Anom, dolazio je na njene treninge i bodrio je na mečevima (Ana je, baš kao i on, izgubila već u drugom kolu). Takođe, Španac je na treninzima Ivanovićeve u više navrata viđen i fotografisan u društvu Anine mame Dragane, što jasno ukazuje na to da tu ima nešto više od običnog druženja dvoje tenisera. Njih dvoje su u Pekingu još jednom bili na meti paparaca pošto su viđeni u jednom restoranu. Nakon rastanka i odlaska iz Pekinga nisu imali priliku da se vide jer je Ana potom otišla na Porše kup u Štutgart, zatim na Kup Kremlja u Moskvu, a odatle u Cirih, dok je Verdasko vrlo brzo završio takmičenje na mastersu u Madridu, ali zato veoma uspešno igra na gran priju u Lionu. Zanimljivo je da je Verdasko već treći španski teniser sa kojim povezuju Anu, pošto je ona pre njega, prema navodima medija, bila devojka Tomija Robreda i Rafaela Nadala. Sa Robredom su je povezivali prošle godine, kada su njih dvoje zajedno trenirali u Barseloni, da bi potom bili viđeni u vrlo prijatnom razgovoru u svlačionici na US openu, dok su je sa Nadalom spajali u vreme dok je bila njegov gost na Majorci, odmah posle Vimbldona. Ani je u međuvremenu pripisivana i veza sa kondicionim trenerom Skotom Bernsom, ali su u njenom taboru najoštrije demantovali taj trač. Interesantno je i da su mnogobrojni psiholozi, baš u vreme kada je ona, prema tvrdnjama, započinjala svoju vezu sa Verdaskom savetovali da nađe dečka kako bi izašla iz krize. Ipak, po svemu sudeći, nije u tome bio problem... Inače, Verdasko u španskim teniskim krugovima važi za pravog plejboja, od poznatih devojaka bio je sa Aninom koleginicom, Argentinkom Žizelom Dulko (gle čuda, sa njom je bio i Tomi Robredo), ali i sa glumicom Dafne Fernandez, koja je glumila Martu Ramos u kod nas popularnoj seriji „Korak napred". (S. R.)Fernando Verdasko
rođen: 15. 11. 1983. u Madridu visina: 187 cm težina: 81 kg profesionalac od: 2001. zarada: 3.293.599 dolaraneki text: |
|
| |
| Subject: Re: Ana & Verdasco Mon Oct 27, 2008 8:20 pm | |
| mhh ja mislim da nisu zajedno i na anin site u forum svi kazu da nisu zajedno ali mhhh ako su jajedno nek su srecni i ako nisu nisu :D | |
|
| |
MakaVoliAnu _WeB_mAsTeR_
| Subject: Re: Ana & Verdasco Mon Oct 27, 2008 9:07 pm | |
| Kupite novi svet i imate tekst o Ani & Verdascu...Ako hocete postavicu slike.. | |
|
| |
*vanja_loves_Nole* TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1486 Godina : 30 Location : u swemiru sa Noletom Job/hobbies : tenis Volim Anu : Datum upisa : 2008-04-30
| Subject: Re: Ana & Verdasco Mon Oct 27, 2008 9:15 pm | |
| ajde postavi slike..................
meni je Verdasco bas sladak, a naravno i Ana.....tako da bih bili bas dobar par..... | |
|
| |
| Subject: Re: Ana & Verdasco Mon Oct 27, 2008 9:33 pm | |
| videla sam to u SVET-u , smorila sam se...kako samo tracare... | |
|
| |
I LOVE TENNIS TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1670 Godina : 30 Location : Novi Sad Job/hobbies : Tennis Volim Anu : Moj Forum : www.fun-forum.cjb.net Datum upisa : 2008-07-22
| Subject: Re: Ana & Verdasco Tue Oct 28, 2008 1:55 pm | |
| i ja sam kupila svet...bzvze... u poslednje vreme ana se bas i ne pojavljuje sa verdascom | |
|
| |
| Subject: Re: Ana & Verdasco Tue Nov 04, 2008 8:42 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Ana & Verdasco | |
| |
|