Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  NewsNews  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

Ana & Verdasco

Go down 
+20
♥AnaIvanovic♥
!!!gOOOO AAAnAAA!!!
FedererFan
Kacka
BOKA'95
trendseterka...
~Ana Ivanovic~
*vanja_loves_Nole*
perkica
Jowana WoLi Noleta
__AnNa11__
AnChI AjDeeee
Kaca '93
mina tennis girl
anin najveci fan
Admin
sonjica93
MakaVoliAnu
^*TeA^*
I LOVE TENNIS
24 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Next
AuthorMessage
__AnNa11__
JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
__AnNa11__

Broj poruka : 51
Godina : 31
Volim Anu :
Ana & Verdasco - Page 3 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Ana & Verdasco - Page 3 Right_bar_bleue

Datum upisa : 2008-10-04

Ana & Verdasco - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Ana & Verdasco   Ana & Verdasco - Page 3 EmptySat Nov 15, 2008 6:05 pm

jeste ali ja mislim da jesu.
Back to top Go down
AnChI AjDeeee
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
AnChI AjDeeee

Female Broj poruka : 1573
Godina : 32
Job/hobbies : Tennis, Music...
Volim Anu :
Ana & Verdasco - Page 3 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Ana & Verdasco - Page 3 Right_bar_bleue

Datum upisa : 2008-08-30

PostSubject: Re: Ana & Verdasco   Ana & Verdasco - Page 3 EmptySat Nov 15, 2008 6:46 pm

nije mi samo jasno shto ne demantuje ili shto ne potwrdi da su zajedno... al bash me briga, waznije da Ana oswaja turnire!
Back to top Go down
I LOVE TENNIS
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
I LOVE TENNIS

Female Broj poruka : 1670
Godina : 30
Job/hobbies : Tennis
Volim Anu :

Moj Forum : www.fun-forum.cjb.net
Datum upisa : 2008-07-22

PostSubject: Re: Ana & Verdasco   Ana & Verdasco - Page 3 EmptySat Nov 15, 2008 10:46 pm

S VERDASKOM SE ZABAVLJAM OD US OPENA

Tačno je da sam u ljubavnoj vezi sa Fernandom! Zbližili smo se još letos na grend slem turniru u Njujorku i tada je sve krenulo. Otkrivamo jedno drugo, on je divan momak i veoma sam srećna s njim!

Najlepša svetska teniserka Ana Ivanović ekskluzivno za Press priznala je da je u vezi sa španskim kolegom Fernandom Verdaskom! Prelepa Srpkinja, o čijoj romansi poslednjih dana spekulišu svi svetski mediji, rešila je da samo za naš list razreši misteriju i progovori o svojoj prvoj (javnosti poznatoj) ljubavi!

Ana je, pored istine o vezi sa Verdaskom, otkrila i da namerava da deo odmora provede u Španiji, kao i da joj je cilj da u 2009. godini osvoji još jedan grend slem turnir.

Ceo svet priča o vašoj vezi sa kolegom Fernandom Verdaskom, koji vas je bodrio na turniru u Dohi. Da li ste zaista zaljubljeni ili ste samo „dobri drugovi"?

- Da, nas dvoje smo zajedno, zabavljamo se! Zbližili smo se još na US openu u Njujorku i tada je sve krenulo. Trenutno otkrivamo i upoznajemo jedno drugo, privikavamo se na našu vezu. On je jedan divan momak i mogu da kažem da sam veoma srećna s njim.

Da li će i vaš naredni odlazak na odmor imati veze sa Fernandom? Da li ponovo planirate odlazak na neku tajnu destinaciju, sa njim, bez njega ili...?

- Ne, nameravam da provedem mirne dane sa porodicom u Srbiji. Mada, planiram i da odem nekoliko dana u Španiju. Ali, to još nisam definitivno odlučila.

Iza vas je najuspešnija godina u karijeri, ali i poprilično loša polovina sezone. Hoćete li duže pamtiti ono što se dešavalo do velikog uspeha na Rolan Garosu ili ovaj neuspešniji deo godine koji je usledio?

- Naravno da ću se pre svega sećati Pariza, svoje prve grend slem titule i prvog mesta na svetu koje ga je pratilo. Bilo je teških trenutaka posle toga, ali ja sam pozitivna, optimistična osoba i trudim se da zaboravim loše stvari. Ipak, trudiću se da naučim mnogo iz ovih potpuno različitih iskustava.

Verovatno ste već počeli da pravite planove za sledeću sezonu. Šta će biti vaš cilj u 2009. godini?

- Potrudiću se da osvojim još jedan grend slem turnir. Najvažniji turniri su uvek moj prioritet. Ako odlično igram na njima, dobra pozicija na WTA listi doći će sama od sebe. Naravno, veoma se radujem nastupima za Srbiju u Fed kupu. Igramo u februaru protiv Japana u Beogradu i biće to neverovatno iskustvo. Naš cilj je da obezbedimo plasman u Svetsku grupu i verujem da ćemo uspeti.

Među prvim ste teniserkama koje su se pobunile protiv novih, čudnih WTA pravila. Da li ste uspeli da se izborite za svoje zahteve tokom turnira u Dohi?

- Imali smo vrlo pozitivne razgovore u Kataru sa ljudima iz vrha WTA i veoma sam zadovoljna kako je to ispalo. Najvažnije je da su nas saslušali i da žele da nam pomognu.

Ana pomaže školi u Bariču

Ana Ivanović će narednih nekoliko dana provesti u Srbiji, a svoj boravak će iskoristiti da kao ambasador dobre volje UNICEF-a pomogne Osnovnoj školi „14. oktobar" u Bariču. Naime, ona će u petak posetiti tu školu, gde će priložiti donaciju za njeno renoviranje, a tamo će održati i kratku konferenciju za novinare. Nekoliko dana nakon toga Ana već počinje pripreme za Australijan open, a treniraće u Brizbejnu.
Back to top Go down
__AnNa11__
JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
__AnNa11__

Volim Anu :

PostSubject: Re: Ana & Verdasco   Ana & Verdasco - Page 3 EmptySat Nov 15, 2008 11:02 pm

ehh bas zbog toga mislim da jesu...
Back to top Go down
Gost
Guest

PostSubject: Re: Ana & Verdasco   Ana & Verdasco - Page 3 EmptySat Nov 15, 2008 11:24 pm

pa da ....to sam ja pre neki dan postawila....ali nznm jer anchi ajdeee kaze da ih je tuzils ...to me zbunjuje....
Back to top Go down
^*TeA^*
ThE_mOuSt_AcTiVe_MeMbEr
ThE_mOuSt_AcTiVe_MeMbEr
^*TeA^*

Female Broj poruka : 4082
Job/hobbies : odbojka
Humor : xxaxaaxxa
Volim Anu :

Datum upisa : 2008-07-27

PostSubject: Re: Ana & Verdasco   Ana & Verdasco - Page 3 EmptySat Nov 15, 2008 11:26 pm

e da, ako je priznala da su zajedno, ne kontam sto je onda tuzila press(???)
Back to top Go down
__AnNa11__
JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
__AnNa11__

Volim Anu :

PostSubject: Re: Ana & Verdasco   Ana & Verdasco - Page 3 EmptySat Nov 15, 2008 11:44 pm

a odakle vi znate da je ona tuzila press??
Back to top Go down
^*TeA^*
ThE_mOuSt_AcTiVe_MeMbEr
ThE_mOuSt_AcTiVe_MeMbEr
^*TeA^*

Volim Anu :

PostSubject: Re: Ana & Verdasco   Ana & Verdasco - Page 3 EmptySat Nov 15, 2008 11:51 pm

pogledaj jednu stranicu unazad..tako je napisala anchy ajdeeee
Back to top Go down
Gost
Guest

PostSubject: Re: Ana & Verdasco   Ana & Verdasco - Page 3 EmptySat Nov 15, 2008 11:53 pm

ako jeste onda zato sto su slagali,a ako nije znaci da je tacno...
a ja imam taj press i pise kao ekskluzivno ana ivanovic....
Back to top Go down
I LOVE TENNIS
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
I LOVE TENNIS

Female Broj poruka : 1670
Job/hobbies : Tennis
Volim Anu :

Moj Forum : www.fun-forum.cjb.net
Datum upisa : 2008-07-22

PostSubject: Re: Ana & Verdasco   Ana & Verdasco - Page 3 EmptySat Nov 15, 2008 11:55 pm

pa mogu oni da izmisle sta oce...
Back to top Go down
AnChI AjDeeee
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
AnChI AjDeeee

Volim Anu :

PostSubject: Re: Ana & Verdasco   Ana & Verdasco - Page 3 EmptySun Nov 16, 2008 12:01 am

ttako sam ja prochitala u pressu... bash u presu pishe da ih je tuzila, sada ne znam tachno koji broj nowina, ali tako sam prochitala, ne bih lagala!!!
Back to top Go down
Gost
Guest

PostSubject: Re: Ana & Verdasco   Ana & Verdasco - Page 3 EmptySun Nov 16, 2008 12:05 am

broj gde je ana to rekla je....1.037 tako pise...
Back to top Go down
AnChI AjDeeee
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
AnChI AjDeeee

Volim Anu :

PostSubject: Re: Ana & Verdasco   Ana & Verdasco - Page 3 EmptySun Nov 16, 2008 12:07 am

na shta mislish?? gde je izjawila da je u wezi sa verdaskom ili broj gde pishe da ih je tuzila?
Back to top Go down
Gost
Guest

PostSubject: Re: Ana & Verdasco   Ana & Verdasco - Page 3 EmptySun Nov 16, 2008 12:10 am

gde je izjawila.....
Back to top Go down
trendseterka...
JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
trendseterka...

Broj poruka : 52
Godina : 28
Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE::
Volim Anu :

Moj Forum : http://mileyyashley.5forum.net

PostSubject: Re: Ana & Verdasco   Ana & Verdasco - Page 3 EmptySun Nov 16, 2008 12:56 am

bash su slatki...ona je lepa ko lutka...i on je sladak
Back to top Go down
Admin
FoRuM_oWnEr
FoRuM_oWnEr
Admin

Female Broj poruka : 4144
Godina : 29
Job/hobbies : tennis
Humor : Xa...xa...XA...xA...
Volim Anu :

Datum upisa : 2007-08-19

PostSubject: Re: Ana & Verdasco   Ana & Verdasco - Page 3 EmptySun Nov 16, 2008 1:38 pm

trendseterka... wrote:
bash su slatki...ona je lepa ko lutka...i on je sladak
Back to top Go down
https://anaivanovic.catsboard.com
*vanja_loves_Nole*
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
*vanja_loves_Nole*

Female Broj poruka : 1486
Job/hobbies : tenis
Volim Anu :

Datum upisa : 2008-04-30

PostSubject: Re: Ana & Verdasco   Ana & Verdasco - Page 3 EmptySun Nov 16, 2008 8:49 pm

axa....volela bih da su zajedno....
Back to top Go down
__AnNa11__
JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
__AnNa11__

Volim Anu :

PostSubject: Re: Ana & Verdasco   Ana & Verdasco - Page 3 EmptySun Nov 16, 2008 9:03 pm

ana je bas lepa i daa ali on se mene ne svidja...za moj ukus je bas ruzan ali ana mora da zna koga ona hoce i to je njen privatni zivot...
Back to top Go down
anin najveci fan
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
anin najveci fan

Female Broj poruka : 2032
Volim Anu :

Datum upisa : 2008-04-17

PostSubject: Re: Ana & Verdasco   Ana & Verdasco - Page 3 EmptyMon Nov 17, 2008 12:33 am

negde sma procitala da je ana rekla da nije sa njim i da izgleda novine znaju bolje od nje da li je ona zaljubljena.....
Back to top Go down
^*TeA^*
ThE_mOuSt_AcTiVe_MeMbEr
ThE_mOuSt_AcTiVe_MeMbEr
^*TeA^*

Volim Anu :

PostSubject: Re: Ana & Verdasco   Ana & Verdasco - Page 3 EmptyMon Nov 17, 2008 12:35 am

nowinari uwek misle da oni swe najbolje znaju...
Back to top Go down
MakaVoliAnu
_WeB_mAsTeR_
_WeB_mAsTeR_
MakaVoliAnu

Female Broj poruka : 3650
Job/hobbies : Tenis
Humor : Haha
Volim Anu :

Moj Forum : www.anafans.4rumer.com
Datum upisa : 2008-07-06

PostSubject: Re: Ana & Verdasco   Ana & Verdasco - Page 3 EmptyMon Nov 17, 2008 12:42 am

Pisalo je u BLICU to sto je Laura rekla,ja sam videla u nekim novinama pisao je naslov IMAM DECKA ALI NISAM ZALJUBLJENA!!!I dole njena slika i tekst o njoj ne znam koje su tacno to bile novine...
Back to top Go down
http://www.anafans.4rumer.com
Gost
Guest

PostSubject: Re: Ana & Verdasco   Ana & Verdasco - Page 3 EmptyMon Nov 17, 2008 3:08 pm

pa meni ne ide da neko ima decka a da nije zaljubljen u njega...
Back to top Go down
MakaVoliAnu
_WeB_mAsTeR_
_WeB_mAsTeR_
MakaVoliAnu

Volim Anu :

PostSubject: Re: Ana & Verdasco   Ana & Verdasco - Page 3 EmptyTue Nov 18, 2008 10:26 am

Pa to sam i ja rekla...
Back to top Go down
AnChI AjDeeee
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
AnChI AjDeeee

Volim Anu :

PostSubject: Re: Ana & Verdasco   Ana & Verdasco - Page 3 EmptyTue Nov 18, 2008 1:54 pm

Ana je definitiwno potwrdili da su zajedno!
Naslow u Story-u je "Presrecna sam u nowoj romansi"
Koga zanima neshto wishe neka prochita Story, prekucala bih owde, ali ima stwarno mnooogo!
p.s. kako ne mozete da razumete da neko ima dechka, a da nije zaljubljen??? to je saswim normalno!
Back to top Go down
MakaVoliAnu
_WeB_mAsTeR_
_WeB_mAsTeR_
MakaVoliAnu

Volim Anu :

PostSubject: Re: Ana & Verdasco   Ana & Verdasco - Page 3 EmptyTue Nov 18, 2008 1:57 pm

Pa kakva je to onda ljubav?!
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Ana & Verdasco   Ana & Verdasco - Page 3 Empty

Back to top Go down

Ana & Verdasco
Back to top 
Page 3 of 11Go to page : Previous  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Next