Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  NewsNews  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

Ana & Verdasco

Go down 
+20
♥AnaIvanovic♥
!!!gOOOO AAAnAAA!!!
FedererFan
Kacka
BOKA'95
trendseterka...
~Ana Ivanovic~
*vanja_loves_Nole*
perkica
Jowana WoLi Noleta
__AnNa11__
AnChI AjDeeee
Kaca '93
mina tennis girl
anin najveci fan
Admin
sonjica93
MakaVoliAnu
^*TeA^*
I LOVE TENNIS
24 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next
AuthorMessage
MakaVoliAnu
_WeB_mAsTeR_
_WeB_mAsTeR_
MakaVoliAnu

Female Broj poruka : 3650
Godina : 30
Job/hobbies : Tenis
Humor : Haha
Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE::
Volim Anu :
Ana & Verdasco - Page 2 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Ana & Verdasco - Page 2 Right_bar_bleue

Moj Forum : www.anafans.4rumer.com
Datum upisa : 2008-07-06

Ana & Verdasco - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Ana & Verdasco   Ana & Verdasco - Page 2 EmptyTue Nov 04, 2008 8:46 pm

Meni je on bas extra frajer,a i sto posto su u vezi,budite u tome sigurni..
Back to top Go down
http://www.anafans.4rumer.com
Jowana WoLi Noleta
_WeB_mAsTeR_
_WeB_mAsTeR_
Jowana WoLi Noleta

Female Broj poruka : 3501
Godina : 28
Job/hobbies : Nole.....
Humor : 50%
Raspolozenje : ::Bilo je i bolje::
Volim Anu :
Ana & Verdasco - Page 2 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Ana & Verdasco - Page 2 Right_bar_bleue

Datum upisa : 2008-08-07

PostSubject: Re: Ana & Verdasco   Ana & Verdasco - Page 2 EmptyTue Nov 04, 2008 8:58 pm

Jesu,a i rekao je komentator!
Back to top Go down
MakaVoliAnu
_WeB_mAsTeR_
_WeB_mAsTeR_
MakaVoliAnu

Volim Anu :

PostSubject: Re: Ana & Verdasco   Ana & Verdasco - Page 2 EmptyTue Nov 04, 2008 9:11 pm

Da..
Back to top Go down
__AnNa11__
JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
__AnNa11__

Broj poruka : 51
Godina : 31
Volim Anu :

Datum upisa : 2008-10-04

PostSubject: Re: Ana & Verdasco   Ana & Verdasco - Page 2 EmptyTue Nov 04, 2008 9:21 pm

aj sta je reko on nisam bila tuu...bila sam u skolu i samo sam videla zadnji set...
Back to top Go down
MakaVoliAnu
_WeB_mAsTeR_
_WeB_mAsTeR_
MakaVoliAnu

Volim Anu :

PostSubject: Re: Ana & Verdasco   Ana & Verdasco - Page 2 EmptyTue Nov 04, 2008 9:57 pm

Pa sto puta su prikazivali Verdasca i kaze komentator kao a evo i njega pricalo se da su vezi a mozda je i istina..Tako nesto....
Back to top Go down
sonjica93
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
sonjica93

Female Broj poruka : 1307
Job/hobbies : tenis
Humor : hahahah
Volim Anu :

Datum upisa : 2008-03-22

PostSubject: Re: Ana & Verdasco   Ana & Verdasco - Page 2 EmptyTue Nov 04, 2008 10:32 pm

ja sam gledala na ES i komentator je ladno rekao : Evo ga i Verdasco, prvo su bile sumnje ali kao oni su stvano u vezi..i kad god da su prikazivali anin box je rekao, evo i Aninog decka, Fernanda Verdasca
Back to top Go down
http://www.tennisislife.forumotion.com
AnChI AjDeeee
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
AnChI AjDeeee

Female Broj poruka : 1573
Godina : 32
Job/hobbies : Tennis, Music...
Volim Anu :

Datum upisa : 2008-08-30

PostSubject: Re: Ana & Verdasco   Ana & Verdasco - Page 2 EmptyTue Nov 04, 2008 10:33 pm

bash je simpa fernando! super ako su zajedno...
Back to top Go down
Gost
Guest

PostSubject: Re: Ana & Verdasco   Ana & Verdasco - Page 2 EmptyThu Nov 13, 2008 3:11 pm

ewo o ani i verdasku !!ana je potvrdila da su u wezi,..

09.11.2008

PRESS
ANA ZBOG VERDASKA NAVIJA ZA ŠPANIJU

Srpska teniserka volela bi da reprezentacija zemlje za koju nastupa njen deèko pobedi Argentinu i osvoji Dejvi kup n Ivanoviæ: Neæu biti na finalu u Mar del Plati, moram da idem kuæi.

Srpska teniserka Ana Ivanoviæ volela bi da reprezentacija Španije osvoji Dejvis kup! Ništa èudno ne bi bilo u njenoj izjavi da boje „furije" u reprezentativnom svetskom prvenstvu ne brani i njen deèko Fernando Verdasko. Iako njih dvoje i dalje odbijaju da priznaju da su u vezi, èinjenice govore drugaèije.

Kako je Ivanoviæeva, posle odustajanja na WTA Šampionatu u Dohi, još jednom odbila da direktno govori o odnosu sa španskim teniserom, lokalni mediji pokušali su da posredno doðu do informacija i uspeli su, èini se, u tom nastojanju.
Na pitanje za koga æe da navija u finalu Dejvis kupa u kojem æe se sastati Španija i Argentina, srpska teniska princeza je odgovorila:
- Volela bih da pobedi Španija - rekla je Ana, koja se pri tom sve vreme smejala i pocrvenela u licu, naglasili su tamošnji mediji!
Normalno, usledilo je potpitanje da li æe Ana otputovati u Mar del Platu kako bi pratila finalni meè, ali i bodrila Verdaska i na neki naèin mu se odužila za podršku u Dohi. Ponovo se jedna od najlepših sportiskinja sveta nasmejala i rekla:
- Ne, ne mogu. Sada moram da idem kuæi. Trebalo bi da obiðem babu i dedu, ali i da se izleèim.
s1
LJUBAV NE POZNAJE GRANICE... Ana Ivanoviæ i Fernando Verdasko

Ana je, podsetimo, zbog upale grla i virusa morala da odustane u samoj završnici turnira u Dohi.

Ana: Usavršiæu surfovanje
Ana Ivanoviæ planira da tokom priprema u Australiji za prvi gren slem sezone usavrši surfovanje!
- Igraæu turnir u Brizbejnu, posetiæu Melburn, gde mi živi rodbina, ali æu da odem i u Nusu. Tamo je pravi raj za surfere, a moj kondicioni trener Skot Birns želi da me poduèi. Nekoliko puta sam veæ stala na dasku, ali se posle samo nekoliko sekundi previše uzbudim i padnem u vodu - tvrdi Ivanoviæeva.

S druge strane, osim toga što je Verdasko bodrio našu teniserku na dva meèa koja je odigrala u Kataru, i to iz njenog boksa i u društvu njenih roditelja, on je èak bio smešten u istom hotelu u kojem je odsela Ana Ivanoviæ. To takoðe u jednu ruku potvrðuje da izmeðu njih dvoje postoji nešto više od prijateljstva. Od organizatora turnira Verdasko je tražio da mu obezbede sobu u „Ric hotelu" u kojem su bile smeštene uèesnice turnira.
Gledaoci u Srbiji su putem TV ekrana uglavnom gledali prilièno nezainteresovanog i hladnog Verdaska, koji se tokom Aninih meèeva s Jelenom Jankoviæ i Verom Zvonarevom uglavnom zabavljao mobilnim telefonom. Meðutim, tamošnji mediji tvrde da je on skakao, vikao, bodrio Anu posle svake greške i vidno se radovao svakom osvojenom poenu.
Verdasko æe sledeæe nedelje proslaviti 25. roðendan, dok je Ivanoviæeva u èetvrtak napunila 21 godinu.

ANA: ISTINA O MENI I FERNANDU VERDASKU

Ana Ivanoviæ: Istina je da sam u sjajnim odnosima sa španskim teniserom, ali neæu da kažem u kakvim, jer je to moja privatna stvar

Ana Ivanoviæ i Fernando Verdasko

Veoma, veoma bliski... Ana Ivanoviæ i Fernando Verdasko

Ana Ivanoviæ konaèno je progovorila o svom odnosu sa španskim teniserom Fernandom Verdaskom! Jedna od najlepših sportistkinja sveta, o èijoj ljubavnoj vezi sa Špancem bruji cela planeta, indirektno je priznala da je u ljubavi sa njim, objavivši da su „Fernando i ona u veoma dobrim odnosima". Ipak, osim toga, Ana nije želela da govori o svom emotivnom životu.

U svakom sluèaju, njeni intervjui, èak i neposredno posle meèeva, gotovo da ne mogu da proðu bez pitanja o Špancu. Tako je nedavno èetvrta igraèica sveta ponovo uz osmeh odbila da potvrdi navode o njihovoj vezi.

- Hmmm. Pa, to je moja privatna stvar, deo mog života koji nije za javnost. Mogu samo da kažem da imamo veoma dobar odnos - ponovo je bila nejasna Beograðanka.

Holcman: Anu sam preuzeo zbog lepote

Èovek koji je Ivanoviæevoj pomogao da postane ono šta je danas, švajcarski biznismen Den Holcman, koji i dalje vodi Anine knjige, priznao je da ju je kod nje pre svega privukao izgled:

- Posmatrao sam je kako trenira u Švajcarskoj i bilo mi je jasno da ima talenta za tenis, ali mi je još jasnije bilo da je veoma simpatièna. Pošto nisam neki struènjak za ovaj sport, pozvao sam prijatelja koji mi je rekao da Ana ima ono što je potrebno za šampionku, ali da mora mnogo da radi. Onda sam sabrao 1 i 1, to jest njene teniske sposobnosti i dobar izgled, i nisam se dvoumio. U poèetku sam je stipendirao na meseènoj bazi, da bismo onda prešli na ugovor, i sve je ispalo savršeno!

Osim ove reèenice, Ana je uglavnom odbijala da govori o Verdasku, ali se nedavno izlanula kada je izjavila da æe u finalu Dejvis kupa navijati za reprezentaciju Španije, za koju inaèe Fernando nastupa. I ne samo to, rekla je da bi rado otišla da odgleda meè „furije" protiv Argentine u Mar del Plati, ali da ne može zbog privatnih obaveza.

Žuta teniska štampa tvrdi da su se njih dvoje zbližili na Otvorenom prvenstvu Kine krajem septembra. Ana i Fernando su tada uhvaæeni kako šapuæu jedno drugome na uvce na zabavi igraèa. Tih dana 24-godišnji Španac viðen je kako prati njen trening u društvu Anine mame Dragane, oèigledno u pokušaju da se što više dopadne potencijalnoj tašti. Verdasko je pratio i podržavao Anu i u Lincu i na Soni Erikson šampionatu u Dohi.

Da sve bude još gore (ili bolje), Verdasko je pravi džentlmen, tako da ni od njega nije moguæe izvuæi nijednu informaciju o njihovoj vezi. Meðutim, pošto je konaèno došao kraj teniske sezone, na redu su odmori, tako da uskoro možemo oèekivati da se paparaci razlete u potrazi za najnovijim, a svakako i najlepšim parom u „belom sportu". Ana veæ danas odlazi na odmor i to, kako je najavila, na tajnu destinaciju, a da li æe iæi sama, sa roditeljima, prijateljima ili Verdaskom, saznaæemo vrlo uskoro.

Intervju - Ana Ivanoviæ, srpska teniserka

S VERDASKOM SE ZABAVLJAM OD US OPENA

Taèno je da sam u ljubavnoj vezi sa Fernandom! Zbližili smo se još letos na grend slem turniru u Njujorku i tada je sve krenulo. Otkrivamo jedno drugo, on je divan momak i veoma sam sreæna s njim!

ana ivanovic

Sreæno zaljubljena... Ana Ivanoviæ konaèno našla deèka

Najlepša svetska teniserka Ana Ivanoviæ ekskluzivno za Press priznala je da je u vezi sa španskim kolegom Fernandom Verdaskom! Prelepa Srpkinja, o èijoj romansi poslednjih dana spekulišu svi svetski mediji, rešila je da samo za naš list razreši misteriju i progovori o svojoj prvoj (javnosti poznatoj) ljubavi!

Ana je, pored istine o vezi sa Verdaskom, otkrila i da namerava da deo odmora provede u Španiji, kao i da joj je cilj da u 2009. godini osvoji još jedan grend slem turnir.

Ana pomaže školi u Barièu

Ana Ivanoviæ æe narednih nekoliko dana provesti u Srbiji, a svoj boravak æe iskoristiti da kao ambasador dobre volje UNICEF-a pomogne Osnovnoj školi „14. oktobar" u Barièu. Naime, ona æe u petak posetiti tu školu, gde æe priložiti donaciju za njeno renoviranje, a tamo æe održati i kratku konferenciju za novinare. Nekoliko dana nakon toga Ana veæ poèinje pripreme za Australijan open, a treniraæe u Brizbejnu.

Ceo svet prièa o vašoj vezi sa kolegom Fernandom Verdaskom, koji vas je bodrio na turniru u Dohi. Da li ste zaista zaljubljeni ili ste samo „dobri drugovi"?

- Da, nas dvoje smo zajedno, zabavljamo se! Zbližili smo se još na US openu u Njujorku i tada je sve krenulo. Trenutno otkrivamo i upoznajemo jedno drugo, privikavamo se na našu vezu. On je jedan divan momak i mogu da kažem da sam veoma sreæna s njim.

Da li æe i vaš naredni odlazak na odmor imati veze sa Fernandom? Da li ponovo planirate odlazak na neku tajnu destinaciju, sa njim, bez njega ili...?

- Ne, nameravam da provedem mirne dane sa porodicom u Srbiji. Mada, planiram i da odem nekoliko dana u Španiju. Ali, to još nisam definitivno odluèila.

Iza vas je najuspešnija godina u karijeri, ali i poprilièno loša polovina sezone. Hoæete li duže pamtiti ono što se dešavalo do velikog uspeha na Rolan Garosu ili ovaj neuspešniji deo godine koji je usledio?

- Naravno da æu se pre svega seæati Pariza, svoje prve grend slem titule i prvog mesta na svetu koje ga je pratilo. Bilo je teških trenutaka posle toga, ali ja sam pozitivna, optimistièna osoba i trudim se da zaboravim loše stvari. Ipak, trudiæu se da nauèim mnogo iz ovih potpuno razlièitih iskustava.

Verovatno ste veæ poèeli da pravite planove za sledeæu sezonu. Šta æe biti vaš cilj u 2009. godini?

- Potrudiæu se da osvojim još jedan grend slem turnir. Najvažniji turniri su uvek moj prioritet. Ako odlièno igram na njima, dobra pozicija na WTA listi doæi æe sama od sebe. Naravno, veoma se radujem nastupima za Srbiju u Fed kupu. Igramo u februaru protiv Japana u Beogradu i biæe to neverovatno iskustvo. Naš cilj je da obezbedimo plasman u Svetsku grupu i verujem da æemo uspeti.

Meðu prvim ste teniserkama koje su se pobunile protiv novih, èudnih WTA pravila. Da li ste uspeli da se izborite za svoje zahteve tokom turnira u Dohi?

- Imali smo vrlo pozitivne razgovore u Kataru sa ljudima iz vrha WTA i veoma sam zadovoljna kako je to ispalo. Najvažnije je da su nas saslušali i da žele da nam pomognu.
Back to top Go down
anin najveci fan
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
anin najveci fan

Female Broj poruka : 2032
Volim Anu :

Datum upisa : 2008-04-17

PostSubject: Re: Ana & Verdasco   Ana & Verdasco - Page 2 EmptyThu Nov 13, 2008 4:48 pm

Konacno je priznala Very Happy:D:D:D
Back to top Go down
AnChI AjDeeee
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
AnChI AjDeeee

Volim Anu :

PostSubject: Re: Ana & Verdasco   Ana & Verdasco - Page 2 EmptyThu Nov 13, 2008 10:38 pm

bash mi je drago zbog nje!!!! sooper su!
Back to top Go down
^*TeA^*
ThE_mOuSt_AcTiVe_MeMbEr
ThE_mOuSt_AcTiVe_MeMbEr
^*TeA^*

Female Broj poruka : 4082
Job/hobbies : odbojka
Humor : xxaxaaxxa
Volim Anu :

Datum upisa : 2008-07-27

PostSubject: Re: Ana & Verdasco   Ana & Verdasco - Page 2 EmptyThu Nov 13, 2008 10:52 pm

extra!!! bash mi je drago!!! a i dobar su par, oboje su slatki!!! bas su dobro krili da su zajedno, od US opena....
Back to top Go down
~Ana Ivanovic~
PoLaKo_Se_PrObIjAs_Na_WtA_lIsTu
PoLaKo_Se_PrObIjAs_Na_WtA_lIsTu
~Ana Ivanovic~

Female Broj poruka : 499
Godina : 29
Job/hobbies : ples,tenis...
Humor : hahaha
Volim Anu :

Datum upisa : 2008-03-20

PostSubject: Re: Ana & Verdasco   Ana & Verdasco - Page 2 EmptyThu Nov 13, 2008 11:02 pm

extra!!! bash mi je drago!!! a i dobar su par, oboje su slatki!!! bas su dobro krili da su zajedno, od US opena....
Back to top Go down
http://www.anainole.niceboard.net
MakaVoliAnu
_WeB_mAsTeR_
_WeB_mAsTeR_
MakaVoliAnu

Volim Anu :

PostSubject: Re: Ana & Verdasco   Ana & Verdasco - Page 2 EmptyThu Nov 13, 2008 11:13 pm

Ne mogu da veruje..Super!!!
Back to top Go down
sonjica93
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
sonjica93

Volim Anu :

PostSubject: Re: Ana & Verdasco   Ana & Verdasco - Page 2 EmptyThu Nov 13, 2008 11:29 pm

Svaka im cast iskreno!!!Ne moze to svako Very Happy
Back to top Go down
AnChI AjDeeee
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
AnChI AjDeeee

Volim Anu :

PostSubject: Re: Ana & Verdasco   Ana & Verdasco - Page 2 EmptyFri Nov 14, 2008 1:21 pm

Blic 14.11.2008

Ana s deckom na utakmici Reala

Ana Ivanovic i njen decko Fernando Verdasko u centru su paznje gde god da se pojave, pa nije ni cudo sto su kamere spanske televizije u utorak cesto prikazivale lozu stadiona "Santjago Bernabeu" iz koje su Ana i Fernando posmatrali mec spanskog kupa izmedju Real Madrida i Real Uniona.
Dok su se "galaktikosi" mucili na terenu protic treceligasa (na kraju su bez obzira sto su pobedili sa 4:3 ispali iz daljeg takmicenja), zaljubljeni teniski par se odlicno zabavljao u lozi, a snimak njih dvoje vec je postavljen na sajtu "YouTube". Nakon kraceg odmaora u Madridu, Verdasko se okrece pripremama za finale Dejvis kupa, dok bi Ivanoviceva, koja je ambasadorka UNICEF-a za Srbiju, danas trebalo da u beogradskoj osnovnoj skoli "14. oktobar" odrzi konferenciju za novinare povodom aktivnosti UNICEF-a.
Da podsetimo, najlepsa svetska teniserka je pre nekoliko dana potvrdila da je u vezi sa spanskim teniserom, sa kojim se, kako kaze, zblizila krajem avgusta tokom US Opena u Njujorku.
Back to top Go down
sonjica93
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
sonjica93

Volim Anu :

PostSubject: Re: Ana & Verdasco   Ana & Verdasco - Page 2 EmptyFri Nov 14, 2008 4:23 pm

heeheh sad sam videla u novinama!!!!!
Back to top Go down
^*TeA^*
ThE_mOuSt_AcTiVe_MeMbEr
ThE_mOuSt_AcTiVe_MeMbEr
^*TeA^*

Volim Anu :

PostSubject: Re: Ana & Verdasco   Ana & Verdasco - Page 2 EmptyFri Nov 14, 2008 11:18 pm

jeste li widjeli danas u wecernjim nowostima pise da je werdasco weliki zawodnik, da je bio u wezi sa puno manekenki i glumica???
Back to top Go down
MakaVoliAnu
_WeB_mAsTeR_
_WeB_mAsTeR_
MakaVoliAnu

Volim Anu :

PostSubject: Re: Ana & Verdasco   Ana & Verdasco - Page 2 EmptyFri Nov 14, 2008 11:23 pm

Neee.Kupite ALO novine pise o njima..
Back to top Go down
I LOVE TENNIS
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
I LOVE TENNIS

Female Broj poruka : 1670
Job/hobbies : Tennis
Volim Anu :

Moj Forum : www.fun-forum.cjb.net
Datum upisa : 2008-07-22

PostSubject: Re: Ana & Verdasco   Ana & Verdasco - Page 2 EmptyFri Nov 14, 2008 11:51 pm

gledaj te owo... Smile

http://www.rtve.es/mediateca/videos/200 ... 8969.shtml
Back to top Go down
AnChI AjDeeee
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
AnChI AjDeeee

Volim Anu :

PostSubject: Re: Ana & Verdasco   Ana & Verdasco - Page 2 EmptySat Nov 15, 2008 12:36 am

e, a shta je to, da ne idem bezweze??? Smile
Back to top Go down
AnChI AjDeeee
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
AnChI AjDeeee

Volim Anu :

PostSubject: Re: Ana & Verdasco   Ana & Verdasco - Page 2 EmptySat Nov 15, 2008 12:46 am

nece da otwori owu stranu...
Back to top Go down
I LOVE TENNIS
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
I LOVE TENNIS

Female Broj poruka : 1670
Job/hobbies : Tennis
Volim Anu :

Moj Forum : www.fun-forum.cjb.net
Datum upisa : 2008-07-22

PostSubject: Re: Ana & Verdasco   Ana & Verdasco - Page 2 EmptySat Nov 15, 2008 1:24 am

Back to top Go down
__AnNa11__
JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
__AnNa11__

Broj poruka : 51
Volim Anu :

Datum upisa : 2008-10-04

PostSubject: Re: Ana & Verdasco   Ana & Verdasco - Page 2 EmptySat Nov 15, 2008 12:50 pm

ooopa Very Happy:D hahaha Ih sto se ne poljube jedaman Razz:P hahahaha
Back to top Go down
AnChI AjDeeee
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
AnChI AjDeeee

Volim Anu :

PostSubject: Re: Ana & Verdasco   Ana & Verdasco - Page 2 EmptySat Nov 15, 2008 5:00 pm

sooper su... ana tuzila nowine press zbog naslowa "Verdasko je moja ljubaw"
ko ce mu ga znati da li su zajedno ili ne... i shta se uopshte deshawa tu Smile
Back to top Go down
^*TeA^*
ThE_mOuSt_AcTiVe_MeMbEr
ThE_mOuSt_AcTiVe_MeMbEr
^*TeA^*

Volim Anu :

PostSubject: Re: Ana & Verdasco   Ana & Verdasco - Page 2 EmptySat Nov 15, 2008 5:39 pm

owaj snimak uopste ne pokazuje jesu li zajedno ili nisu...
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Ana & Verdasco   Ana & Verdasco - Page 2 Empty

Back to top Go down

Ana & Verdasco
Back to top 
Page 2 of 11Go to page : Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next