Broj poruka : 4144 Godina : 29 Location : Uz Anu Job/hobbies : tennis Humor : Xa...xa...XA...xA... Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-19
Subject: Re: Rezultati i mecevi Fri Feb 06, 2009 4:36 pm
pogledajte video...a ovo procitajte...nema veze jedno sa drugim:
Quote :
Ana očekuje sjajnu atmosferu
Sreda, 04 Februar 2009
Srpska teniserka Ana Ivanović izjavila je da očekuje sjajnu atmosferu u dvorani "Beogradska Arena".
Naš nacionalni tim u subotu i nedelju dočekuje selekciju Japana u meču svetske B grupe Fed kupa. "Svaki put kada treniram u praznoj Areni pomislim na to kako će sve izgledati u subotu. Mislim da ce biti sjajna atmosfera i veoma sam uzbuđena zbog toga. Igranje pred domaćom publikom, među kojima će biti i mnogi članovi moje porodice, prijatelji i navijači, predstavljaće posebno iskustvo za mene", rekla je trenutno osma teniserka sveta.
Ivanovićeva je dodala da su je mnogi prijatelji i rodbina zvali i zamolili da im nabavi ulaznice za meč sa reprezentacijom Japana.
"Očigledno je veliko interesovanje za predstojeći meč. Ipak, kako sam imala mnogo obaveza tokom ove nedelje, kako na terenu tako i van njega, nažalost nisam stigla da se vidim sa svima sa kojima sa htela. Medjutim, sigurno ću ih sresti u Areni, pa ćemo moći sve da nadoknadimo posle meča", istakla je srpska teniserka.
Ivanović je ocenila da je podloga u dvorani prilično spora i da loptica visoko odskače.
"Mislim da je to dobro za nas, jer Japanke više vole brzu podlogu i nizak odskok. Podloga je veoma slična onoj na Australijan Openu, iako loptica leti brže, jer se radi o dvorani. Igranje kod kuće, pred bučnom publikom, takodje će nam pomoći u nastojanju da pobedimo u tom meču", rekla je Ivanovićeva, podsetivši da Japanke mogu da budu opasne ako "uđu u ritam".
"Igraju brzo i rano napadaju lopticu. Poštujemo protivnice i prilazimo im ozbiljno, ali mislim da isključivo moramo da vodimo računa o našoj igri. Ako budemo pružile najbolje što mozemo, imaćemo velike šanse da dobijemo ovaj duel", zaključila je Ana Ivanović.b92.net
Ana 4ever JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
Broj poruka : 113 Godina : 31 Volim Anu : Datum upisa : 2009-01-23
Subject: Re: Rezultati i mecevi Fri Feb 06, 2009 10:04 pm
extra je klip... a bash mi je zhao shto necu doci na Fed cup ... ((
~Ana Ivanovic~ PoLaKo_Se_PrObIjAs_Na_WtA_lIsTu
Broj poruka : 499 Godina : 29 Location : ...pokretna stolica... Job/hobbies : ples,tenis... Humor : hahaha Volim Anu : Datum upisa : 2008-03-20
Subject: Re: Rezultati i mecevi Sat Feb 07, 2009 12:37 am
Ana 4ever wrote:
extra je klip... a bash mi je zhao shto necu doci na Fed cup ... ((
I LOVE TENNIS TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1670 Godina : 30 Location : Novi Sad Job/hobbies : Tennis Volim Anu : Moj Forum : www.fun-forum.cjb.net Datum upisa : 2008-07-22
Subject: Re: Rezultati i mecevi Sat Feb 07, 2009 12:38 am
Izasao je zreb.... jaooo jedwa cxekam da idem..... sutraaaaa.... btw perkica napisala na aninom 4umu da dolazi... ja msm da cu poneti fotoaparat ... ljodi ko dolazi sotra widimo se
Jowana WoLi Noleta _WeB_mAsTeR_
Broj poruka : 3501 Godina : 28 Location : Uz Noleta Job/hobbies : Nole..... Humor : 50% Raspolozenje : ::Bilo je i bolje:: Volim Anu : Datum upisa : 2008-08-07
Subject: Re: Rezultati i mecevi Sat Feb 07, 2009 2:12 pm
E ljudi,nek neko navija umesto mene...xexe
Broj poruka : 499 Godina : 29 Location : ...pokretna stolica... Job/hobbies : ples,tenis... Humor : hahaha Volim Anu : Datum upisa : 2008-03-20
Subject: Re: Rezultati i mecevi Sat Feb 07, 2009 4:24 pm
Evo gledam Anu sad aaa blago se vama...=) Lepo se provedite msm vec ste tamo al nmvz..Mwa
MakaVoliAnu _WeB_mAsTeR_
Broj poruka : 3650 Godina : 30 Location : Sa Anom na treningu.. Job/hobbies : Tenis Humor : Haha Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Moj Forum : www.anafans.4rumer.com Datum upisa : 2008-07-06
Subject: Re: Rezultati i mecevi Sat Feb 07, 2009 9:16 pm
Ja možda idem sutra...)))
Broj poruka : 1670 Godina : 30 Location : Novi Sad Job/hobbies : Tennis Volim Anu : Moj Forum : www.fun-forum.cjb.net Datum upisa : 2008-07-22
Subject: Re: Rezultati i mecevi Sat Feb 07, 2009 10:09 pm
LJudiiiiiiiii bilo je xtra... zamislite ja i perkica i njena dr ( na forumu je reg samo ne mogu se setiti koi joj je nick) bile smo blizu... xex slikale smo se zaedno ana je bila xtra... olja je uspela da uzme anin autogram ... ja nisam jbg... postawicu wam slike u galeriju
Broj poruka : 3501 Godina : 28 Location : Uz Noleta Job/hobbies : Nole..... Humor : 50% Raspolozenje : ::Bilo je i bolje:: Volim Anu : Datum upisa : 2008-08-07
Subject: Re: Rezultati i mecevi Sat Feb 07, 2009 11:10 pm
Joj blago se vama....
Ja bih volela da idem sutra...ali.....nema karti.....kmeeee
Jedna Jowana je navijala umesto mene....rekla sam joj kad da govori Jelenaaaaaaa.......xexe
A sura ce Anaaaaaa.....xexe
^*TeA^* ThE_mOuSt_AcTiVe_MeMbEr
Broj poruka : 4082 Godina : 30 Location : Banjaluka Job/hobbies : odbojka Humor : xxaxaaxxa Volim Anu : Datum upisa : 2008-07-27
Subject: Re: Rezultati i mecevi Sat Feb 07, 2009 11:23 pm
joj bas sam ljubomorna na was!! idete li sutra?
Subject: Re: Rezultati i mecevi Sat Feb 07, 2009 11:40 pm
ja ne ... nazalost ali tako bix wolela da mogu i sutra da idem...
*vanja_loves_Nole* TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1486 Godina : 30 Location : u swemiru sa Noletom Job/hobbies : tenis Volim Anu : Datum upisa : 2008-04-30
Subject: Re: Rezultati i mecevi Sun Feb 08, 2009 12:49 am
aaaaaa...blagao vama....hocu i jaa...(((((....ko sve ide sutra???,,,jeste tolja ti i perkica bile zajedno??
Subject: Re: Rezultati i mecevi Sun Feb 08, 2009 1:54 am
axa...tj bile smo blizu... e da bila je i kaćka tu... widele smo se par puta u areni...xex
edit: nisam se uspela upoznati sa oljom!!!
MakaVoliAnu _WeB_mAsTeR_
Broj poruka : 3650 Godina : 30 Location : Sa Anom na treningu.. Job/hobbies : Tenis Humor : Haha Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Moj Forum : www.anafans.4rumer.com Datum upisa : 2008-07-06
Subject: Re: Rezultati i mecevi Sun Feb 08, 2009 12:09 pm
Ja idem danas...Ostalo je jos karata...
Subject: Re: Rezultati i mecevi Sun Feb 08, 2009 1:32 pm
Hhe pa lepo se provedite danas mwa...
Admin FoRuM_oWnEr
Broj poruka : 4144 Godina : 29 Location : Uz Anu Job/hobbies : tennis Humor : Xa...xa...XA...xA... Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-19
Subject: Re: Rezultati i mecevi Sun Feb 08, 2009 1:37 pm
jaoj...pitanje je dal ce ana danas igrati, jer ako jelena dobije i treci bod, nema razloga.....mozda samo u dublu
Subject: Re: Rezultati i mecevi Sun Feb 08, 2009 5:40 pm
SVAKA NAM ČAST...........
Admin FoRuM_oWnEr
Subject: Re: Rezultati i mecevi Sun Feb 08, 2009 9:31 pm
joj...bas ju je oduvala....BRAVO ANA!!!
FedererFan PoLaKo_Se_PrObIjAs_Na_WtA_lIsTu
Broj poruka : 492 Godina : 28 Location : bivie Job/hobbies : nista Humor : he Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-20
Subject: Re: Rezultati i mecevi Sun Feb 08, 2009 9:38 pm
bas dobro sto je pobedila
Gost Guest
Subject: Re: Rezultati i mecevi Sun Feb 08, 2009 11:02 pm
jooooj ljudi u zurbi sam imam puno da ucim,sutra cu vam napisati kako je bilo... ana bila ispred mene,uzela autogram joooj kakva je...pisem sutra..kissic..
Subject: Re: Rezultati i mecevi Sun Feb 08, 2009 11:15 pm
xixix meni si ispricala wec ma owa sxto je danas ana igrala protiw nje je lak protiwnik bila
sonjica93 TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1307 Godina : 31 Location : Belgrade , Serbia Job/hobbies : tenis Humor : hahahah Volim Anu : Datum upisa : 2008-03-22
Subject: Re: Rezultati i mecevi Sun Feb 08, 2009 11:59 pm
E bash mi je drago sto smo POBEDILI!!!
Gost Guest
Subject: Re: Rezultati i mecevi Mon Feb 09, 2009 12:31 pm
Joooj ovako: Dosla ja sela iza loze...A izmegju loze i mene ima kao neki prolaz....i samo krunicka prolazi...ja nista....pa jj posle,mene samo nesto presece.i ja skontam da ce tu prolaziti igracice..al ana nije prosla jer je ona igrala mec pa je odmah na teren isla...i posle konferencije prodje ana,ja zvala ana,ana i stavila zastavu da mi da autogram i ona nas ispali i kaze posle(isto kao i jj kad je prolazila) i ja se iznervirala,i ana posle meceva (kad se zavrsilo)prodje ja se drala i ona mi se potpise..NISAM ZNALA GDE SE NALAZIM.zAB.SAM DA JE SLIKAM KAD JE BILA ISPRED MENE,AL DA SAM JE SLIKALA NE BIH UZELA AUTOGRAM..i kazem ja onesvestcu se,onsvesticu se(a ana pored mene) i ona me pogleda i nasmeje se... ee da uzela sam autogram od bojane i krunicke..(ana j.je protrcala samo jednom pa za nju nisam uspela)a jj kad je davala autograme je skrenula da izadje izlaz pre mene pa nisam uspela...al dobro imam vec njen.. :D:d BILO JE VRH !!!
Ana je mnooogooo lepsa uzivo,kao i JJ....Nemam reci kakva je Anica...LJUDI ONA JE BILA ISPRED MENE...AAAAAAAAAAAAA---
sonjica93 TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1307 Godina : 31 Location : Belgrade , Serbia Job/hobbies : tenis Humor : hahahah Volim Anu : Datum upisa : 2008-03-22
Subject: Re: Rezultati i mecevi Mon Feb 09, 2009 1:27 pm
jaoooo pricaj mi o tome, kad je bila ispred mene na NAJJ-u, ukocila sam se...
Subject: Re: Rezultati i mecevi Mon Feb 09, 2009 3:33 pm
blago se wama kad ste tako blizu nje bile...aaa... ja trebam da dobijem od JJ i ane na lopticama autograme