| Rezultati i mecevi | |
|
+23~Inna_Anna~ **Ana-je-sooper** Teodora Hilary*** Ana T. Sanja i Tanja *Xenia* Kikica ANA IVANOVIC KONZA Ana 4ever !!!gOOOO AAAnAAA!!! AnaKraljica *vanja_loves_Nole* Jowana WoLi Noleta ~Ana Ivanovic~ MakaVoliAnu sonjica93 FedererFan AnChI AjDeeee perkica ^*TeA^* I LOVE TENNIS Admin 27 posters |
|
Author | Message |
---|
Gost Guest
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Sun Jun 28, 2009 5:52 pm | |
| Ana vs. Venus sutra u 2,teren 1. IDEMO ! |
|
| |
Ana T. TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 2069 Godina : 27 Location : Republika Srpska , Ljubinje Job/hobbies : Odbojka , fudbal bez njih ne mogu a onda i TENIS... Humor : Svi za Anu , Ana za sve!!! Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-05-13
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Sun Jun 28, 2009 6:01 pm | |
| У понедељак на терену сви наши представнициНа Међународном првенству Енглеске у тенису у понедељак ће на терене изаћи сви преостали представници Србије, а назанимљивије дуеле одиграће у осмини финала Новак Ђоковћ против Израелца Дудија Селе и Ана Ивановић против Американке Венус Вилијамс. Победом у осмини финала против Аустралијанке Саманте Стосур Ивановић је надмашила прошлогодишњи резултат у Вимблдону, када је испала у трећем колу, а сутра ће покушати други пут у каријери да савлада петоструку победницу ВимблдонаИвановић и Венус Вилијамс до сада су се састајале шест пута и Американка води 5:1. Једину победу Ана је забележила прошле године у Мелбурну. Њихов меч биће први на терену број 1 и почеће у 14 часова.Ђоковћ је пласманом у осмину финала надмашио прошлогодишњи резултат, када је испао већ у другом колу, а против Селе, тренутно 46. играцац света, ће бити апсолуитни фаворит. Израелцу је ово тек друго учешће на грен слему у Вимблдону. Дебитовао је лане када је испао у првом колу.Ђоковић и Села до сада се нису састајали на турнирима, а једини меч одиграли су у Дејвис купу пре три године, када је наш најбољи тенисер победио резултатом 3:0. Њихов меч биће други на терену број 3 и могао би да почне око 15 часова.У осмини финала у конкуренцији дублова Виктор Троицки и Немац Кристофер Кас од 13 часова играће против Лукаша Кубота из Пољске и Оливера Мараха из Аустрије, који су постављени за осме носице.За улазак у четвртфинале ће се борити и браниоци тутуле на Вимблдону Ненад Зимоњић и Канађанин Данијел Нестор. Њихови противници биће Британци Џејми Делгадо и Џонатан Мареј, а тај меч неће почети пре 18 часова.У јуниорској конкуренцији сутра ће наступити једна од наших најталентованијих тенисерки, 15.годишња Тамара Чуровић, која ће у пвом колу играти против Ајле Томљановић из Хрватске, која се већ налази на WТА листи и постављена је за осмог носиоца | |
|
| |
♥AnaIvanovic♥ JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
Broj poruka : 105 Godina : 28 Location : Rolan Garos Job/hobbies : Tennis Humor : ha,ha,ha... Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-01-30
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Sun Jun 28, 2009 9:23 pm | |
| Ajde Ana bice tesko protiv Venus,ali mozes da je pobedis nije mnogo bolja od tebe | |
|
| |
sonjica93 TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1307 Godina : 31 Location : Belgrade , Serbia Job/hobbies : tenis Humor : hahahah Volim Anu : Datum upisa : 2008-03-22
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Sun Jun 28, 2009 11:26 pm | |
| mnogo bih volela da Ana izadje kao pobednica!!! SUTRA SVI UZ ANU!!! | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Mon Jun 29, 2009 2:59 pm | |
| Joooj ljudi jos malo...Jedva cekam...AJDE ANA ,MOZES TI ZO ! |
|
| |
Broj poruka : 2069 Godina : 27 Location : Republika Srpska , Ljubinje Job/hobbies : Odbojka , fudbal bez njih ne mogu a onda i TENIS... Humor : Svi za Anu , Ana za sve!!! Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-05-13
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Mon Jun 29, 2009 3:06 pm | |
| Pola puta / June 28, 2009 Vrlo sam zadovoljna kako je prošla prva nedelja turnira. Sigurno nisam planirala da u prvom meču spašavam meč lopte, ali je bilo super pobediti u takvom meču i od tada sam napredovala posle svakog odigranog meča. Posebno sam zadovoljna kako sam igrala protiv Samanthе Stosur u subotu. Ona je vrlo opasna tensierka, ali sam skoro sve radila dobro i nisam joj dala priliku da igra dobro. To je bio jedan od mojih najboljih mečeva poslednjih nekoliko meseci, i dao mi je dosta samopouzdanja za današnji meč protiv Venus. Igrati protiv Venus Williams na travi je sigurno jedan od najvećih izazova u tenisu. Ona je veliki šampion: jaka je u svim oblastima, pogotovo njeno kretanje: teško je udariti loptu pored nje. Ali znam da, ako budem igrala kao u svom poslednjem meču, i čak bolje od toga, da onda imam dobru šansu. Kao i obično, za vreme turnira sam skoro sve vreme provela u Wimbledonu, i nisam išla u centralni London. Lepo je što sam konačno imala priliku da se opustim kod kuće, umesto boravka u hotelu, što je slučaj kod skoro svih drugih turnira. Jedno veče smo pravili roštilj, i uživam u maminom kuvanju - cela moja porodica je ovde sa mnom. Ali juče je mom tati bio rođendan, pa smo išli u naš omiljeni restoran, Nobu, u grad. Uvek kada smo u Londonu idemo tamo. Opuštam se uz gledanje filmova na DVD-ju u kući i čitanjem. Gledala sam ‘Poslednji Mohikanac’ i ‘Talentovani gospodin Ripley’ i stigla sam do pola knjige ‘Mao's Last Dancer’ – sve mi je vrlo zanimljivo. Voli vas Ana Anin meč četvrtog kola Wimbledona protiv Venus Williams je po rasporedu određen za prvi meč dana na Terenu 1 u ponedeljak. Trebao bi da počne u 13 časova po lokalnom vremenu (14 časova po srednjeevropskom; 8 sati po istočnom vremenu). Kliknite ovde za uživo praćenje rezultata iz All England Club-aPhoto: Manuela Davies / doubleXposure.com OPET NAM SE JAVILA PRINCEZA... | |
|
| |
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Mon Jun 29, 2009 3:20 pm | |
| | |
|
| |
Teodora TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1482 Godina : 25 Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-05-30
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Mon Jun 29, 2009 3:31 pm | |
| | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Mon Jun 29, 2009 3:33 pm | |
| |
|
| |
Broj poruka : 105 Godina : 28 Location : Rolan Garos Job/hobbies : Tennis Humor : ha,ha,ha... Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-01-30
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Mon Jun 29, 2009 3:33 pm | |
| 5-0 ODRACE JE VENUS VIDECETE | |
|
| |
Broj poruka : 1482 Godina : 25 Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-05-30
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Mon Jun 29, 2009 3:37 pm | |
| 5:1
AJDEEEEEE ANČIIIIIIIII
ANČI NAPRAVI BREJK
Last edited by Teodora on Mon Jun 29, 2009 3:39 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Mon Jun 29, 2009 3:39 pm | |
| i TI NEKI FAN A TAKO PRICAS? 5:1 AJDEEE |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Mon Jun 29, 2009 3:48 pm | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Mon Jun 29, 2009 3:49 pm | |
| JOOOOOOOOJ BOŽE
Neće valjda predati meč
AJDEEE | |
|
| |
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Mon Jun 29, 2009 3:50 pm | |
| Ja se nadam da će joj doktori pomoći i da će moći nastaviti da igra? | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Mon Jun 29, 2009 3:58 pm | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Mon Jun 29, 2009 4:00 pm | |
| BOŽE
DOVOLJNO JE REĆI DA SU MI SUZE KRENULE | |
|
| |
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Mon Jun 29, 2009 4:01 pm | |
| placem i ja.... predala je mec , ne mogu da se smirim , mozda ce to uticati i na druge turnire .....
jooooj BOZE.....
ANA NE DAJ SE , ........VALJDA CE BITI BOLJE............
JA SAM UVIJEK UZ TEBE KAKO GOD DA BUDE....... | |
|
| |
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Mon Jun 29, 2009 4:27 pm | |
| - *...I lOvE AnA...* wrote:
- i TI NEKI FAN A TAKO PRICAS? 5:1 AJDEEE
Venus je na Wimbldonu tesko pobediti osvajala ga je 5 puta mislis da ce ona samo tako da pusti Anu da pobedi alo odrala je 6-1 u prvom setu ko zna koliki rezultat bi bio da je Ana nastavila mec | |
|
| |
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Mon Jun 29, 2009 4:31 pm | |
| Njoj ce mnogo da pomogne to sto vi placete to nece da joj ublazi onaj bol koji je osetila | |
|
| |
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Mon Jun 29, 2009 4:38 pm | |
| - ♥AnaIvanovic♥ wrote:
- Njoj ce mnogo da pomogne to sto vi placete to nece da joj ublazi onaj bol koji je osetila
pa znamo da nece , ali mi je zao.... | |
|
| |
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Mon Jun 29, 2009 4:38 pm | |
| Ana u suzama napušta VimbldonAna Ivanović je nažalost morala da preda meč 4. kola Vimbldona protiv Venus Vilijams zbog povrede mišića leve noge pri rezultatu 1-6, 1-0. Prvi servis gem meča nagovestio je da bi stvari mogle da budu dosta komplikovanije za Venus, pošto je Ana stigla do dve vezane brejk lopte. Prvi ne koristi pošto bekend završava u mreži, a drugu Venus spašava odličnim servisom po kom je poznata. Srpska teniserka se nije predala i sjajnim drop šotom namestila je još jednu brejk priliku. Ipak, servis Venus Vilijams bio je prejak za Anu, tako da je i tak prilika ostala neiskorišćena i Venus potom uzima gem. Kada je Venus ušla u ritam bilo je teško zaustaviti je. Prodorni riterni, odlično kretanje i duboki ravni udarci veoma brzo daju joj dva brejka prednosti i vođstvo od 5-0. Ivanovićeva uz dosta muke ipak dolazi do prvog gema u meču na svoj servis, iskoristivši treću gejm loptu u šestom gemu, ali to je bilo sve što je mogla da učini u tom setu. Venus je sigurno odservirala i uzela prvi set sa 6-1. Na startu drugog seta servirala je Srpkinja. Spasila je dve brejk lopte, ali je pri spašavanju druge brejk lopte pri doskoku povredila mišić leve noge. Zatražila je od sudije da pozove lekara kako bi u pauzi između gemova obavila konsultacije, ali nakon što je odservirala prvi servis, videla je da ne može dalje i prekinula gem zbog medicinskog tajmauta. Ivanovićeva se vratila na teren posle toga, i uspela da sa dva servisa uzme gem, ali je uplakano lice govorilo da neće moći da nastavi. Predala je meč, i u suzama napustila ovogodišnje učešće na Vimbldonu. Možemo se samo nadati da povreda nije ozbiljnije prirode i da će Ana imati dovoljno vremena da je sanira i da se spremi za letnju sezonu na betonu. Prvi turnir u njenom rasporedu je turnir u Los Anđelesu, koji se igra od 3. avgusta. U sklopu priprema za US open, Ana će igrati i na turnirima u Torontu i Sinsinatiju. | |
|
| |
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Mon Jun 29, 2009 4:42 pm | |
| - ana t. wrote:
- ♥AnaIvanovic♥ wrote:
- Njoj ce mnogo da pomogne to sto vi placete to nece da joj ublazi onaj bol koji je osetila
pa znamo da nece , ali mi je zao.... I meni je zao,ali necu da placem jer su u svakom sportu prisutne i pobede i porazi,ali i povrede to je sastavni deo svakog sporta | |
|
| |
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Mon Jun 29, 2009 5:35 pm | |
| Izgleda da je u pitanju ozbiljna povreda jer Ana ne moze da se osloni na tu nogu | |
|
| |
sonjica93 TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1307 Godina : 31 Location : Belgrade , Serbia Job/hobbies : tenis Humor : hahahah Volim Anu : Datum upisa : 2008-03-22
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Mon Jun 29, 2009 7:10 pm | |
| ljudi, znaci preterujete sa plakanjem pa dobro, izgubila je,jbg, izgubice jos dosta puta nije razlog da placete i da vam toliko bude zao realno mlada je, ima vremena za nju, malo je popustila ali ok ja iskreno nisam ni ocekivala da ce pobediti, ali sam to zarko zelela
iskreno da vam kazem, zao mi je kad u mom bloku vidim dete u invalidskim kolicima koje pokusava da da kos, meni se tad zaplace... | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Rezultati i mecevi | |
| |
|
| |
| Rezultati i mecevi | |
|