|
| Rezultati i mecevi | |
|
+23~Inna_Anna~ **Ana-je-sooper** Teodora Hilary*** Ana T. Sanja i Tanja *Xenia* Kikica ANA IVANOVIC KONZA Ana 4ever !!!gOOOO AAAnAAA!!! AnaKraljica *vanja_loves_Nole* Jowana WoLi Noleta ~Ana Ivanovic~ MakaVoliAnu sonjica93 FedererFan AnChI AjDeeee perkica ^*TeA^* I LOVE TENNIS Admin 27 posters | |
Author | Message |
---|
♥AnaIvanovic♥ JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
Broj poruka : 105 Godina : 28 Location : Rolan Garos Job/hobbies : Tennis Humor : ha,ha,ha... Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-01-30
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Mon Jun 29, 2009 7:14 pm | |
| - sonjica93 wrote:
- ljudi, znaci preterujete sa plakanjem
pa dobro, izgubila je,jbg, izgubice jos dosta puta nije razlog da placete i da vam toliko bude zao realno mlada je, ima vremena za nju, malo je popustila ali ok ja iskreno nisam ni ocekivala da ce pobediti, ali sam to zarko zelela
iskreno da vam kazem, zao mi je kad u mom bloku vidim dete u invalidskim kolicima koje pokusava da da kos, meni se tad zaplace... Slazem se u potpunosti sa tobom | |
| | | Ana T. TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 2069 Godina : 27 Location : Republika Srpska , Ljubinje Job/hobbies : Odbojka , fudbal bez njih ne mogu a onda i TENIS... Humor : Svi za Anu , Ana za sve!!! Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-05-13
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Mon Jun 29, 2009 7:37 pm | |
| - sonjica93 wrote:
- ljudi, znaci preterujete sa plakanjem
pa dobro, izgubila je,jbg, izgubice jos dosta puta nije razlog da placete i da vam toliko bude zao realno mlada je, ima vremena za nju, malo je popustila ali ok ja iskreno nisam ni ocekivala da ce pobediti, ali sam to zarko zelela
iskreno da vam kazem, zao mi je kad u mom bloku vidim dete u invalidskim kolicima koje pokusava da da kos, meni se tad zaplace... ma i ja se nisam nadala pobedi , ali ni povredi.. u ostalom slazem se s tobom...... | |
| | | ♥AnaIvanovic♥ JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
Broj poruka : 105 Godina : 28 Location : Rolan Garos Job/hobbies : Tennis Humor : ha,ha,ha... Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-01-30
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Mon Jun 29, 2009 9:42 pm | |
| AI: „Razočarana sam“
Posle eliminacije u osmini finala Vimbldona srpska teniserka Ana Ivanović izjavila je da je veoma razočarana što je bila primorana da preda meč Venus Vilijams.
Ivanovićeva je posle vođstva 1:0 u setovima Vilijamsove dobila prvi gem drugog seta, ali je zbog jakih bolova u nozi predala meč i tako završila svoje učešće na trećem Gren slem turniru sezone u osmini finala.
„Kada sam servirala u prvom gemu drugog seta, doškočila sam na levu nogu i osetila jak bol. Nisam mogla da se oslonim i mnogo me je bolelo. Stavili su mi bandažu i stegli nogu, ali nije bilo šanse da nastavim. Razočarana sam što nisam mogla da završim meč", izjavila je odmah posle meča na konferenciji za novinare Ivanovićeva kroz suze.
Trenutno 12. teniserka sveta napomenula je da je počela bolje da igra u završnici prvog seta i da je mislila da, i pored ubedljivog gubitka seta, može da se vrati i dobije meč.
„Pokušala sam da uđem u ritam, ali mi je to falilo u prvom setu. Tada nisam jako udarala lopticu i morala sam da budem malo smirenija. U poslednjih par gemova sam počela bolje da serviram, čini mi se sam u drugom setu mogla da imam dobru priliku da se vratim u meč", rekla je Ivanovićeva. | |
| | | Sanja i Tanja TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
Broj poruka : 2422 Godina : 29 Location : Teslic,Republika Srpska Job/hobbies : Fudbal Humor : smijehom protiv tuge... :-) Volim Anu : Datum upisa : 2009-03-06
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Tue Jun 30, 2009 12:27 am | |
| joooooooooooooooooj Boooooozeeeeeeeeeee,zasto?????????? | |
Broj poruka : 2069 Godina : 27 Location : Republika Srpska , Ljubinje Job/hobbies : Odbojka , fudbal bez njih ne mogu a onda i TENIS... Humor : Svi za Anu , Ana za sve!!! Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-05-13
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Tue Jun 30, 2009 4:40 pm | |
| Ана Ивановић паузира две седмице због повредеСрпска тенисерка Ана Ивановић паузираће највише две седмице због повреде бутног мишића, задобијене у осмини финала Отвореног првенства Енглеске у Вимблдону, када је предала меч Американки Венус Вилијамс. "Ивановић мора да се одмори у наредних пар недеља, јер је установљено благо пуцање бутног мишића леве ноге", саопштено је на интернет сајту Ане Ивановић.Наведено је да повреда није озбиљна, иако је веома болна, и да због тога Ивановићева неће морати да мења такмичарске планове у наставку сезоне.Прво наредно такмичење за које је Ана пријављена је ВТА турнир у Лос Анђелесу који почиње 3. августа. | |
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Tue Jun 30, 2009 5:42 pm | |
| Nije strasno pitala sam oca za ovu povredu blagog pucanja butnog misica i nije opasno | |
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Tue Jun 30, 2009 5:43 pm | |
| kako ti otac zna?HVALA BOGU DA NIJE OPASNO... | |
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Tue Jun 30, 2009 5:45 pm | |
| Ranije je trenirao Fudbal i razne sportove i imao je iskustvo sa raznim povredama,a imam i knjigu sa svim sportskim povredama | |
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Tue Jun 30, 2009 5:53 pm | |
| Moguce da ce da joj ostane kao kliker koji moze da se leci terapijom ,ali ne moze da nestane .Nije ozbiljna povreda,ali je da citiram oca izvinite na ovome(dosta zajebana) | |
Broj poruka : 2422 Godina : 29 Location : Teslic,Republika Srpska Job/hobbies : Fudbal Humor : smijehom protiv tuge... :-) Volim Anu : Datum upisa : 2009-03-06
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Tue Jun 30, 2009 6:32 pm | |
| Independent: “Ana mora još da radi“
Britanska štampa ocenila je da srpska teniserka Ana Ivanović mora još mnogo da radi kako bi opstala u vrhu WTA liste.
Mlada Beograđanka je u ponedeljak predala meč osmine finala Vimbldona Amerikanki Venus Vilijams zbog povrede prepone i jakih bolova u nozi. Iako je njena prethodna pobeda na Vimbldonu oživela nade da se donekle vraća u formu koja ju je pre godinu dana dovela na prvo mesto WTA liste, 47 minuta borbe protiv Venus Vilijams pokazalo je da još mnogo mora da radi, piše ’Independent’.
List podseća i da Ivanovićeva od osvajanja prošlogodišnjeg Rolan Garosa na pet uzastopnih turnira nije uspela da prođe dalje od osmine finala.
Pokretljivost nikada nije bila njena jača strana i često je nesigurna na mreži, ali sada je, čini se izgubila samopouzdanje i u snažnim udarcima sa osnovne linije, koji su bili osnov njenog uspeha, naveo je londonski list.
Ivanovićeva je predala meč na početku drugog seta u kojem je vodila sa 1:0 u gemovima, pošto je prethodno prvi deo duela izgubila rezultatom 6:1.
Indipendent je pažnju posvetio i Novaku Đokoviću, koji je, takođe u ponedeljak, u osmini finala savladao Izraelca Dudija Selu sa 3:0, po setovima 6:2, 6:4, 6:1. List piše da je Đoković svoje ludorije i imitacije na terenu na Vimbldonu ostavio po strani i da odaje samo jedan utisak – čoveka koji je spreman da osvoji svoju drugu Gren slem titulu u karijeri. Independent navodi da Đokovića, ukoliko u četvrtfinalu savlada Nemca Tomija Hasa, čeka meč sa Rodžerom Federerom, koji igra u vrhunskoj formi. | |
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Tue Jun 30, 2009 7:52 pm | |
| | |
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Wed Jul 01, 2009 1:50 am | |
| uvijek mora da se radi da bi se ostalo na vrhu,a Anci se svim silama trudi da uspije | |
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Thu Jul 02, 2009 9:55 pm | |
| slazem se...
anci nikada ne odustaje.... | |
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Fri Jul 03, 2009 10:12 pm | |
| Anina povreda nije ozbiljna Nakon što je predala meč osmine finala Vimbldona zbog povrede, Ana Ivanović je podlegla lekarskom pregledu kako bi utvrdili o kakvoj se povredi radi. Na zvaničnom sajtu Ane Ivanović izdato je saopštenje u kome se kaže da je Ana ohrabrena prognozama o svojoj povredi. Ona ima "micro-tear" u mišiću leve butine i u naredne dve nedelje će najverovatnije morati da miruje kako bi se povreda sanirala. Do povrede je došlo u drugom setu u meču protiv Venus Vilijams. Ana je nakon nezgodnog doskoka osetila oštar bol u butini. Ni posle ukazane medicinske pomoći Ivanovićeva nije uspela da nastavi meč i bila je prinuđena da preda. Nekada prva, sada 12. teniserka sveta, bila je vidno razočarana zbog cele situacije. "Frustrirajuće je zato što sam se osećala dobro na terenu. Igrala sam bolje iz meča u meč. Jednostavno sam smatrala da je za mene veliki izazov da igram protiv nekog kao što je Venus. Razočaravajuće je što nisam imala priliku da završim meč", rekla je Ivanovićeva juče na pres konferenciji jedva zadržavajući suze. Ni petostruka šampionka Vimbldona nije ostala ravnodušna: "Ja sam jedna od onih igračica koja obraća pažnju samo na ono što se događa sa moje strane mreže. Ali mi je danas bilo žao nje. Bila je veoma uznemirena. Ovo je Vimbldon, poslednje mesto na kome želite da imate povredu koju ne možete da prevaziđete. Želim joj puno sreće u oporavku." Ana je ipak popravila svoj plasman na Vimbldonu u odnosu na prošlu godinu kada je izgubila od Žie Ženg u 3. kolu, pa će stoga i od ponedeljka napredovati za jednu poziciju i biti 11. na WTA listi. Pošto će povreda biti sanirana do sredine jula, Anine pripreme za US open neće biti ugrožene. Ona će u sklopu tih priprema nastupati na tri turnira, koji se igraju u prve tri nedelje avgusta, u Los Anđelesu, Sinsinatiju i Torontu. Ana do druge polovine septembra brani svega 240 poena, tako da će imati dobru priliku da napreduje na listi najboljih teniserki sveta. SvetTenisa.Net Grenefeld: Ana će ponovo biti na vrhu Subota, 4. jul 2009. 11:01 | | Holandski trener Sven Grenefeld nije zabrinut zbog eliminacije Ane Ivanović u osmini finala Vimbldona. On tvrdi da je ubeđen da će srpska teniserka igrati sve bolje, ali i drugačije u odnosu na raniji period i da će ta promena doneti dobre rezultate. "Ana je u fazi gde nema mnogo poena da brani do kraja sezone. Činjenica da neće biti pritiska dobra je prilika da stabilizuje nivo igre. Rezultatima se ne opterećujemo, a zadovoljni smo njenim napretkom i igrama na Vimbldonu. Radimo od Istborna i sve ide u dobrom pravcu. Ono što mogu da najavim to je da će Ivanovićeva biti zrelija i bolja nego što je bila pre. Naučila je mnogo na svojim uspesima, ali i na svojim greškama i izrasla je u jednu sasvim novu teniserku", izjavio je za "Novosti" Grenefeld, sa kojim je Ana nedavno obnovila saradnju. Teniski stručnjak smatra da je rad u tandemu sa Darenom Kejhilom već počeo da daje rezultate, kao i da dobra atmosfera doprinosi da se iz dana u dan primećuje napredak u igri Ivanovićeve. "Ana i ja smo uvek imali dobar odnos, lepo je sarađivati sa njom. Sada je prednost što u timu imamo Darena Kejhila, koji daje novi pečat našem radu. Samim tim Ana dobija drugačiji izgled na terenu, van njega, pristup meču i način na koji se bori. Australijanac je više radio sa muškarcima do sada, ali je dugo komentarisao ženski tenis, pa će biti objektivniji prema Ivanovićevoj od mene. On će biti otvoreniji prema njoj da joj skrene pažnju na neke greške u igri", dodao je Grenefeld.
Last edited by ana t. on Sat Jul 04, 2009 2:37 pm; edited 1 time in total | |
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Fri Jul 03, 2009 10:21 pm | |
| Radujem se povratku na teren / July 03, 2009
Wimbledon se jako loše završio. Mislim da imam prilično visok prag bola, i odigrala sam dosta mečeva u kojima se nisam dobro osećala, ali je u ponedeljak bol bio preveliki. Nisam mogla da nastavim.
Sa pozitivne strane, povreda nije previše ozbiljna. Nažalost, morala sam da čekam skoro četiri sata da bi se videla sa doktorom, što je bilo prilično stresno pošto nisam znala koliko je povreda ozbiljna. Na sreću to je samo mala naprslina i za nedelju dana ću moći ponovo da treniram.
Moram da odam priznanje Venus za njenu igru. Ona je neverovatna teniserka na travi. Sjajno se kreće i može veoma snažno da udara čak i kada je van ravnoteže.
Uprkos načinu na koji se završio, na ovom Wimbledonu je bilo dosta pozitivnih stvari. Protiv Stosur sam odigrala jedan od najboljih mečeva tokom ove godine, i lepo sam napredovala sa svojim trenerima iz adidasovog programa razvoja igrača. Uzbuđena sam povodom ostatka sezone i posle kratkog odmora, radujem se povratku na teren.
Voli vas Ana | |
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Tue Jul 07, 2009 10:12 pm | |
| Ana napredovala na 11. poziciju
July 06, 2009 / Ana je napredovala za jedno mesto na najnovijoj Sony Ericsson WTA Tour rang listi, koja je objavljena danas, i sada se nalazi na 11. poziciji. Pomak je rezultat njenog učešća u četvrtom koli Championshipsa na Wimbledonu prošle nedelje.
Prvih 10 je ostalo potpuno nepromenjeno od Wimbledona. Najprimetniji pomak u prvih 20 je napravila Virginie Razzano, koja je napredovala 6 mesta, i ostvarila novi najbolji plasman u karijeri, na 17. poziciji.
Ana se na Race to the Sony Ericsson Championships listi nalazi na 12. mestu: prvih osam se kvalifikuju za turnir u Dohi koji se održava od 27. oktobra do 2. novembra, a one koje se nalaze od 9. do 20. pozicije rang liste igraju Commonwealth Bank Tournament of Champions u Baliju nedelju dana kasnije.
Trenutnih Sony Ericsson WTA Tour Singles Top 20:
1 Dinara Safina (Rus) 10,521 poena 2 Serena Williams (USA) 8,758 poena 3 Venus Williams (USA) 6,617 poena 4 Elena Dementieva (Rus) 6,591 poen 5 Svetlana Kuznetsova (Rus) 6,071 poen 6 Jelena Janković (Srb) 5,980 poena 7 Vera Zvonareva (Rus) 5,400 poena 8 Victoria Azarenka (Blr) 5,066 poena 9 Caroline Wozniacki (Den) 4,780 poena 10 Nadia Petrova (Rus) 3,330 poena 11 Ana Ivanović (Srb) 3,272 poena 12 Dominika Cibulkova (Svk) 3,221 poena 13 Marion Bartoli (Fra) 3,215 poena 14 Agnieszka Radwanska (Pol) 2,981 poen 15 Flavia Pennetta (Ita) 2,900 poena 16 Amelie Mauresmo (Fra) 2,639 poena 17 Virginie Razzano (Fra) 2,365 poena 18 Na Li (Chn) 2,342 poena 19 Samantha Stosur (Aus) 2,252 poena 20 Anabel Medina Garrigues (Esp) 2,180 poena | |
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Wed Jul 08, 2009 7:57 pm | |
| mjesto po mjesto i Anci ce se vratiti | |
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Wed Jul 08, 2009 9:59 pm | |
| naravno , anci se vraca , jer se svi sampioni vrate , a ona je veliki... | |
| | | Teodora TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1482 Godina : 25 Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-05-30
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Fri Jul 10, 2009 5:58 pm | |
| Pravi sampion si kada budes na vrhu pa padnes pa se opet vratis. A to je nasa Anci. VELIKI SAMPION
| |
| | | **Ana-je-sooper** PoCiNjEs_Sa_TaKmIcEnJiMa
Broj poruka : 361 Godina : 28 Location : U swemiru....xD Job/hobbies : Voznja rolera, pevanje..... Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-06-19
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Sat Jul 11, 2009 4:13 pm | |
| Ma dospece ona i na 1. ) Ipak je to Ana Ivanovic a ne bilo ko........xD | |
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Mon Jul 13, 2009 1:17 pm | |
| | |
| | | Teodora TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1482 Godina : 25 Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-05-30
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Mon Jul 13, 2009 5:35 pm | |
| Polako sve ce doci na svoje. Mjesto po mjesto,doce i do 1. | |
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Mon Jul 20, 2009 3:58 pm | |
| Najbolji delovi Aninog meča protiv Tanasugarn July 20, 2009 / Jedna od Aninh najboljih pobeda ove sezone dogodila se na French Open-u, kada je porazila Tamarine Tanasugarn rezultatom 6-1, 6-2. Kliknite ovde da pogledate (kliknite desnim tasterom i odaberite "Save Target As" z download) specijalno pripremljene najbolje delove meča. Napominjemo da je veličina klipa 42mb, tako da je možda potrebno nekо vreme za download. Za gledanje snimka vam je neophodan Divx codec. Dostupan je ovde za download. Photo: Manuela Davies / doubleXposure.com ewo mozete da pogledate to........... | |
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Fri Jul 24, 2009 11:57 am | |
| Najbolji delovi Aninog meča protiv Benesove July 23, 2009 / Jedan od Aninih najboljih mečeva na šljaci ove sezone dogodio se pre dva meseca na French Open-u, kada je u trećem kolu pobedila 32. Nosioca Ivetu Benesovu rezultatom 6-0, 6-2. Kliknite ovde da pogledate (kliknite desnim tasterom i odaberite "Save Target As" z download) specijalno pripremljene najbolje delove meča. Napominjemo da je veličina klipa 40mb, tako da je možda potrebno nekо vreme za download. Za gledanje snimka vam je neophodan Divx codec. Dostupan je ovde za download. možete da pogledate taj meč preko aninog sajta.... | |
| Subject: Re: Rezultati i mecevi Fri Jul 24, 2009 12:57 pm | |
| nadamo se da ce u buduce svi dijelovi biti najbolji | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Rezultati i mecevi | |
| |
| | | | Rezultati i mecevi | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |