Broj poruka : 4144 Godina : 29 Location : Uz Anu Job/hobbies : tennis Humor : Xa...xa...XA...xA... Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-19
Subject: NeWs Sun Dec 21, 2008 7:25 pm
Pisite novosti o tenniserima... Ko je koga pobedio, ko je osvojio koji turnir...?
Last edited by Admin on Sat Sep 26, 2009 1:29 pm; edited 1 time in total
I LOVE TENNIS TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1670 Godina : 30 Location : Novi Sad Job/hobbies : Tennis Volim Anu : Moj Forum : www.fun-forum.cjb.net Datum upisa : 2008-07-22
Subject: Re: NeWs Mon Dec 22, 2008 12:47 am
ja stw nisam znala gde owo da stawim ali ewo owde... xax...obawezno pogledajte mnoogo je smesxno
Pogledajte kako to na zabavni način čine vrhunski majstori kao što su Novak i Marjan!
Pored toga, Božić vam kroz pesmu "Twelve Days Of Christmas" čestitaju i: Jelena Janković, Ana Ivanović, Viktor Troicki, Endi Marej, Nikolaj Davidenko, Žo-Vilfred Conga, David Ferer, Nikolas Kifer, Žil Simon, Vera Zvonareva, Elena Dementijeva, Dinara Safina i drugi.
^*TeA^* ThE_mOuSt_AcTiVe_MeMbEr
Broj poruka : 4082 Godina : 30 Location : Banjaluka Job/hobbies : odbojka Humor : xxaxaaxxa Volim Anu : Datum upisa : 2008-07-27
Subject: Re: NeWs Mon Dec 22, 2008 1:01 am
xaxaxaxa....jesu ludi...jedino je glupo sto se ana pojawljuje samo na pocetku...
Admin FoRuM_oWnEr
Broj poruka : 4144 Godina : 29 Location : Uz Anu Job/hobbies : tennis Humor : Xa...xa...XA...xA... Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-19
Subject: Re: NeWs Mon Dec 22, 2008 6:48 pm
jej...hvala
^*TeA^* ThE_mOuSt_AcTiVe_MeMbEr
Broj poruka : 4082 Godina : 30 Location : Banjaluka Job/hobbies : odbojka Humor : xxaxaaxxa Volim Anu : Datum upisa : 2008-07-27
Subject: Re: NeWs Mon Dec 29, 2008 11:00 pm
20.12.2008: Obratite pažnju na njih!
U tekstu koji sledi biće reči o četiri igrača koji su u prošloj sezoni već u određenoj meri pokazala za šta su sposobni, ali tek u narednih 12 meseci od njih se očekuju velika dela.
Letonija baš i nije poznata po velikim teniskim imenima ili po napretku u sportu uopšte, ali Ernest Gulbis već je u neku ruku nacionalni heroj. Njegov status će gotovo sigurno u narednoj godini biti i poboljšan. Gulbisov talenat ne treba dovoditi u pitanje. Sjajan sa osnovne linije, ovom 20-ogodišnjaku je još potrebno da pronađe konstantnost i sposobnost da neizvesne mečeve reši u svoju korist.
Ovo je obično lakše reći nego uraditi, ali biće veliko iznenađenje da Gulbis u 2009. godini ne ostvari napredak u odnosu na sadašnju 53. poziciju na ATP listi. Mladi Letonac već je nagovestio da je spreman za velika dela. Na Rolan Garosu uspeo je da se plasira među osam najboljih i da u 1/4 finalu izvrši značajan pritisak na Novaka Đokovića, uprkos tome što je poražen u tri seta. Da prikažu svoju najbolju igru primorao je i Endija Mareja na Kvins klubu, kao i Nadala krajem godine u Madridu. To što je bio na dobrom putu da možda i pobedi igrače najvišeg kalibra siguran je znak da je Gulbis materijal za minimum top 40 u narednoj godini.
Tomaš Beluči je još jedan igrač koji ostvaruje značajan napredak u igri i koji se trenutno nalazi na 85. mestu ATP liste. Levoruki Brazilac nema straha da izazove i najbolje igrače, pa iako je njegova taktika u velikoj meri defanzivna i možda ne baš najbolja u ovom trenutku, sigurno je da on ima dosta prostora za napredak. Beluči je pažnju publike na sebe skrenuo kada je u 1. kolu Rolan Garosa pružio veliki otpor (bar u prva dva seta) prvom teniseru sveta Rafaelu Nadalu, za koga je to bio najteži meč na ovom turniru. Iako je pobedio u samo 4 meča od 19 koliko ih je odigrao na ATP turu, od njega se očekuje da ovaj skor značajno popravi u 2009. godini.
Njegovi najbolji rezultati su ostvareni na šljaci, što nije iznenađenje s obzirom da je Latinoamerikanac. Mada je on još uvek daleko od toga da se pominje u istom kontekstu sa Gustavom Kuertenom, mogao bi fanovima tenisa na šljaci da pruži povoda za radovanje u bliskoj budućnosti.
U narednoj godini budno treba paziti i na Japanca Kei Nišikorija, posebno nakon njegovog spektakularnog proboja na ATP turu ove sezone. Teniser koji se dobro snalazi u svim segmentima igre sezonu je počeo senzacionalnom pobedom na turniru u Delrej Biču, a na US Openu ostvario je plasman među 16 najboljih. Ljubitelji tenisa sigurno se sećaju i njegovog meča na Kvins klubu, kada je uspeo da oduzme set Nadalu. Nišikori se trenutno nalazi na 63. mestu ATP liste, ali je njegov napredak nešto što je opravdano očekivati. Njegov možda i najveći problem može biti da opravda i potvrdi ono što je do sada uradio, posebno ako se uzme u obzir da dolazi iz Japana, zemlje koja često vrši pritisak na svoje sportiste.
Pomenućemo još hrvatskog tenisera Marina Ćilića, koji se već nalazi u top 30, ali od kog se očekuje da ostvari dalji napredak. Kao što je tipično za sve njegove zemljake on poseduje veoma snažan servis i ako se uzme u obzir njegova visina (198cm) on može biti veoma važno oružje u njegovoj igri. Svakako mu je bio od pomoći pri plasmanu među najboljih 16 na Vimbldonu, ali da nije jednodimenzionalni igrač koji ume da igra samo na jednoj vrsti podloge potvrđuje i njegov plasman u 4. kolo Australian Opena, kao i veliki otpor koji je u 3. kolu US Opena pružio Novaku Đokoviću. Marin je ove godine osvojio svoju prvu ATP titulu na turniru u Nju Hejvenu, i ako bude pružao i u narednoj godini slične partije na Gren Slemovima to mu u narednoj godini može doneti još trofeja i napredak u renkingu.
Subject: Re: NeWs Wed Dec 31, 2008 9:03 pm
nikad cula
Kacka TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1618 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija;Barselona,Španija;Everywhere with Bojan Krkić Job/hobbies : Tennis,love Bojan Krkić Volim Anu : Datum upisa : 2008-04-12
Subject: Re: NeWs Wed Dec 31, 2008 9:44 pm
Čula sam za Gulbisa,Nišikorija i Čilića....A ovaj Beluči je izašao u jednom broju "tenisa"
Gost Guest
Subject: Re: NeWs Wed Dec 31, 2008 10:33 pm
ja sam cula za swe,al ne znam kako izgleda taj Beluci...
Broj poruka : 1670 Godina : 30 Location : Novi Sad Job/hobbies : Tennis Volim Anu : Moj Forum : www.fun-forum.cjb.net Datum upisa : 2008-07-22
Subject: Re: NeWs Sun Jan 04, 2009 4:35 am
nole 1. nosilac na owom turniru gde igra i ana ) nole igra prwi mecx protiw gulbisa... xex u polufinalu moze protiw aninog decxka ferrnanda...lol... zanimljiwo je da cxe nole igrati sa new reketom...
MakaVoliAnu _WeB_mAsTeR_
Broj poruka : 3650 Godina : 30 Location : Sa Anom na treningu.. Job/hobbies : Tenis Humor : Haha Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Moj Forum : www.anafans.4rumer.com Datum upisa : 2008-07-06
Subject: Re: NeWs Sun Jan 04, 2009 2:21 pm
A kad igra Nole u koliko sati?!
perkica TeNnIs_PlAyEr_NuMbEr 1
Broj poruka : 2363 Godina : 31 Location : ALWAYS SERBIA Job/hobbies : Tennis,voleyball... Humor : ``Never stop smilling`` Volim Anu : Moj Forum : http://srbijatenis.nicetopics.com/ Datum upisa : 2008-04-06
Subject: Re: NeWs Sun Jan 04, 2009 3:37 pm
nemam pojma...
Subject: Re: NeWs Sun Jan 04, 2009 7:16 pm
MakaVoliAnu wrote:
A kad igra Nole u koliko sati?!
Nole u utorak...
Počeo Brizbejn, Đoković u utorak
Image
Četvrti i sedmi nosioci, Šveđanin Robin Soderling i Francuz Rišar Gaske, plasirali su se u 2. kolo turnira u Brizbejnu.
Takmičenje u Brizbejnu počelo je u nedelju, odigrana su 4 meča u muškoj konkurenciji, a pored Soderlinga i Gaskea prolaz u sledeću rundu obezbedili su i Francuz Žilijen Beneto i Amerikanac Tejlor Dent. Novak Đoković meč prvog kola sa Letoncem Ernestsom Gulbisom igra u utorak. TV B92 prenosiće mečeve muškog turnira iz Brizbejna.
Soderling je relativno lako savladao Amerikanca Sema Kverija, sa 2:0, po setovima 6:3, 6:3, dok je Gaske imao teži zadatak protiv zemljaka Marka Žikela, koji je dobio prvi set sa 6:4, da bi se Gaske vratio u igru, a zatim i rešio meč u svoju korist osvojivši sledeća dva seta, sa 6:2, 6:2.
Dent je pobedio Belgijanca Stiva Darsisa, sa 7:6, 6:2, dok je Beneto u tri seta savladao Amerikanca Robija Đineprija, sa 3:6, 6:3, 7:5.
Kod teniserki, Ana Ivanović meč prve runde sa Čehinjom Petrom Kvitovom igra u ponedeljak. U prvim mečevima turnira, drugi nosilac Viktorija Azarenka iz Belorusije pobedila je Ukrajinku Katarinu Bondarenko, sa 6:0, 6:2, dok je treći favorit, Francuskinja Marion Bartoli, bila bolja od Australijanke Monike Vejnert, sa 6:1, 6:2.
Slovakinja Jarmila Gajdosova pobedila je Kineskinju Peng Šuai, sa 6:4, 6:2, dok se Marija Kirilenko, koja je bila postavljena za sedmog nosioca, povukla zbog zdravstvenih problema. Ruskinja je trebalo da igra sa Samantom Stosur, ali će Australijanka u prvom kolu sada igrati sa Japankom Aji Sugijamom.
evo ovde novih pravila: Ovde vam dajemo pregled nekih od najvažnijih izmena:
Konsultacije sa trenerima tokom mečeva će se stalno primenjivati na svim Sony Ericsson WTA Tour turnirma
Teniserke iz prvih 10, bazirano na završnoj rang listi za 2008. godinu, moraju da se obavežu na učešće na 10 Tour turnira. Izbor je sledeći: četiri Premier Mandatory turnira: Indian Wells, Miami, Madrid i Beijing; bilo koja četiri od pet Premier turnira od 2 miliona dolara: Dubai, Rome, Cincinnati, Canada i Tokyo; i bilo koja dva Premier turnira od 700,000 dolara: Paris, Charleston, Stuttgart, Stanford i Los Angeles. Ipak, imaju pravo da "odustanu" od bilo kog od Premier turnria od 700,000 dolara u slučaju da su učešće na tom turniru prijavile druge dve teniserke iz prvih 10.
Teniserke iz prvih 10, bazirano na završnoj rang listi za 2008. godinu, koje propuste neki od obaveznih turnira, iz bilo kog razloga, moraju da posete lokaciju turnira u roku od 51 nedelje od odustajanja od učešća i da urade sve promotivne aktivnosti, poznate kao "ACES" Sony Ericsson WTA Tour-a, ili će biti suspendovane sa naredna dva Premier turnira
Sistem bodovanja za rang listu je prepravljen i obuhvata samo 16 turnira, za razliku od trenutnog sistema sa 17 turnira. Svi gore navedeni obavezni Premier turniri moraju da se računaju za teniserke iz prvih 10, što znači da ako iz bilo kog razloga propuste jedan, za taj turnir će im biti dodeljeno 0 poena
Promenjen je i broj poena koji se osvaja na svakom turniru. Za osvajanje Grand Slam turnira će se ove godine dobijati 2.000 poena, za razliku od prošlogodišnjih 1,000. Pobednica Premier Mandatory turnira kao što je Indian Wells će osvojiti 1,000 poena
Pauze za odlazak u toalet mogu se praviti samo na kraju seta ili pre sopstvenog servisa teniserke (bez obzira na promenu strana)
Admin FoRuM_oWnEr
Subject: Re: NeWs Tue Jan 06, 2009 8:07 pm
novak je izgubio u 1. kolu steta...ja sam mislila da ce prestici federera
Broj poruka : 2363 Godina : 31 Location : ALWAYS SERBIA Job/hobbies : Tennis,voleyball... Humor : ``Never stop smilling`` Volim Anu : Moj Forum : http://srbijatenis.nicetopics.com/ Datum upisa : 2008-04-06
Subject: Re: NeWs Tue Jan 06, 2009 8:32 pm
Biće bolje...
__AnNa11__ JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
Broj poruka : 51 Godina : 31 Volim Anu : Datum upisa : 2008-10-04
Subject: Re: NeWs Tue Jan 06, 2009 9:41 pm
nole ima novi reket sta je to??
mene se vise svidja stari od wilson...
Subject: Re: NeWs Tue Jan 06, 2009 9:48 pm
Nole ima Head...Imao ga je i dok je bio junior...meni se dopada...
Subject: Re: NeWs Tue Jan 06, 2009 11:35 pm
I jj ima new reket... tj isprobawa wilsonowe... werowatno ce ix koristiti...
Subject: Re: NeWs Wed Jan 07, 2009 3:17 pm
Jao, nisam znala...pa super...Bilo bi lepo da JJ promeni opremu...Reebok joj nešto i nije naj...
FedererFan PoLaKo_Se_PrObIjAs_Na_WtA_lIsTu
Broj poruka : 492 Godina : 28 Location : bivie Job/hobbies : nista Humor : he Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-20
Subject: Re: NeWs Wed Jan 07, 2009 4:03 pm
conga ide delje
ana's fan JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
Broj poruka : 38 Godina : 30 Volim Anu : Datum upisa : 2008-06-14
Subject: Re: NeWs Wed Jan 07, 2009 4:31 pm
koliko ja znam, janko je u drugom kolu
Admin FoRuM_oWnEr
Subject: Re: NeWs Thu Jan 08, 2009 2:31 pm
jelena igra protiv venus i gubi...a novak je odlucio da igra na jos jednom turniru pre AO
Subject: Re: NeWs Thu Jan 08, 2009 3:48 pm
Novak je zapravo dobio wild card za Sidney...
Admin FoRuM_oWnEr
Subject: Re: NeWs Thu Jan 08, 2009 3:50 pm
da...a jelena je izgubila