Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  NewsNews  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

NeWs

Go down 
+21
Teodora
♥AnaIvanovic♥
Ana T.
~Nicky~ Rocket Queen
Sanja i Tanja
sonjica93
LuUkA
!!!gOOOO AAAnAAA!!!
Jowana WoLi Noleta
*vanja_loves_Nole*
~Ana Ivanovic~
AnChI AjDeeee
ana's fan
FedererFan
__AnNa11__
perkica
MakaVoliAnu
Kacka
^*TeA^*
I LOVE TENNIS
Admin
25 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4 ... 12 ... 21  Next
AuthorMessage
^*TeA^*
ThE_mOuSt_AcTiVe_MeMbEr
ThE_mOuSt_AcTiVe_MeMbEr
^*TeA^*

Female Broj poruka : 4082
Godina : 30
Job/hobbies : odbojka
Humor : xxaxaaxxa
Volim Anu :
NeWs - Page 3 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100NeWs - Page 3 Right_bar_bleue

Datum upisa : 2008-07-27

NeWs - Page 3 Empty
PostSubject: Re: NeWs   NeWs - Page 3 EmptyMon Jan 12, 2009 12:43 am

o boze izgleda kao da je sama sebi dosla na 40 dana... lol! lol! lol!
Back to top Go down
*vanja_loves_Nole*
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
*vanja_loves_Nole*

Female Broj poruka : 1486
Job/hobbies : tenis
Volim Anu :

Datum upisa : 2008-04-30

NeWs - Page 3 Empty
PostSubject: Re: NeWs   NeWs - Page 3 EmptyMon Jan 12, 2009 2:34 am

Bozeee..........kakva je.....jbt. prepala sam se kad sam je vidila.......l0l
Back to top Go down
AnChI AjDeeee
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
AnChI AjDeeee

Female Broj poruka : 1573
Godina : 32
Job/hobbies : Tennis, Music...
Volim Anu :

Datum upisa : 2008-08-30

NeWs - Page 3 Empty
PostSubject: Re: NeWs   NeWs - Page 3 EmptyMon Jan 12, 2009 3:54 pm

xaxaxaxaxaxa, pa kazem wam ja, a josh u nowinama je imala i zumirana slika, samo njena faca... I owo nije foliranje?? Meni zao owe dewojke, majke mi...
Back to top Go down
Gost
Guest

NeWs - Page 3 Empty
PostSubject: Re: NeWs   NeWs - Page 3 EmptyMon Jan 12, 2009 4:51 pm

AUSTRALIJANCI NAPALI NOLETA!

Mediji na najmanjem kontinentu tvrde da se Đoković veoma neozbiljno priprema za sezonu. Australijanci zamerili Noletu što je nekoliko sati pre poraza od Gulbisa igrao golf, međutim, naš as im odgovorio da se na taj način opušta.
Australijski mediji optužili su Novaka Đokovića da se suviše neozbiljno i opušteno priprema za novu sezonu! Srpskom teniseru zamereno je to što je samo nekoliko sati pre poraza od Letonca Gulbisa u Brizbejnu igrao golf na terenu sa devet rupa!
Ipak, Đoković je vrlo brzo odgovorio Australijancima da ga golf opušta pred izlazak na teniski teren.
- To je nešto što radim ne bih li se što bolje relaksirao tokom slobodnih dana. Moj trener Marjan Vajda i ja gajimo veliki rivalitet na travnatom terenu. Ja sam pobedio na poslednjem meču, tako da verujem da ćemo i ovde u Sidneju „ukrstiti palice" - opušteno je odgovorio na kritike treći igrač sveta.
Poznato je da je Novak pasionirani uživalac ovog sporta nastalog u Škotskoj i da koristi svaku priliku ne bi li malo udarao golf lopticu. Ipak, australijski mediji ne shvataju to tako, navodeći da je srpski as prekasno, samo 12 dana pred početak prvog grend slema sezone, na kom brani titulu, stigao na najmanji kontinent, a da se dotle provodio u rodnom Beogradu tokom novogodišnjih praznika. Istu stvar je kao problem naveo za Press i legendarni stručnjak Radmilo Armenulić.
Za razliku od golfa, Nole se u potpunosti slaže s konstatacijom da je prekasno došao u Australiju, ali smatra da će ipak biti spreman za izazove u Melburnu koji počinju 19. januara:
Nedovoljno trenirao
- Ne paničim! Jedan od razloga što se ne osećam sveže jeste i taj što nisam dovoljno trenirao. Takođe, tačno je da sam stigao prekasno ovde, ali mislim da ću imati dovoljno vremena da se pripremim za Australijan open, koji mi je i glavni cilj.
Poznato je da pravi majstori nikada ne krive alat za greške, ali je Đoković ovaj put ipak prekršio ovo pravilo navodeći kao glavni razlog za bledu igru protiv dobrog prijatelja Gulbisa privikavanje na reket koji je specijalno za njega napravio „Hed".
- Sa „vilsona", kojim sam igrao poslednje tri godine, prešao sam na „hed" reket i tu sam naišao na dosta mentalnih prepreka. Jasno je da kada se napravi velika promena potrebno je izvesno vreme za privikavanje. Naravno da bi onda trebalo da udaram lopticu što više i da treniram ne bih li se osećao komforno s novim reketom. Upravo u Brizbejnu nisam osećao tu povezanost, ali mislim da će biti mnogo bolje.
Trofej u januaru
Džon Ficdžerald, selektor Dejvis kup reprezentacije „kengura", izjavio je da ga je posebno zabrinulo to što je u Novakovim očima video da „dečko jednostavno nije bio prisutan i koncentrisan tokom meča s Gulbisom".
U protekle dve godine Nole je osvajao u januaru ATP titule, i sada u Sidneju, turniru koji mu je dodelio vajld kard, ima priliku da nastavi ovu veoma lepu tradiciju. Naravno, poraz u Brizbejnu je došao kao odlična opomena i otrežnjenje posle novogodišnjeg ludila.
- Uobičajeno pokušavam da poslednju nedelju pred grend slem ne igram zvanične mečeve, ali sam ovaj put bio primoran pošto sam bio prilično neaktivan u poslednje vreme. Potrebno mi je nekoliko susreta da bi sve leglo na mesto, to jest da bih ušao u ritam - kaže Đoković, koji u najlepšem gradu Australije igra u utorak kao prvi nosilac u drugom kolu protiv pobednika iz meča između Andreasa Sepija i Pol-Anrija Matjea.
Marej: Hvala ti, Novače!
Endi Marej, najveća nada britanskog tenisa i momak koga mnogi stručnjaci vide kao najvećeg favorita za pobedu na Australijan openu, priznao je da mu je glavna prekretnica u karijeri bila pobeda nad Novakom Đokovićem u četvrtfinalu turnira masters serije u Torontu.
- Bila je to veoma važna pobeda za mene, pre svega mentalno. Otada je sve bilo mnogo lakše - potvrdio je Škot.
Back to top Go down
Gost
Guest

NeWs - Page 3 Empty
PostSubject: Re: NeWs   NeWs - Page 3 EmptyTue Jan 13, 2009 1:03 pm

NOLE RUŠI FEDERERA U SIDNEJU?

Novak Đoković ove nedelje ima još jednu priliku da prestigne legendarnog Švajcarca! Ako uđe u finale turnira u Sidneju, naš as će Australijan open dočekati kao drugi teniser sveta
Najbolji srpski teniser svih vremena Novak Đoković ove nedelje će po peti put u karijeri imati priliku da stigne do pozicije broj 2 na ATP listi. Naime, ukoliko se 21-godišnji Beograđanin sa rezidencijom u Monte Karlu plasira u finale turnira u Sidneju i samim tim osvoji 150 poena, preteći će do skoro neprikosnovenog Rodžera Federera.
Švajcarac trenutno beži Đokoviću 110 poena, ali ove nedelje neće dobijati niti gubiti bodove, pošto nastupa na „AAMI klasiku" u Kujongu, koji se ne nalazi u ATP kalendaru. Kako Novak igra u Sidneju, koji je regularan ATP turnir, imaće priliku da ulaskom u samu završnicu dođe na toliko željeno drugo mesto.
Ipak, čak i ako uspe u toj nameri, teško je očekivati da bi naš as mogao dugo da se zadrži na toj poziciji, pošto u Melburnu brani titulu (1.000 poena), a Federer tek polufinale (450 poena).
Na najnovijoj ATP rang listi Federer ima 10.700, a Nole 10.590 poena. Za plasman u finale Sidneja Novak mora da zabeleži tri trijumfa, usput bi mogao da se ukrsti sa nekoliko veoma kvalitetnih igrača, kao što su Tomi Robredo i Mario Ančić.
Međutim, najveći izazov bi mogao da ga čeka u polufinalu, u vidu Žo-Vilfreda Conge. Tamnoputi Francuz, koji je Đokovića savladao u finalu Australijan opena prošle godine, slavio je u poslednja tri susreta sa našim asom.
Podsetimo, Novak je prvi put u karijeri imao priliku da stigne do drugog mesta u maju 2008, ali ju je propustio posle poraza od Rafaela Nadala u polufinalu mastersa u Hamburgu.
Sledeću priliku prokockao je nekoliko nedelja kasnije na Rolan Garosu, ponovo nakon poraza od Španca. Treću prilika mu se ukazala krajem sezone, na Mastersu kupu u Šangaju, ali tada je, ne znajući da može do drugog mesta, praktično bez borbe prepustio trijumf u nevažnom meču u grupi Francuzu Congi. Zahvaljujući tom porazu, Nole je godinu završio sa samo deset bodova manje od Federera.
Ipak, ni iz četvrtog pokušaja nije uspeo da prestigne Švajcarca, nakon poraza od Letonca Ernesta Gulbisa prošle nedelje na samom startu turnira u Brizbejnu.
ATP lista:
1. (1) Rafael Nadal (Španija) 13.160
2. (2) Rodžer Federer (Švajcarska) 10.700
3. (3) Novak Đoković (Srbija) 10.590
4. (4) Endi Marej (Velika Britanija) 7.190
5. (5) Nikolaj Davidenko (Rusija) 5.330
6. (7) Žo-Vilfred Conga (Francuska) 3.995
7. (6) Žil Simon (Francuska) 3.960
8. (Cool Endi Rodik (SAD) 3.940
9. (9) Huan Martin del Potro (Argentina) 3.890
10. (10) Džejms Blejk (SAD) 3.550
11. (11) David Nalbandijan (Argentina) 3.450
46. (47) Janko Tipsarević (Srbija) 2.500
53. (56) Viktor Troicki (Srbija) 1.380
137. (137) Ilija Bozoljac 668
172. (169) Boris Pašanski 492
WTA lista:
1. (1) Jelena Janković (Srbija) 9.200
2. (2) Serena Vilijams (SAD) 7.732
3. (3) Dinara Safina (Rusija) 7.554
4. (4) Elena Dementijeva (Rusija) 7.326
Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven 5. (5) Ana Ivanović (Srbija) 6.732:star: Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
6. (6) Venus Vilijams (SAD) 6.544
7. (7) Vera Zvonarjeva (Rusija) 5.744
8. (Cool Svetlana Kuznjecova (Rusija) 5.072
9. (9) Marija Šarapova (Rusija) 5.030
10. (10) Agnješka Radvanska (Poljska) 4.472
Back to top Go down
^*TeA^*
ThE_mOuSt_AcTiVe_MeMbEr
ThE_mOuSt_AcTiVe_MeMbEr
^*TeA^*

Volim Anu :

NeWs - Page 3 Empty
PostSubject: Re: NeWs   NeWs - Page 3 EmptyTue Jan 13, 2009 5:18 pm

13160????jbt
otkud im sad toliki poeni???
Back to top Go down
Gost
Guest

NeWs - Page 3 Empty
PostSubject: Re: NeWs   NeWs - Page 3 EmptyTue Jan 13, 2009 5:20 pm

pa jer su se poeni udvostrucili..
p.s ove smajlije nisam ja staavljala kod kuznjecove i rodika,samo sam stavila zvezdice kod ane...
Back to top Go down
AnChI AjDeeee
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
AnChI AjDeeee

Volim Anu :

NeWs - Page 3 Empty
PostSubject: Re: NeWs   NeWs - Page 3 EmptyTue Jan 13, 2009 6:50 pm

Janko pobedio Fish-a i u drugom kolu igrace protiw Hewitta, a djokowic protiw Pol Anri Metjua...

BRAWO JANKO!!!
Back to top Go down
Gost
Guest

NeWs - Page 3 Empty
PostSubject: Re: NeWs   NeWs - Page 3 EmptyTue Jan 13, 2009 7:05 pm

A kolko je Janko pobedio ????
Back to top Go down
AnChI AjDeeee
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
AnChI AjDeeee

Volim Anu :

NeWs - Page 3 Empty
PostSubject: Re: NeWs   NeWs - Page 3 EmptyTue Jan 13, 2009 7:09 pm

Msm da je sa 2:1 u setowima...
Back to top Go down
Gost
Guest

NeWs - Page 3 Empty
PostSubject: Re: NeWs   NeWs - Page 3 EmptyTue Jan 13, 2009 7:14 pm

ma dobro,vazno da je pobedio....A J D E J A N K O !!
Back to top Go down
AnChI AjDeeee
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
AnChI AjDeeee

Volim Anu :

NeWs - Page 3 Empty
PostSubject: Re: NeWs   NeWs - Page 3 EmptyTue Jan 13, 2009 7:26 pm

ima teshkog protiwnika u drugom kolu, ali ja mislim da moze da pobdi... NAWIJAMO ZA JANKA!
Back to top Go down
Gost
Guest

NeWs - Page 3 Empty
PostSubject: Re: NeWs   NeWs - Page 3 EmptyWed Jan 14, 2009 4:00 pm

Hjuit hvali Janka
Najbolji australijski teniser Lejton Hjuit nije štedeo reči hvale na račun drugog reketa Srbije, s kojim se sastaje u drugom kolu turnira u Sidneju.
- Janko je strahovit udarač, jedan od najboljih na svetu! Vrlo je sličan Novaku Đokoviću u tom smislu. Izuzetno dobro se kreće, a da biste mogli nešto da postignete protiv njega, morate da igrate dugačke poene i da ga naterate na dodatni udarac - rekao je australijski as.

SENZACIONALNO: NATA I NOLE U LJUBAVI?

Nataša Bekvalac i Novak Đoković već dva meseca u strasnoj ljubavnoj vezi, tvrdi novosadski nedeljnik.

Pop pevačica Nataša Bekvalac i teniser Novak Đoković već dva meseca su u ljubavnoj vezi, tvrdi nedeljnik „Svet". Kako se navodi u tekstu, Nata i Nole nedavno su viđeni kako razmenjuju nežnosti na novosadskom „Salašu 137", a Đoković je, navodno, više puta inkognito odlazio na nastupe Bekvalčeve.

Prema tvrdnji izvora „Sveta", Noleta je zbog veze s Natašom ostavila dugogodišnja devojka Jelena, a protiv ove veze bili su i teniserovi roditelji Srđan i Dijana.
- Novak i Nataša upoznali su se u leto prošle godine kada je pevačicin suprug, vaterpolista Danilo Dača Ikodinović, doživeo tešku saobraćajnu nesreću, navodi „Svet", i dodaje: - Novak je već dugo slab na Natašu, ali tek nedavno mu je pošlo za rukom da je upozna. Kada se Ikodinoviću dogodila nesreća, Novak i njegov otac Srđan su bili među prvima koji su atraktivnoj pevačici pružili podršku. Površno poznanstvo pretvorilo se vremenom u nešto više, na šta ni jedno ni drugo nisu ostali imuni.
Isti izvor tvrdi da se Nataša dugo opirala tome da se upusti u vezu sa Novakom, ali da je na kraju ipak pristala, na šta ukazuju njihovi sve češći susreti u javnosti.
Nataša se dugo zbog ljubavi prema Dači branila od ove veze, ali je na kraju ipak završila sa Novakom. Nije tajna da su zajedno viđeni na „Salašu 137", nadomak Novog Sada, inače omiljenom mestu Bekvalčeve, gde su se bez obzira na ostale goste nekoliko puta i poljubili. Novak je potpuno inkognito odlazio na njene nastupe. Početkom decembra viđen je na Natinom koncertu u ciriškoj folkoteci „Grodonija". Bekvalčeva je nastojala da prekine tajnu vezu, kako Danilo ne bi saznao da mu je neverna, što bi je najverovatnije koštalo braka - zaključuje sagovornik „Sveta", koji je insistirao na anonimnosti, uz napomenu da je jedina osoba pred kojom nisu krili emocije bila Ivana Rabrenović, Natašina dobra drugarica i stilista.
PR službe Nataše i Novaka juče nisu želele da potvrde, ali ni da demantuju navode da su pevačica i teniser u vezi. I dok su iz Noletove porodične kompanije „Femili sport" poručili da će saopštenje izdati u toku današnjeg dana, Bekvalčev portparol kratko je rekao za Press: - Nataša nema nikakav komentar na tu temu, jer bavi se isključivo ozbiljnim stvarima!
Zaposleni na „Salašu 137" nisu želeli da otkriju da li su se Nole i Nata tajno susretali u njihovom restoranu, dok Natašina najbolja prijateljica Ivana Rabrenović juče nije odgovarala na naše pozive.
fakti
n Novak Đoković je tri godine bio u vezi sa Jelenom Ristić, koja studira u Milanu. Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović u braku su tri godine i imaju ćerku Hanu
n Nataša i Nole pred novogodišnje praznike uradili su set provokativnih zajedničkih fotografija za magazin „Stori"
n Kako tvrdi „Svet", Noletovi roditelji Srđan i Dijana Đoković zahtevali su od sina da prestane da se viđa sa Natašom
Išli u 'Stefan Braun'
Kako saznaje Press, Nataša i Novak su krajem decembra jednom prilikom zajedno viđeni i u beogradskoj diskoteci „Stefan Braun". - U popularni klub prvo je stigla Nataša, a sat vremena kasnije i Novak. Njih dvoje su sve vreme bili zajedno, a oko četiri sata ujutru napustili su „Braun", uputivši se u nepoznatom pravcu - navodi sagovornik Pressa, koji se iste večeri našao u klubu.

Đoković pobedio, Tipsarević ispao

Najbolji srpski teniser Novak Đokovic pobedio je Francuza Pol Anri Metjea sa 2:0 ( 6-1,6-2) iplasirao se u četvrtfinale teniskog turnira u Sidneju.
Janko Tipsarević izgubio je od Australijanca Lejtona Hjuita sa 7-5, 6-4. Đoković će se u četvrtfinalu sastati sa Mariom Ančićem iz Hrvatske
Back to top Go down
AnChI AjDeeee
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
AnChI AjDeeee

Volim Anu :

NeWs - Page 3 Empty
PostSubject: Re: NeWs   NeWs - Page 3 EmptyWed Jan 14, 2009 5:15 pm

I joooooooj mene mila majko, ali lazu owe nowine... Pa mislim stwarno strashno... Dok je dewojka strepela za ziwot Dache, sigurno je razmishljala o djokowicu i imala tajnu wezu sa njim... KAKWE GLUPOSTI... OWO NE TREBA KOMENTARISATI...

Bash mi zao shto je Janko izgubioooo Sad
Back to top Go down
Gost
Guest

NeWs - Page 3 Empty
PostSubject: Re: NeWs   NeWs - Page 3 EmptyWed Jan 14, 2009 5:45 pm

ma brate ,tako im je provaljeno da lazu...i meni zao janka...
Back to top Go down
*vanja_loves_Nole*
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
*vanja_loves_Nole*

Female Broj poruka : 1486
Job/hobbies : tenis
Volim Anu :

Datum upisa : 2008-04-30

NeWs - Page 3 Empty
PostSubject: Re: NeWs   NeWs - Page 3 EmptyThu Jan 15, 2009 2:31 am

hahahahahhahahahaha.....stvarno smesan vic za Natasu i Noleta....

i bas mi je zao Janka......Sad(((
Back to top Go down
^*TeA^*
ThE_mOuSt_AcTiVe_MeMbEr
ThE_mOuSt_AcTiVe_MeMbEr
^*TeA^*

Volim Anu :

NeWs - Page 3 Empty
PostSubject: Re: NeWs   NeWs - Page 3 EmptyThu Jan 15, 2009 3:01 am

njih dwoje u wezi?!?!?!!hahaha.....msm. nije luda da pored Dace bude sa Djokowicem?!hahaha
Back to top Go down
I LOVE TENNIS
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
I LOVE TENNIS

Female Broj poruka : 1670
Job/hobbies : Tennis
Volim Anu :

Moj Forum : www.fun-forum.cjb.net
Datum upisa : 2008-07-22

NeWs - Page 3 Empty
PostSubject: Re: NeWs   NeWs - Page 3 EmptyThu Jan 15, 2009 3:14 am

joj sxto oni looopaju...... jeste nata bolja riba ali dacxa je bolji od noleta Laughing msm stw kad nesxt loope to je strasxno...

trenutno igra viki

http://channelsurfing.net/watch-wabuk-5.html
Back to top Go down
perkica
TeNnIs_PlAyEr_NuMbEr 1
TeNnIs_PlAyEr_NuMbEr 1
perkica

Female Broj poruka : 2363
Godina : 31
Job/hobbies : Tennis,voleyball...
Humor : ``Never stop smilling``
Volim Anu :

Moj Forum : http://srbijatenis.nicetopics.com/
Datum upisa : 2008-04-06

NeWs - Page 3 Empty
PostSubject: Re: NeWs   NeWs - Page 3 EmptyThu Jan 15, 2009 2:41 pm

E ovo za Noleta i Natašu...Pa ovo mora da je neka debilčina izmislila...Žena ima 100000 problema...Vidi se da mnogo voli Daču... I baš bi ona sad ni manje ni više nego sa Novakom...Strašno...
Back to top Go down
AnChI AjDeeee
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
AnChI AjDeeee

Volim Anu :

NeWs - Page 3 Empty
PostSubject: Re: NeWs   NeWs - Page 3 EmptyThu Jan 15, 2009 4:04 pm

Ma to je swe poteklo zbog onog seta slika shto su zajedno uradili za Story!!! Nowinari samo izmishljaju da bi prodali 5,6 brojewa wishe...
Back to top Go down
perkica
TeNnIs_PlAyEr_NuMbEr 1
TeNnIs_PlAyEr_NuMbEr 1
perkica

Female Broj poruka : 2363
Godina : 31
Job/hobbies : Tennis,voleyball...
Humor : ``Never stop smilling``
Volim Anu :

Moj Forum : http://srbijatenis.nicetopics.com/
Datum upisa : 2008-04-06

NeWs - Page 3 Empty
PostSubject: Re: NeWs   NeWs - Page 3 EmptyThu Jan 15, 2009 6:02 pm

Evo sad je izaslo u nekim novinama...nisam sigurna kojim, da je to sa obe strane demantovano...Very Happy
Back to top Go down
^*TeA^*
ThE_mOuSt_AcTiVe_MeMbEr
ThE_mOuSt_AcTiVe_MeMbEr
^*TeA^*

Volim Anu :

NeWs - Page 3 Empty
PostSubject: Re: NeWs   NeWs - Page 3 EmptyThu Jan 15, 2009 8:37 pm

15. januar 2009. | Izvor: B92, zvanični sajt

Đoković treći u kosturu AO
Branilac titule na Australijan Openu Novak Đoković imenovan je za trećeg nosioca ove sezone.

Prvi nosilac prvi put u karijeri u Melburnu biće najbolji svetski teniser Španac Rafael Nadal. Kostur je postavljen prema aktuelnoj ATP listi najboljih igrača, a prvi gren slem sezone počinje u ponedeljak u Melburnu.

Prvi put u poslednje četiri sezone Rodžer Federer nije prvi nosilac, već je drugi, a četvrti je Britanac Endi Mari.

Mari pokušava da postane prvi Britanac sa gren slem titulom od Freda Perija iz 1936. godine. On je u 2009. godini dobio svih osam mečeva, pobedivši Nadala jednom i Federera dva puta. Zbog toga je Mari jedan od glavnih kandidata za osvajanje trofeja.

Finalista iz 2008. godine Žo Vilfred Conga je peti nosilac, ako bude igrao, u zavisnosti od povrede leđa. Zbog povrede, peti igrač sveta Nikolaj Davidenko otkazao je nastup. Žil Simon je šesti nosilac, a pobednik US Opena iz 2003. godine Endi Rodik sedmi.

Žreb će se održati u petak.

JJ prva nositeljka u Melburnu
Beta - AP
Srpkinja Jelena Janković biće prva nositeljka prvog gren slem turnira sezone Australijan Opena.

Kostur nositeljki pravljen je prema aktuelnoj WTA listi najboljih svetskih igračica. Jankovićeva je jedna od samo šest teniserki koje su prošle sezone na turnirima bile prve nositeljke.

Druga kosturašica je Amerikanka Serena Vilijams koja je tri puta u karijeri osvajala Australijan Open.

Od trećeg do osmog mesta u žrebu su Dinara Safina, Jelena Dementijeva, Ana Ivanović, Venus Vilijams, Vera Zvonareva i Svetlana Kuznjecova. Ivanovićeva je prošlogodišnja finalistkinja.

Braniteljka titule Marija Šarapova odustala je od učešća zbog povrede ramena, pa je 11. igračica sveta Nađa Petrova postavljena za 10. nositeljku.

Zbog povrede učešće na Australijan Openu otkazale su i Slovenka Katarina Srebotnik, kao i Kineskinja Li Na.

Žreb za Australijan Open održaće se u petak.
Back to top Go down
Kacka
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Kacka

Female Broj poruka : 1618
Godina : 29
Location : Beograd,Srbija;Barselona,Španija;Everywhere with Bojan Krkić
Job/hobbies : Tennis,love Bojan Krkić
Volim Anu :

Datum upisa : 2008-04-12

NeWs - Page 3 Empty
PostSubject: Re: NeWs   NeWs - Page 3 EmptyThu Jan 15, 2009 9:12 pm

Ova Šarapova 50godina ne igra....a snima reklame i slika se svaki dan......Kao da je manekenka,a ne teniserka!!!STRAŠNO!!!

Dementiva je pobedila Serenu sa 6-4.6-1
Back to top Go down
^*TeA^*
ThE_mOuSt_AcTiVe_MeMbEr
ThE_mOuSt_AcTiVe_MeMbEr
^*TeA^*

Volim Anu :

NeWs - Page 3 Empty
PostSubject: Re: NeWs   NeWs - Page 3 EmptyThu Jan 15, 2009 9:14 pm

agrh! to me bas izbija..al mozda se ne sme umarati..a slika se i snima reklame da zaradi....
Back to top Go down
^*TeA^*
ThE_mOuSt_AcTiVe_MeMbEr
ThE_mOuSt_AcTiVe_MeMbEr
^*TeA^*

Volim Anu :

NeWs - Page 3 Empty
PostSubject: Re: NeWs   NeWs - Page 3 EmptyFri Jan 16, 2009 11:14 pm

16. januar 2009. | Izvor: B92
Đoković ponovo ispustio drugo mesto
Novak Đoković nije uspeo da se plasira u finale ATP turnira u Sidneju. Đoković je u polufinalu poražen od Finca Jarka Nieminena u dva seta – 6:4, 7:6 (7-3).

Na taj način srpski teniser nije uspeo da se probije na drugo mesto ATP liste, pa će i sledeće nedelje biti treći teniser sveta, iza Rodžera Federera. Nieminen u finalu igra sa Argentincem Davidom Nalbandijanom, koji je u polufinalu pobedio Rišara Gaskea 6:4, 6:3.

Novak Đoković ušao je u meč sa finskim teniserom svestan da ga pobeda od ponedeljka premešta na drugu poziciju ATP liste.

Međutim, Jarko Nieminen, koji nikad u karijeri nije pobedio nijednog igrača smeštenog među prvih pet na svetu, od samog starta je pružao sjajnu partiju i koristio Đokovićeve greške.

Odluka u prvom setu pala je između sedmog i devetog gema. Đoković je uspeo da se odbrani u sedmom, propustio duplu brejk-loptu u osmom i za to kažnjen u devetom gemu brejkom, posle čega je Nieminen sačuvao prednost i dobio prvi set.

U drugom setu nijedan teniser nije uspeo da oduzme servis rivalu, pa se igrao taj-brejk, koji je u potpunosti pripao Nieminenu. Finac je odmah napravio mini-brejk i poveo 4:1, oduzevši Đokoviću prva tri servisa. On je iskoristio drugu meč-loptu, ponovo na servis našeg igrača.

Meč u Sidneju obeležio je izuzetno snažan vetar, koji je smetao igračima, a posebno su upadljive bile Đokovićeve greške, kojih je bilo čak 37 za samo dva seta. Još upadljivije je bilo katastrofalno suđenje linijskih sudija, koje je u nekoliko navrata potpuno zbunjivalo oba tenisera i stvaralo opštu konfuziju i kod glavnog sudije. Posebno veliku ulogu suđenje je odigralo u ključnom osmom gemu prvog seta, u trenucima kada je Đoković imao dva brejka prednosti.

Međutim, Đoković je najveći krivac za sopstveni poraz, jer je uz brojne greške dozvolio sebi da propusti svih šest brejk-lopti koje je imao tokom meča.

Srpski teniser biće treći nosilac Australian Opena, koji se od ponedeljka igra u Melburnu.

B92 vas poziva da se uključite u igru Fantasy tenis, koja već ima gotovo 4000 učesnika, a počinje u nedelju uveče, prvim duelima na Australian Openu.

ma sigurno duwao wetric da cowek nije mogao igrati...ili mu se odwezala pertla....
Back to top Go down
Sponsored content

NeWs - Page 3 Empty
PostSubject: Re: NeWs   NeWs - Page 3 Empty

Back to top Go down

NeWs
Back to top 
Page 3 of 21Go to page : Previous  1, 2, 3, 4 ... 12 ... 21  Next
 Similar topics
-
» News