|
| NeWs | |
|
+21Teodora ♥AnaIvanovic♥ Ana T. ~Nicky~ Rocket Queen Sanja i Tanja sonjica93 LuUkA !!!gOOOO AAAnAAA!!! Jowana WoLi Noleta *vanja_loves_Nole* ~Ana Ivanovic~ AnChI AjDeeee ana's fan FedererFan __AnNa11__ perkica MakaVoliAnu Kacka ^*TeA^* I LOVE TENNIS Admin 25 posters | |
Author | Message |
---|
AnChI AjDeeee TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1573 Godina : 32 Location : I belong to you AnA Job/hobbies : Tennis, Music... Volim Anu : Datum upisa : 2008-08-30
| Subject: Re: NeWs Thu Jan 08, 2009 4:05 pm | |
| | |
| | | Gost Guest
| Subject: Re: NeWs Thu Jan 08, 2009 4:13 pm | |
| |
| | | I LOVE TENNIS TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1670 Godina : 30 Location : Novi Sad Job/hobbies : Tennis Volim Anu : Moj Forum : www.fun-forum.cjb.net Datum upisa : 2008-07-22
| Subject: Re: NeWs Thu Jan 08, 2009 10:05 pm | |
| Janko je prosxao dalje | |
| | | AnChI AjDeeee TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1573 Godina : 32 Location : I belong to you AnA Job/hobbies : Tennis, Music... Volim Anu : Datum upisa : 2008-08-30
| Subject: Re: NeWs Fri Jan 09, 2009 12:07 am | |
| da, i sutra ima direktan prenos na sport klubu, igra protiw Chilica! pobedice nadam se! | |
| | | ~Ana Ivanovic~ PoLaKo_Se_PrObIjAs_Na_WtA_lIsTu
Broj poruka : 499 Godina : 29 Location : ...pokretna stolica... Job/hobbies : ples,tenis... Humor : hahaha Volim Anu : Datum upisa : 2008-03-20
| Subject: Re: NeWs Fri Jan 09, 2009 2:26 pm | |
| Extra obavezno cu da gledam... | |
| Subject: Re: NeWs Fri Jan 09, 2009 4:03 pm | |
| Shta je uradio Janko...? Nisam stigla da gledam? | |
| | | Gost Guest
| Subject: Re: NeWs Fri Jan 09, 2009 5:26 pm | |
| Tipsa izgubio 6:4, 0:6, 6:4. .Jelena uz Nadala i Federera POČETAK 2009. godine ima specifičnu težinu za Jelenu Janković i na marketinškom planu. S obzirom na to da su joj sa završetkom minule sezone istekli sponzorski ugovori sa „Ribokom“ i „Prinsom“, kao i saradnja sa menadžerskom agencijom „Oktagon“, vreme je za nove milionske dogovore. Prvi ozvaničeni ugovor je onaj sa menadžerskom agencijom Nika Bolitjerija IMG, na čijoj akademiji je Jelena i stasala. Srpska teniserka tako se pridružila Nadalu, Federeru, Šarapovoj i Venus Vilijams koji su klijenti ove agencije. - Vrlo sam srećna i uzbuđena zbog partnerstva sa IMG koji nije lider samo u svetu tenisa, već i u domenu marketinga, mode i manekenstva. Drago mi je što ćemo zajedno raditi kako na teniskom, tako i na ostalim poljima - rekla je Jankovićeva, čiji će menadžment tim biti u Londonu, pod vođstvom Kerolajn Lejsi. Naredni ugovori trebalo bi da budu obelodanjeni na početku Australijen opena: umesto s reketima „prins“ Jelena će igrati s „vilsonom“, dok će opremu „ribok“ verovatno zameniti za moćnog kineskog proizvođača „li ning“, čiji znak već nosi na turniru u Hongkongu. Ipak, postoji mogućnost da je to samo kratkoročni sporazum dok nastupa na Dalekom istoku. U Melburnu će biti skinut veo tajne... |
| | | perkica TeNnIs_PlAyEr_NuMbEr 1
Broj poruka : 2363 Godina : 31 Location : ALWAYS SERBIA Job/hobbies : Tennis,voleyball... Humor : ``Never stop smilling`` Volim Anu : Moj Forum : http://srbijatenis.nicetopics.com/ Datum upisa : 2008-04-06
| Subject: Re: NeWs Sat Jan 10, 2009 1:26 pm | |
| Jako mi je zao zbog Janka... A sto se Jece tice nadam se da nece ostati na Li Ning opremi... | |
| Subject: Re: NeWs Sat Jan 10, 2009 4:40 pm | |
| Verdasco u finalu Brisbane-a !!! JUPIIIIIII | |
| | | Gost Guest
| Subject: Re: NeWs Sat Jan 10, 2009 7:14 pm | |
| Slovačka pobednik Hopman kupa MELBURN - Reprezentacija Slovačke pobednik je tradicionalnog Hopman kupa, pošto je u finalnom duelu povela protiv Rusije sa 2:0. U prvom singl meču Dominika Cibulkova priredila je veliko iznenađenje pobedivši treću teniserku sveta Dinaru Safinu rezultatom 6:7, 6:1, 6:4, a potom je Dominik Hrbati savladao Dinarinog brata Marata rezultatom 6:7, 7:5, 7:6. Nakon tri ubedljive pobede u takmičenju po grupama, Rusija je u finalni duel ušla kao veliki gavorit. Očekivalo se da Dinara i Marat Safin, koji su na svetskim listama mnogo bolje plasirani od Cibulkove i Hrbatija, zabeleže još jednu sigurnu pobedu, ali ovog puta nisu bili na visini zadatka. U finalnom duelu ostao je da se odigra još mešoviti dubl i to će za Dinaru i Marata biti samo prilika da ublaže poraz.
Turnir u Dohi: Zimonjić i Nestor izgubili u finalu DOHA - U finalu takmičenja muških parova na međunarodnom teniskom turniru u Dohi (Katar) u petak su Srbin Nenad Zimonjić i Kanađanin srpskog porekla Danijel Nestor za 87 minuta izgubili od španskog dubla Rafael Nadal/Mark Lopes u tri seta - 6:4, 4:6, 8:10. Od ukupnog nagradnog fonda (1,110 miliona dolara) Španci su osvojili 59.000, dok su Zimonjić i Nestor "inkasirali" 30,1 hiljadu dolara. Jelena Janković se povukla iz Hong Konga zbog bolestiPrva igračica sveta Jelena Janković povukla se sa egzibicionog turnira u Hong Kongu zbog problema sa stomakom. "Bila sam slaba i bolesna poslednjih nekoliko dana. Pokušavala sam da pružim sve od sebe na terenu, ali osećam da sam spora, nemam reakciju i mučim se", rekla je 23-godišnja Jankovićeva. Ovi problemi dolaze samo devet dana pre početka prvog grend slem turnira u godini, Otvorenog prvenstva Australije, za koji Jankovićeva gaji velike nade. "Cilj mi je da se vratim na teren što pre mogu i spremim se za Australijan open. Pokušaću da ostanem optimista i nadam se najboljem", kazala je reprezentativka Srbije. Jankovićeva je trebalo da igra protiv Kineskinje Dženg Đije u meču između poraženih polufinalista, Evrope i Azije. |
| Subject: Re: NeWs Sat Jan 10, 2009 7:36 pm | |
| Bash mi je zao shto su Ziki i Nestor izgubili!!!!
Joj shto me nerwira owa JELENA JANKOWIC !!! Ne mogu da werujem kako izmishlja.... Kad god ne ide kako treba ona je ili bolesna ili joj neshto smeta.... Znachi... NE MOGU DA PODNESEM OWOG JEBENOG KRNDELJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wolela bih samo da joj jednom stwarno neshto fali, i da ne uzme reket u ruke godinu dana! Da li ste chuli da ona werowatno nece igrati za Srbiju u Fed Cup-u???? | |
| | | MakaVoliAnu _WeB_mAsTeR_
Broj poruka : 3650 Godina : 30 Location : Sa Anom na treningu.. Job/hobbies : Tenis Humor : Haha Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Moj Forum : www.anafans.4rumer.com Datum upisa : 2008-07-06
| Subject: Re: NeWs Sat Jan 10, 2009 8:07 pm | |
| Ma josh wishe i wishe je mrzim...Sad se kao fora izwlachi...Uhh | |
| | | Gost Guest
| | | | perkica TeNnIs_PlAyEr_NuMbEr 1
Broj poruka : 2363 Godina : 31 Location : ALWAYS SERBIA Job/hobbies : Tennis,voleyball... Humor : ``Never stop smilling`` Volim Anu : Moj Forum : http://srbijatenis.nicetopics.com/ Datum upisa : 2008-04-06
| Subject: Re: NeWs Sat Jan 10, 2009 11:03 pm | |
| JJ ne igra za Srbiju????Nesto ne verujem,ona bi sve dala za Srbiju i veliki je patriota...Morala bi da se desi neka ozbiljnija povreda da ona ne bi igrala (Nedaj Boze). A jos je fed cup u SRBIJI!!!xm... | |
| | | Gost Guest
| Subject: Re: NeWs Sat Jan 10, 2009 11:25 pm | |
| evo nesto sam nasla: JELENA NE IGRA ZA SRBIJU U FED KUPU?
Snežana Janković, majka Jelene Janković: Moja ćerka bi uvek nastupala za svoju zemlju, tu nema dileme, međutim, postoje neke komplikacije pred meč sa Japanom. Nadam se, ipak, da će sve biti u redu.
Jelena Janković mogla bi da ne igra za FED kup reprezentaciju Srbije protiv Japana 7. i 8. februara u „Beogradskoj areni"! Naime, majka prve teniserke sveta Snežana izjavila je za Press da postoje „određene komplikacije" u vezi sa Jeleninim nastupom, jer neki ljudi iz Upravnog odbora Teniskog saveza Srbije „ne razmišljaju na pravi način". Ona je, ipak, dodala da bi sve moglo da bude završeno na najbolji mogući način. - Što se tiče moje ćerke, tu ne postoji sumnja da li će nastupati za svoju zemlju. Do sad je samo jednom morala da odbije poziv, i to u periodu kada je imala velikih problema sa formom i kada je čak razmišljala da se povuče iz tenisa. A, za Srbiju je davala i srce i dušu i zdravlje! Međutim, postoje određene komplikacije koje bi lako mogle da budu otklonjene. Nadam se da će Teniski savez Srbije to prevazići, a sve uz pomoć Jelenine menadžment agencije „ING". Tema je vrlo škakljiva jer postoje ljudi u Upravnom odboru TSS-a koji ne razmišljaju na ispravan, realan način, da vrednuju igrače kako zaslužuju, a ne da rade to sa simpatijama ili antipatijama. Ne bih volela da ljudi koji nisu iz tenisa, ali sede u Upravnom odboru, pokvare tu ljubav koja ona gaji prema reprezentaciji - kaže Snežana Janković. Ona je potvrdila pisanje Pressa da su ugovori sa „Ribokom" i „Princom" istekli 31. decembra, i da neće biti produženi. Snežana Janković kaže da Jelenin menadžerski tim trenutno vodi pregovore sa drugim proizvođačima opreme i reketa. - Ugovori sa „Ribokom" i „Princom" su završeni i sada se vode pregovori sa zainteresovanim kompanijama, a njih ima sa svih strana. Bukvalno su svi tu i vrlo je teško napraviti pravi izbor. Pregovori se vode između tri strane. Jelenu predstavlja njena menadžerska agencija „ING". Podaci su vrlo poverljivi, ali mogu da vam otkrijem da će kompanija koja potpiše sa mojom ćerkom ugovor o opremi uložiti čak 33 miliona dolara u globalnu kampanju. Naravno, Jelenin ugovor je manji od toga i tu nema šta da se krije - istakla je Snežana Janković, dodavši da će Džej Džej sa novom opremom debitovati na Australijan openu, dok će novi reket stići kasnije, u toku sezone.
nasla sam jos nesto: JELENA: ANA MI NIJE NEPRIJATELJ!
Najbolja teniserka sveta Jelena Janković ponovo je demantovala priče da je u veoma lošim odnosima sa koleginicom iz reprezentacije Anom Ivanović! Iako se ova priča „podgreva" i pred februarski FED kup duel Srpkinja protiv Japanki u „Areni", Jankovićeva je iskoristila priliku da objasni kako nije u ratu sa Anom, ali je priznala da one nisu prijateljice. - Ana je super igračica, koju veoma poštujem! Ona mi je, pre svega, protivnica na terenu, ali moram da spomenem da ipak nismo prijateljice pošto nismo odrasle zajedno, a i kasno smo se upoznale. Ali, da napomenem, Ana Ivanović mi nije neprijatelj - jasna je Džej Džej. Malo koja zemlja na svetu, kao Srbija, može da se podiči da je izrodila ovakve dve zvezde koje dominiraju jednim od najpopularnijih sportova, ali njihov hladan odnos uvek je kvario tu idilu. FED kup reprezentacija naše domovine ne može da se zamisli bez njih dve, a one su prošle godine zrelo odlučile da prenebregnu lične i porodične nesuglasice i da zaigraju zajedno pod trobojkom sa dvoglavim orlom. I od tada se čini da je njihov odnos sve bolji, da polako „otopljava". Ipak, pre njih Srbija, to jest Jugoslavija, imala je Moniku Seleš i Jankovićeva upravo nju izdvaja kao idola, isto kao i Ana Ivanović. - Ne shvatam zašto me mnogi porede sa Martinom Hingis, kada mislim da moj stil igre više podseća na ono što je radila moja sunarodnica Monika Seleš. Ona mi je idol i inspiracija od malih nogu. Obožavala sam je, naročito način na koji je igrala i to koliko je u svakom meču želela pobedu. Ipak, znam da ako želim da zadržim prvo mesto u sadašnjem rasporedu snaga, i da osvojim grend slem, moram mnogo više da radim na snazi i da pokušavam da igram što kraće poene. Upravo ove segmente pripreme i taktike sam najviše i vežbala pred predstojeću sezonu - objašnjava 23-godišnja Beograđanka. Jankovićeva počinje sezonu 7. januara na egzibicionom turniru u Hongkongu. Tamo je već otputovala u subotu posle kraćeg boravka u rodnog gradu, u kom je proslavila Novu godinu u društvu porodice i dečka, crnogorskog vaterpoliste Mlađana Janovića. Naša teniserka se pod budnim okom trenera Rikarda Sančeza veoma temeljno pripremala u Španiji, Meksiku i na kraju u akademiji Nika Bolitijerija na Floridi. Sudeći prema onome što smo mogli da vidimo tokom treninga 2. decembra na „Gemaksovim" terenima u Beogradu, Džej Džej ulazi u 2009. nikada jača i spremnija. JELENA IGRA PROTIV JAPANA
Selektor FED kup reprezentacije Srbije Dejan Vraneš smatra da će Jelena Janković sigurno zaigrati protiv Japana 7. i 8. januara u Beogradu! Vraneš ističe da prva teniserka sveta želi da nastupa za svoju zemlju i dodaje da ne zna kakvi problemi postoje na relaciji Jelena Janković - Upravni odbor Teniskog saveza Srbije. Mogućnost da Jelena ne nastupi za reprezentaciju narednog meseca u „Beogradskoj areni" nagovestila je njena majka Snežana, koja je u izjavi za naš list rekla da postoje određene komplikacije s tim u vezi. Vraneš, međutim, veruje da će sve biti u redu. - Ja znam da Jelena hoće da nastavi da igra za reprezentaciju i nema razloga da sumnjam u to. Koliko znam, uslovi i ugovori su već bili dogovoreni i nije mi jasno, niti znam u čemu je problem. Ako je pitanje ko će biti prvi reket u reprezentaciji, odgovor je jednostavan: bolje rangirana igračica na WTA listi. Kada bismo sutra igrali protiv Japana, to bi bila Jankovićeva, što zaslužuje rejtingom. Naravno, uvek ima mesta za kalkulaciju, što zbog odmora, što zbog toga kojoj protivnica više odgovara, ili, ne daj bože, povrede. Upravo je i Snežana Janković potvrdila da želja njene ćerke da zaigra ponovo za Srbiju nije upitna, već da mora da se uspostavi red prilikom vrednovanja igračica shodno njihovom rangiranju na svetskoj listi. Postoje određene kalkulacije oko ugovora Džej Džej i TSS, to jest da srpska teniserka, to jest njen menadžerski tim, želi povećanje premije, ali ništa nije potvrđeno. Mnogo ljudi je zamerilo stručnom štabu što je dopustilo gospođi Janković da sedi na klupi prilikom FED kup susreta protiv Mađarske početkom prošle godine. Dejan Vraneš ne vidi u tome nikakav problem i tvrdi da je pravo svake ekipe da odredi ko će sedeti na klupi. Istina je da je Snežana Janković sedela na klupi tokom duela protiv Mađaraske u Budimpešti, što je dokumentovano na TV snimku, ali nije bilo nikakvih problema, naročito ne sa sudijama ili zvaničnicima FED kupa ili Teniskog saveza Mađarske. Naše je pravo da odredimo ko će se naći na klupi. Naravno, prioritet nam je tehničko i stručno osoblje, ali je bilo mesta i za mama Snežu pošto je klupa bila podugačka. Svi dobro znamo da je ona uz svoju ćerku svuda na turnirima - objasnio je srpski selektor. Pred FED kup reprezentacijom je veoma važna godina u kojoj će naše teniserke imati priliku da izbore mesto u prvoj Svetskoj grupi, ali za to su joj potrebne dve pobede. Prva stepenica ka uspehu je Japan koji nam dolazi na noge 7. i 8. januara u beogradskoj „Areni". - Na širem spisku, pored Jelene Janković i Ane Ivanović, za meč protiv Japana naći će se Ana Jovanović, Bojana Jovanovski, Teodora Mirčić i Nataša Zorić. Pripreme će početi nekih desetak dana pre susreta, što znači da će Ana i Jelena doći bukvalno iz Melburna s Australijan opena. Biće to klasično okupljanje pošto će naše dve zvezde već biti u punoj igračkoj formi. - potvrdio je Dejan Vraneš. Ova kaze da mozda nece,ovaj da hoce...Meni nista ovde nije jasno.... |
| | | MakaVoliAnu _WeB_mAsTeR_
Broj poruka : 3650 Godina : 30 Location : Sa Anom na treningu.. Job/hobbies : Tenis Humor : Haha Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Moj Forum : www.anafans.4rumer.com Datum upisa : 2008-07-06
| Subject: Re: NeWs Sat Jan 10, 2009 11:54 pm | |
| Ma neam pojma..Widece mo shta ce i kako biti... | |
| Subject: Re: NeWs Sun Jan 11, 2009 1:29 am | |
| Ma mozemo da pobedimo i bez jankowicke... ne trebaaa nam!!! | |
| Subject: Re: NeWs Sun Jan 11, 2009 4:18 pm | |
| Radek Stepanek oswojio titulu u Brisbane-u pobedom nad Fernandom Verdascom 3:6 - 6:3 - 6:4 Elena Dementiewa oswojila titulu u Oklandu pobedom nad Elenom Wesninom Victoria Azarenka oswojila titulu u Brisbane-u pobedom nad Marion Bartoli 6:3 - 6:1 Janko Tipsarewic prijawljen za ucheshce na turniru u Sydney-u, u prwog kolu igrace protiw Mardy Fisha! | |
| | | ^*TeA^* ThE_mOuSt_AcTiVe_MeMbEr
Broj poruka : 4082 Godina : 30 Location : Banjaluka Job/hobbies : odbojka Humor : xxaxaaxxa Volim Anu : Datum upisa : 2008-07-27
| Subject: Re: NeWs Sun Jan 11, 2009 4:21 pm | |
| | |
| Subject: Re: NeWs Sun Jan 11, 2009 4:25 pm | |
| joj jeste, gledala sam mech, treci set je bio fantastichan, odawno nisam gledala bolji set... onaj stepanek kao neka ziwotinja, bash me nerwira! | |
| | | Gost Guest
| Subject: Re: NeWs Sun Jan 11, 2009 5:31 pm | |
| FED kup reprezentacija naše domovine ne može da se zamisli bez njih dve, a one su prošle godine zrelo odlučile da prenebregnu lične i porodične nesuglasice i da zaigraju zajedno pod trobojkom sa dvoglavim orlom. Zna li ko koje porodicne nesuglasnice??? |
| | | ^*TeA^* ThE_mOuSt_AcTiVe_MeMbEr
Broj poruka : 4082 Godina : 30 Location : Banjaluka Job/hobbies : odbojka Humor : xxaxaaxxa Volim Anu : Datum upisa : 2008-07-27
| Subject: Re: NeWs Sun Jan 11, 2009 5:59 pm | |
| | |
| Subject: Re: NeWs Sun Jan 11, 2009 8:15 pm | |
| i ja nemam pojma... gde si nashla taj tekst? | |
| | | Gost Guest
| Subject: Re: NeWs Sun Jan 11, 2009 11:33 pm | |
| to ti je onaj text sto sam juce postavila,a inace to je iz press-a.. Evo ga taj cuvenu Jelenin intervju: VEOMA SAM SLABA I BOLESNANajbolja teniserka sveta Jelena Janković razbolela se u zao čas! Samo osam dana pred početak Otvorenog prvenstva Australije u tenisu, srpska igračica požalila se da joj je pao imunitet i da se oseća slabo i bolesno. Jankovićeva je istakla da je to posledica čestih promena vremenskih zona i da sada njeno telo mora da se prilagodi na nove klimatske uslove u zemlji kengura, gde je sada leto. Ona je zbog bolesti morala da odustane od poslednjeg meča na egzibicionom turniru u Hongkongu, ali je izrazila nadu da će ipak uspeti da se brzo vrati u trenažni proces kako bi spremno dočekala početak prvog Grend slem turnira u sezoni. - Mislim da imam grip. Veoma sam slaba i bolesna i već dugo se ne osećam dobro. Pao je moj imuni sistem, a tada se vrlo lako razbolite, posebno kada stalno menjate vremenske zone, klime i kada ste u okruženju mnogo ljudi. Telo mora da se prilagodi na sve to da bi funkcionisalo kako treba. Nadam se da će se to dogoditi što pre - rekla je Jankovićeva. Na pitanje koliko joj treba vremena za oporavak i da li će uspeti da se spremi za Australijan open, prva teniserka sveta je odgovorila: - Neko može da se oporavi posle nekoliko dana, a nekome treba nešto više. Moram da ostanem pozitivna i da se što više odmaram. Ima više od nedelju dana do početka Australijan opena i nadam se da mogu da uđem u ritam što pre i da radim na igri kako bih maksimalno spremna dočekala takmičenje. Moj cilj je da se što pre vratim na teren i spremim za Austaliju - naglasila je Jankovićeva. Džej-Džej je na kraju istakla da je želela da u Hongkongu obavi poslednje pripreme pred turnir u Melburnu, ali da jednostavno nije imala energije za to. - Trudila sam se mnogo da na terenu prikažem dobru igru, ali sam delovala sporo. Nisam imala prave reakcije i to je predstavljalo veliku borbu za mene. Bila je ovo lepa šansa da odigram nekoliko mečeva i uđem u formu pred Australijan open, ali ponekad neke stvari ne možete da kontrolišete - rekla je Jankovićeva, koja se izvinila publici što nije mogla da odigra meč sa domaćom teniserkom Ži Ženg. evo i slike: |
| | | I LOVE TENNIS TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1670 Godina : 30 Location : Novi Sad Job/hobbies : Tennis Volim Anu : Moj Forum : www.fun-forum.cjb.net Datum upisa : 2008-07-22
| Subject: Re: NeWs Mon Jan 12, 2009 12:35 am | |
| bozeee...izgleda kao da je pred smrt a ne da ima obican wirus zao mi je sxto je verdasco izgubio u finalu...cula sam da je u polufinalu rasturio protivnika... | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: NeWs | |
| |
| | | | NeWs | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| » News
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |