| NeWs | |
|
+21Teodora ♥AnaIvanovic♥ Ana T. ~Nicky~ Rocket Queen Sanja i Tanja sonjica93 LuUkA !!!gOOOO AAAnAAA!!! Jowana WoLi Noleta *vanja_loves_Nole* ~Ana Ivanovic~ AnChI AjDeeee ana's fan FedererFan __AnNa11__ perkica MakaVoliAnu Kacka ^*TeA^* I LOVE TENNIS Admin 25 posters |
|
Author | Message |
---|
Admin FoRuM_oWnEr
Broj poruka : 4144 Godina : 29 Location : Uz Anu Job/hobbies : tennis Humor : Xa...xa...XA...xA... Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-19
| Subject: Re: NeWs Wed Jun 10, 2009 2:20 pm | |
| | |
|
| |
Sanja i Tanja TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
Broj poruka : 2422 Godina : 29 Location : Teslic,Republika Srpska Job/hobbies : Fudbal Humor : smijehom protiv tuge... :-) Volim Anu : Datum upisa : 2009-03-06
| Subject: Re: NeWs Wed Jun 10, 2009 9:59 pm | |
| | |
|
| |
Ana T. TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 2069 Godina : 27 Location : Republika Srpska , Ljubinje Job/hobbies : Odbojka , fudbal bez njih ne mogu a onda i TENIS... Humor : Svi za Anu , Ana za sve!!! Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-05-13
| Subject: Re: NeWs Wed Jun 10, 2009 10:00 pm | |
| Joooooj , vidjela sam , ma valjda ce Nole moci do titule u singlu.... | |
|
| |
Broj poruka : 2422 Godina : 29 Location : Teslic,Republika Srpska Job/hobbies : Fudbal Humor : smijehom protiv tuge... :-) Volim Anu : Datum upisa : 2009-03-06
| Subject: Re: NeWs Wed Jun 10, 2009 10:19 pm | |
| Da,bilo bi super kad bi osvojio,navijamo svim srcem! | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
Broj poruka : 4144 Godina : 29 Location : Uz Anu Job/hobbies : tennis Humor : Xa...xa...XA...xA... Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-19
| Subject: Re: NeWs Thu Jun 11, 2009 8:02 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: NeWs Thu Jun 11, 2009 10:33 pm | |
| Tooo Nole! Jeste vidjeli da je u drugom set gubio 5:2,ali tu je nas Nole da to stigne i osvoji set.Nole je spasio pet mec lopti....Ajmo Nole dalje,najbolji si. | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: NeWs Fri Jun 12, 2009 2:15 pm | |
| rocik i murry takodje idu dalje...
ATP World Tour No. 4 Novak Djokovic survived a scare en route to the Gerry Weber Open quarter-finals, saving five match points to defeat Frenchman Florent Serra 5-7, 7-5, 6-1 on Thursday at the ATP World Tour 250 tennis tournament in Halle, Germany. “Hopefully this one can prove to me something more that I need to believe all the time that I can come back,” said Djokovic. “That’s what I think is most important in this win today.” Djokovic saved three match points at 2-5 in the second set as he reeled off three straight points on serve, and then faced down two more match points in the next two games. He won 11 of the final 12 games to close out the victory in two hours and five minutes. The Serbian fired 14 aces and saved 11 of 13 break points, while converting five of 11 break point chances on Serra’s serve to reach the quarter-finals (or better) of an ATP World Tour event for the 11th time in 12 tournaments. He said about his grass-court form: “I still think I’m not playing even close to my best on this surface. I’m making too many big steps. That’s why I’m more or less most of the time unbalanced and I’m too defensive… I have to stick more to the baseline and try to get to the net more often. I think I have a good game when I’m performing that game on grass.” The Halle debutant is bidding for his first grass-court title after finishing runner-up to Rafael Nadal at the Queen’s Club this time last year. After suffering a surprise first-round loss in the first week of the season at Brisbane (l. to Gulbis), Djokovic hit back to reach the quarter-finals or better in his next 10 events –his run coming to an end with a third-round exit at Roland Garros (l. to Kohlschreiber). During that span, the Belgrade native reached the finals at three successive ATP World Tour Masters 1000 tournaments and captured two ATP World Tour titles at Dubai (d. Ferrer) and at his inaugural home town tournament (d. Kubot). | |
|
| |
| Subject: Re: NeWs Fri Jun 12, 2009 8:35 pm | |
| Nole prosao u polufinale,igrace s Rohusom.Pobijedio Melzera 6:1,6:2 u cetvrtfinalu.BRAVO NOLE!!! | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: NeWs Sat Jun 13, 2009 1:56 pm | |
| ma, ima da ga odere u 1/2 finalu...ko bi ga cekao u finalu? | |
|
| |
| Subject: Re: NeWs Sat Jun 13, 2009 2:07 pm | |
| Has ili Kolsrajber,barem mislimo da je tako | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: NeWs Sat Jun 13, 2009 2:21 pm | |
| pa dobro...moze nole da ih pobedi | |
|
| |
| Subject: Re: NeWs Sat Jun 13, 2009 8:16 pm | |
| Nole je u polufinalu savladao Rochusa sa 7:6 6:4.U finalu ga ocekuje Tomy Haas.
Ajde Nole do titule!Samo napred!!!!!!!! | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: NeWs Sat Jun 13, 2009 9:41 pm | |
| gledala sam...ajmo nole!!!osvaja turnir!!!! | |
|
| |
| Subject: Re: NeWs Sun Jun 14, 2009 6:04 pm | |
| Poraz Đokovića u finalu Halea
Srpski teniser Novak Đoković izgubio je od Nemca Tomija Hasa sa 2:1, po setovima 6:3, 6:7 (4), 6:1, u finalu ATP turnira u Haleu.
U finalnom duelu Has je u najvećem delu meča kontrolisao situaciju na terenu i sasvim zasluženo je došao do 12. titule u karijeri i prve nakon 2007. godine. Sa druge strane, Đoković je poražen u četvrtom od šest finala koliko je odigrao u 2009. godini. Srpski teniser ostao je na 13 osvojenih titula u karijeri.
Duel je odlučen na startu trećeg seta kada je Đoković propustio jedine četiri brejk lopte na meču.
Has je finalni meč znatno bolje otvorio od Đokovića. Nemac je dobio prvih pet poena na meču, ali Đoković je ipak nekako uspevao da održi priključak. Has je u četvrtom gemu ispustio 0:30, ali je propušteno realizovao u osmom gemu.
Odigrao je nekoliko sjajnih udaraca sa obe strane terena i došao do dve vezane brejk prilike. Đoković je prvu spasao as udarcem, ali kod druge je izbacio forhend u aut i Has je poveo sa 5:3. U narednom gemu Nemac je uz malo problema uspeo da odservira za 1:0 u setovima (6:3). U prvom setu Đoković je osvojio samo jedan poen kada bi Has ubacio prvi servis, i to je bila najveća razlika u prvom delu.
Has je sa sjajnom igrom nastavio i u drugom setu. Prva dva gema serveri su bez problema osvojili, a onda je Nemac došao do dve vezane brejk prilike. Ipak, Novak je uspeo da dobije naredna četiri poena i ostane u meču.
Srpski teniser je u preostalom delu drugog seta podigao svoju igru na viši novo, ali Has nije popuštao. Najbolju priliku za brejk i set Đoković je imao u 12. gemu kada je bilo 30:30. Has je ipak dobio naredna dva poena i izborio taj-brek.
U 13. gemu Has je ponovio stare boljke. Napravio je u tom delu čak tri duple servis greške, i tako prepustio set srpskom teniseru.
Treći period počeo je pritiskom Đokovića na servis Hasa. Nemac je uspeo da povede sa 1:0 a potom i da dođe do brejk lopte za 2:0. Prvu je propustio neiznuđenom greškom ali je izborio i drugu. Đoković je tada odservirao duplu servis grešku i tako bukvalno poklonio gem protivniku.
Đoković je tada slomio reket iz besa, a u narednom gemu imao je veliku priliku da se vrati u duel. Srpski teniser tokom prva dva seta nije stvorio nijednu brejk priliku, a u trećem gemu trećeg seta došao je do tri vezane. Has je sve tri spasao odličnim servisima, ali Đoković se izborio i za četvrtu. Ipak, srpski teniser ni tu priloiku nije realizovao i tada je bilo jasno ko će podići pobednički pehar na kraju.
Do kraja meča Novak je potpuno psihički pao i Has je, uz još jedan brejk, rutinski priveo meč kraju.
PS.mnooooooooogoooooo nam je zao sto je Nole izgubio | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: NeWs Mon Jun 15, 2009 2:43 pm | |
| jaoj, bas mi je zao zbog noleta...nisam mogla da gledam, bila sam na nekom rodjendanu, ali stvarno nije fer...od 6 finala samo 2 titule... | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: NeWs Mon Jun 15, 2009 2:57 pm | |
| Joooj ja bila na nekoj svadbi i nisam gledala,al kad sam usla preko fona i videla poruq od druga da je izgubio iznervirala sam se... |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: NeWs Mon Jun 15, 2009 3:31 pm | |
| Elena Demetieva VS Maria Kirilenko 1:1 u gemovima...tek pocelo | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: NeWs Thu Jun 18, 2009 9:16 pm | |
| Jeste videli u Pressu da Jelena ce da odustane od tenisa ili ce napraviti pauzu? |
|
| |
| Subject: Re: NeWs Thu Jun 18, 2009 9:34 pm | |
| | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: NeWs Thu Jun 18, 2009 10:19 pm | |
| nema sanse...dok ne cujem to od nje ne verujem | |
|
| |
| Subject: Re: NeWs Thu Jun 18, 2009 10:42 pm | |
| Evo sta Jelena kaze o tome
JJ: "Pogrešno preneta izjava"
Srpska teniserka Jelena Janković odbacila je mogućnost pravljenja pauze u karijeri.
Jankovićeva je izjavila da su mediji pogrešno interpretirali njenu izjavu posle poraza od Ruskinje Ane Čakvetadze i eliminacije u 1. kolu turnira u Istbornu i da ne razmišlja o povlačenju sa WTA turneje.
“Pogrešno je interpretirana moja izjava nakon poraza u prvom kolu u Istburnu. Tada sam rekla pred predstavnicima medija da zbog trenutno loših rezultata nemam motivaciju.”
“Kao i u životu tako u i sportu imate momente kad ste manje ili više motivisani, ali to su sve prolazne faze. Smatram da sam na dobrom putu da tek pokažem svoje najbolje lice i da je predamnom još nekoliko godina igranja i dokazivanja”, rekla je Jelena Janković. | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: NeWs Thu Jun 18, 2009 11:27 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: NeWs Thu Jun 18, 2009 11:59 pm | |
| bas je super,sto nije istina | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: NeWs Sat Jun 20, 2009 6:00 pm | |
| Nadal ne ucestvuje na Wimbldonu... - Quote :
- Rafael Nadal has announced he will not defend his Wimbledon title.The
world number one and top seed had said after the French Open that he would not play Wimbledon if he was not 100% and so it has come to pass."I’m here and I'm just not 100%. I'm better than what I was a couple of weeks ago but I don’t feel right," Nadal told a packed press conference on Friday evening at the All England Club."To not play Wimbledon is one of the toughest decisions of my career."
After suffering a shock defeat in the French Open to Robin Soderling, Nadal received treatment on his knees in Barcelona and skipped the traditional Wimbledon warm-up at Queen’s in an effort to be fit for The Championships. He was diagnosed with tendinitis in both quadriceps tendons as well as a small amount of fluid on the kneecaps.
"I tried everything. I didn't feel terrible but also not close to my best. When I enter a tournament my goal is winning and my feeling right now is I'm not ready to win.
"It's very painful for me but I can't play at the tournament this year. It's tough but it is what it is."
Nadal's absence will cause a reshuffle in the men’s singles draw. Number five seed Juan Martin Del Potro replaces Nadal at the top of the draw. The 17th seed James Blake moves to line 65 to take Del Potro's position. Nicolas Kiefer moves to line 56 to take Blake's position and lucky loser Thiago Alves takes Kiefer's position on line 61.
Nadal revealed that he had been playing with considerable pain and he didn't know how long he would be out of tennis. But he said he expected to fully recover from his knee problems and that he would have a "long career".
"I played with some problems on the knee for the last few months. I've been making efforts to play week after week. The truth is that sportsmen always play with pain and don't know where the limit is, where you can get to. I think I reached that limit now.
"I will work very hard to comeback as soon as possible. One of the problems is I’m thinking more about the knees than what is happening on court and it’s very difficult to play like that."
When Nadal was asked about his many fans and how disappointed they would be that he was not appearing at Wimbledon, the 23-year-old replied: "no more than me".
Nadal also said he was not concerned that his absence would open the door for Roger Federer to reclaim the number one world ranking. "If I lose the number one ranking I’m going to accept it like the four years I was number two and work hard to improve and recover." Kratak prevod... Nadal je obravo da nece braniti titulu na wimbldonu. posle french opena, nadal je izjavio da nece ucestvovati ako nije 100% spreman. "Ovde sam i jednostavno nisam 100% spreman. Bolje sam nego sto sam bio pre par nedelja ali se i dalje ne osecam dobro. '', izjavio je nadal u petak na press konferenciji. '' Jedna od najtezih odluka u mojoj karijeri je da preskocim wimbldon.'' '' Pokusao sam sve. Nisam se osecao uzasno, ali se nisam osecao ni dobro. Kada igram turnir, igram da pobedim, ali se trenutno ne osecam kao da to mogu. '' Nadal je priznao da je igrao sa neizdrzivim bolom i ne zna koliko ce biti izvan tennisa. '' Igrao sam sa problemima sa kolenom u zadnjih nekoliko meseci. Trudio sam se da igram nedelju za nedeljom. Istina je da sportista igra sa bolom i ne zna gde mu je granica, sve dok ne dojde do nje. Mislim da sam dosao do granice. '' '' Vredno cu raditi na tome da se vratim sto pre, ali cinjenica je da vise obracam paznju na bol u kolenu nego na ono sto se desava na terenu. Tesko je igrati na taj nacin. '' Kada su rekli nadalu za njegove fanove i koliko ce oni biti razocrani, on je rakao: '' Nece biti razocarani vise od mene. '' Nadal je takodje rekao da nije zabrinut ako zbog njegovog odsustva Roger Federer zauzme prvu poziciju: ''Ako izgubim prvu poziciju, prihvaticu to kao kada sam 4 godine bio br 2 i radicu na tome da se popravim. ''
| |
|
| |
| Subject: Re: NeWs Sat Jun 20, 2009 6:46 pm | |
| bas nam je zao zbog njega,al' nam je drago zato sto ce Nole imati vecu sansu za bolji rezultat | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: NeWs | |
| |
|
| |
| NeWs | |
|