| Ana & Verdasco | |
|
+20♥AnaIvanovic♥ !!!gOOOO AAAnAAA!!! FedererFan Kacka BOKA'95 trendseterka... ~Ana Ivanovic~ *vanja_loves_Nole* perkica Jowana WoLi Noleta __AnNa11__ AnChI AjDeeee Kaca '93 mina tennis girl anin najveci fan Admin sonjica93 MakaVoliAnu ^*TeA^* I LOVE TENNIS 24 posters |
|
Author | Message |
---|
I LOVE TENNIS TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1670 Godina : 30 Location : Novi Sad Job/hobbies : Tennis Volim Anu : Moj Forum : www.fun-forum.cjb.net Datum upisa : 2008-07-22
| Subject: Re: Ana & Verdasco Mon Jan 19, 2009 3:09 pm | |
| Pa ako su owi americki mediji objavili predpostawljam da je to tacno... | |
|
| |
Jowana WoLi Noleta _WeB_mAsTeR_
Broj poruka : 3501 Godina : 28 Location : Uz Noleta Job/hobbies : Nole..... Humor : 50% Raspolozenje : ::Bilo je i bolje:: Volim Anu : Datum upisa : 2008-08-07
| Subject: Re: Ana & Verdasco Mon Jan 19, 2009 3:32 pm | |
| Jao bas steta.....e Mako,našim novinama se 10%veruje..tako da...
MELBOURNE - French Open champion Ana Ivanovic has ended her romantic relationship with Spanish player Fernando Verdasco, FOXSports.com has learned.
A friend of Ivanovic said that the Serbian broke up with Verdasco a few weeks ago during the tournament at Brisbane.
The two had been dating since late September and vacationed together during the offseason in Mallorca. Verdasco, who went to the WTA Championships to watch his then-girlfriend play, also dated Spanish model Dafne Fernandez.
aj nek mi neko ovo prevede,jovanice??
Ovi ovako kratko,pa hoce li Novak vec jednom raskinuti? | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
Broj poruka : 4144 Godina : 29 Location : Uz Anu Job/hobbies : tennis Humor : Xa...xa...XA...xA... Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-19
| Subject: Re: Ana & Verdasco Mon Jan 19, 2009 3:34 pm | |
| ma ja sam negde procitala da jesu...u svet-u msm | |
|
| |
Broj poruka : 3501 Godina : 28 Location : Uz Noleta Job/hobbies : Nole..... Humor : 50% Raspolozenje : ::Bilo je i bolje:: Volim Anu : Datum upisa : 2008-08-07
| Subject: Re: Ana & Verdasco Mon Jan 19, 2009 3:38 pm | |
| Ja bre svetu i ok samo verujem...skandalu nikako.... Joj a bas mi je zao.....nisam ni ocekivala da ce tako kratko trajati....jos smo planirali Ana Verdasco...xexe | |
|
| |
AnChI AjDeeee TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1573 Godina : 32 Location : I belong to you AnA Job/hobbies : Tennis, Music... Volim Anu : Datum upisa : 2008-08-30
| Subject: Re: Ana & Verdasco Mon Jan 19, 2009 5:04 pm | |
| ja neshto ne werujem da je to tachno, ali ako jeste, nisam razocharana, zato shto ce sada Verdasco biti samo moj LOOOOL | |
|
| |
MakaVoliAnu _WeB_mAsTeR_
Broj poruka : 3650 Godina : 30 Location : Sa Anom na treningu.. Job/hobbies : Tenis Humor : Haha Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Moj Forum : www.anafans.4rumer.com Datum upisa : 2008-07-06
| Subject: Re: Ana & Verdasco Mon Jan 19, 2009 6:05 pm | |
| A sta je bilo sa noletom? | |
|
| |
| Subject: Re: Ana & Verdasco Mon Jan 19, 2009 6:35 pm | |
| | |
|
| |
!!!gOOOO AAAnAAA!!! JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
Broj poruka : 26 Godina : 31 Location : WIP loza ROLAND GAROSA!Ana je sacuvala titulu! Job/hobbies : m/ucenica! Volim Anu : Moj Forum : ...nemam 4um! Datum upisa : 2009-01-19
| Subject: Re: Ana & Verdasco Mon Jan 19, 2009 7:39 pm | |
| Sta sa Noletom??? Bas mi je zao sto su raskinuli...bili su bas sweet par... steta! | |
|
| |
Broj poruka : 1573 Godina : 32 Location : I belong to you AnA Job/hobbies : Tennis, Music... Volim Anu : Datum upisa : 2008-08-30
| Subject: Re: Ana & Verdasco Mon Jan 19, 2009 7:50 pm | |
| definitiwno su raskinuli, meni zao... ali mozda to ima dobrih strana hahaha... kao npr... sad je Verdasco samo moj LOOOL | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
Broj poruka : 4144 Godina : 29 Location : Uz Anu Job/hobbies : tennis Humor : Xa...xa...XA...xA... Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-19
| Subject: Re: Ana & Verdasco Mon Jan 19, 2009 8:33 pm | |
| meni su bas bili slatki... | |
|
| |
^*TeA^* ThE_mOuSt_AcTiVe_MeMbEr
Broj poruka : 4082 Godina : 30 Location : Banjaluka Job/hobbies : odbojka Humor : xxaxaaxxa Volim Anu : Datum upisa : 2008-07-27
| Subject: Re: Ana & Verdasco Mon Jan 19, 2009 8:47 pm | |
| a jbt...bas mi zao...bili su bas sladak par... | |
|
| |
| Subject: Re: Ana & Verdasco Tue Jan 20, 2009 12:13 am | |
| i meni... a bash me chudi da ne prichaju o tome... mozda i nije tachna ta informacija... ja sam prowerila na jednom sajtu, ali onda pishe ana raskinula sa Verdascom? i taj znak pitanja me zbunjuje! | |
|
| |
*vanja_loves_Nole* TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1486 Godina : 30 Location : u swemiru sa Noletom Job/hobbies : tenis Volim Anu : Datum upisa : 2008-04-30
| Subject: Re: Ana & Verdasco Tue Jan 20, 2009 12:15 am | |
| hmm...ma mozda i nisu raskinuli...pisalo bi novinama da su raskinuli..... | |
|
| |
| Subject: Re: Ana & Verdasco Tue Jan 20, 2009 1:32 am | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Ana & Verdasco Tue Jan 20, 2009 2:11 am | |
| I ja.........obadnoje su bas lepi i extra su | |
|
| |
MakaVoliAnu _WeB_mAsTeR_
Broj poruka : 3650 Godina : 30 Location : Sa Anom na treningu.. Job/hobbies : Tenis Humor : Haha Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Moj Forum : www.anafans.4rumer.com Datum upisa : 2008-07-06
| Subject: Re: Ana & Verdasco Tue Jan 20, 2009 2:48 am | |
| Smr,smr...Zastooooooo Ana?!!! | |
|
| |
I LOVE TENNIS TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1670 Godina : 30 Location : Novi Sad Job/hobbies : Tennis Volim Anu : Moj Forum : www.fun-forum.cjb.net Datum upisa : 2008-07-22
| Subject: Re: Ana & Verdasco Tue Jan 20, 2009 10:02 am | |
| ???
Ewo ja malo poranila... I ja upalila tv i na Fox-u vesti i kazu wepo ljodi da su ana i verdasco raskinuli... mozda je neko od vas gledao dnevnik mada sumljam... i jeste li primetili da otprilike od brizbejna nema slika sa treninga gde su ana i verdasko zaedno?? i da josx jedna stwar je to sxto su potpuno odwojeno dosxli u melburn... | |
|
| |
~Ana Ivanovic~ PoLaKo_Se_PrObIjAs_Na_WtA_lIsTu
Broj poruka : 499 Godina : 29 Location : ...pokretna stolica... Job/hobbies : ples,tenis... Humor : hahaha Volim Anu : Datum upisa : 2008-03-20
| Subject: Re: Ana & Verdasco Tue Jan 20, 2009 1:09 pm | |
| Jesu raskinuli procitala sam u novostima malopre smrc ana zasto jos pre turnira u Brisbenu..Joj a tako su bili lepi prelepi..Al jbg sta mi mozemo..Mnogo mi je zao... | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Ana & Verdasco Tue Jan 20, 2009 1:14 pm | |
| Gde u Novostima,imam ja Novosti,al to nisam vid???Vidi koja str.pa reci...aj pls |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Ana & Verdasco Tue Jan 20, 2009 1:20 pm | |
| Najpopularniji teniski par, Ana Ivanović i Fernando Verdasko, više nije u vezi, tvrdi američka televizija "Fox sport", pozivajući se na svoje izvore. Ovu priču dodatno je podgrejala činjenica da Ana, koja je poražena u četvrtfinalu turnira u Brizbejnu, nije ostala u ovom gradu da gleda mečeve svog dečka Fernanda, koji je stigao do finala. Nagađa se da je jedan (ako ne i ključni!) od razloga za raskid bio i taj što je Ivanovićeva po dolasku u Australiju flertovala sa jednim od najboljih golfera na svetu Adamom Skotom. Ana i Verdasko u vezi su od septembra prošle godine i poslednjih stotinak dana bili su gotovo nerazdvojni. |
|
| |
sonjica93 TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1307 Godina : 31 Location : Belgrade , Serbia Job/hobbies : tenis Humor : hahahah Volim Anu : Datum upisa : 2008-03-22
| Subject: Re: Ana & Verdasco Tue Jan 20, 2009 3:25 pm | |
| Jesu, sad sam u BLIC-u procitala... | |
|
| |
MakaVoliAnu _WeB_mAsTeR_
| Subject: Re: Ana & Verdasco Tue Jan 20, 2009 3:44 pm | |
| | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Ana & Verdasco Tue Jan 20, 2009 3:47 pm | |
| Meni su bilu kao par extra,mnogo lepi,ma najlepsi,al nisam nesto gotivila Verdasca... |
|
| |
MakaVoliAnu _WeB_mAsTeR_
| Subject: Re: Ana & Verdasco Tue Jan 20, 2009 4:22 pm | |
| | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: Ana & Verdasco Tue Jan 20, 2009 8:31 pm | |
| - *...I lOvE AnA...* wrote:
- Meni su bilu kao par extra,mnogo lepi,ma najlepsi,al nisam nesto gotivila Verdasca...
slazem se... | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Ana & Verdasco | |
| |
|
| |
| Ana & Verdasco | |
|