|
| Ana u novinama | |
|
+14~Ana Ivanovic~ !!!gOOOO AAAnAAA!!! FedererFan *vanja_loves_Nole* Jowana WoLi Noleta Kacka perkica ^*TeA^* Admin sonjica93 AnChI AjDeeee anin najveci fan MakaVoliAnu I LOVE TENNIS 18 posters | |
Author | Message |
---|
I LOVE TENNIS TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1670 Godina : 30 Location : Novi Sad Job/hobbies : Tennis Volim Anu : Moj Forum : www.fun-forum.cjb.net Datum upisa : 2008-07-22
| Subject: Ana u novinama Fri Nov 21, 2008 3:05 pm | |
| Ovdecemo pisati kada bude ana u nekim novinama... Imate soper intervju u novinama Stori... Imaju i soper slike... | |
| | | MakaVoliAnu _WeB_mAsTeR_
Broj poruka : 3650 Godina : 30 Location : Sa Anom na treningu.. Job/hobbies : Tenis Humor : Haha Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Moj Forum : www.anafans.4rumer.com Datum upisa : 2008-07-06
| Subject: Re: Ana u novinama Fri Nov 21, 2008 9:04 pm | |
| Ja sam kupila dana story ima jedna slika koja je tako extraaaa | |
| | | anin najveci fan TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 2032 Godina : 31 Location : tenniski teren Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Datum upisa : 2008-04-17
| Subject: Re: Ana u novinama Fri Nov 21, 2008 10:08 pm | |
| moram to da kupim a ima jedan mali clanak u bravu o ani nesto vezano za unicef... | |
Broj poruka : 3650 Godina : 30 Location : Sa Anom na treningu.. Job/hobbies : Tenis Humor : Haha Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Moj Forum : www.anafans.4rumer.com Datum upisa : 2008-07-06
| Subject: Re: Ana u novinama Sat Nov 22, 2008 12:11 am | |
| Kupi,neces zazaliti...Ja moram da kupim gloriju... | |
| | | I LOVE TENNIS TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1670 Godina : 30 Location : Novi Sad Job/hobbies : Tennis Volim Anu : Moj Forum : www.fun-forum.cjb.net Datum upisa : 2008-07-22
| Subject: Re: Ana u novinama Sat Nov 22, 2008 12:30 am | |
| jao soper su slike u storiju...ima bash nekih koe nemaju na netu...btw. i u gloriji ima ana?! | |
| Subject: Re: Ana u novinama Sat Nov 22, 2008 12:37 am | |
| Da..Moram da kupim..Ona slika u storiju na 3 strani gde ana stoji u pantalonama i dzempreu sa naocarima i dole zire kese..Ta slika je taaaako extra ali nema je nigde.. | |
| Subject: Re: Ana u novinama Sat Nov 22, 2008 12:38 am | |
| sry za spam... U gloriji... Ana Ivanović Srećna sam sa Fernandom Teniska princeza zabavlja se sa četiri godine starijim kolegom, Špancem Verdaskom, prve varnice zaiskrile su na Olimpijadi u Pekingu, i od tog trenutka zaljubljeni par uživa u zajedničkim trenucima Piše: Ivana Stepanović Photo: Alphapress Ana Ivanović i Fernando Verdasko - tokom nedavnog boravka u Madridu...Princeza tenisa, prelepa Ana Ivanović i njen dečko Fernando Verdasko više ne kriju svoju ljubav. Gde god se pojave, privlače pažnju, a paparaci su ih nedavno slikali na utakmici Real Madrida. Mladi i zaljubljeni, uživali su jedno u drugom, u VIP loži stadiona Santjago Bernabeu, potom je četiri godine stariji Fernando, kao pravi džentlmen, Anu dovezao na aerodrom, odakle je njegova draga krenula za Beograd. Naša lepotica i zgodni Španac, čije puno ime glasi Fernando Verdasko Karmona, zbližili su se na US openu, a prve varnice zaiskrile su na Olimpijadi u Pekingu. Dok ih u Španiji već porede s Bredom Pitom i Anđelinom Džoli, i zovu ih Anando, u Srbiji radoznalo čekaju više detalja. A evo šta Ana kaže na temu: ljubav sa kolegom? - Da, nas dvoje smo zajedno, zabavljamo se. Zbližili smo se još na US openu u Njujorku, i tada je sve krenulo. Trenutno otkrivamo i upoznajemo jedno drugo, privikavamo se na našu vezu. On je divan momak i mogu da kažem da sam veoma srećna s njim. Kakvi su vam privatni i profesionalni planovi u 2009. godini? - Cilj mi je da budem sve bolja i bolja. Želela bih da i sledeće godine osvojim grend slem. Pobeda na Rolanu Garosu predstavlja neverovatno iskustvo, ono me motiviše da i iduće godine budem prva na ovom turniru. Trudiću se i da unapredim znanje španskog jezika, da usavršim surferske sposobnosti, i da završim studije ekonomije. Možete li da napravite kratak presek šta vam se sve dešavalo u ovoj godini, da izdvojite najbolji i najgori trenutak u karijeri, ali i u privatnom životu? - Najbolji trenutak bio je, svakako, onaj kada sam pobedila na Otvorenom prvenstvu u Francuskoj. Moj životni san bio je da osvojim grend slem trofej i postanem teniserka broj jedan na svetu. U roku od dva dana ostvarile su mi se obe želje, i to je, zaista, osećanje koje nikada neću zaboraviti. S obzirom na to da sam godinama maštala o tom trenutku, to je nešto najlepše što mi se desilo i privatno, i poslovno. Još jedan događaj pamtiću zauvek, ali, nažalost, po lošem. Reč je o povredi palca, zbog koje sam morala da propustim Olimpijadu u Pekingu. Bio je to najteži momenat u mojoj karijeri. Jer, godinama sam se spremala za Olimpijske igre, pa me to što nisam mogla da se takmičim, veoma uznemirilo. Ipak, Olimpijadu ću pamtiti i po nekim dobrim stvarima, ceremoniji otvaranja, kao i sjajnom osećaju što i ja, sa ostalim takmičarima iz Srbije, predstavljam našu zemlju. Trenutno ste u Srbiji, kako ste planirali da provedete vreme, hoćete li uspeti bar … nastavak teksta Vam je dostupan u štampanom izdanju. preslatki su owde na slici... | |
| Subject: Re: Ana u novinama Sat Nov 22, 2008 12:41 am | |
| | |
| Subject: Re: Ana u novinama Sat Nov 22, 2008 12:46 am | |
| owa slika ima u storiju ^^ joj kako bih wolela da imam na kompu tu sto si ti rekla mako... | |
| Subject: Re: Ana u novinama Sat Nov 22, 2008 12:52 am | |
| Pa i ja..Gledala sam na zirinom sajtu da li ima ta slika i nema.. | |
| Subject: Re: Ana u novinama Sat Nov 22, 2008 12:54 am | |
| SREĆNA SAM U VEZI SA VERDASKOM Najlepša svetska teniserka Ana Ivanović ekskluzivno za Story otkriva kako je pre dva meseca otpočela vezu sa španskim kolegom Fernandom Verdaskom i priznaje koliko joj radosti donose trenuci provedeni s njim
Nakon što je sa pet godina dobila najlepši poklon od tate – teniski reket, srpska princeza belog sporta Ana Ivanović bila je sigurna da će uspeti da ostvari svoj najveći san i postane najbolja igračica na planeti. Velika želja iz detinjstva ove godine se i ostvarila prelepoj dvadesetjednogodišnjoj Beograđanski kada je nakon pobede na Rolan Garosu i osvajanja prve grend slem titule uspela da se popne na tron svetskog tenisa. Iako se na toj poziciji nije dugo zadržala umnogome i zbog povrede palca na desnoj nozi, trenutno četvrta igračica na WTA listi i dalje planira da se vrati na sam vrh. Najveću podršku za grandiozni uspeh naše sportistkinje davali su joj njeni roditelji, Miroslav i Dragana,. Pored toga što spada u najveće svetske zvezde, sujeta nije uspela da obuzme srce mlade teniserke koja i dalje uživa u svakodnevnim sitnicama i društvu svojih najbližih, među kojima posebno mesto zauzima sedamnaestogodišnji brat Miloš. Dok je svoju veličinu u sportu dokazala na terenu, Ana je pokazala da poseduje i velike ljudske kvalitete, pa je tako dve godine obavlja dužnosti ambasadora UNICEF-a, a uz pomoć njenih donacija, 15 škola u Srbiji ušlo je u program najveće humanitarne organizacije Škola bez nasilja. Budući da na njenu lepotu ljubitelji tenisa širom sveta nisu ostali ravnodušni, atraktivna brineta je već dugo zaštitno lice brojnih brendova, među kojima je i prestižna kompanija Verano iz Srbije. Ipak, njen savršen stas i anđeosko lice najviše je zavoleo španski teniser Fernando Verdasko, s kojim je u bajkovitoj vezi od septembra, a veliku ljubav između dvoje kolega već nekoliko nedelja primećuju svi svetski mediji. Iako je doskoro izjavljivala kako nema vremena za ljubav i na početku poricala da je za zgodnog Španca vezuje nešto više od prijateljstva, Ana je ipak ekskluzivno za Story odlučila da prizna da je zaljubljena. Zato poslednjih nedelja trenutno šesnaesti teniser na ATP listi posmatra sve mečeve svoje drage, a nakon što je završila učešće na turniru u Dohi, simpatična sportistkinja je sa svojim voljenim otputovala u Španiju, gde su proveli nekoliko nezaboravnih dana. Story: Mnoge je iznenadila vaša veza sa španskim teniserom Fernandom Verdaskom koja datira od septembra. Kako ste se vas dvoje upoznali? - Prvi put smo se sreli na turniru US Open i već tada se zbližili. Još smo u fazi kada upoznajemo jedno drugo, on je odličan momak i s njim sam veoma srećna. U ovom trenutku to je sve što želim da pričam o njemu, jer mislim da kao devojka imam pravo da budem malo misteriozna.
Story: Prija li vam to što on tokom poslednjih meseci prati sve vaše mečeve? - Nas dvoje smo sada postali jako bliski i nema razloga da me iz moje lože ne posmatra kada igram.
Story: Na kom jeziku komunicirate s voljenim? - Na španskom, budući da dobro govorim taj jezik.
Story: Da li je istina kako ste nakon turnira u Dohi zajedno posetili Španiju? - To je tačno, a mene je najviše obradovalo to što smo išli da gledamo fudbalsku utakmicu mog omiljenog tima Real Madrida koji je igrao protiv Real Uniona.
Story: Nedavno ste u nemačkom magazinu Build proglašeni za najlepšu sportistkinju na planeti. Prijaju li vam takvi komentari? - Veoma sam se iznenadila kada sam to čula. Ne posmatram sebe kao lepoticu, ali to su izuzetno prijatni komplimenti. To samo govori da mnogo ljudi posmatra moju igru na terenu, jer u suprotnom u toj anketi ne bih bila tako visoko rangirana. Naravno, moj cilj je da što više osoba posmatra moje mečeve, ali lepota mi ne pomaže da pobedim na turnirima.
Ceo intervju pročitajte u najnovijem izdanju nedeljnika Story | |
| Subject: Re: Ana u novinama Sat Nov 22, 2008 1:41 am | |
| E evo i slika i Jovana evo slike o kojoj smo pricale... Evo naslovne strane... | |
| | | | Gost Guest
| Subject: Re: Ana u novinama Sat Nov 22, 2008 6:37 pm | |
| ona kao gde je go gore???jel na tu mislis? |
| | | | AnChI AjDeeee TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1573 Godina : 32 Location : I belong to you AnA Job/hobbies : Tennis, Music... Volim Anu : Datum upisa : 2008-08-30
| Subject: Re: Ana u novinama Mon Nov 24, 2008 3:24 am | |
| definitiwno da zna ! sooper je fernando! ana je i u nowoj gloriji! | |
| Subject: Re: Ana u novinama Mon Nov 24, 2008 4:13 pm | |
| Pa odavno je Ana u gloriji... | |
| | | AnChI AjDeeee TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1573 Godina : 32 Location : I belong to you AnA Job/hobbies : Tennis, Music... Volim Anu : Datum upisa : 2008-08-30
| Subject: Re: Ana u novinama Tue Nov 25, 2008 1:42 am | |
| ja sam juche tek juche widela! | |
| | | sonjica93 TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1307 Godina : 31 Location : Belgrade , Serbia Job/hobbies : tenis Humor : hahahah Volim Anu : Datum upisa : 2008-03-22
| Subject: Re: Ana u novinama Tue Nov 25, 2008 4:10 pm | |
| | |
| Subject: Re: Ana u novinama Tue Nov 25, 2008 5:32 pm | |
| | |
| | | Admin FoRuM_oWnEr
Broj poruka : 4144 Godina : 29 Location : Uz Anu Job/hobbies : tennis Humor : Xa...xa...XA...xA... Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-19
| Subject: Re: Ana u novinama Wed Nov 26, 2008 4:34 pm | |
| - I LOVE TENNIS wrote:
- sry za spam...
U gloriji...
Ana Ivanović Srećna sam sa Fernandom Teniska princeza zabavlja se sa četiri godine starijim kolegom, Špancem Verdaskom, prve varnice zaiskrile su na Olimpijadi u Pekingu, i od tog trenutka zaljubljeni par uživa u zajedničkim trenucima Piše: Ivana Stepanović Photo: Alphapress
Ana Ivanović i Fernando Verdasko - tokom nedavnog boravka u Madridu...Princeza tenisa, prelepa Ana Ivanović i njen dečko Fernando Verdasko više ne kriju svoju ljubav. Gde god se pojave, privlače pažnju, a paparaci su ih nedavno slikali na utakmici Real Madrida. Mladi i zaljubljeni, uživali su jedno u drugom, u VIP loži stadiona Santjago Bernabeu, potom je četiri godine stariji Fernando, kao pravi džentlmen, Anu dovezao na aerodrom, odakle je njegova draga krenula za Beograd. Naša lepotica i zgodni Španac, čije puno ime glasi Fernando Verdasko Karmona, zbližili su se na US openu, a prve varnice zaiskrile su na Olimpijadi u Pekingu. Dok ih u Španiji već porede s Bredom Pitom i Anđelinom Džoli, i zovu ih Anando, u Srbiji radoznalo čekaju više detalja. A evo šta Ana kaže na temu: ljubav sa kolegom? - Da, nas dvoje smo zajedno, zabavljamo se. Zbližili smo se još na US openu u Njujorku, i tada je sve krenulo. Trenutno otkrivamo i upoznajemo jedno drugo, privikavamo se na našu vezu. On je divan momak i mogu da kažem da sam veoma srećna s njim. Kakvi su vam privatni i profesionalni planovi u 2009. godini? - Cilj mi je da budem sve bolja i bolja. Želela bih da i sledeće godine osvojim grend slem. Pobeda na Rolanu Garosu predstavlja neverovatno iskustvo, ono me motiviše da i iduće godine budem prva na ovom turniru. Trudiću se i da unapredim znanje španskog jezika, da usavršim surferske sposobnosti, i da završim studije ekonomije. Možete li da napravite kratak presek šta vam se sve dešavalo u ovoj godini, da izdvojite najbolji i najgori trenutak u karijeri, ali i u privatnom životu? - Najbolji trenutak bio je, svakako, onaj kada sam pobedila na Otvorenom prvenstvu u Francuskoj. Moj životni san bio je da osvojim grend slem trofej i postanem teniserka broj jedan na svetu. U roku od dva dana ostvarile su mi se obe želje, i to je, zaista, osećanje koje nikada neću zaboraviti. S obzirom na to da sam godinama maštala o tom trenutku, to je nešto najlepše što mi se desilo i privatno, i poslovno. Još jedan događaj pamtiću zauvek, ali, nažalost, po lošem. Reč je o povredi palca, zbog koje sam morala da propustim Olimpijadu u Pekingu. Bio je to najteži momenat u mojoj karijeri. Jer, godinama sam se spremala za Olimpijske igre, pa me to što nisam mogla da se takmičim, veoma uznemirilo. Ipak, Olimpijadu ću pamtiti i po nekim dobrim stvarima, ceremoniji otvaranja, kao i sjajnom osećaju što i ja, sa ostalim takmičarima iz Srbije, predstavljam našu zemlju. Trenutno ste u Srbiji, kako ste planirali da provedete vreme, hoćete li uspeti bar … nastavak teksta Vam je dostupan u štampanom izdanju.
preslatki su owde na slici... oni su meni preslatki:) | |
| | | Gost Guest
| Subject: Re: Ana u novinama Thu Nov 27, 2008 1:43 pm | |
| Ana je na naslovnoj strani švajcarskog časopisaNovember 26, 2008 / Ana se nalazi na naslovnoj strani novembarskog izdanja Regio Aktuell časopisa u Švajcarskoj. Duge smeđe kose, okruglih ćilibarskih očiju i beskonačno dugih nogu: da, Ana Ivanović bi bila veoma dobra i kao model na bilo kojoj modnoj pisti na svetu. Ali Ana, kojoj je Bazel usvojeni grad, ostaje odana svetu tenisa – bar za sada. Sportiskinja, rođena u Srbiji, pripada svetskom vrhu. Njen sajt www.anaivanovic.com je nasposećeniji veb sajt među svim sportistima na svetu. 20-godišnja lepotica je nedavno bila na naslovnim stranama poznatih časopisa za muškarce ‘FHM’ i ‘Sports Illustrated’, što je pre par godina bio veliki proboj za Heidi Klum. A kada su u pitanju intervjui? Ana se pojavljuje veoma prirodna, sa skoro nimalo šminke, u udobnoj garderobi. Nije nimalo uštogljena. Govori izuzetno slobodno.Sledi prevod dela intervjua koji je uradio Dominique Zahnd: Regio: Zbog čega živite ovde? Ana: U Bazel sam došla zbog sponzora. Tada sam imala 13 godina. Jednstavno, uslovi za treniranje tenisa su bili bolji nego u Srbiji. Zbog toga sam ostala. Moj trener je bio odavde, a i kancelarije mog menadžera su u Bazelu. Volim grad. Tako je miran i tih. Lako mi je da živim ovde; mogu da se opustim. Regio: Koji su vam omiljeni noćni klubovi u Bazelu? Ana: Nisam bila ni u jednom! Nisam baš devojka koja voli zabavu. I jako loše igram! Prijatelji mi se uvek smeju zbog toga! Kada imam slobodnog vremena, više volim da odem na večeru sa svojom porodicom, ili da pozovem prijatelje kod mene kući i da veče provedemo pričajući. Regio: Kakvu podršku ste tokom karijere imali od roditelja? Ana: Veoma jaku. Kao dete sam imala časove. Imala sam pet godina kada sam dobila svoj prvi reket i trenirala sam u Beogradu u praznom bazenu. Ali tek kada sam imala 12 godina smo shvatili da imam šansu da postanem profesionalac. Regio: Danas ste uzor mnogima. Ko su bili vaši idoli dok ste bili dete, i kako je danas? Ana: Monika Seleš. Danas sam i ja sam profesionalna teniserka, tako da se ne ugledam na druge teniserke. Naravno, poštujem svoje protivnice, ali one nisu uzori. Mada mislim da bi mogao da bude jedan – Roger Federer. Regio: Kako bi opisali svoju vezu sa Federerom? Ana: Volim da ga gledam. Njegovi udarci su fascinantni. Srela sam Rogera par puta, jako je fin. Čak sam ga i intervjuisala – za Tennis Channel. Regio: Koji savet imate za one koji bi hteli da stignu do vrha? Ana: Najvažnija stvar je da vole tenis. I da su strastveni u vezi toga i da uvek žele da napreduju. Ako je tako, onda je treniranje mnogo lakše. Takođe, morate da imate i dobar tim oko sebe. Regio: Šta je vrhunac vaše karijere do sada? Ana: Moja pobeda na French Openu u maju. Ne samo da sam osvojila svoj prvi Grand Slam turnir, nego sam u isto vreme došla i do broja 1. Danima posle toga sam bila u oblacima! |
| | | AnChI AjDeeee TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
| Subject: Re: Ana u novinama Sat Nov 29, 2008 7:04 pm | |
| Ana u Kuriru
Mama me sacuvala od mangupa
Srpska teniserka Ana Ivanovic otkrila je u intervjuu za britanski magazin Tennis life da je kao dete bila veoma stidljiva i da je zbog toga izbegavala situacije koje bi je dovele u centar paznje. Verovatno najlepsa teniserka WTA tura u tinejdzerskom dobu nije bila zadovoljna svojim izgledom, a mamino prisustvo na turnirima objasnjava zeljom njenih roditelja da je zastite od sumnjivih tipova koji se motaju oko mladih igraca. Da li je vasa majka tesko donela odluku da se odrekne svoje advokatske karijere i da pocne da vas prati po turnirima? - To vreme je bilo tesko za moju porodicu i za Srbiju. Mama je radila za ko deset maraka, sto je bilo dovoljna novca da bi se kupilo kilogram luka. Odlucila je da napusti posao i da se posveti bratu i meni, da cesce ide sa mnom na turnire. U prvo vreme, drustvo mi je pravio trener, ali kad je dosla na red serija juniorskih turnira u Juznoj Americi, ona je zauzela svoje mesto pored mene i od tada se retko razdvajamo. Teniski svet sigurno zna da postoji jedna grupa sumnjivih ljudi koja pokusava da se priblizi mladim igracima i da ih zloupotrebi. E, od takvih me je mama cuvala - kaze Ana Ivanovic. O cemu ste sanjali kao dete? - Zelela sam da napravim nesto veliko u tenisu, da osvajam grend slem turnire. Priznajem da sam bila vrlo stidljivo dete i da sam izbegavala paznju okoline. Pre pet do sest godina, da ste mogli da me vidite, nisam mnogo pricala sa ljudima. Bila sam u stanju da sedim mirno u jednom cosku i da nikome ne smetam. Vremenom sam se promenila. Postala sam poznata, i to je sada deo mog svakodnevnog zivota. Na foto-sesijama ste uvek elegantno obuceni. - Tacno, ali postojao je jedan period mog zivota kad se nisam osecala komforno u odeci. Dok sam bila tinejdzerka, bila sam cesto nezadovoljna kako mi stoje neke stvari, posebno haljine. Slikanje me ponekad vise umori od treninga. Izgleda kao da malo sta moze da vas uznemiri. - Moja mamo moze vise da kaze o tome. Naravno da postoje trenuci kad nisam raspolozena, kao i kod ostalih ljudi. Dogode mi se svadje s mamom, tatom il i trenerom. Ponekad shvatim da nisam bila u pravu, ali ostanem tvrdoglava dok ne isteram do kraja ono sto zelim. Mislim da sam zahvaljujuci upornosti pobedila na mnogim mecevima. Da li volite intervjue? - Mislim da profesionalni teniseri treba da izlaze u susret medijima. Meni je zanimljivo da razgovaram s novinarima, jer dobijem pitanja o kojima nikada nisam razmisljala. Intervjui pomognu da nesto naucim o sebi.
DIVILA SE TIPSI
Kakvi su vasi odnosi sa ostalim srpskim teniserima? - Imam bolju komunikaciju s Novakom Djokovicem nego sa jelenom Jankovic, jer smo ista generacija, prilicno se dugo poznajemo, i pre nego sto se znalo da cemo napraviti velike karijere. Neverovatno je da smo oboje uspeli. Tkodje, poznajem Janka Tipsarevica, igrali smo za isti klub. Pamtim da sam ga gledala na treninzima kad je bio najbolji junior na svetu i da sam se divila njegovoj igri - rekla je Ivanoviceva! | |
| Subject: Re: Ana u novinama Mon Dec 01, 2008 4:16 pm | |
| Španci ušli u trag našoj teniserki Ana kupila kuću na Majorki za 4,5 miliona evra Ponedeljak - 01.12.2008 Najlepša teniserka sveta, a trenutno i peta igračica na WTA rang-listi, naša Ana Ivanović, mogla bi uskoro, prema španskim medijima, da postane redovniji posetilac Iberijskog poluostrva, ako ne i njegov rezident. Španci ističu da je Ivanovićeva u Majorci kupila, kako oni kažu, „planinsku kolibu“, čije je ime „Son Vida“, za 4,5 miliona evra. Osvajačica ovogodišnjeg Rolan Garosa i nakratko ženski reket broj jedan u WTA turu, sebi je priuštila imanje koje ima 6.000 kvadratnih metara, dok sama kuća na dva nivoa ima 950 kvadrata u koje ulazi pet spavaćih soba, četiri kupatila, ogromna dnevna soba u prizemlju (130 kvadrata)... „Planinska koliba“ je modernog dizajna, izgrađena je 1998. godine, a ima i bazene. A da, iz Španije je Anin dečko, tamošnji teniser Fernando Verdasko... Pa kažite onda da izreka „dom je tamo gde je srce“ nema smisla... (Alo novine) | |
| Subject: Re: Ana u novinama Mon Dec 01, 2008 4:26 pm | |
| Ana kupila novu kuću Ivanovićeva postala vlasnica vile na Majorki vredne 4,5 miliona Ana Ivanović kupila je kuću na Majorki vrednu 4,5 miliona evra, izveštavaju španski mediji. Nova dvospratna kuća srpske teniserke nalazi se u Son Vidi, jednom od najluksuznijih predela Palma de Majorke. Ovo špansko ostrvo pravi je magnet za svetske bogataše, a između ostalog tu kuće imaju i lepa glumica Ketrin Zita Džons, njen suprug Majkl Daglas, bivši supermodel Klaudija Šifer i mnoge druge slavne ličnosti. Prema pisanju Ultima ora, na zemljištu je 1998. godine izrađena "kućica u cveću", veličine oko 950 kvadratnih metara. U prizemlju se nalaze prostrani dnevni boravak, kuhinja, velika spavaća soba i kupatilo. Na spratu su četiri spavaće sobe sa posebnim terasama i tri kupatila. Pored kuće sagrađen je i apartman koji ima sve pogodnosti za goste: dnevni boravak, kuhinju, kupatilo i spavaću sobu, a tu je i spa centar. Ukupna površina zemljišta je 59 ari, što je otprilike veliko kao fudbalski teren na Kamp Nou. Ana Ivanović provela je letos tri nedelje na plažama mondenskog španskog letovališta. Savršena klima, brojni tereni za tenis, restorani okruženi predivnim ambijentom, kristalno čisto more i brojni butici upravo su ono što je Ani bilo potrebno za opuštanje. Na Palma de Majorki je provela tri nedelje u društvu porodice: majke Dragane, oca Miroslava i brata Miloša, a pridružili su im se trener Sven Groneveld i kondicioni trener Skot Berns. Tokom letošnjeg boravka na Majorki Ani je domaćin bio kolega Rafael Nadal, sa kojim je bila na ručku i koji joj je pokazivao znamenitosti stare Palme. Navodno, španski teniser je tom prilikom i posavetovao Anu o kupovini nekretnina na njegovom rodnom ostrvu. Atraktivna teniserka Majorku inače već dobro poznaje, s obzirom na to da na ovom balearskom ostrvu često trenira još od četrnaeste godine, ali joj je ovaj letnji predah dopustio da uživa u specijalitetima španske kuhinje i probudio u njoj želju da kupi kuću u ovom poznatom mondenskom letovalištu. Ivanovićeva je prilično dobro savladala španski jezik, a uz to, njen dečko je Madriđanin - Fernando Verdasko. Izgleda da Ana Ivanović voli sve što je špansko. TI SI FACA Kao ambasador dobre volje Ana Ivanović se pojavljuje u Unicefovoj kampanji u Srbiji "Ti si faca". Cilj ove kampanje je da poveća toleranciju i saosećanje među decom. Anina poruka glasi: "Faca si kada ne ogovaraš druge i kada prihvatiš slabosti drugih i prihvatiš ih kao deo svog društva." | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Ana u novinama | |
| |
| | | | Ana u novinama | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |