Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  NewsNews  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

Ana u novinama

Go down 
+14
~Ana Ivanovic~
!!!gOOOO AAAnAAA!!!
FedererFan
*vanja_loves_Nole*
Jowana WoLi Noleta
Kacka
perkica
^*TeA^*
Admin
sonjica93
AnChI AjDeeee
anin najveci fan
MakaVoliAnu
I LOVE TENNIS
18 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AuthorMessage
!!!gOOOO AAAnAAA!!!
JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
!!!gOOOO AAAnAAA!!!

Female Broj poruka : 26
Godina : 31
Job/hobbies : m/ucenica!
Volim Anu :
Ana u novinama - Page 5 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Ana u novinama - Page 5 Right_bar_bleue

Moj Forum : ...nemam 4um!
Datum upisa : 2009-01-19

Ana u novinama - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Ana u novinama   Ana u novinama - Page 5 EmptyMon Jan 19, 2009 7:43 pm

Videla sam!
Back to top Go down
MakaVoliAnu
_WeB_mAsTeR_
_WeB_mAsTeR_
MakaVoliAnu

Female Broj poruka : 3650
Godina : 30
Job/hobbies : Tenis
Humor : Haha
Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE::
Volim Anu :
Ana u novinama - Page 5 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Ana u novinama - Page 5 Right_bar_bleue

Moj Forum : www.anafans.4rumer.com
Datum upisa : 2008-07-06

PostSubject: Re: Ana u novinama   Ana u novinama - Page 5 EmptyWed Jan 21, 2009 9:48 pm

Svet novine istražuju

PONOVO ZAJEDNO!!!

Posle paparaco-fotografija na kojima Ana Ivanović i australijski golf igrač Adam Skot uživaju na poznatoj plaži u Kvinslendu,ovaj par će se ponovo sastati.Naime,njih je kompanija "Roleks" angažovala za svoju novu marketinšku kampanju.Prema pisanju australijskih medija,lepa teniserka će posle turninra u Melburnu otputovati na dva dana u Sidnej gde će sa Adamom snimiti zanimljiv reklamni spot.Poscenariju,Ana će kasniti na ljubavni sastanak sa popularnim golferom.Da joj se to ne bi ponovilo on će joj pokloniti "roleks" sat.Nema sumnje da će uspešni sportisti odlično da obave svoj deo posla,a da li će njihovo "prijateljstvo" u toku snimanja reklame prerasti i u nešto više,pokazaće vreme..
Back to top Go down
http://www.anafans.4rumer.com
sonjica93
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
sonjica93

Female Broj poruka : 1307
Job/hobbies : tenis
Humor : hahahah
Volim Anu :

Datum upisa : 2008-03-22

PostSubject: Re: Ana u novinama   Ana u novinama - Page 5 EmptyWed Jan 21, 2009 10:05 pm

Svet novine???Au brate, ako vi verujete u te price...
Back to top Go down
http://www.tennisislife.forumotion.com
MakaVoliAnu
_WeB_mAsTeR_
_WeB_mAsTeR_
MakaVoliAnu

Volim Anu :

PostSubject: Re: Ana u novinama   Ana u novinama - Page 5 EmptyWed Jan 21, 2009 10:17 pm

Ne verujem,ali sam napisala da bi videli..
Back to top Go down
Admin
FoRuM_oWnEr
FoRuM_oWnEr
Admin

Female Broj poruka : 4144
Godina : 29
Job/hobbies : tennis
Humor : Xa...xa...XA...xA...
Volim Anu :

Datum upisa : 2007-08-19

PostSubject: Re: Ana u novinama   Ana u novinama - Page 5 EmptyWed Jan 21, 2009 10:59 pm

na znam...videcemo reklamu...
Back to top Go down
https://anaivanovic.catsboard.com
Gost
Guest

PostSubject: Re: Ana u novinama   Ana u novinama - Page 5 EmptyWed Jan 21, 2009 11:18 pm

Ana je jedno predivno stvorenje
Za razliku od Marije Šarapove, naša Ana Ivanović uživa ogromno poštovanje Džordžine Čeng, koja tvrdi da ništa lepše, skromnije, pametnije i otvorenije nije srela u ženskom tenisu!
- Ana je čista suprotnost Šarapovoj. Ona je jedno predivno i prijateljski raspoloženo stvorenje, sa kojom mi je veliko zadovoljstvo da sarađujem. Raspoložena je za razgovor, uvek pozitivno uzbuđena i ja svaki put jednostavno poželim da budemo najbolje drugarice do kraja života - priča Čengova.

Pametna zena,vrlo pametna..al je zato nola napljuvala.....
Back to top Go down
MakaVoliAnu
_WeB_mAsTeR_
_WeB_mAsTeR_
MakaVoliAnu

Volim Anu :

PostSubject: Re: Ana u novinama   Ana u novinama - Page 5 EmptyThu Jan 22, 2009 1:41 am

A ko je ta Džordžine Čeng
Back to top Go down
perkica
TeNnIs_PlAyEr_NuMbEr 1
TeNnIs_PlAyEr_NuMbEr 1
perkica

Female Broj poruka : 2363
Job/hobbies : Tennis,voleyball...
Humor : ``Never stop smilling``
Volim Anu :

Moj Forum : http://srbijatenis.nicetopics.com/
Datum upisa : 2008-04-06

PostSubject: Re: Ana u novinama   Ana u novinama - Page 5 EmptyThu Jan 22, 2009 1:42 pm

Reklama za Rolex će sigurno biti odlična! Jedva čekam da je vidim...A to da bi Ana mogla da bude sa ovim matorim golferom...NE!
Pa što je ostavila Verdaska...Zbog tenisa...Tako da sad i da oće da bude sa čičom,bilo bi glupo da demantuje samu sebe!
Back to top Go down
Admin
FoRuM_oWnEr
FoRuM_oWnEr
Admin

Volim Anu :

PostSubject: Re: Ana u novinama   Ana u novinama - Page 5 EmptyThu Jan 22, 2009 3:15 pm

MakaVoliAnu wrote:
A ko je ta Džordžine Čeng

pojma nemam...
Back to top Go down
Gost
Guest

PostSubject: Re: Ana u novinama   Ana u novinama - Page 5 EmptyThu Jan 22, 2009 3:19 pm

neka novinarka sto intervjuise tenisere.....msm nevazno...
Back to top Go down
Admin
FoRuM_oWnEr
FoRuM_oWnEr
Admin

Volim Anu :

PostSubject: Re: Ana u novinama   Ana u novinama - Page 5 EmptyThu Jan 22, 2009 3:20 pm

axa...pa upravu je ko god da je!
Back to top Go down
AnChI AjDeeee
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
AnChI AjDeeee

Female Broj poruka : 1573
Godina : 32
Job/hobbies : Tennis, Music...
Volim Anu :

Datum upisa : 2008-08-30

PostSubject: Re: Ana u novinama   Ana u novinama - Page 5 EmptySun Jan 25, 2009 7:55 pm

ANINA SKUPA LEKCIJA

Pre samo 17 dana Ana Ivanovic je rekla da novu sezonu pocinje bez trenera, jer “osecam da sam veoma iskusna. Igrala sam sa vecinom teniserki, dovoljno znam o njima I verujem svojim instiktima na terenu. U Australiju samd osla sa sparing partnerom I mislim da je to dovoljno.”
Preksinoc, posle senzacionalnog poraza protiv (malo poznate, ali fantasticne) Alise Klejbanove, Srpkinja je potpuno promenila plocu.
- Na zalost nemam trenera. Niko nije prosao ovo sto sam ja. Vec smo obavili razgovore sa nekoliko potencijalnih kandidata. Nadam se da cemo doneti odluku u bliskoj buducnosti. To je veoma vazno. Osecala sam da mi nesto nedostaje u igri. Proteklih meseci sam dosta toga prosla I trener je neko ko bi mi pomogao. Cesto sam u situaciji kada sam zbunjena, ne znam kada I koliko da treniram. Shvatila sam da moram da imam strucnjaka pored sebe I nadam se da ce to uskoro biti reseno.
Izmedju ove dve krajnosti lezi Anino otreznjenje, shvatanje u kakvoj je zabludi bila, koliko je skupo platila svoju grsku. Pripreme bez trenera, slikanje na plazama, soping sa Verdaskom – verovatno sve to nije bilo kljucno za poraz protiv Klejbanove, jer je Ruskinja bila stvarno neverovatna, ali kada se sve to sabere u sportu u kome se samo pobeda priznaje, onda je tesko oteti se utisku da peta teniserka sveta nije maksimalno iskoristila pauzu izmedju dve sezone.
- Prosle godine sam imala osecaj da mogu sama I sa sparing partnerom, ali sada znam da mi je potreban neko da me kontrolise – dodala je Ana posle prerane eliminacije, svesna da se ponasala kao da je van kontrole. – Poslednjih meseci dosta odluka oko priprema, treninga, mesta gde cemo I kako raditi morala sam ja da donosim. Trener je neko ko moze mnogo toga da mi olaksa.
Sa iskusnim strucnjakom iza sebe, Ana ne bi slala pogresne signale o svom zivotu. Kako neko rece u Melburnu, kao da je tokom pauze vise planirala kako da se slika sa Verdaskom nego kako da se priprema.
Naravno da svako ima pravo na privatan zivot, ali cela prica sa Spancem uipste nije delovala privatno. Sampion Dejvis kupa je u teniskim krugovima poznat kao osoba koja voli da radi na licnom marketingu, izgleda da se u posednja dva meseca prosle godine I Ana uhvatila u njegovu zamku.
Pariska sampionka mora da shvati da je mega zvezda I da, nazalost, vise ne moze da se ponasa kao obicna devojka. Svaki njen korak je pod lupom, svaki potez, dobar ili los, ostavlja traga.
Omanuo je I stab sampionke Rolan Garosa. Ako neko stvarno misli da teniseka od 21 godine koja pri tom stalno istice kako I dalje stice nova iskustva, moze sama da vodi karijeru – onda je to itekakav autogol. Nema bolje investicije u tenisu od one u strucnjake oko sebe. Interesantno je I pitanje sta se dogodilo sa Svenom Grunevaldom. Iako ovaj iskusni Holandjanin ima minus jer ne moze da pomaze Ani kada igra protiv Adidasovih teniserki, kako je onda sve to tako superiorno funkcionisala u prvih sest meseci prosle godine.
Ivanoviceva je igrala finale Australijskog opena, osvojila Indijen Vels I Rolan Garos, sve je izgledalo kao na sedmom nebu, a onda je usledilo tako surovo otreznjenje. Tri debakla na gren slemovima – od pariskog trijumfa nije prosla treve kolo na najvecim turnirima, Masters u Dohi je zavrsila bez pobede.
Naravno, za neke od tih neuspeha ima alibi – povrede I bolesti – ali sta je sa onim drugima.
Ako je za ikakvu utehu, Ana je u Melburnu stvarno izgubila u odlicnom mecu, protiv teniseke koja je pruzila partiju zivota.
- Klejbanova je zaista igrala fantasticno – priznala je Srpkinja – Dala sam sto odsto, ali jednostavno bila je bolje. Pogotovo u vaznim poenima. Neverovatni su bili uglovi pod kojima je slala lopticu. I dalje mislim da sam odigrala sjajan mec, ali ovog puta nije bilo dovoljno.
Priliku za trijumf propustila je u otvaranju. Da je realizovala vodjstvo sa 5:3, verovatno bi bila druga prica, Klejbanova se mozda ne bi toliko razigrala. Ovako, Ruskinji je osvajanje prvog seta rasirilo krila I posle je bilo gotovo.
- U prvom setu je bilo mnogo uspona I padova. Poeni su bili kratki I bilo je tesko uhvatiti ritam – nastavila je Ana. – Obe smo ili pravili direktne poene ili promasilvale. Pokusavala sam da produzim igru, ali nisam uspevala. Jednostavno, ona jetakva, vec prvu loptu udara iz sve snage. Uzasno razovaravajuce je bilo sto nisam uspela da iskoristim 5:3 u prvom setu. Borila sam se do kraja, napravila mnogo preokreta, ali na kraju je ona bila bolje.
Od pariskog trijumfa je bez zaista velikog uspega. Trijumf u Lincu je ipak u granicama proseka za teniserku njenog kalibra.
- Ocekivala sam da posle pobede na Garosu se postane teze – istice da je znala da ce se zivot iskomplikovati. – Bila sam broj 1, a to je kao da imate metu na ledjima. Svi hoce da vas pobede. Posle su dosle povrede, mnogo toga sto sam prvi put dozivela. Iz dana u dan suocavala sam se sa novim iskustvima.
Ivanovicevu sada ceka veoma tezak period branjenja velikog broja poena – pre svega titule u Indijen Velsu I Rolan Garosu. Pritisak ce biti uzasan, I od medija, I od sebe same.
Zato je od izuzetne vaznosti da shvati da je period slavlja prosao, da je period otreznjenja dosao. Ana nikada nije odbranila titulu, zato ec za nju odlazci u Indijan Vels I Pariz biti prava zeravica.

PRIVATAN ZIVOT BEZ UTICAJA

Sa Anom je u melburnu na snazi bio precutni dogovor o pitanjima o njenom privatnom zivotu. Iako nikada nismo pomenuli Fernanda Verdaska I njen razlaz sa njim, ona je sasvim dobro znala na sta se pitanja odnose.
Uostalom, verovatno je I sama bila svesna da je to bila jedna od dezurnih tema I medju igracima I medju novinarima.
- Nisam uopste nesrecna I sta god da se dogadjalo, smatram da sam dobro odlucila – odbila je I samu pomisao da je eliminacija od Klejbanove usledila zbog svih desavanja u njenom zivotu poslednjih nedelja. – Srecna sam sa svime sto se dogadjalo. Jos ne znam nista o planovima, videcu sa mojim stabom. Imacu par dana odmora, a onda na red dolazi veliki dogadjaj u Fed kupu.
S druge strane, Verdasko je prekjuce prvi prekinuo zaveru cutanja. Na pitanje da li mu je romansa sa Anom Ivanovic pomogla da zaigra mnogo bolje, kratko je odgovorio:
- Moja romansa je vec gotova.
Inace, mada to jos nije potvrdjeno, prica se da je Ana ostavila Verdaska, a ne obratno.

NEOPHODNE NOVE IDEJE U IGRI

Kako rece neko iz vrhunskog tenisa, Ana sada mora da nadje trenera koji ce doneti nove ideje u njenu igru. Iako mnogo raznovrsnija nego sto se prica – Ivanoviceva je vise puta dokazala da ume I da izadje na mrezu, da odigra slajs, da se sjajno brani – sve to morace jedan kvaliteta n strucnjak da jos vise dovede u red.
Sven Grunevald je imao fenomenalni doprinos stvaranju sampiona od Srpkinja, ali sada je ocigledno da njoj nije dovoljno da ima povremenog trenera, pogotovo jer on nije mogao da bude na pripremama sa njom u decembru.
Pitanje zasto Holandjanin nije postao njen stalni trener lako je objasniti – nikada nije pokazao interesovanja da prekine saradnju sa Adidasom koja ga je sprecavala da svo svoje vreme posveti Ani.
Interesanton je da je on tokom poraza od Klejbanove bio na Rod Lejver Areni, gde je pratio mec Dokic – Voznijacki. Dankinja je takodje Adidasova igracica, Gruneveld zna da Ana trazi novog trenera I vec se preorijentisao na novi zadatak.
Back to top Go down
Admin
FoRuM_oWnEr
FoRuM_oWnEr
Admin

Volim Anu :

PostSubject: Re: Ana u novinama   Ana u novinama - Page 5 EmptySun Jan 25, 2009 8:24 pm

pa...valjda je naucila nesto...
Back to top Go down
~Ana Ivanovic~
PoLaKo_Se_PrObIjAs_Na_WtA_lIsTu
PoLaKo_Se_PrObIjAs_Na_WtA_lIsTu
~Ana Ivanovic~

Female Broj poruka : 499
Job/hobbies : ples,tenis...
Humor : hahaha
Volim Anu :

Datum upisa : 2008-03-20

PostSubject: Re: Ana u novinama   Ana u novinama - Page 5 EmptyTue Jan 27, 2009 6:57 pm

pa...valjda je naucila nesto...
Back to top Go down
http://www.anainole.niceboard.net
I LOVE TENNIS
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
I LOVE TENNIS

Female Broj poruka : 1670
Job/hobbies : Tennis
Volim Anu :

Moj Forum : www.fun-forum.cjb.net
Datum upisa : 2008-07-22

PostSubject: Re: Ana u novinama   Ana u novinama - Page 5 EmptyWed Jan 28, 2009 8:26 pm

eee ljodi jel ima ane u nekim nowinama??? msm owako kwalitetnijim... u hello bude cxesto...
Back to top Go down
Ana T.
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Ana T.

Female Broj poruka : 2069
Godina : 27
Job/hobbies : Odbojka , fudbal bez njih ne mogu a onda i TENIS...
Humor : Svi za Anu , Ana za sve!!!
Raspolozenje : ::SUPER::
Volim Anu :

Datum upisa : 2009-05-13

PostSubject: Re: Ana u novinama   Ana u novinama - Page 5 EmptyWed Jun 03, 2009 2:05 pm

The latest news about Ana!

Ana na naslovnoj strani Blic Pulsa

June 02, 2009 /

Ana je na naslovnoj strani Blic Pulsa, jednog od najpopularnijih časopisa o poznatima u Srbiji.

Sledi deo teksta:

Poznate ličnosti su čuvene po svojim posebnim zahtevima kada borave u hotelima, i kada nastupaju. Da li vi imate neke posebne potrebe, i koje?
Mislim da sam prilično lak gost, bez zahteva. Jedini poseban zahtev koji obično imam je mnogo leda, pošto se u sklopu svog oporavka kupam u ledu!

Kada obično idete u kupovinu? Koliko dugo to traje i šta najviše volite da kupujete? Idete li sami ili u društvu? Vidite li sebe kao kupoholičarku? Kao verovatno sve žene, da li nekada kažete: “Nemam ništa da obučem”?
Ne idem toliko često u kupovinu: možda svakih par meseci. Najviše volim da kupujem suknje. Obično idem sa mamom, pošto ona ima dobar ukus i može da mi kaže šta mi dobro stoji. Ne bih rekla da sam kupoholičarka: kupujem samo stvari koje ću koristiti. Ali definitivno uživam u kupovini!

Koji tip momaka vam se najviše sviđa i da li je teško privući vašu pažnju?
Volim džentlmene: važno je da dečko ima manire i da je učtiv. Volim i momke koji umaju ciljeve, a pomaže i ako su visoki!
Back to top Go down
http://ancinoleijeca@serbianforum.info/
Sanja i Tanja
TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
Sanja i Tanja

Female Broj poruka : 2422
Job/hobbies : Fudbal
Humor : smijehom protiv tuge... :-)
Volim Anu :

Datum upisa : 2009-03-06

PostSubject: Re: Ana u novinama   Ana u novinama - Page 5 EmptyWed Jun 03, 2009 2:26 pm

Moramo da kupimo te novine.
Back to top Go down
Ana T.
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Ana T.

Volim Anu :

PostSubject: Re: Ana u novinama   Ana u novinama - Page 5 EmptyWed Jun 03, 2009 2:28 pm

Ja ne znam imaju li kod nas te novine vidjecu.
Back to top Go down
Admin
FoRuM_oWnEr
FoRuM_oWnEr
Admin

Volim Anu :

PostSubject: Re: Ana u novinama   Ana u novinama - Page 5 EmptyWed Jun 03, 2009 3:25 pm

aj ako nemo kupi da postavi tekst ili da barem kaze o cemu se radi...
Back to top Go down
Sanja i Tanja
TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
Sanja i Tanja

Volim Anu :

PostSubject: Re: Ana u novinama   Ana u novinama - Page 5 EmptyWed Jun 03, 2009 8:14 pm

ok,mi cemo vjerovatno kupiti,pa cemo javit
Back to top Go down
Sanja i Tanja
TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
Sanja i Tanja

Volim Anu :

PostSubject: Re: Ana u novinama   Ana u novinama - Page 5 EmptyThu Jun 04, 2009 10:59 pm

Zelite li da prepisemo cijeli tekst iz novina ili da prepricamo?
Back to top Go down
Ana T.
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Ana T.

Volim Anu :

PostSubject: Re: Ana u novinama   Ana u novinama - Page 5 EmptyThu Jun 04, 2009 11:05 pm

Kako vam je lakse , mozda da prepricate.
Back to top Go down
Sanja i Tanja
TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
Sanja i Tanja

Volim Anu :

PostSubject: Re: Ana u novinama   Ana u novinama - Page 5 EmptyFri Jun 05, 2009 11:32 pm

Ana Ivanovic: Volim džentlmene

Ana Ivanović, svetski poznatoj teniserki po igri ali i po lepoti, oteli smo malo vremena između dva meca na Roland Garrosu, da nam odgovori na neka "životno" važna pitanja. Nije nas odbila, naravno. Smo je za to vreme odložila sudoku, koji inače igra dok se priprema za meč...

Poslednje tri godine te proglašavaju najseksipilnijom teniserkom, na FHM listi si na 23. mestu najlepših žena sveta, novine "The Age" su te proglasile najlepšom teniserkom svih vremena. Kako to doživljavaš te titule?
-Laska mi kada čujem tako nešto, ali ja sebe ne vidim n taj način. Fokusirana sam na tenis, a na terenu mi "kako dobro izgledaš" ne pomaže mnogo. Važno je samo kako igram.

Iz ugla običnog posmatrača ti imaš sve što devojka može da poželi (lepotu, talenat, vrhunske rezultate...). Koje su tvoje neostvarene želje?
-Hvala mnogo na komplimentima. Još imam mnogo ciljeva, na primer, želim da pobedim na svim grend slem turnirima. Kada budem završila igračku karijeru u tenisu, nadam se svojoj porodici sa bar troje dece.

Slavni ljudi su poznati i po posebnim željama kada odsedaju u hotelima, gostuju, imaju nastupe. Da li i ti imaš neke posebne zahteve?
-Mislim da sam vrlo lak i nezhtevan gost. Jedini specijalni zahtev koji obično imam su velike količine leda jer upržnjavam ledene kupke kao deo oporavka posle napornih mečeva.

Kakvi mladići ti se sviđaju i da li je teško dobiti tvoju naklonost?
-
Volim džentlmene!Vrlo mi je važno da momak ume da se ponaša, hoće da pomogne i da je učtiv. Takođe, volim momke sa ciljem! I pomaže ako su visoki.

Da li ti se čini da pojedini momci imaju strah da ti priđu i kako se tad postaviš?
-Ne idem po klubovima i sličnim mestima i obočno sam sa svojim timom ili porodicom kada sam u javnosti, tako da sam sigurna da se momci plaše da mi priđu. Ali, pored toga, nadm se da mi je lako prići, jer sam sasvim opuštena i rekla bih da sam "friendly person".

Koliko tvoj privatni život trpi zbog toga što si poznata? Da li ponekad poželiš da "kao sav običan svet" priuštiš sebi neke trivijalne stvari, šetnje, druženja, izlaske?
-Slava svakako nije jedna od boljih stvari u životu profesionalnog igrača tenisa, ali se s tim treba izboriti na najbolji način. Vrlo je laskoavo da me ljudi često prepoznaju, ili traže moj autogram, što je znak da gledaju kako igram. Trudim se da na sve to gledam pozitivno, ali sigurno sam izgubila deo privatnosti.

Gde obično ideš kada kreneš u šoping? Koliko traje, šta voliš da kupuješ? Ideš li sama ili ti je potrebno društvo? Smatraš li sebe kupoholičarkom?
-Ne idem u kupovinu tako često, možda svakih nekoliko meseci. Najviše volim da kupujem suknje. Obično idem sa mamom jer ona ima ukusa. Ona me savetuje i govori mi kako šta izgleda na meni i šta mi dobro stoji. Ne mogu za sebe da kažem da sam kupoholik, kupujem samo ono što ću sigurno nositi. Ali, definitivno uživam u kupovini.

Šta obavezno radiš kada si u Beogradu?
-Volim da šetam po graduovima koje posjećujem. Kada sam u Beogradu volim da posetim baku i deku i porodicu koju ne viđam često.

Kako izgleda jedan običan dan u tvom životu kada nemaš takmičenja?
-Teško je reći. Uglavnom imam teniske treninge, ili fitnes treninge, a često oba. Prija mi odmor uz knjigu ili DVD. Rado gledam trilere i serije kao što su "Izgubljeni", "Bekstvo iz zatvora" i "24 časa". Uživam u opuštanju sa prijateljim i porodicom, ali i kad slušam muziku sama. Voli da pobegnem od svega. Kao i mnoge devojke, radujem se šopingu i boravku u restoranima.

[/b]PS. Evo i interviju sa Dan Holcmanom

Najvažniji čovek u životu Ane Ivanović

Dan Holcman je mlad (38) i uspešan švajcarski biznismen koji je "nanjušio" potencijal Ane Ivanović kada je ona imala samo 14 godina, i od tada radi kompletan menadžerski posao za najlepšu srpsku teniserku. Gospodin Holcman, pored DH menadžmenta, poseduje još nekoliko kompanija, između ostalih i onu koja proizvodi "Juice PLUS+", najprodavanije vitaminske kapsule na svetu.

[b]Koliko dugo poznajete Anu?

-Upoznao sam je kada je imala 14 godina, a sarađujemo od njene 15.

Šta mislite o Ani? Da li ste se nekada sukobili?
-Ana je sjajna osoba. Inteligentna je, savršeno vaspitana i nežna, čak i skromna. Nikad nismo imali sukob. Svi mogu da vide da je Ana izrazito nekonfliktna osoba. Iako je vrlo snažna ličnost, ona je puna razumevanja. Zaista, sa Anom je vrlo lako surađivti.

Kako Ana podnosi poraze?
-Veoma je emotivna. Često zaplače posle posebno teških poraza, ali to traje vrlo kratko, obično samo u svlačionici. Ona ulaže mnogo energije u svaki svoj meč, pa na kraju mora nekako i da se oslobodi svih tih emocija. Ali, verujte, Ana je naučila da se izdigne iznad loših situacija, i već posle pola sata nakon izgubljenih mečeva viđao sam je srećnu i nasmejanu.

Kako naša teniserk proslavlja pobede?
-Ana nikada ne proslavlja dobijene mečeve, ukoliko to nije poslednji meč na turniru jer ne želi da gubi koncentraciju i smirenost za sledeći duel koji je očekuje. Ali, ako popričamo o tome kako proslavlja dobijene turnire, uvek to radi zajedno sa svojim timom i svojom porodicom. Mislim da smo prošle godine, po završetku Roland Garrosa, organizovali večeru za 25 ljudi!

Da li postoje neka pravila koje Ana voli da krši?
-Reko sm već da mislim da je Ana savršeno vaspitana. Ali, ona ima tako dobar smisao za humor, vragolast. Ne smem baš da vam prepričavam šale koje Ana zbija na račun nekih članova svog tima, ali reći ću da su bile vrlo kreativne!

PS. izvinjavamo se ako ima nekih grešaka u pisanju...
Back to top Go down
Admin
FoRuM_oWnEr
FoRuM_oWnEr
Admin

Volim Anu :

PostSubject: Re: Ana u novinama   Ana u novinama - Page 5 EmptySat Jun 06, 2009 1:10 pm

HVALA TI PUUUNO!!!
Back to top Go down
Sanja i Tanja
TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
Sanja i Tanja

Volim Anu :

PostSubject: Re: Ana u novinama   Ana u novinama - Page 5 EmptySat Jun 06, 2009 2:15 pm

Nema na cemu,i drugi put cemo kada nesto bude trebalo.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Ana u novinama   Ana u novinama - Page 5 Empty

Back to top Go down

Ana u novinama
Back to top 
Page 5 of 8Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next