| Ana u novinama | |
|
+14~Ana Ivanovic~ !!!gOOOO AAAnAAA!!! FedererFan *vanja_loves_Nole* Jowana WoLi Noleta Kacka perkica ^*TeA^* Admin sonjica93 AnChI AjDeeee anin najveci fan MakaVoliAnu I LOVE TENNIS 18 posters |
|
Author | Message |
---|
I LOVE TENNIS TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1670 Godina : 30 Location : Novi Sad Job/hobbies : Tennis Volim Anu : Moj Forum : www.fun-forum.cjb.net Datum upisa : 2008-07-22
| Subject: Re: Ana u novinama Fri Dec 19, 2008 12:59 pm | |
| | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
Broj poruka : 4144 Godina : 29 Location : Uz Anu Job/hobbies : tennis Humor : Xa...xa...XA...xA... Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-19
| Subject: Re: Ana u novinama Sun Dec 21, 2008 7:47 pm | |
| moze neko da postavi scandal tj. naslovnu scandala ovde? | |
|
| |
Broj poruka : 1670 Godina : 30 Location : Novi Sad Job/hobbies : Tennis Volim Anu : Moj Forum : www.fun-forum.cjb.net Datum upisa : 2008-07-22
| Subject: Re: Ana u novinama Mon Dec 22, 2008 12:26 am | |
| ja sam pokusala da nadjem ali nisam uspela | |
|
| |
MakaVoliAnu _WeB_mAsTeR_
Broj poruka : 3650 Godina : 30 Location : Sa Anom na treningu.. Job/hobbies : Tenis Humor : Haha Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Moj Forum : www.anafans.4rumer.com Datum upisa : 2008-07-06
| Subject: Re: Ana u novinama Mon Dec 22, 2008 12:30 am | |
| | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
Broj poruka : 4144 Godina : 29 Location : Uz Anu Job/hobbies : tennis Humor : Xa...xa...XA...xA... Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-19
| Subject: Re: Ana u novinama Mon Dec 22, 2008 6:45 pm | |
| pa ko ima nek slika pa nek uploaduje...pliz | |
|
| |
sonjica93 TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1307 Godina : 31 Location : Belgrade , Serbia Job/hobbies : tenis Humor : hahahah Volim Anu : Datum upisa : 2008-03-22
| Subject: Re: Ana u novinama Mon Dec 22, 2008 10:59 pm | |
| nema jos, bice kad izadje novi broj, jer dok je ovaj jos u prodaji nece ga sigurno stvaiti na net... | |
|
| |
| Subject: Re: Ana u novinama Tue Dec 23, 2008 3:18 am | |
| Pa jel neko kupio skandal? E ljodi owo nema weze sa nowinama ali eto ako je neko na fejsu i ne woli JJ neka se pridruzi aninim fanowima u grupi Anti-fanovi Jelene Jankovic!!! | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Ana u novinama Tue Dec 23, 2008 2:22 pm | |
| ja nisam,a niti cu,samo sam widela sliku...necu da kupujem nowine gde lazu o nasoj anchy... |
|
| |
MakaVoliAnu _WeB_mAsTeR_
Broj poruka : 3650 Godina : 30 Location : Sa Anom na treningu.. Job/hobbies : Tenis Humor : Haha Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Moj Forum : www.anafans.4rumer.com Datum upisa : 2008-07-06
| Subject: Re: Ana u novinama Tue Dec 23, 2008 4:12 pm | |
| | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: Ana u novinama Tue Dec 23, 2008 6:00 pm | |
| SPAM!!!Ne sve ali ima spama! | |
|
| |
Jowana WoLi Noleta _WeB_mAsTeR_
Broj poruka : 3501 Godina : 28 Location : Uz Noleta Job/hobbies : Nole..... Humor : 50% Raspolozenje : ::Bilo je i bolje:: Volim Anu : Datum upisa : 2008-08-07
| Subject: Re: Ana u novinama Wed Dec 24, 2008 11:35 am | |
| Jao moja mama je poludela kad je videla anchy u skandalu.... Nikad je nisam videla takvu...... | |
|
| |
MakaVoliAnu _WeB_mAsTeR_
| Subject: Re: Ana u novinama Sat Dec 27, 2008 1:39 pm | |
| | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Ana u novinama Wed Dec 31, 2008 4:10 pm | |
| ljudi ima intervju sa anom u novostima.... |
|
| |
^*TeA^* ThE_mOuSt_AcTiVe_MeMbEr
Broj poruka : 4082 Godina : 30 Location : Banjaluka Job/hobbies : odbojka Humor : xxaxaaxxa Volim Anu : Datum upisa : 2008-07-27
| Subject: Re: Ana u novinama Wed Dec 31, 2008 4:42 pm | |
| | |
|
| |
Gost Guest
| Subject: Re: Ana u novinama Wed Dec 31, 2008 10:37 pm | |
| |
|
| |
MakaVoliAnu _WeB_mAsTeR_
| Subject: Re: Ana u novinama Fri Jan 02, 2009 3:38 pm | |
| | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
| Subject: Re: Ana u novinama Sat Jan 03, 2009 12:42 am | |
| | |
|
| |
^*TeA^* ThE_mOuSt_AcTiVe_MeMbEr
Broj poruka : 4082 Godina : 30 Location : Banjaluka Job/hobbies : odbojka Humor : xxaxaaxxa Volim Anu : Datum upisa : 2008-07-27
| Subject: Re: Ana u novinama Sat Jan 03, 2009 12:48 am | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Ana u novinama Sun Jan 04, 2009 4:21 am | |
| e msm da je bilo nesxto u pressu... ewo nasla sam neki text... ANIN NOVI DEČKO?! Srpska teniserka uslikana na plažama Kvinslenda kako se kupa i drži za ruke sa golf igračem Adamom Skotom. Australijski mediji spekulišu da s njim vara Verdaska Uhvaćeni na delu... Ana i Adam bezbrižno se brčkaju u moru (Photo: Peter Barnes - Rex Features) Srpska teniserka Ana Ivanović u Australiji vara svog dečka Fernanda Verdaska?! Jednu od najlepših sportistkinja planete paparaci su uslikali na plažama Kvinslenda kako se kupa i drži za ruke sa Adamom Skotom, 28-godišnjim australijskim golferom! Iako nema potvrde da su njih dvoje u emotivnoj vezi, Australijanci uveliko spekulišu da je Ana našla novog dečka, a fotografije objavljene u više medija na najmanjem kontinentu tu tezu u najmanju ruku potvrđuju. Ivanovićeva se, naime, sudeći prema slikama, veoma dobro zabavlja sa jednim od najtalentovanijih svetskih golfera, juri se sa njim po plaži, brčka u plićaku i na talasima, a najindikativnija je fotografija gde se njih dvoje u vodi smeju i drže za ruke. Veže ih „Roleks" Nije poznato kako su se njih dvoje upoznali, ali ih definitivno vežu dve stvari. To su rezidencija u Švajcarskoj, kao i to što su oboje manekeni „Roleksa". U svakom slučaju, fotografije Srpkinje i Australijanca nekome možda mogu da izgledaju bezazleno, ali Aninom dečku Fernandu Verdasku svakako neće. Njemu bez dileme nije prijatno da vidi svoju devojku kako se drži za ruke sa drugim, dok je on desetinama hiljada kilometara daleko. Ipak, španski teniser za nekoliko dana stiže u Brizbejn, gde će imati priliku da razjasni celu stvar sa Anom. Tada ćemo saznati da li je naša teniserka Fernandova ili Adamova devojka. I Šarapova pala na njega Inače, Australijanac Adam Skot nije poznat kao veliki ljubavnik, iako ima čitavu armiju obožavateljki koje mu neretko upućuju nepristojne ponude. On je u dva navrata po nekoliko godina bio u vezi sa Šveđankom Marijom Kojzar, a ta romansa, barem zvanično, još nije završena. Momak iz Adelaide je do sada u karijeri samo od turnirskih nagrada zaradio basnoslovnih 18.369.560 dolara. Pored golfa, u kojem nije imao previše uspeha prošle godine, voli da se bavi i bodi-surfingom, odnosno surfovanjem bez daske. Dakle, lep, popularan, mlad, uspešan, bogat, pa još zna da surfuje... Australijanac je poznat u svetu tenisa, naročito među devojkama i kada su jedanput upitali Mariju Šarapovu o njemu, prelepa Sibirka je kratko kroz smeh odgovorila: - Dajte mi noćni dubl meč sa njim, molim vas! | |
|
| |
| Subject: Re: Ana u novinama Sun Jan 04, 2009 4:22 am | |
| pa sxta mislite o owome??? ja msm da je owo josx jedna izisljotina nowinara... boze kao da se ne moze okupati sa prijateljem... | |
|
| |
*vanja_loves_Nole* TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1486 Godina : 30 Location : u swemiru sa Noletom Job/hobbies : tenis Volim Anu : Datum upisa : 2008-04-30
| Subject: Re: Ana u novinama Sun Jan 04, 2009 4:24 am | |
| what????????..............ne mogu da verujem...jbt.... | |
|
| |
| Subject: Re: Ana u novinama Sun Jan 04, 2009 4:29 am | |
| ma owo je i malo stara west... od pre par dana... | |
|
| |
*vanja_loves_Nole* TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1486 Godina : 30 Location : u swemiru sa Noletom Job/hobbies : tenis Volim Anu : Datum upisa : 2008-04-30
| Subject: Re: Ana u novinama Sun Jan 04, 2009 4:31 am | |
| ja za ovo tek sad cujem.....al mislim pa da su oni to malo uzdigli...dobro si rekla, ne moze se ni okupati sa prijateljem...ma ne vara ona Verdassca..barem se nadam..xexe | |
|
| |
MakaVoliAnu _WeB_mAsTeR_
| Subject: Re: Ana u novinama Sun Jan 04, 2009 2:19 pm | |
| Bilo je i u blicu i u sportskom zurnalu taj tekst..Strasno!! | |
|
| |
perkica TeNnIs_PlAyEr_NuMbEr 1
Broj poruka : 2363 Godina : 31 Location : ALWAYS SERBIA Job/hobbies : Tennis,voleyball... Humor : ``Never stop smilling`` Volim Anu : Moj Forum : http://srbijatenis.nicetopics.com/ Datum upisa : 2008-04-06
| Subject: Re: Ana u novinama Sun Jan 04, 2009 2:46 pm | |
| Ko zna šta se tu dešava...Ali samo me zanima zašto se Ana druži sa ljudima koji su stariji od nje 10-15 god....Malo mi je to bzvz... | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Ana u novinama | |
| |
|
| |
| Ana u novinama | |
|