| Ana u novinama | |
|
+14~Ana Ivanovic~ !!!gOOOO AAAnAAA!!! FedererFan *vanja_loves_Nole* Jowana WoLi Noleta Kacka perkica ^*TeA^* Admin sonjica93 AnChI AjDeeee anin najveci fan MakaVoliAnu I LOVE TENNIS 18 posters |
|
Author | Message |
---|
Ana T. TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 2069 Godina : 27 Location : Republika Srpska , Ljubinje Job/hobbies : Odbojka , fudbal bez njih ne mogu a onda i TENIS... Humor : Svi za Anu , Ana za sve!!! Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-05-13
| Subject: Re: Ana u novinama Tue Jul 07, 2009 10:14 pm | |
| Ana na naslovnoj strani časopisa Novosti
July 05, 2009 / Ana je prošle nedelje bila na naslovnoj strani časopisa Život Plus, dodatka dnevnim novinama Novosti.
Sledi deo ekskluzivnog intervjua:
Kažeš da je najbolji način da te neko pokrene kada ti kaže: “Ti to ne možeš da uradiš”. Kako se “podižeš” kada nešto važno za tebe ne ide kako bi želela? U takvim situacijama definitivno moraš da budeš veoma jak mentalno. Nije uvek lako ostati pozitivac, ali to je jedino rešenje. Uvek moraš da veruješ u sebe i u to da ćeš na kraju uspeti u onome što si naumio. Životni put nikada nije lak. Sve zavisi od toga kako uspevaš da se izboriš sa preprekama i da nastaviš dalje. Važno je da gubitke ne pretvoriš u poraze.
Kako izgleda tvoje pakovanje pred put? Panika te uhvati kada shvatiš da si u kofer zaboravila da staviš – šta? Najvažnije stvari su mi aj-pod, telefon i dobra knjiga. Obično se pakujem u poslednjem trenutku, tako da nikada nemam dovoljno vremena da budem metodična. Ali, toliko puta u životu sam se pakovala da već imam razrađen sistem.
Zaštitno si lice “roleks” satova. Šta ti znači vreme? Imaš li utisak da prebrzo prolazi? Znam da sam još mlada i da je moja karijera na samom početku, ali je zapanjujuća pomisao da sam na juniorskom finalu Vimbldona igrala pre pet godina. A sada, kada gledam kako pristižu sve ove mlade igračice, definitivno shvatam da vreme brzo prolazi. | |
|
| |
Sanja i Tanja TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
Broj poruka : 2422 Godina : 29 Location : Teslic,Republika Srpska Job/hobbies : Fudbal Humor : smijehom protiv tuge... :-) Volim Anu : Datum upisa : 2009-03-06
| Subject: Re: Ana u novinama Wed Jul 08, 2009 8:01 pm | |
| kupile smo mi te novine,super su | |
|
| |
Broj poruka : 2069 Godina : 27 Location : Republika Srpska , Ljubinje Job/hobbies : Odbojka , fudbal bez njih ne mogu a onda i TENIS... Humor : Svi za Anu , Ana za sve!!! Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-05-13
| Subject: Re: Ana u novinama Wed Jul 08, 2009 9:58 pm | |
| kod nas nemaju te novine , trazila sam... | |
|
| |
| Subject: Re: Ana u novinama Thu Jul 09, 2009 4:10 pm | |
| Anin vodič za forhend
July 08, 2009 / Ana je uradila intervju za engleske novine The Guardian, i za vreme Wimbledona je objavljen instrukcioni članak o forhendu.
Sledi prevod Aninog intervjua:
"Forhend mi je omiljeni udarac još kad sam bila dete. Oduvek sam ga prilično dobro udarala, mada je udarac duži nego kod većine teniserki. I prilično je ravan, bez mnogo topspina, pa je zato snažan. Ali pošto je udarac prilično dugačak, važno je da sam u pravom položaju da ga odigram, i zbog toga mi je priprema veoma bitna.
"Da bi ojačali svoje udarce, radite na tehnici i radu nogu, ali u okviru vašeg sopstvenog stila. Jednostavna vežba za rad nogu je da vam trener kotrlja lopte, a da vi morate da ih gurnete nazad rukom (bez reketa). Ako možete brzo da dođete do lopti, rad nogu vam je dobar.
"Osnovna vežba koju ja koristim za uvežbavanje svog forhenda je da mi neko baca loptice na bekend, a ja moram da trčim okolo pre nego što udarim inside-out forhend na bekend protivnika. To vašeg protivnika stavlja na zadnju nogu i otvara vam teren, pa ako ne napravite poen sa prvim udarcem, imaćete dobru priliku da iz drugog ili trećeg to uradite. Moj prvenstveni cilj je konstantnost, a posle toga gledam da udarim različite putanje.
"Fokusirajte se na popravljanje svoje konstantnosti, tako da na treningu pravite što je moguće manje grešaka. Ponavljanje će vam pomoći u meču; tačno je da ne postoji zamena za trening." | |
|
| |
| Subject: Re: Ana u novinama Thu Jul 23, 2009 12:46 pm | |
| Članak o Ani u Vogue-e
July 22, 2009 / Ana je tema članka na šest strana u avgustovskom broju Vogue-a, koji je ove nedelje počeo da se prodaje u Americi.
21-godišnjakinju je ranije tokom godine u Normandiji fotografisao renomirani fotograf Norman Jean Roy. Autor članka je novinar Rebecca Johnson, koja je za vreme Sony Ericsson Open-a u Majamiju provela vreme sa Anom.
Ona Anu opisuje kao "skromnu" i, osvrćući se na njeno izbijanje na vrh svetske rang liste prošle godine, komentariše: "svi su se složili: Ivanovićeva je bila sjajan broj jedan." | |
|
| |
| Subject: Re: Ana u novinama Sat Jul 25, 2009 9:45 pm | |
| anci ima u hellou na 24. stranici , pa mozete to procitati preko neta | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
Broj poruka : 4144 Godina : 29 Location : Uz Anu Job/hobbies : tennis Humor : Xa...xa...XA...xA... Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-19
| Subject: Re: Ana u novinama Sun Jul 26, 2009 2:00 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Ana u novinama Sun Jul 26, 2009 4:11 pm | |
| ma nema na cemu | |
|
| |
Isidora =) Na_SaMoM_sI_vRhU
Broj poruka : 813 Godina : 27 Location : nasa draga Srbija Job/hobbies : odbojkasica :) igram tenis u slobodno vreme... Humor : :) :) :) Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-07-31
| Subject: Re: Ana u novinama Fri Jul 31, 2009 9:53 pm | |
| ja chim kupim neke nowine u njima Ana!To mi walja jer skupljam njene slidze i lepim na ormar. | |
|
| |
| Subject: Re: Ana u novinama Sat Aug 01, 2009 1:50 pm | |
| | |
|
| |
sonjica93 TrEnNeR_aNe_IvAnOvIc
Broj poruka : 1307 Godina : 31 Location : Belgrade , Serbia Job/hobbies : tenis Humor : hahahah Volim Anu : Datum upisa : 2008-03-22
| Subject: Re: Ana u novinama Sat Aug 15, 2009 2:22 pm | |
| to sam i ja radila, pa sam sve poskidala hahahaha pa ovog leta je nje skoro u svakom casopisu bilo... | |
|
| |
Admin FoRuM_oWnEr
Broj poruka : 4144 Godina : 29 Location : Uz Anu Job/hobbies : tennis Humor : Xa...xa...XA...xA... Raspolozenje : ::NIKAD BOLJE:: Volim Anu : Datum upisa : 2007-08-19
| Subject: Re: Ana u novinama Sun Aug 16, 2009 11:55 am | |
| da zbog verdasca i skota...lol i zbog rezultata... a nedavno sam negde videla nesto na foru: ivanovic i jankovic odustale od tennisa zbog ljubavi...ceo clanak je o tome kako je jelena jedva cekala da se zavrsi wimbldon i kako ni anu ni skotu ne ide sa lopticama...bio je samo jedan covek koji ih je branio i rekao nesto na foru da ih puste na miru i da ce se one vremenom vratiti | |
|
| |
Broj poruka : 813 Godina : 27 Location : nasa draga Srbija Job/hobbies : odbojkasica :) igram tenis u slobodno vreme... Humor : :) :) :) Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-07-31
| Subject: Re: Ana u novinama Mon Aug 17, 2009 7:50 pm | |
| to sam i ja chitala chini mi se u Gloriji.Branio ih je teniski struchnjak(nzm kako se zowe) i rekao da je to saswim normalno jer swi teniseri imaju uspone i padove.Kao Jelena je jedwa chekala kraj turnira da bi zajedno sa dechkom otishla na odmor. A da su odustale od tenisa o tome NEMA NI GOWORA!ej bre ljudi pa one su mlade i ambiciozne,bolje reci njihowo praaawo wreme ce tek doci! | |
|
| |
Broj poruka : 1307 Godina : 31 Location : Belgrade , Serbia Job/hobbies : tenis Humor : hahahah Volim Anu : Datum upisa : 2008-03-22
| Subject: Re: Ana u novinama Tue Aug 18, 2009 2:27 pm | |
| ja nzm zasto ih forsiraju toliko... covece imaju po 20 godina, tako reci u najboljim su godinama i sad trebaju da rade do besvesti...treba bre da se zezaju i uzivaju u zivotu... naravno ne kazem da treba da odbace tenis ali da ne preteruju... | |
|
| |
| Subject: Re: Ana u novinama Tue Aug 18, 2009 3:28 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Ana u novinama Tue Aug 18, 2009 11:18 pm | |
| | |
|
| |
Ana 4ever JoS_uVeK_tRaZis_TrEnErA
Broj poruka : 113 Godina : 31 Volim Anu : Datum upisa : 2009-01-23
| Subject: Re: Ana u novinama Wed Aug 19, 2009 1:27 am | |
| pustite te priche neka onda mashine i roboti igraju tenis, a ti takvi sami ne mogu ili su ljubomorni pa opanjkavaju one uspjeshne i tako lijeche svoje komplexe... | |
|
| |
Sanja i Tanja TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
Broj poruka : 2422 Godina : 29 Location : Teslic,Republika Srpska Job/hobbies : Fudbal Humor : smijehom protiv tuge... :-) Volim Anu : Datum upisa : 2009-03-06
| Subject: Re: Ana u novinama Thu Aug 20, 2009 10:33 am | |
| bas tako,ako im se ne svidja neka cute,a ne da ih pljuju cim stignu,barem one to nisu zasluzile jer su nam toliko trofeja donijele | |
|
| |
| Subject: Re: Ana u novinama Sun Aug 23, 2009 10:51 am | |
| ewo skoro se u nowinama pojawilo glasanje za najlepshu Srpkinju.Idite na sajt http://www.pressonline.rs/ i glasajte za Anu,ona je pod brojem 31.Možete da glasate i putem SMS-a na broj 3391.Samo ukucajte mis 31.Anchy je trenutno peta | |
|
| |
| Subject: Re: Ana u novinama Sun Aug 23, 2009 11:30 am | |
| mislim da je to vec pomenuto u drugoj temi.. | |
|
| |
| Subject: Re: Ana u novinama Sun Aug 23, 2009 3:48 pm | |
| onda se izwinjawam,nisam widela od wishka ne boli glawa )) | |
|
| |
| Subject: Re: Ana u novinama Sun Aug 23, 2009 11:04 pm | |
| haha ma nema veze, bitno je da nas shto vishe glasa!!! )) | |
|
| |
| Subject: Re: Ana u novinama Mon Aug 24, 2009 2:51 pm | |
| da!peto mesto nije dowoljno!! | |
|
| |
| Subject: Re: Ana u novinama Wed Aug 26, 2009 2:26 pm | |
| da to sam ja stavila.....ali nema veze | |
|
| |
| Subject: Re: Ana u novinama Wed Aug 26, 2009 2:37 pm | |
| Intervju u Fitness Magazinu August 26, 2009 / Članak o Ani objavljen je u novom broju Fitness Magazina u Severnoj Americi. Sledi prevod dela intervjua koji je uradila Julia Savacool: “Neko mi je jednom rekao da bi bili uspešni, morate da imate kratkoročno pamćenje. Morate da zaboravite loše treninge ili izgubljene gemove i da verujete u svoju sposobnost.” “Moja najveća snaga je moj borbeni duh. Možda neću pobediti, ali se nikada neću predati dok gubim. Monika Seleš je bila jedna od vrhunskih teniserki kada sam ja odrastala, i sećam se koliko se borila za svaki poen. Ona mi je bila uzor.” Fitnes je... "izgurati trening kada vam nije do toga, jer znate da će vas ono što uradite danas učiniti snažnijim sutra.” | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Ana u novinama | |
| |
|
| |
| Ana u novinama | |
|