anaivanovic PoCeO/La_Si_Sa_TrEnInZiMa
Broj poruka : 179 Godina : 29 Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-08-18
| Subject: Intervju za sport.ch Sat Nov 21, 2009 12:50 am | |
| Ana je nedavno uradila intervju za sport.ch, vodeći sportski sajt u Švajcarskoj. Sledi prevod dela intervjua: Jednim delom živite u Švajcarskoj. Šta vam se najviše sviđa u našoj zemlji?Švajcarska je prelepa zemlja sa mnogo divnih predela. Posebno volim jezera u Cirihu i planine u Lozani – lepo je trenirati u tim oblastima. Volim i opušteno raspoloženje koje vlada u zemlji, i to što ljudi veoma poštuju vašu privatnost. Za mene je Švajcarska savršeno mesto za život. Šta najviše volite da radite kada ste u Bazelu i imate slobodnog vremena?Ja veoma volim kuću, tako da dosta vremena provodim u svom stanu. I moja menadžment kompanija se takođe nalazi u Bazelu, pa povremeno odem na večeru sa svojim menadžerom Danom Holzmannom. Ima nekoliko restorana – italijanskih i švajcarskih – u koje volim da odlazim, posebno “Oliv”. Kim Clijsters se pre nekoliko meseci vratila tenisu, a vratiće se i Justine Henin. Šta mislite o njihovom povratku? Da li je za ženski tenis dobro što se vraćaju tako uspešne teniserke?Mislim da je to sjajno za ženski tenis, i za mene lično je veoma uzbudljivo, jer su njih dve sjajne šampionke. Nikada nisam pobedila ni jednu, i radujem se prilici da oprobam sebe protiv njih. Vrlo dobro se slažem sa Kim, i biće lepo viđati je u svlačionici. | |
|
Sanja i Tanja TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
Broj poruka : 2422 Godina : 29 Location : Teslic,Republika Srpska Job/hobbies : Fudbal Humor : smijehom protiv tuge... :-) Volim Anu : Datum upisa : 2009-03-06
| Subject: Re: Intervju za sport.ch Sat Nov 21, 2009 3:13 pm | |
| jedva cekamo da vidimo kako ce Anci pobjedjivati Justine i Kim! | |
|
Isidora =) Na_SaMoM_sI_vRhU
Broj poruka : 813 Godina : 27 Location : nasa draga Srbija Job/hobbies : odbojkasica :) igram tenis u slobodno vreme... Humor : :) :) :) Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-07-31
| Subject: Re: Intervju za sport.ch Mon Nov 23, 2009 2:51 pm | |
| | |
|
Broj poruka : 2422 Godina : 29 Location : Teslic,Republika Srpska Job/hobbies : Fudbal Humor : smijehom protiv tuge... :-) Volim Anu : Datum upisa : 2009-03-06
| Subject: Re: Intervju za sport.ch Tue Nov 24, 2009 10:17 pm | |
| e bas tako,na sledecu sezonu mozemo gledati kao na povratak Justine i Ane! | |
|
Broj poruka : 813 Godina : 27 Location : nasa draga Srbija Job/hobbies : odbojkasica :) igram tenis u slobodno vreme... Humor : :) :) :) Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-07-31
| Subject: Re: Intervju za sport.ch Wed Nov 25, 2009 4:14 pm | |
| ...slazem se..samo bih sklonila to Justine Ipak je meni Ana mnogo draza nego tamo neka iz Belgije | |
|
| Subject: Re: Intervju za sport.ch Wed Nov 25, 2009 10:37 pm | |
| puuuuuuno draza...mi bi voljele da zivi u Beogradu,da joj budemo blize,a ne da ode u daleku Australiju,ali ni tad ona nece zaboraviti na nas | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Intervju za sport.ch | |
| |
|