| sports.ru intervju | |
|
|
Author | Message |
---|
Sanja i Tanja TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
Broj poruka : 2422 Godina : 29 Location : Teslic,Republika Srpska Job/hobbies : Fudbal Humor : smijehom protiv tuge... :-) Volim Anu : Datum upisa : 2009-03-06
| Subject: sports.ru intervju Sat Nov 28, 2009 2:07 am | |
| Ana je nedavno dala intervju za vodeći ruski sportski veb sajt sports.ru.
Sledi prevod dela pitanja i odgovora:
Kako ste proslavili rođendan?
Uz prijatnu večeru sa porodicom i prijateljima. Bilo je tiho i opušteno. Prošlog meseca smo u Beogradu imali veliku proslavu za mog brata Miloša, koji je napunio 18 godina. To je bilo jako zabavno: bila je živa muzika, došlo je mnogo ljudi i trajalo je celu noć.
Postoji li neki globalni problem o kome brinete? Imate li interesovanja osim tenisa i stvari koje su povezane sa njim?
Da, imam mnogo interesovanja van tenisa! Što se tiče globalnih problema, ono što je najbliže mom srcu je dobrobit dece, zbog čega sam i postala ambasador UNICEF-a. Volim da provodim vreme sa decom, i čast mi je što sam deo programa Škole bez nasilja u Srbiji, kampanje za povećanje bezbednosti u školama.
Znamo da uživate u čitanju intelektualne literature – da li vam to pomaže u bitkama na turnirima? IlI vas odvlači od tenisa, kao što se desilo sa Nadiom Petrovom i Jankom Tipsarevićem kada su čitali "Idiota" od Dostojevskog?
Rekla bih da je i pomoglo i omelo me! Neke knjige, na primer Ratnik svetlosti Paula Coelha mi je pomogao kod mentalnog pristupa tenisu, ali sam pre par godina čitala dosta psihologije, posebno Frojda, i to je postalo previše. Ne znam šta se tačno desilo Tipsareviću i Petrovoj, ali sam ja počela previše da razmišljam o nekim stvarima, pa sam prestala. | |
|
| |
Isidora =) Na_SaMoM_sI_vRhU
Broj poruka : 813 Godina : 27 Location : nasa draga Srbija Job/hobbies : odbojkasica :) igram tenis u slobodno vreme... Humor : :) :) :) Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-07-31
| Subject: Re: sports.ru intervju Sat Nov 28, 2009 12:00 pm | |
| Veoma zanimljivo... Poslednje pitanje mi je bas simpaticno,nisam znala da neko može da padne zbog knjige(?!!).... | |
|
| |
Broj poruka : 2422 Godina : 29 Location : Teslic,Republika Srpska Job/hobbies : Fudbal Humor : smijehom protiv tuge... :-) Volim Anu : Datum upisa : 2009-03-06
| Subject: Re: sports.ru intervju Sat Nov 28, 2009 4:24 pm | |
| mi smo cule to...mislimo da je to i prije jednom rekla.. | |
|
| |
Broj poruka : 813 Godina : 27 Location : nasa draga Srbija Job/hobbies : odbojkasica :) igram tenis u slobodno vreme... Humor : :) :) :) Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-07-31
| |
| |
perkica TeNnIs_PlAyEr_NuMbEr 1
Broj poruka : 2363 Godina : 31 Location : ALWAYS SERBIA Job/hobbies : Tennis,voleyball... Humor : ``Never stop smilling`` Volim Anu : Moj Forum : http://srbijatenis.nicetopics.com/ Datum upisa : 2008-04-06
| Subject: Re: sports.ru intervju Tue Dec 01, 2009 1:29 pm | |
| Dostojevski je težak, baš, baš... A kad si u tenisu nema mesta nekom daljem razmišljanju, sem o igri i slično, jer se čitanjem tih knjiga čovek vraća u realnost i samim tim gubi motivaciju za tenisom...
Ali eto Ana je prestala da čita, tako da se nadam da će sad biti bolje xD | |
|
| |
| Subject: Re: sports.ru intervju Tue Dec 01, 2009 3:39 pm | |
| ma hoce,vise nece nista da je ometa | |
|
| |
| Subject: Re: sports.ru intervju Tue Dec 01, 2009 8:05 pm | |
| na greskama se uci,ona je uvidela da joj Dostojevski smeta i prestala...Samo da uvidi sve greske i bice super! | |
|
| |
| Subject: Re: sports.ru intervju Tue Dec 01, 2009 11:45 pm | |
| da,a ona je to vec naucila | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: sports.ru intervju | |
| |
|
| |
| sports.ru intervju | |
|