Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  NewsNews  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

sports.ru intervju

Go down 
3 posters
AuthorMessage
Sanja i Tanja
TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
Sanja i Tanja

Female Broj poruka : 2422
Godina : 29
Job/hobbies : Fudbal
Humor : smijehom protiv tuge... :-)
Volim Anu :
sports.ru intervju Left_bar_bleue100 / 100100 / 100sports.ru intervju Right_bar_bleue

Datum upisa : 2009-03-06

sports.ru intervju Empty
PostSubject: sports.ru intervju   sports.ru intervju EmptySat Nov 28, 2009 2:07 am

Ana je nedavno dala intervju za vodeći ruski sportski veb sajt sports.ru.

Sledi prevod dela pitanja i odgovora:

Kako ste proslavili rođendan?

Uz prijatnu večeru sa porodicom i prijateljima. Bilo je tiho i opušteno. Prošlog meseca smo u Beogradu imali veliku proslavu za mog brata Miloša, koji je napunio 18 godina. To je bilo jako zabavno: bila je živa muzika, došlo je mnogo ljudi i trajalo je celu noć.

Postoji li neki globalni problem o kome brinete? Imate li interesovanja osim tenisa i stvari koje su povezane sa njim?

Da, imam mnogo interesovanja van tenisa! Što se tiče globalnih problema, ono što je najbliže mom srcu je dobrobit dece, zbog čega sam i postala ambasador UNICEF-a. Volim da provodim vreme sa decom, i čast mi je što sam deo programa Škole bez nasilja u Srbiji, kampanje za povećanje bezbednosti u školama.

Znamo da uživate u čitanju intelektualne literature – da li vam to pomaže u bitkama na turnirima? IlI vas odvlači od tenisa, kao što se desilo sa Nadiom Petrovom i Jankom Tipsarevićem kada su čitali "Idiota" od Dostojevskog?

Rekla bih da je i pomoglo i omelo me! Neke knjige, na primer Ratnik svetlosti Paula Coelha mi je pomogao kod mentalnog pristupa tenisu, ali sam pre par godina čitala dosta psihologije, posebno Frojda, i to je postalo previše. Ne znam šta se tačno desilo Tipsareviću i Petrovoj, ali sam ja počela previše da razmišljam o nekim stvarima, pa sam prestala.
Back to top Go down
Isidora =)
Na_SaMoM_sI_vRhU
Na_SaMoM_sI_vRhU
Isidora =)

Female Broj poruka : 813
Godina : 27
Job/hobbies : odbojkasica :) igram tenis u slobodno vreme...
Humor : :) :) :)
Raspolozenje : ::SUPER::
Volim Anu :
sports.ru intervju Left_bar_bleue100 / 100100 / 100sports.ru intervju Right_bar_bleue

Datum upisa : 2009-07-31

sports.ru intervju Empty
PostSubject: Re: sports.ru intervju   sports.ru intervju EmptySat Nov 28, 2009 12:00 pm

Veoma zanimljivo...Smile
Poslednje pitanje mi je bas simpaticno,nisam znala da neko može da padne zbog knjige(?!!)....
Back to top Go down
Sanja i Tanja
TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
Sanja i Tanja

Volim Anu :

sports.ru intervju Empty
PostSubject: Re: sports.ru intervju   sports.ru intervju EmptySat Nov 28, 2009 4:24 pm

mi smo cule to...mislimo da je to i prije jednom rekla..
Back to top Go down
Isidora =)
Na_SaMoM_sI_vRhU
Na_SaMoM_sI_vRhU
Isidora =)

Volim Anu :

sports.ru intervju Empty
PostSubject: Re: sports.ru intervju   sports.ru intervju EmptySun Nov 29, 2009 9:21 pm

..a jos vise mi je cudno sto su je omele neke knjige iz psihologije...Ja sam mislila da to moze da pomogne,ali eto...Da znam da u buducnosti citam psihologiju Very Happy Very Happy
Back to top Go down
perkica
TeNnIs_PlAyEr_NuMbEr 1
TeNnIs_PlAyEr_NuMbEr 1
perkica

Female Broj poruka : 2363
Godina : 31
Job/hobbies : Tennis,voleyball...
Humor : ``Never stop smilling``
Volim Anu :

Moj Forum : http://srbijatenis.nicetopics.com/
Datum upisa : 2008-04-06

sports.ru intervju Empty
PostSubject: Re: sports.ru intervju   sports.ru intervju EmptyTue Dec 01, 2009 1:29 pm

Dostojevski je težak, baš, baš... A kad si u tenisu nema mesta nekom daljem razmišljanju, sem o igri i slično, jer se čitanjem tih knjiga čovek vraća u realnost i samim tim gubi motivaciju za tenisom...

Ali eto Ana je prestala da čita, tako da se nadam da će sad biti bolje xD
Back to top Go down
Sanja i Tanja
TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
Sanja i Tanja

Volim Anu :

sports.ru intervju Empty
PostSubject: Re: sports.ru intervju   sports.ru intervju EmptyTue Dec 01, 2009 3:39 pm

ma hoce,vise nece nista da je ometa
Back to top Go down
Isidora =)
Na_SaMoM_sI_vRhU
Na_SaMoM_sI_vRhU
Isidora =)

Volim Anu :

sports.ru intervju Empty
PostSubject: Re: sports.ru intervju   sports.ru intervju EmptyTue Dec 01, 2009 8:05 pm

na greskama se uci,ona je uvidela da joj Dostojevski smeta i prestala...Samo da uvidi sve greske i bice super!
Back to top Go down
Sanja i Tanja
TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
Sanja i Tanja

Volim Anu :

sports.ru intervju Empty
PostSubject: Re: sports.ru intervju   sports.ru intervju EmptyTue Dec 01, 2009 11:45 pm

da,a ona je to vec naucila
Back to top Go down
Sponsored content

sports.ru intervju Empty
PostSubject: Re: sports.ru intervju   sports.ru intervju Empty

Back to top Go down

sports.ru intervju
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Intervju za sport.ch