Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  NewsNews  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

Intervju za Montenegro Family

Go down 
3 posters
AuthorMessage
anaivanovic
PoCeO/La_Si_Sa_TrEnInZiMa
anaivanovic

Broj poruka : 179
Godina : 29
Raspolozenje : ::SUPER::
Volim Anu :
Intervju za Montenegro Family Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Intervju za Montenegro Family Right_bar_bleue

Datum upisa : 2009-08-18

Intervju za Montenegro Family Empty
PostSubject: Intervju za Montenegro Family   Intervju za Montenegro Family EmptyWed Dec 16, 2009 3:54 pm

Ana je nedavno dala intervju za Montenegro Family, najprodavaniji magazin u Crnoj Gori.

Sledi deo pitanja i odgovora:

MF: Sa pet godina si željela da igraš tenis. Danas mnogi petogodišnjaci zbog tebe žele da se bave tim sportom. Cesto se sreceš s djecom kojima si idol, kako se osjecaš pri susretu s njima?
Ana: Mogu da vam kažem da to predstavlja jednu od najvećih počasti. Nikada nisam razmišljala o tome dok sam se trudila da postanem profesionalac: sanjate o osvajanju turnira i takmičenju na velikim stadionima, a i ovo je jedna od bitnih strana onoga što se zove „biti profesionalac“. Vidim da se mnoga djeca ugledaju na sportiste i prilazim tome sa mnogo ozbiljnosti. Za mene
predstavlja veliku čast da možda inspirišem neku djecu da se bave tenisom, i veoma volim da provodim vrijeme sa djecom.

MF: Da li je istina da se snovi ostvaruju ako vjeruješ u njih, s obzirom da si kao klinka maštala o osvajanju Grend Slema… i ostvarilo se, ili za to treba još mnogo toga?
Ana: Vjera u ostvarenje vaših ciljeva je definitivno najvažnija stvar. Ako ne vjerujete da ih možete ostvariti, onda zaista nemate šansu. Takođe je veoma važno da imate jaku podršku oko sebe, pocev od vaše porodice. Ja imam sreće u tom smislu: roditelji me nikada nisu gurali u bilo šta, uvijek su bili puni razumijevanja i podržavali su me na najbolji mogući način. Moj profesionalni tim je takođe puno uradio za mene. Pomogli su mi da se usredsredim na tenis.

MF: Koji je tvoj savjet roditeljima čija djeca žele da se bave sportom?
Ana: Najvažnija stvar je da roditelji podržavaju svoju djecu, kao i da djeca igraju tenis zato što oni to žele – a ne zbog toga što to žele njihovi roditelji. Ako je igranje tenisa želja djeteta, ohrabrila bih roditelje da podrže svoju djecu, nikada da ih ne forsiraju,
i da znaju da sreća njihovog djeteta ima prioritet nad svim drugim stvarima.
Back to top Go down
http://angelinajolie.forumotion.com/forum.htm
Sanja i Tanja
TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
Sanja i Tanja

Female Broj poruka : 2422
Job/hobbies : Fudbal
Humor : smijehom protiv tuge... :-)
Volim Anu :
Intervju za Montenegro Family Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Intervju za Montenegro Family Right_bar_bleue

Datum upisa : 2009-03-06

PostSubject: Re: Intervju za Montenegro Family   Intervju za Montenegro Family EmptyFri Dec 18, 2009 7:16 pm

e bas tako kako je rekla da roditelji ne treba da tjeraju djecu na tenis,jer onda sigurno nece biti nista od njih
Back to top Go down
anaivanovic
anaivanovic

Volim Anu :

PostSubject: Re: Intervju za Montenegro Family   Intervju za Montenegro Family EmptyFri Dec 18, 2009 8:16 pm

Sanja i Tanja wrote:
e bas tako kako je rekla da roditelji ne treba da tjeraju djecu na tenis,jer onda sigurno nece biti nista od njih
Slazem se Smile
Trenirate li vas dve tenis?
Back to top Go down
Sanja i Tanja
TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
Sanja i Tanja

Female Broj poruka : 2422
Job/hobbies : Fudbal
Humor : smijehom protiv tuge... :-)
Volim Anu :

Datum upisa : 2009-03-06

PostSubject: Re: Intervju za Montenegro Family   Intervju za Montenegro Family EmptyFri Dec 18, 2009 9:11 pm

ne,ali treniramo fudbal,a tenis igramo u slobodno vrijeme

i dobro je ovo rekla za uzor mladjim ljudima
Back to top Go down
Isidora =)
Na_SaMoM_sI_vRhU
Na_SaMoM_sI_vRhU
Isidora =)

Female Broj poruka : 813
Godina : 27
Job/hobbies : odbojkasica :) igram tenis u slobodno vreme...
Humor : :) :) :)
Volim Anu :

Datum upisa : 2009-07-31

PostSubject: Re: Intervju za Montenegro Family   Intervju za Montenegro Family EmptyMon Dec 21, 2009 4:27 pm

Ana non-stop daje intervjue Smile
Lepo od nje što savetuje mlade nade Smile
Back to top Go down
anaivanovic
anaivanovic

Volim Anu :

PostSubject: Re: Intervju za Montenegro Family   Intervju za Montenegro Family EmptyMon Dec 21, 2009 4:29 pm

Isidora =) wrote:
Ana non-stop daje intervjue Smile
Lepo od nje što savetuje mlade nade Smile
Slazem se u potpunosti! Smile
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Intervju za Montenegro Family   Intervju za Montenegro Family Empty

Back to top Go down

Intervju za Montenegro Family
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Intervju u ACE Tennis Magazine
» Intervju za sport.ch
» sports.ru intervju
» Intervju u Daily Telegraph-u